Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
05.02.2022., 11:32
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2010.
|
Quote:
ibm444 kaže:
cjepiva su zbrčkana na brzinu, i nemaju veze sa životom, ali polako uzimaju ulogu sakramenta.
|
Ili su supstance već bile u pripremi godinama ranije. Mislim da ima dovoljno indicija, čak je moguće prikupiti dokaze za tu tezu. I prezentirati to na sudu. A to znači onda samo jedno - bilo je isplanirano. Unaprijed. A to pak znači - zločin.
|
|
|
05.02.2022., 11:33
|
|
Kockastozemljaš
Registracija: Sep 2016.
|
Quote:
davids kaže:
znaci u RH 2021.godine ima 6.588 umrlih vise nego 2020.godine ,mene zanima koliki je porast broja infarkta,mozdanih udara i tromboza koji nisu imali smrtni ishod u odnosu na 2020. ? postoje li negdje ti podaci ? mislim da bi bilo zanimljivo to usporediti...
|
A porast smrtnosti od karcinoma uslijed neadekvatne i/li nepružene skrbi?
https://www.novilist.hr/novosti/hrva...nican-do-bola/
Procjene iz Europske unije govore da zbog pandemije svakog mjeseca gotovo 100.000 oboljelih od raka ne dobije odgovarajuću zdravstvenu skrb.
Svaka druga osoba s potencijalnim simptomima raka nije upućena na hitnu dijagnostiku, a svaki peti oboljeli ne dobije pravodobni kirurški ili kemoterapijski tretman, upozorila je predsjednica Odbora Renata Sabljar-Dračevac.
|
05.02.2022., 11:35
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
ibm444 kaže:
uloga medija u cijeloj priči je bestidna. nadmašili su svaku poznatu propagandu u povijesti, goebels bi im zavidio.
|
A što je posebno perfidno u ovom zločinu bespoštednog psihološkog rata protiv građana i menticida koji se provodi je da oni nad kojima se on provodi sami to plaćaju i financiraju, i to kroz pristojbe (u svim državama). Znači plaćaš da te lažu i mažu, da ti prodaju najgoru vrstu propagande sponzorirane od farmaceutske i druge mafije. Većeg bezobrazluka od toga nema.
|
|
|
05.02.2022., 11:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2021.
|
Quote:
Mr. Beam kaže:
Ili su supstance već bile u pripremi godinama ranije. Mislim da ima dovoljno indicija, čak je moguće prikupiti dokaze za tu tezu. I prezentirati to na sudu. A to znači onda samo jedno - bilo je isplanirano. Unaprijed. A to pak znači - zločin.
|
I meni se to čini. Teško mi je povjerovati da je moguće proizvesti milijarde i desetke milijardi doza nečega (nebitno što je zapravo to "cjepivo") u tako kratkom vremenu bez određenih privremenih zastoja u vidu nabave sirovina, ambalaže i svega ostalog. Još mi je teže povjerovati da je nekoliko firmi neovisno jedna o drugoj praktički u samo par mjeseci razmaka uspjelo proizvesti ta "cjepiva".
|
|
|
05.02.2022., 11:50
|
|
Since '11...
Registracija: Jun 2011.
|
Quote:
davids kaže:
|
Ovakvi nisu ništa drugačiji od vas. Jedni i drugi ograničeni u razmišljanju. Samo vi to nikada nećete shvatiti.
|
05.02.2022., 11:50
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
kandraxII kaže:
I meni se to čini. Teško mi je povjerovati da je moguće proizvesti milijarde i desetke milijardi doza nečega (nebitno što je zapravo to "cjepivo") u tako kratkom vremenu bez određenih privremenih zastoja u vidu nabave sirovina, ambalaže i svega ostalog. Još mi je teže povjerovati da je nekoliko firmi neovisno jedna o drugoj praktički u samo par mjeseci razmaka uspjelo proizvesti ta "cjepiva".
|
Da.
Jedna zdravstvena djelatnica je to isto komentirala ne tako davno, rekla je da jednostavno nije tehnički izvedivo u tako relativno kraćem roku proizvesti te silne milijarde doza i logistički to organizirati. Ja bih i takvima obavezno omogućio svjedočenje na sudu u svojstvu primarne ili sekundarne ekspertne skupine.
|
|
|
05.02.2022., 11:59
|
|
Nedokazan i sumnjiv
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
kandraxII kaže:
|
Kruži priča (teorija zavjere) da će elektronika drastično poskupljeti na globalnoj razini ove godine upravo iz razloga jer se slitine koje se koriste za proizvodnju elektronskih dijelova, sada koriste za proizvodnju cjepiva, pa vlada nestašica određenih komponenti.
Tako da, ako će vam ubrzo trebati novi laptop ili smartfon, reagirajte odmah. 
|
|
|
05.02.2022., 12:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2013.
|
Quote:
Zoranh kaže:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svij...-------------- Inace nerado stavljam linkove MSM , ali ovo je obavezno za procitati , kao nama antivakserima tako i kolegama multivakserima. Ovo sto se dogada sada u Izraelu je samo potvrda o tome kako ce ovo nazovi cjepivo unistiti prirodni imunitet a zatim sljedi naplata koja se sada vidi u Izraelu. Sada se vidi da svaka nova doza ima svoju cjenu , pa kolege multivakseri , pokusajte uciti na tudim greskama . To je puno jeftinije nego snositi posljedice slusajuci tzv. struku ili da prevedem manekene fajzera.
|
trebaju se cijepit 5-om i 6-om dozom, da se zaštite od hospitalizacije i smrti
|
|
|
05.02.2022., 12:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Quote:
Beppinna kaže:
Jedan od glavnih korona zastrašivaća okreće kaput. INTERNET PAMTI! Đikić tvrdi da NIJE zazivao zatvaranja, pogledajte da li laže…
http://www.paraf.hr/video-internet-p...te-da-li-laze/
Predlažem da se i Đikanu i ekipi, oduzme državljanstvo i zabrani ulazak u državu jer su svojim huškanjima, potpaljivanjima, namjernom zastrašivanju i lažima nanijeli veliku štetu zdravlju mnogih građana.
|
Rijetko iritirajuća ljigava štakorska njuška.
Nadam se da ćemo dočekati: prijedlog se usvaja.
|
05.02.2022., 12:23
|
|
Since '11...
|
Quote:
Splićankaa kaže:
Žalosno, ali ovo je točan prikaz kakvo mišljenje cijepljeni imaju o nama necijepljenima.
Zamisli ti logike - a kako postiv da se svi cijepe , csk i SVE zivotinje kad je dokazano da virus moze u sisavcima priživit
Ljudi tribaju hrčke, papige, pse i maške vodit na punkt cjepljenja - samo još to fali da cirkus bude potpun.
Šta se tiče testiranja djece.
U Estoniji su to uveli još krajem 10mjeseca.
Rezultat?
Samo 4% duplo cijepljenih više (sa 58% na 62%)
Troduplo cijepljenih je jedva sa 26% došlo na 28%
Ovdi se desila nestašica testova i zakljucili su da ne mogu u tolikoj mjeri testirati.
Djeca su istraumatizirana.
Ne mogu ni u kino ni na radionice bez covid passa.
Na klizanje za Bozic su trazili covid pass.
Pa dno dna!
Gledam boostanu na poslu, ta je doslovno histericno bila rekla 2 dice "stavite masku" , cim je otisla ca - ja "maknite masku" dica makla odma masku.
Tko zna sta dica trpe u školama.
Najgore je kad skuze da bez igle im je sve zabranjeno, a bocnit se mogu u shoppinf centru bez najave - to je problem
Cjepivo je predostupno i oni mogu bez roditeljskg pristanka.
|
Veliku većinu cijepljenih boli k za vas necijepljene i ne gledaju u tuđe dvorište. To je moda samo na Balkanu i ovdje na forumu.
Vaše mišljenje o cijepljenima nije ništa bolje.
Tako da... Isti ste, i jedna i druga strana.
|
05.02.2022., 12:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2014.
|
Jel i onaj kekec krampuš rekao da nije on strašio kako će djeca masovno napuniti bolnice zbog omikrona?
|
05.02.2022., 12:33
|
|
Since '11...
|
Da li se iz Austrije odselilo 400t ljudi kako ste predvidjeli? 
|
05.02.2022., 12:34
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
https://www.facebook.com/10007765863...29719524951798 Andrea Crisanti, profesor mikrobiologije na Sveučilištu u Padovi; ranije profesor molekularne parazitologije na Imperial College u Londonu.
“477 jučer umrlih osoba me podsjeća na jedno, a to je da su to većinom CIJEPLJENE osobe, necijepljenih je samo 20-30 dnevno”!
|
|
|
05.02.2022., 12:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
Arijela kaže:
Datum su spominjali stožernici, ne antivakseri. Dakle, fuj stožernici!!! I inače i svagda...
|
Aaaa, to neki koji nisu na ovim temema? Tvoji poznanici? 
|
|
05.02.2022., 12:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
GustiSok kaže:
Jel ti palo na pamet da bi broj mrtvih bez cjepiva bio veći?
|
Ne ne ne ne lalalalaa ne cujem te, prsti u usima, lalalalala
|
|
05.02.2022., 12:48
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
lastman kaže:
Samo ti njemu objasni????? To rade mjesecima i evo sad ćeš ga ti dotući činjenicama? To je neka zajebancija? Stavi TO na ignor čovječe, samo ga hraniš ovako? 
|
ne volim poduzimat neke mjere. to je problem svih foruma.
pošto ne pratim dobro nickove svakome dam šansu. do neke mjere.
|
|
|
05.02.2022., 12:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2016.
|
Quote:
WXW kaže:
Veliku većinu cijepljenih boli k za vas necijepljene i ne gledaju u tuđe dvorište. To je moda samo na Balkanu i ovdje na forumu.
Vaše mišljenje o cijepljenima nije ništa bolje.
Tako da... Isti ste, i jedna i druga strana.
|
A sto si ti, ako nisi niti cijepljen niti necijepljen? Jednorog?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:56.
|
|
|
|