Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus

Koronavirus Obavezna EU covid-potvrda.
Podforum: Skeptici

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.02.2022., 20:17   #221
Quote:
ratni profiter kaže: Pogledaj post
test pokazuje 99% točnost. ako je sin obavio čak 2 testa u kratkom razdoblju i oba su bila negativna onda je jasno da nije imao koronu nego nešto drugo...postoji tisuće virusa, bakterija...

može eu potvrdu dobiti temeljenjem cijepljenja ili negativnim testom prije nego mu treba.
test je tesko sranje - usred simptoma 2x negativan wtf?!

cujem da brdo ljudi ima iste probleme tako da...

molim i ovdje sve pametne da mi se jave na PP sa shemom za pozitivan PCR za sina, hvalaaaa

stvarno super...od jebeno postenog lika ova testovi- cjepiva-potvrde bolesna ekipa je stvorila eto kriminalca🙃
maslac3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.02.2022., 23:05   #222
Ako ne putujete van granica, vjerojatan slučaj se gleda kao i covid potvrda unutar granica RH.
charmed84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 15:09   #223
Zanima me ima li slučajeva da je nekome ta druga blijeda crta označavala kraj korone, tj.da virusa ima vrlo malo još u tijelu? Odnosno, da je drugi test bio negativan, bez te "pozitivne" blijede crte?
borovnica26 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 16:23   #224
Quote:
kuglagerlager kaže: Pogledaj post
Na poslu imamo organizirano testiranje na koronu BAT.

Teta brisačica uzme bris i nakon manje od 5 minuta mi kaže da sam negativan.

OK. Slijedi mail s potvrdom.

No, prije 2 mjeseca sam kupio u apoteci isti takav test i u uputama je pisalo da treba čekati 15-20 minuta.

Jel' teta BAT brisačica radi kako treba?
Jucer oboren bat rekord. Nakon 2 minute mi kaze "negativno". Bris, pa prozor do (gdje se placa), taman platim i prolazim kraj prozora, veli sve ok negativni ste... rekoh, kud vec?, pa kakve testove imate? Veli, brze.
Old 03.02.2022., 17:12   #225
Quote:
asrael kaže: Pogledaj post
Jucer oboren bat rekord. Nakon 2 minute mi kaze "negativno". Bris, pa prozor do (gdje se placa), taman platim i prolazim kraj prozora, veli sve ok negativni ste... rekoh, kud vec?, pa kakve testove imate? Veli, brze.
Turbo brze
GTI
kuglagerlager is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 17:45   #226
Quote:
charmed84 kaže: Pogledaj post
Ako ne putujete van granica, vjerojatan slučaj se gleda kao i covid potvrda unutar granica RH.
hvala - putujemo pa nam treba eu potvrda
maslac3 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 19:20   #227
Quote:
Kod Avenue Malla u Zagrebu?

Istina, druga crta se u većini slučajeva pojavi unutar prve tri minute, ali ovo je stvarno komedija od testnog centra.
Old 03.02.2022., 19:33   #228
Nije. Spada pod Domovi zdravlja zagreba.
Old 03.02.2022., 19:37   #229
Quote:
Nije. Spada pod Domovi zdravlja zagreba.
Opa!
Old 03.02.2022., 19:58   #230
IMAM PITANJE

Bok!

Imam jedno pitanje! Znači ako netko posumnja da ima koronu i želi se dati testirati pošalje mail doktorici opće med. koja ga proslijedi na testiranje, ali – smije li osoba koja sumnja na koronu putovati autobusom do punkta na kojem se testira?? To jest ići iz svog mjesta u drugi obližnji grad autobusom.
Komentatorica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 20:38   #231
Quote:
Komentatorica kaže: Pogledaj post
Bok!

Imam jedno pitanje! Znači ako netko posumnja da ima koronu i želi se dati testirati pošalje mail doktorici opće med. koja ga proslijedi na testiranje, ali – smije li osoba koja sumnja na koronu putovati autobusom do punkta na kojem se testira?? To jest ići iz svog mjesta u drugi obližnji grad autobusom.
To se zove osobna odgovornost. Makar kak ljudi koji nemaju auto ili su stari i slabo pokretni idu na testiranje, ne znam.
charmed84 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 21:04   #232
Quote:
charmed84 kaže: Pogledaj post
To se zove osobna odgovornost. Makar kak ljudi koji nemaju auto ili su stari i slabo pokretni idu na testiranje, ne znam.
Upravo zbog osobne odgovornosti to i pitam. I da baš sam si i ja razmišljala kako onda idu ljudi bez auta li koji su stariji.
Inače ne sumnjam na koronu, ali pitam ako ću se ikad u budućnosti naći u takvoj situaciji.

MOLIM DA MI ODGOVORI NETKO TKO ZNA PROVJERENO ODGOVOR NA MOJE PITANJE: Smije li se autobusom putovati u susjedni grad na testiranje u testni punkt:
Komentatorica is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 21:12   #233
Formalno-pravno: smije.
Jer ti bez pozitivnog PCR testa nitko ne može odrediti mjeru samoizolacije.
frenchman is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.02.2022., 22:00   #234
Quote:
frenchman kaže: Pogledaj post
Formalno-pravno: smije.
Jer ti bez pozitivnog PCR testa nitko ne može odrediti mjeru samoizolacije.
Znači ne mogu te pravno kazniti??

Ipak ako dođe to takve situacije ću reći članu obitelji da me autom odveze na takav punkt.
Komentatorica is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.02.2022., 21:03   #235
Jel netko zna koliko ciklusa na PCRu (CT score) jos registrira kao pozitivno, otprilike 3 tjedna nakon infekcije?

...imam jedno putovanje, a klinci mi moraju na PCR (nema druge opcije). Proci ce 30/25 dana nakon bolesti kada ih budemo testirali.
z_k is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.02.2022., 01:50   #236
Vidim da svi čekate dosta dugo pcr, ja sam se naručila preko ovestranice i jako brzo sam na redu.
Pa eto ako kome posluži
Old 05.02.2022., 10:20   #237
Quote:
axlica kaže: Pogledaj post
Vidim da svi čekate dosta dugo pcr, ja sam se naručila preko ovestranice i jako brzo sam na redu.
Pa eto ako kome posluži
Supruga se u petak naručila za nedjelju, a preko obiteljske liječnice su je tek za 9. 2. u Štamparu.
Old 05.02.2022., 18:21   #238
Quote:
golfHRinfo kaže: Pogledaj post
Supruga se u petak naručila za nedjelju, a preko obiteljske liječnice su je tek za 9. 2. u Štamparu.
Ja sam svoju obiteljsku zvala još dok mi je kućni test pokazivao negativno jer sam znala da je korona, da mi šibne uputnicu da to što prije zbavim, pa je malo protestirala jer nemam pozitivan test te da se na pcr čeka i po tjedan dana pa nema smisla da čekam bezveze ak nije korona u pitanju, a kad je čula da sam si već rezervirala termin u petak bila je lagano u šoku jer kao 'kako to, gdje sam našla tako brzo'
Old 05.02.2022., 19:10   #239
axlica, bila si jučer?

jel te prime u tom intervalu kad si naručena? vidim da imaju intervale od 10 min.

jel si morala do LOM-ice fizički po uputnicu ili oni tu uputnicu vide negdje u sustavu?
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.02.2022., 00:31   #240
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
axlica, bila si jučer?

jel te prime u tom intervalu kad si naručena? vidim da imaju intervale od 10 min.

jel si morala do LOM-ice fizički po uputnicu ili oni tu uputnicu vide negdje u sustavu?
Došla sam 15 minuta ranije i dok sam obavila prijavu i pričekala red taman je bio moj termin pa se sve poklopilo.
Nije bilo puno ljudi u redu ni ispred, a niti iza mene, pa bih rekla da sistem naručivanja lijepo funkcionira.
Uputnica je bila u sustavu i nalaz mi je došao mailom par sati poslije.
Mislim da nije ni moguće fizički po uputnicu ići, plus s temperaturicom me ne bi ni pustili u dom zdravlja
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:51.