Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa > Astrologija

Astrologija Astrološka edukacija, razmjena mišljenja, diskusije...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.02.2022., 21:34   #21
Quote:
matea.os kaže: Pogledaj post
Update: mr glave je uredu kao i eeg, epi pod kontrolom -super.

Quote:
Eh sada sto se tice zglobova bila sam kod ortopeda dobila uputnicu za fizikalnu terapiju, imam ostecenje oba zgloba kuka i ostecenje 2 diska leda.
Plan je probati fizikalnu terapiju kontrola za 3-4mj, onda magnet cijelog tijela da se vidi ima li kakvih pomaka te da li ce trebati operacija kukova ili leda ili oboje.
Aham a što oni smatraju uzrokom te progredirajuće degeneracije zglobova,jesu išta govorili o tome,budući da i nisi u godinama kada je to češći slučaj?

Quote:
Da li mi se vidi mozda neko poboljsanje ili da ce biti operacija?

Doktor ne polaze velike nade da ce biti veliko poboljsanje prilikom fizikalne jer je u pitanju vise problema, a ne samo 1.

https://imgbb.com/MpVTtyW
Ne nužno ali smatram da su kukovi nešto što je prvo po sljedu kao intervencija jer prvo polje (polazna točka) počinje u vagi, koja anatomski odgovara predjelu kukova...i njen vladar (koji ujedno vlada i osmim poljem-operacija) je izravno vezan za šesto polje (fizička oboljenja,liječenje) budući da je u egzaktnom kvadratu sa marsom u šestom polju (fizičko oštećenje,fizička ozljeda,nož tj operacija,mehaničko pomagalo itd)

Nemoj da se brineš ,iskustva sa operacijama se prate kroz osmo polje u kom je tebi smješten jupiter,koji istina da nije najsjanije aspektiran (kvadrat sa suncem-vitalnost) i ma koliko tu u osmom polju bio neminovno planet koji kroz životne okolnosti (polja) vuče životne rizike (tipa ta fatalna sportska ozljeda nogu) tu na tom mjestu "voli" donijeti i "sreću u nesreći",posebno onda kada stvari idu konstantno "niz brdo",a to se može vidjeti i po njegovom ,možda ne idealnom (širok orbis kvadrata sa jupijem) ali " ok " aspektiranom dispozitoru merkuru u djevici (popravka,medicina) koji se nadovezuje na jupiterov ishod.Operacija će ti svakako pomoći,sve će biti dobro

Što se tiče samih fizikalnih vježbi -mars u šestom polju je snažan ali je žarište T kvadrata (mukotrpan, polovičan i vjerojatno nedovoljan rad i izlaz iz toga je vjerojatno nešto "agresivnija" procedura -tipa ta konkretnija mehanička popravka, ugradnja umjetnog pomagala kako veliš)
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.02.2022., 15:34   #22
Pozdrav, imam pitanje u vezi zdravlja, naime 24.03. sam morala odstraniti tvorbu ginekološki pa me zanima vidi li se ikakav značajni tranzit za taj datum u mojoj karti i hoće li ta tvorba biti maligna kada ju se proanalizira.

Također, trebam li ekstra pripaziti (češći pregledi), je li ovo znak nečeg ozbiljnijeg u ginekološkom području i koji bi bi bili indikatori u karti.

Hvala unaprijed.

Natalna:

https://ibb.co/S35q1kr
Odgovori s citatom
Old 13.03.2022., 09:54   #23
Pozdrav,

Zanima me kada mi dolaze sljedeći značajniji problemi sa zdravljem? I hoće li biti vezani uz crijeva?
Dijagnozu Crohna dobila sam 2017.g. Krenulo poprilično iznenadno i brzo. Kraj te godine i početak 2018. su bili najgore razdoblje. Nakon toga slijedi smirivanje sa odredjenim periodima kada se blaži simptomi pojavljuju. Ponekad se čini kao da će doći do aktivacije bolesti no ne dolazi.

Natalna:

https://ibb.co/sw6vtfx
brzi gonzales is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.03.2022., 20:37   #24
Quote:
brzi gonzales kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

Zanima me kada mi dolaze sljedeći značajniji problemi sa zdravljem? I hoće li biti vezani uz crijeva?
Dijagnozu Crohna dobila sam 2017.g. Krenulo poprilično iznenadno i brzo. Kraj te godine i početak 2018. su bili najgore razdoblje. Nakon toga slijedi smirivanje sa odredjenim periodima kada se blaži simptomi pojavljuju. Ponekad se čini kao da će doći do aktivacije bolesti no ne dolazi.

Natalna:

https://ibb.co/sw6vtfx
Astrološki gledano, 2015 -2016 su daleko teže godine od 2017-2018... nebih se čudio da je tu zapravo začetak problema kroz vrlo stresan period vezan na emocionalni plan i kroz promjene na polju doma i promjene svakodnevnice, pritisak na ličnost... a kako si podložna nakupljanju negativnih emocija , odnosno jako teško izbacuješ pohranjene negativne emocije iz sebe, nebih se čudio da je to uzrok reakcije tijela iznutra i to nakon prolaska stresnog perioda kad se tijelo opusti i počne reagirati na prethodno nakupljeni stres ????
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.03.2022., 13:00   #25
Quote:
sasa62 kaže: Pogledaj post
Astrološki gledano, 2015 -2016 su daleko teže godine od 2017-2018... nebih se čudio da je tu zapravo začetak problema kroz vrlo stresan period vezan na emocionalni plan i kroz promjene na polju doma i promjene svakodnevnice, pritisak na ličnost... a kako si podložna nakupljanju negativnih emocija , odnosno jako teško izbacuješ pohranjene negativne emocije iz sebe, nebih se čudio da je to uzrok reakcije tijela iznutra i to nakon prolaska stresnog perioda kad se tijelo opusti i počne reagirati na prethodno nakupljeni stres ????
Zanimljivo, toga se nisam sjetila jer nisam imala fizičkih simptoma. 2015. sam promijenila posao, i bilo mi je stresno na novom radnom mjestu. No krajem 2104. mi je umro otac od karcinoma s kojim nisam bila u dobrim odnosima, a od mene se očekivalo da se brinem o njemu. Što sam i napravila, ali ostao je gorki okus u ustima nakon. Naime, trebalo mi je vremena da se pomirim/razriješim sa odredjenim osjećajima. Da, 2015.g. se sjećam kao ključne po tom pitanju.
Hvala na tom uvidu.

Što vidiš po pitanju sljedećih takvih zbivanja?
brzi gonzales is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2022., 14:14   #26
Quote:
Zanimljivo, toga se nisam sjetila jer nisam imala fizičkih simptoma. 2015. sam promijenila posao, i bilo mi je stresno na novom radnom mjestu. No krajem 2104. mi je umro otac od karcinoma s kojim nisam bila u dobrim odnosima, a od mene se očekivalo da se brinem o njemu. Što sam i napravila, ali ostao je gorki okus u ustima nakon. Naime, trebalo mi je vremena da se pomirim/razriješim sa odredjenim osjećajima. Da, 2015.g. se sjećam kao ključne po tom pitanju.
Hvala na tom uvidu.

Što vidiš po pitanju sljedećih takvih zbivanja?
Kako rekoh fizički simptomi često se pojave tek nakon stresnog razdoblja kada dođe do opuštanja tijela.

Kod tebe je ključno to što sam naveo za nakupljanje i ne izbacivanje negativnih emocija. Ukoliko za vrijeme stresne situacije ne nađeš načina ispoljiti, izbaciti, nakupljene emocije i bijes na vani (bilo pričom, vikom, treningom, vježbom ) tada tijelo reagira iznutra i dolazi do fizičkih simptoma, problema...

Dakle, ako sam u pravu, ovakvi teški aspekti kakve si imala, zasigurno ostavljaju trajne posljedice. To znači da tijelo "nauči" reagirati na određeni način kad se nađe u stresnoj situaciji ili situaciji koja nalikuje stresnoj situaciji i u tom momentu ponovo može odreagirati na sličan ili isti način...

Dakle nemogu isključiti ponovno pojavljivanje simptoma u nekoj budućoj stresnoj situaciji. Da bi to mogla spriječiti ili barem ublažiti treba naučiti ovo što sam gore naveo... izbacivati bijes i negativne osjećaje, a ne ih taložiti u sebi.

Interesira me na koji način su se ispoljavali simptomi i kada si prvi put zamijetila simptome?
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.03.2022., 17:59   #27
Quote:
La Chapa kaže: Pogledaj post
Pozdrav, imam pitanje u vezi zdravlja, naime 24.03. sam morala odstraniti tvorbu ginekološki pa me zanima vidi li se ikakav značajni tranzit za taj datum u mojoj karti i hoće li ta tvorba biti maligna kada ju se proanalizira.

Također, trebam li ekstra pripaziti (češći pregledi), je li ovo znak nečeg ozbiljnijeg u ginekološkom području i koji bi bi bili indikatori u karti.

Hvala unaprijed.

Natalna:

https://ibb.co/S35q1kr
misliš 24 2 2022?

Nebi trebalo biti problem sa nalazom. Međutim slijede tranziti neurotičnog urana i preporučam češće preglede dok taj tranzit traje preko Ve i Mo... čisto preventivno... svakih 4-5 mjeseci tijekom ove i naredne godine
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.03.2022., 17:40   #28
Quote:
misliš 24 2 2022?

Nebi trebalo biti problem sa nalazom. Međutim slijede tranziti neurotičnog urana i preporučam češće preglede dok taj tranzit traje preko Ve i Mo... čisto preventivno... svakih 4-5 mjeseci tijekom ove i naredne godine
Hvala Saša, da, sada u veljači, pardon. Nalaz je bio uredan, ali svakako ću više pripaziti.
Odgovori s citatom
Old 21.03.2022., 18:29   #29
Quote:
Dakle nemogu isključiti ponovno pojavljivanje simptoma u nekoj budućoj stresnoj situaciji. Da bi to mogla spriječiti ili barem ublažiti treba naučiti ovo što sam gore naveo... izbacivati bijes i negativne osjećaje, a ne ih taložiti u sebi.

Interesira me na koji način su se ispoljavali simptomi i kada si prvi put zamijetila simptome?
Bude preteško izbaciti toliku koncentraciju negativnih osjećaja koji se pojave odjednom. Ali razumijem što govoriš i mijenjam to koliko god mogu.

To što se sjećam je da od svoje 8, 9 godine sam znala imati povremene bolove u trbuhu i probleme sa stolicom nakon stresnih situacija no to je znalo kratko trajati, sat dva i onda prestane. I tako par puta godišnje. Samo bolovi, bez krvarenja.

U drugoj polovici 2017. se dogodila eksplozija bolesti. Nagla pojava svakodnevnih bolova u trbuhu i krvavih proljevastih stolica ca 10 puta dnevno uz gubitak težine.
brzi gonzales is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2022., 19:36   #30
Quote:
Bude preteško izbaciti toliku koncentraciju negativnih osjećaja koji se pojave odjednom. Ali razumijem što govoriš i mijenjam to koliko god mogu.

To što se sjećam je da od svoje 8, 9 godine sam znala imati povremene bolove u trbuhu i probleme sa stolicom nakon stresnih situacija no to je znalo kratko trajati, sat dva i onda prestane. I tako par puta godišnje. Samo bolovi, bez krvarenja.

U drugoj polovici 2017. se dogodila eksplozija bolesti. Nagla pojava svakodnevnih bolova u trbuhu i krvavih proljevastih stolica ca 10 puta dnevno uz gubitak težine.
Veći stres izaziva i veću reakciju a te godine su zaista bile kritične...

Ono što je očito da se radi o istoj odnosno sličnoj reakciji tijela na stresne momente , odnosno zatomljavanje vlastitih emocija umjesto reakcije na vani... ovo samo potvrđuje moje sumnje da je to zapravo trajno stanje koje će se pojavljivati s vremena na vrijeme... ovisno koliko budeš poradila na sebi da već jedno prestaneš gutati to u sebe, umjesto da svakom kažeš što ga zapravo sljeduje

Sretno...
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.05.2022., 00:14   #31
Početkom 2020. spletom okolnosti sam upala u depresivnu epizodu iz koje sam se tada privremeno izvukla lijekovima, no vrlo brzo sam ih odbacila jer sam imala dosta nuspojava od istih. Nastavila sam se tvrdoglavo "samoliječiti", kao mogu ja to i bez lijekova, no iako sam u međuvremenu shvatila da ne mogu ja to sama, i dalje nisam ništa promijenila po tom pitanju.

Još uvijek imam strašnu odbojnost prema lijekovima (zbog nuspojava) i tvrdoglava sam koza koja misli da to može proći i bez njih, pa već 2 godine životarim umjesto da živim punim plućima.

Moje je pitanje, vidi li se u skorije vrijeme neki napredak po pitanju mog mentalnog zdravlja?

Natalna

Unaprijed hvala!
Destinys Child is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2022., 13:45   #32
Quote:
Destinys Child kaže: Pogledaj post
Početkom 2020. spletom okolnosti sam upala u depresivnu epizodu iz koje sam se tada privremeno izvukla lijekovima, no vrlo brzo sam ih odbacila jer sam imala dosta nuspojava od istih. Nastavila sam se tvrdoglavo "samoliječiti", kao mogu ja to i bez lijekova, no iako sam u međuvremenu shvatila da ne mogu ja to sama, i dalje nisam ništa promijenila po tom pitanju.

Još uvijek imam strašnu odbojnost prema lijekovima (zbog nuspojava) i tvrdoglava sam koza koja misli da to može proći i bez njih, pa već 2 godine životarim umjesto da živim punim plućima.

Moje je pitanje, vidi li se u skorije vrijeme neki napredak po pitanju mog mentalnog zdravlja?

Natalna

Unaprijed hvala!
Da li je slično bilo između 2004 i 2008 godine? Znači da li si isto bila u nekoj depresivnoj fazi i što i kad je bio okidač?

Kada si prvi put u životu doživljela depresivnu epizodu?
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.05.2022., 14:57   #33
Quote:
Da li je slično bilo između 2004 i 2008 godine? Znači da li si isto bila u nekoj depresivnoj fazi i što i kad je bio okidač?

Kada si prvi put u životu doživljela depresivnu epizodu?
Zanimljivo pitanje jer sam upravo tih godina (naročito 2005/6) imala identičnu epizodu.
To je zapravo bio i moj prvi susret s takvim mentalnim stanjem, samo što tada to nisam prepoznavala kao depresiju. Nisam imala još dovoljno znanja o tome, a pred obitelji sam se pravila da sam dobro.

A okidač je - mislim, bila promjena životne faze (završetak srednje škole i preuzimanje odgovornosti za svoju budućnost). Popustila sam naglo zadnju 4. godinu, završila na popravnom i to najviše, čini mi se, iz nekog straha od budućnosti. Otišla sam u krajnost, od super uzorne učenice do nekog tko redovno markira i zanemaruje učenje. Anksioznost me strašno mučila, a nisam se tada nikako liječila jer nisam ni išla kod psihijatra. Užasno sam se mučila s tim svim brigama u svojoj nezreloj glavi, a nisam se imala kome povjeriti ni izjadati (mada je tako ostalo do dan danas).

Uglavnom, tih godina mi je psihičko zdravlje krenulo silaznom putanjom i onda se kroz godine na kraće periode popravljalo i opet rušilo. Danas, za razliku od tada, razumijem što je problem, ali opet ne pronalazim volju ni način da išta promijenim.
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 18:14   #34
Quote:
Destinys Child kaže: Pogledaj post
Zanimljivo pitanje jer sam upravo tih godina (naročito 2005/6) imala identičnu epizodu.
To je zapravo bio i moj prvi susret s takvim mentalnim stanjem, samo što tada to nisam prepoznavala kao depresiju. Nisam imala još dovoljno znanja o tome, a pred obitelji sam se pravila da sam dobro.

A okidač je - mislim, bila promjena životne faze (završetak srednje škole i preuzimanje odgovornosti za svoju budućnost). Popustila sam naglo zadnju 4. godinu, završila na popravnom i to najviše, čini mi se, iz nekog straha od budućnosti. Otišla sam u krajnost, od super uzorne učenice do nekog tko redovno markira i zanemaruje učenje. Anksioznost me strašno mučila, a nisam se tada nikako liječila jer nisam ni išla kod psihijatra. Užasno sam se mučila s tim svim brigama u svojoj nezreloj glavi, a nisam se imala kome povjeriti ni izjadati (mada je tako ostalo do dan danas).

Uglavnom, tih godina mi je psihičko zdravlje krenulo silaznom putanjom i onda se kroz godine na kraće periode popravljalo i opet rušilo. Danas, za razliku od tada, razumijem što je problem, ali opet ne pronalazim volju ni način da išta promijenim.
Potpuno očekivano da je bila slična epizoda. Zapravo tad je bio jedan puno gadniji period i samo zahvaljujući činjenici da si bila vrlo mlada tada, je ispalo vjerujem, bolje nego što bi to moglo biti... ma kako tebi to zvučalo bez veze...

Vjeruj mi moglo je biti puno gore, a nije da te tješim...Naime takav splet okolnosti naleti uglavnom jednom u životu i tebi se to upravo desilo tih godina...

Naravno, sve to je ostavilo posljedice a to je upravo takva reakcija tijela potpuno ista kao što je bila onda. Iako se zbivanja tih godina i sada s ničim nemogu usporediti.

Zajednički nazivnik za oba perioda je ( između ostalog ) polje doma i tu je vjerujem glavni uzrok, a ne ono što si navela kao uzrok. To što si navela su posljedice. No razumijem ipak je ovo javni forum...

Dakle polje doma zajedno sa emotivnim dijelom bića je glavni ključ rješenja.
Naime morat ćeš naći način izbaciti iz sebe sve što te muči vezano uz taj prethodni period da bi mogla krenuti dalje i realizirati sebe kao kompletnu osobu... dakle ti moraš izbaciti te emocije koje kupiš u sebi jer to je jedan od glavnih razloga takve reakcije...

Neznam tvoju trenutnu situaciju , no mislim da bi još jedan od mogućih načina ublažavanja takvih posljedica, je rješavanje pitanja karijere na tebi zadovoljavajući način... jer čini se da si i tada zapravo ( jedna od posljedica ) odustala od tvoje tadašnje motivacije za nečim što si smatrala za da bi mogla biti tvoja karijera!!??
sasa62 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 19:22   #35
Znači, Sašaa...fascinantno!.

Ovaj dio o gadnom periodu...uff. Jednom mi je čak i psihijatrica rekla da mi se divi kako sam to sve sama izhendlala. Ti psihički problemi koji su me tada opsjedali su bili prestrašni. Ta generalna samodestrukcija, samoozljeđivanje, neispavanost, problemi sa učenjem, izbjegavanje ljudi, netrpeljivost, anksioznost, depresija, svađanje/nepričanje s bratom, želja da nestanem, suicidalne misli...ma joj, toliko toga mi se događalo u to vrijeme.

Mislim da se danas ne bi znala nositi s tim kako sam se tada. Sjećam se da sam tada plakala svake noći skoro 2 godine. To mi je bio jedini ispušni ventil.

Pretrnula sam kad sam pročitala tvoju zadnju rečenicu. Da, da i da! Upravo to. Sve je bilo upravo tako. Samo što sam ja taj razlog potisnula.

Kada sam pisala onaj prethodni post (pokušavajući se prisjetiti tog razdoblja) skroz sam smetnula s uma svoju tadašnju želju za budućim zanimanjem, a i ta srednja škola nije bila moj izbor, ali sam ju bila prisiljena upisati ( čitaj: bila sam izmanipulirana od staraca).

Ništa u mojoj mladosti nije bilo u skladu sa mnom i mojim bićem, a bila sam preosjetljiva da se borim sa svima. Baš sam bila ona tipična crna ovca u obitelji, a i danas sam.

Da, kao što kažeš, polje "doma" i potisnute emocije. Roditelji koji mi nisu bili podrška i usmjerili me na njihov životni put, umjesto da su me pustili da izaberem svoj. Imala sam ja tada svoje planove i bila sam vrlo kreativna od malena, samo su me savjetovali da od "toga nema kruha".

Uglavnom su me kreativna zanimanja privlačila, no sredina u kojoj sam odrasla me ukalupila, a ja nisam bila dovoljno borbena da se suprotstavim. Kasnije s godinama, kada sam se već osamostalila, izgubila sam taj žar i želju za tim što sam željela s 18 godina.

Danas sam toliko daleko od toga da ne vidim šansu da se ikad bavim takvim poslom.
A obitelj...ne znam što ću s njima, s jedne strane želim pobjeći daleko od njih, a s druge sam opet vezana za njih i tu sigurnost doma. Mislim da se ta priča nikad neće raspetljati. Kukavica sam za neke drastične poteze, a i koče me ovi psihički problemi (imam ocd i ta potreba za kontrolom me drži u toj komfort zoni).

No, svakako, puno ti hvala na ovom uvidu.
Odgovori s citatom
Old 14.05.2022., 18:25   #36
Kronična bolest

Evo i mene. Drago mi je da sam naletila na ovu temu i to u pravo vrijeme.
Nadam se da će mi tko voljan pomoći.

Epilepsija mi je dijagnosticirana krajem 2008. godine (uzrok nepoznat). Četiri godine nakon urednih nalaza je započeto skidanje terapije međutim taman pred kraj opet dobila epi napadaj tako da sam opet završila na tabletama.
U periodu kroz 2012-2013 sam imala dosta napadaja.
Zadnji je bio 2014. i od tog dana do danas ništa. Znači sve je ok skoro 10 godina (osim 15kg koje sam digla zbog nuspojava terapije ).
Proces skidanja s terpaije je počeo prije 2 godine i sad me jedno duže vrijeme prati neki gadan osjećaj da će doći do novog napadaja (ili sam ja luda i paranoična? ).

Moja natalna:
https://i.ibb.co/TM99RQ7/Natalna.png

Pitanje:
Piše li mi se loše ili se mogu opustiti?
Evo vidim da mi tranzitni saturn pleše prema 6. kući
Old 15.05.2022., 10:35   #37
Quote:
Ana1950 kaže: Pogledaj post

Epilepsija mi je dijagnosticirana krajem 2008. godine (uzrok nepoznat). Četiri godine nakon urednih nalaza je započeto skidanje terapije međutim taman pred kraj opet dobila epi napadaj tako da sam opet završila na tabletama.
Zadnji je bio 2014. i od tog dana do danas ništa. Znači sve je ok skoro 10 godina (osim 15kg koje sam digla zbog nuspojava terapije ).
Proces skidanja s terpaije je počeo prije 2 godine i sad me jedno duže vrijeme prati neki gadan osjećaj da će doći do novog napadaja (ili sam ja luda i paranoična? ).

Moja natalna:
https://i.ibb.co/TM99RQ7/Natalna.png

Pitanje:
Piše li mi se loše ili se mogu opustiti?
Bok!
Trenutno ti je saturn u kvadratu sa suncem (koji imaš i natalno) i i to do 4.mj.2023.g. Do tada bi trebala biti opreznija jer ti je smanjen imunitet, tako da je moja preporuka da do tada budeš oprezna sa skidanjem terapije. jer ti je tijelo sad slabije. Kad taj period prođe mogla bi više raditi na svom zdravlju, sad se još pouzdaj u lijekove ako osjetiš neke nuspojave
zvjezdoznanac is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2022., 16:16   #38
Quote:

Epilepsija mi je dijagnosticirana krajem 2008. godine (uzrok nepoznat).
Poljem zdravlja vlada neptun (nepoznato) i psihogeno ali je on smješten u 4. polju (nasljedje) u konj. sa uranom (neurološki sustav).Dakle postoji sigurno nekakva nasljedna predispozcija ali je komplicirana i vjerojatno ju je teže precizirati (npr na nekog poznatog člana obitelji).

Quote:
Četiri godine nakon urednih nalaza je započeto skidanje terapije međutim taman pred kraj opet dobila epi napadaj tako da sam opet završila na tabletama.
To je vjerojatno kronično (saturn) stanje tj bolest (saturn) čim se tako ponaša...što podupire kvadrat saturna (dispozitora Ne 0 Ur konjukcije) na osvjetljeno,naglašeno i dosta malefično treće polje -područje moždanih funkcija i u konačnici i samo sunce koje je vladar jedanaestog polja (živčani sustav).Dakle biti će da saturn (vrijeme,starenje) nije prijateljski naklonjen u smislu prevazilaženja ove dijagnoze...ali je karakteristična ta sklonost da se periodi pogoršanja javljaju u periodičnim talasima /naletima jer je saturn u vodenjaku.
Medjutim ishod tog kroničnog stanja je s druge strane povoljan u smislu uspjevanja da se
lijekovima ova neurolosko stanje solidno dovodi u red (vladar šeste u seksitilu sa suncem na vrhu treceg polja)

Quote:
Zadnji je bio 2014. i od tog dana do danas ništa. Znači sve je ok skoro 10 godina (osim 15kg koje sam digla zbog nuspojava terapije :mad:).
Proces skidanja s terpaije je počeo prije 2 godine i sad me jedno duže vrijeme prati neki gadan osjećaj da će doći do novog napadaja (ili sam ja luda i paranoična? :D).

Pitanje:
Piše li mi se loše ili se mogu opustiti? :rolleyes:
Mjesec u jarcu je uvijek pomalo skeptičan,pesimističan,zlosutan i ima taj problem da se uopćeno opusti ali je s druge strane psihički pripravniji i prizemniji od ostalih baš za ovakve nepredvidive i tenzične situacije,pogotovo ako se kroz vrijeme saživi sa ovakvim obrazcem koji mu se iznova kronično ponavlja :)

I moram isto da spomenem da ne bi trebala nikada ući u ulogu vozača u saobraćaju zbog ove naglašeno malefične treće kuće i dijagnoze koju imaš.
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2022., 08:34   #39
Quote:
zvjezdoznanac kaže: Pogledaj post
Bok!
Do tada bi trebala biti opreznija jer ti je smanjen imunitet, :
Živa istina Česte upale grla i prehlade

Quote:
Snen kaže: Pogledaj post
Dakle biti će da saturn (vrijeme,starenje) nije prijateljski naklonjen u smislu prevazilaženja ove dijagnoze...ali je karakteristična ta sklonost da se periodi pogoršanja javljaju u periodičnim talasima /naletima jer je saturn u vodenjaku.
Znači ipak postoji šansa za ponovljeni napadaj?
Saturn ide prema šestoj kući u ribama pa nakon nekog vremeno nazad u petu/vodenjak pa bi čak moglo doć do starih problema?

Quote:
Snen kaže: Pogledaj post
I moram isto da spomenem da ne bi trebala nikada ući u ulogu vozača u saobraćaju zbog ove naglašeno malefične treće kuće i dijagnoze koju imaš.
Ovo znam Nije me nikad privlačila vožnja, nisam nikad htjela polagat vozački jer me jednostavno nije zanimalo. Autobus i 2 noge su dovoljni Interesatno je to da i u natalnoj karti mojih doma isto stoji pogibelj u prometu.
Sreća da sam s 2 noge na zemlji pa me nije niti briga jer ono kad-tad svi mi otegnemo papke, a i uvijek me na neki način privlači smrt. Hoću reći, zanimanje i istraživanje onog što se nalazi nakon ovog života (škorpion, pluton).
Old 18.05.2022., 13:52   #40
Quote:
Znači ipak postoji šansa za ponovljeni napadaj?
Saturn ide prema šestoj kući u ribama pa nakon nekog vremeno nazad u petu/vodenjak pa bi čak moglo doć do starih problema?
Sada imaš saturnov povratak u tijeku što će iskristalizirati u vremenu ono što je svjesno ili nesvjesno nedovršeno i naglasiti pritisak na takve domene i u okviru toga izmedjuostalog negdje izravnije suočiti s njihovim neminovnostima s kojima se treba dalje naučiti živjeti i nositi gdje se prošla ta neka prva životna fazu hendlanja s istima i prešlo u tu neku iskusniju ,sljedeću fazu...Ovo skidanje sa terapije u ovom periodu i jest vrsta testiranja (saturn) svoje dijagnoze u vremenu tj. objektivne točke u kojoj se ona sada nalazi kao i to pitanje osobadjanja/ovisnosti od terapije.Ukoliko se napadaji vrate,njihova kroničnost je jelte sve jasnija kao i nužnost (saturn) vraćanja lijekova kao neophodne komponente za normalno funkcioniranje a on je nekako sada baš na snazi jer trigeruje spostveni natalni aspekt vezan za ovu priču pa negdje ne daje prostora za kompletno oslobadjanje..ali vidjeti ćemo, volio bih da javiš updejt ako se sjetiš...ne mora nužno i biti tako.
A nešto kasniji ulazak saturna u šesto polje se najpovoljnije može ishendlati kao "pojačanje" odgovornosti i predostrožnosti prema svom zdravlju generalno ...ne samo kroz ovu dijagnozu koju imaš jer iskustva sa tranzitnim saturnom u šestom polju po pitanju zdravlja mogu ukazati na te neke kronično slabije točke kada je funkcioniranje tijela u pitanju...ali ujedno ukazati i na one strane fizičkog tijela koje su čvrste i "nesalomljive"..pa ovaj tranzit može dati dobar uvid u to kako da uskladiš svoje tjelesne mogućnosti i granice.

Quote:
Ovo znam Nije me nikad privlačila vožnja, nisam nikad htjela polagat vozački jer me jednostavno nije zanimalo. Autobus i 2 noge su dovoljni Interesatno je to da i u natalnoj karti mojih doma isto stoji pogibelj u prometu.
Sreća da sam s 2 noge na zemlji pa me nije niti briga jer ono kad-tad svi mi otegnemo papke, a i uvijek me na neki način privlači smrt. Hoću reći, zanimanje i istraživanje onog što se nalazi nakon ovog života (škorpion, pluton).
Da i mene isto oduvijek "privlači" ono nakon života ...ali sam vremenom osobno krenuo polako uvidjati da bi nas ipak trebalo biti itekako briga ne samo za kvalitet već i dužinu života ovdje jer nam život na ovoj strani nudi potencijal da sveobuhvatno sazrimo i sa tom zrelošću odemo na onaj svijet na kom možda nećemo imati priliku spoznati neke stvari nigdje drugdje nego kroz iskustva koja su svojevrsna samo za ovaj zemaljski život koji nam je dat,a za njihovu sveobuhvatnost imamo priliku samo ako jelte dovoljno dugo poživimo ovdje.Tako je da je bitno da, koliko je u to našoj moći ,"čuvamo" svoj život dok god smo živi. I nisam nužno mislio da je treća kuća za tebe baš pogibeljna,ne volim toliko fatalizirati...više sam mislio to da su kroz njenu simboliku naglašena rizična,silovita,nagla (pluton/neaspektiran mars) iskustva a ovo je kuća kojoj prirodno vlada lagani prozračni merkur pa mi je uz ovaj kvadrat saturna (greška,posljedica,oprez) na istu, djelovalo sve previše "opasno" i too much za vozača sa epilepsijom,za koju ove stvar mogu biti okidači.
Snen is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:10.