|
|
22.02.2022., 14:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
fala vam. 
|
|
|
22.02.2022., 16:18
|
|
The Crone
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
kavopija-14 kaže:
donata, za koju si tamnu čokoladu iz eurospina rekla da ti je bolja nego ona iz lidla? nikad nisam bila u eurospinu, a sutra ću proć kraj dućana, pa možda svratim. ima li još štogod za preporuku?
|
što se preporuka tiče, mogu ti nacesti što ja kupujem u svom kvartovskom,
pored čokolade:
suhe šljive u tvrdim četvrtastim kutijama od 500 gr, jako dobre
suhe grožđice u vrećicama od 250 gr, čileanske jako velike, žute, teško im je odoljeti
vrećice sjemenki buče, linija amo essere od 200 gr, porijeklo je EU, nisu kineske
također i suncokretove iz iste serije (ima i lan, quinoa, goji)
grilani fileti lokardi u maslinovom ulju
slani inćuni u malim staklenkama (sicilijanski)
med od naranče i od eukaliptusa
marmelade od naranče iz linije premium
bio brašno amo essere kada mi treba dupli nuler (rijetko, ali desi se)
crna Venere riža u kutijama od 500 grama
tjestenina linije Amo essere (samo špagete, penne i fusille imaju na žalost)
sva riža je Scotti
imaju jako fine prhke kekse, ali to ne kupujem, čitala sam recenzije, dok sam probala one u okruglim plavim limenkama "danish butter cookies" i tada su bili stvarno sa maslacem i kokosovim uljem, bez margarina.
grilano povrće u ulju u staklenkama je ok
kutije sa miješanim grahoricama i žitaricama za maneštre
redovno kupujem vrećice od 800 grama badema iz USA ili Španjolske
"brašno" od pistacija za kolače
od kozmetike kod njih uzimam kutije papirnatih maramica, one veće ovalne vatene jastučiće za čišćenje lica, osobno još nisam probala, ali njihova BIO linija za njegu lica dobiva više nego povoljne recenzije ovdje.
ne znam što se od mlječnih proizvoda može naći, ali ako ima burrate u malim crnim okruglim kutijicama kupuj jer je više nego dobra za industrijski proizvod, rade ih u Bariju. Mozzarelle od bufale ne kupujem za jelo, već za kuhanje, uglavnom za parmigianu i kušala sam ih, nisu loše, definitivno su bolje od onoga što možeš naći pod mozzarellom u HR.
|
|
|
23.02.2022., 07:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
odlično, baš ću pogledat. fala ti na trudu. 
|
|
|
25.02.2022., 20:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
integralna pašta
Ne idem često u Eurospin ali ono što stalno kupujem (cca godinu dana skoro pa drugu paštu ne jedemo) je integralna pašta. Koliko je integralna ne znam ali meni je preukusna.
https://laspesaonline.eurospin.it/sh...-di-grano-duro
|
|
|
27.02.2022., 17:28
|
|
~**Drama Queen**~
Registracija: Apr 2007.
|
Jeste li kad vidjeli da radnice Eurospina bacaju pekarske proizvode prije kraja radnog vremena? Oko 21:15 sam išla jučer kupiti mlijeko i htjela uzeti nešto od preostalih peciva (pizza, krofna, štogod ostane navečer...) i radnica je predamnom bacala sve u vreću i čistila.
Ne znam je li to standardno u ostalim trgovinama da bace prije, nikad nisam vidjela.
|
27.02.2022., 18:02
|
|
road warrior
Registracija: Nov 2009.
|
mene to uopce ne cudi jer neko ko dodje u to vrijeme u Eurospin sigurno nece uzeti nista od toga jer to vjerojatno tamo stoji cijeli dan, bolje je uzeti nesto frisko peceno iz random pekare
a poslije 9 u Eurospinu vise ne rezu mortadelu, jednom sam htio uzeti pa mi je odgovorila da je oprala masinu za rezanje 
|
27.02.2022., 18:14
|
|
~**Drama Queen**~
|
Quote:
Krkimir kaže:
mene to uopce ne cudi jer neko ko dodje u to vrijeme u Eurospin sigurno nece uzeti nista od toga jer to vjerojatno tamo stoji cijeli dan
|
A sad sam ja napisala da bih uzela. Nemam pekare blizu i uzela sam bar 4-5 puta oko 9 u Eurospinu i bilo je okej svaki put.
A valjda sve počiste prije ako im je smjena do 10 da stignu završiti sve prije kraja smjene. Ja kad sam radila u trgovini jednoj nisam imala smjenu koja je završavala nakon zatvaranja, nego je tih cca 30 min za obračun, čišćenje i sl. bio neplaćen. 
|
27.02.2022., 18:30
|
|
road warrior
|
u SuperKonzumu i Lidlu djelatnici ostanu jos sat vremena poslije... a u Lidlu nedjeljom navecer sat vremena prije zatvaranja stavljaju artikle iz tematskog tjedna koji ce biti od ponedjeljka
da ne dolaze u ponedjeljak rano ujutro zbog toga
|
28.02.2022., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
ooo, Dubec 10.03., jesmo konačno to progurali, bravo!
|
|
|
28.02.2022., 14:56
|
|
~**Drama Queen**~
|
Quote:
Krkimir kaže:
u SuperKonzumu i Lidlu djelatnici ostanu jos sat vremena poslije... a u Lidlu nedjeljom navecer sat vremena prije zatvaranja stavljaju artikle iz tematskog tjedna koji ce biti od ponedjeljka
da ne dolaze u ponedjeljak rano ujutro zbog toga
|
A valjda dobiju to i plaćeno, zakonski.
Druga stvar, apsolutno sam opsjednuta onim malim jogurticima 6 x 100 g Fermenti Attivi, obični jogurt. Nije gust, što mi se sviđa, sladak je i kiselkast. Ima li to be većim bocama ili neki vrlo sličan?
|
28.02.2022., 15:14
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
uzadnjicas kaže:
ooo, Dubec 10.03., jesmo konačno to progurali, bravo!
|
Da, samo što sad rade, koliko vidim, izmjenu trase, dodavaju treću traku za lijevo, a ove dvije postojeće će saviti što je glupost. I sad će onaj tko želi skretati ići preko dvije trake. Sudari su neminovni.
Još već idiotarija je ta što su oni tamo htjeli dodati semafor koji bi bio udaljen samo 30-40m od idućeg semafora prije križanja za Branimirovu, što bi prouzročilo ogromne gužvetine prema Sesvetama. Srećom pa ih je Zagreb odbio. To se zove, fućkaš ljude i prometnu problematiku, bitniji je Eurospin.
|
28.02.2022., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
po Branimirovoj prema istoku ima masa tih savijanja traka oko lijevih skretanja pa ljudi voze, nije to nikakva glupost. koliki bi krug morali raditi ljudi bez toga.
|
|
|
28.02.2022., 20:41
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Quote:
The_End kaže:
Da, samo što sad rade, koliko vidim, izmjenu trase, dodavaju treću traku za lijevo, a ove dvije postojeće će saviti što je glupost. I sad će onaj tko želi skretati ići preko dvije trake. Sudari su neminovni.
Još već idiotarija je ta što su oni tamo htjeli dodati semafor koji bi bio udaljen samo 30-40m od idućeg semafora prije križanja za Branimirovu, što bi prouzročilo ogromne gužvetine prema Sesvetama. Srećom pa ih je Zagreb odbio. To se zove, fućkaš ljude i prometnu problematiku, bitniji je Eurospin.
|
Već je stavljen stup za semafor.
Upravo je to razlog čekanja 4 mj na otvaranje.
Nema puno smisla jer je 50 m dalje drugi, ali bi još veća opasnost bila da su ostavili sve kako je bilo.
|
|
|
28.02.2022., 20:55
|
|
.
|
Quote:
Bigggy kaže:
Već je stavljen stup za semafor.
Upravo je to razlog čekanja 4 mj na otvaranje.
Nema puno smisla jer je 50 m dalje drugi, ali bi još veća opasnost bila da su ostavili sve kako je bilo.
|
Kako god bilo, nije dobro, svako skretanje preko 2 trake je rizik, isto kao što je staviti tamo semafor, nije rizik, ali je glupost.
Ja se nadam da će biti semafor treptajuće žuto.
|
01.03.2022., 08:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2013.
|
Mislim, debilizam samo takav, i onak su na tom semaforu gužve u oba smjera, a još i onaj semafor kod Brestja, znači na potezu od par sto metara će biti 3 semafora, već vidim da će biti veselo u prometnim špicama 
|
|
|
01.03.2022., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2018.
|
A zapadni dio grada nema nikakve najave za otvaranje budućeg Eurospina? Ovo sve dosada koliko vidim je prema istoku...
|
|
|
01.03.2022., 16:49
|
|
Registrirani korisnik
|
Onaj namaz s 30% lješnjaka od 3.3. u katalogu
Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk
|
|
|
03.03.2022., 13:30
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2019.
|
Ja ponavljam svoje pitanje od prije par stranica o tome kakvi su Dexal detergenti i omeksivaci za rublje.
I sredstva za čišćenje.
|
|
|
03.03.2022., 13:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Za preporuciti  vecinom svi hvale njihova sredstva za ciscenje, meni je isto dobro sve sto sam isprobala.
Jedino ako ne volis miris starinskog sapuna, izbjegavaj sve gdje pise marsiglia. Meni lijepo mirisi, ali nije svaciji cup of tea.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:51.
|
|
|
|