Koronavirus Obavezna EU covid-potvrda.
Podforum: Skeptici |
|
|
13.02.2022., 12:39
|
|
Nedokazan i sumnjiv
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Strepite kaže:
|
Zar ne bi bilo jednostavnije svaka 2 dana mjeriti temperaturu djetetu, za to ne treba čak ni tih 15 radosnih minuta već samo 5-6, ali hajde, vjerujem da ima više prednosti nego mana, a i ne bi se trebalo plaćati ogromnim novcem desetine tisuća tih brzih testova...
Ovo je najobičnija pljačka.
A meketava, odličan primjer režimskog psa, skoro-pa-idealnog poslušnika za sva vremena i sve režime.
|
|
|
13.02.2022., 12:50
|
|
(ne)obican
Registracija: Sep 2007.
|
Quote:
zagors kaže:
Korona bi se trebala zamijeniti ratom u Ukrajini, koji, nadam se, neće zahvatiti cjelokupno područje Europe. Ali i bez europskog/svjetskog rata posljedice mogu biti katastrofalne, u vidu nestanka plina, struje, vode, goriva, hrane, visoka inflacija, propast sustava... To je jedna od mogućih xy teorija.
Njemačka i Austrija su svom stanovništvu rekle da se opskrbi konzervama i vodom zbog mogućeg rata u Ukrajini. Srbija kupuje ogromne količine hrane i goriva. Samo znam da su Nijemci bili najrealniji za vrijeme korone i da nisu pričali bajke narodu, tako da ih treba uzeti za ozbiljno.
|
ovo
problem je sto rusija ne trza. jer razumije situaciju. i demonstracije u australiji, novom zelandu, kanadi i francuskoj su sve vece i vece. a i inflacija raste sve brze i brze. tako da je trka sa vremenom da se izazove rat sto brze. kao sto su vec napravili sa 2 svjetskim. ide im jako lose...
sa time da se cini da su shvatili da cijepivo izaziva ADE. da izgleda postoji mogunost od pozitivnog testa na HIV i srcani udari, mozdani udari, rak....i sve ostalo. ovi na vlasti imaju puno bolje statisticke podatke nego sto nama daju tako da znaju koliko puno nuspojava ima nakon cijepljenja. sa obzirom kako se prebacuju na ukrajinu mora da ima jako puno nuspojava od cijepljenja.
|
|
13.02.2022., 12:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
Nema veze. Warmongering u uzletu. Uz dosadasnji fearmongering, dobro ce "im" doci pri razvodnjavanju kovida.
Lakse im je mobilizirat ljude da idu ratovat, nego da im po cesti prosvjeduju protiv kovida.
|
13.02.2022., 13:33
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
zagors kaže:
.
Njemačka i Austrija su svom stanovništvu rekle da se opskrbi konzervama i vodom zbog mogućeg rata u Ukrajini. Srbija kupuje ogromne količine hrane i goriva.
|
Imas li dokaz za ovo u vidu linka?
|
|
|
13.02.2022., 13:46
|
|
tutdelafrut
Registracija: Sep 2013.
|
Upadam kao padobranac
Ima li vas koji ste prijavljivali samoizolaciju na hzzo-u? Jesu li vam javili da je odobreno? kad isplaćuju to?
Ništa mi nije jasno 
|
|
|
13.02.2022., 13:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Quote:
stupidgirl kaže:
Upadam kao padobranac
Ima li vas koji ste prijavljivali samoizolaciju na hzzo-u? Jesu li vam javili da je odobreno? kad isplaćuju to?
Ništa mi nije jasno 
|
Ja sam zvao doktoricu opće prakse koja mi je otvorila bolovanje. Firma je dala plaću, a oni će to onda vjerojatno dobiti od HZZOa.
|
|
|
13.02.2022., 14:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2014.
|
Quote:
Strepite kaže:
Imas li dokaz za ovo u vidu linka?
|
Probat ću pronaći link za Njemačku i Austriju, ima tome nešto manje od mjesec dana.
Konkretno, zbog eventualnog rata u Ukrajini moglo bi doći do energetske krize pa se treba opskrbiti flaširanom vodom, konzervama, čak i gorivom.
Za Srbiju je jučer izašla vijest.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/...c/2339237.aspx
|
|
|
13.02.2022., 14:17
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
Antiratar kaže:
|
“Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest”, rekla je Angelique Coetzee za Die Welt (izdanje u četvrtak). “Zamoljena sam da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da se radi o teškoj bolesti. Ja sam to odbila", piše njemački Fenix, a prenosi hercegovina.info.
Liječnica se ne plaši pritisaka nadležnih: “Neću biti ušutkana”, rekla je.
Prema riječima Coetzee, pritisak na nju nisu izvršile južnoafričke vlasti, već europske zemlje. Prema izvješću Die Welta, imenovala je znanstvenike u Nizozemskoj i Velikoj Britaniji koji su je kritizirali jer je infekciju omikronom nazvala blagom bolešću, navodeći mnoge mutacije u varijanti omikrona. Liječnica je dodala kako vjeruje da su vlade “pretjerale”.
Sad, zašto bi to od nje netko tražio? Ima li neko suvislo objašnjenje ili neki dobar motiv za zahtjeve da bolest proglasi težom nego što jest, rado bih to čula.
|
|
|
13.02.2022., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2011.
|
Ima novi soj deltakron...nije završilo. 
|
13.02.2022., 19:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2015.
|
Quote:
jelena1777 kaže:
Ima novi soj deltakron...nije završilo. 
|
Previše naziva. Iz praktičnih razloga treba prijeći na brojeve. Soj 547 npr. Cjepivo za 229. Umro od 686. 
|
|
|
13.02.2022., 21:12
|
|
Skeptik
|
Quote:
Illana kaže:
Sad, zašto bi to od nje netko tražio? Ima li neko suvislo objašnjenje ili neki dobar motiv za zahtjeve da bolest proglasi težom nego što jest, rado bih to čula.
|
Kratko i jasno, pandemijski marketing
Nije gotovo dok oni ne kažu da je gotovo
|
|
|
13.02.2022., 21:34
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
Illana kaže:
“Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest”, rekla je Angelique Coetzee za Die Welt (izdanje u četvrtak). “Zamoljena sam da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da se radi o teškoj bolesti. Ja sam to odbila", piše njemački Fenix, a prenosi hercegovina.info.
Prema riječima Coetzee, pritisak na nju nisu izvršile južnoafričke vlasti, već europske zemlje. Prema izvješću Die Welta, imenovala je znanstvenike u Nizozemskoj i Velikoj Britaniji koji su je kritizirali jer je infekciju omikronom nazvala blagom bolešću, navodeći mnoge mutacije u varijanti omikrona. Liječnica je dodala kako vjeruje da su vlade “pretjerale”.
|
I mi smo tu na forumu komentirali da je omikron lak i da će možda biti kraj pandemije pa nitko ne vrši pritisak da to povučemo. Ona je iskoristila priliku za svoj trenutak slave.
Itekako suvislo objašnjenje, omikron se lako brzi širi i ako ga proglase težim nego što je ljudi će više pazit pa će se malo usporit širenje.
|
|
|
13.02.2022., 23:35
|
|
Skeptik
|
Quote:
pronto kaže:
Itekako suvislo objašnjenje, omikron se lako brzi širi i ako ga proglase težim nego što je ljudi će više pazit pa će se malo usporit širenje.
|
omg
Koliko jos mozes progutati a da i dalje branis besmisleno... 
|
|
|
13.02.2022., 23:47
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Strepite kaže:
omg
Koliko jos mozes progutati a da i dalje branis besmisleno... 
|
Ne branim nego razumijem smisao.
|
|
|
14.02.2022., 06:30
|
|
Nedokazan i sumnjiv
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
pronto kaže:
|
Kultura laži nas je i dovela tu gdje jesmo. Dugoročno ničega korisnoga nema od toga, upravo suprotno, ne možeš ljude vječno smatrati naivcima i budalama.
|
|
|
14.02.2022., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
Hahah Super strategija! Ocito ciljana na glupane. Laganjem i izvrtanjem su postigli vise kontraefekta zeljenom, nego svi "antivaxeri" svijeta. A promotori ko taj potonji, jos toliko.  
|
14.02.2022., 09:42
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Phlegma kaže:
Kultura laži nas je i dovela tu gdje jesmo. Dugoročno ničega korisnoga nema od toga, upravo suprotno, ne možeš ljude vječno smatrati naivcima i budalama.
|
Korisno je to što će se ranije ukinut mjere. Već je počelo u Švedskoj a Englezi su najavili.
|
|
|
14.02.2022., 09:46
|
|
Brigadni general
Registracija: Jan 2022.
|
Quote:
Illana kaže:
[I]“Rečeno mi je da ne govorim javno da je to blaga bolest”, rekla je Angelique Coetzee za Die Welt (izdanje u četvrtak). “Zamoljena sam da se suzdržim od takvih izjava i da kažem da se radi o teškoj bolesti. Ja sam to odbila", piše njemački Fenix, a prenosi hercegovina.info.
|
Ako smo učili i utvrdili da je gripa teška bolest, i nimalo bezazlena, na kojem koordinatnom sustavu je omikron onda "lak/blag" i zašto bi ga se doživljavalo olako?
Pogotovo kad u jednadžbu dodamo i brzinu širenja.
Potencijalni efekti bolesti i dalje su nešto o čemu se mora voditi računa, a ne nešto za zanemarivati ili proglašavati "lakim".
Prilično je razumno da zajednica nije sretna idejom priljeva novih bolesnika, pa se ne složi s nečijom ocjenom ili javnim istupima i kvalifikacijama ovog tipa.
|
|
|
14.02.2022., 09:57
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
Mojt Egadjo kaže:
Ako smo učili i utvrdili da je gripa teška bolest, i nimalo bezazlena, na kojem koordinatnom sustavu je omikron onda "lak/blag" i zašto bi ga se doživljavalo olako?
Pogotovo kad u jednadžbu dodamo i brzinu širenja.
Potencijalni efekti bolesti i dalje su nešto o čemu se mora voditi računa, a ne nešto za zanemarivati ili proglašavati "lakim".
Prilično je razumno da zajednica nije sretna idejom priljeva novih bolesnika, pa se ne složi s nečijom ocjenom ili javnim istupima i kvalifikacijama ovog tipa.
|
Nije točno.
- Stipe
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 10:06.
|
|
|
|