|
|
12.05.2022., 10:30
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Jan 2014.
|
Quote:
stegaNo1 kaže:
Znaci i ti si popusio pare sudeci po tonu tvog posta. Jedino je Stjepan cool, on niti ne gleda cijenu.
Nevezano kuda je cijena dosla, jel jos nekome nije jasna korelacija Nasdaq-Crypto koju sam crtao zadnja 4 mjeseca?
Cisto ako netko ima ideju kuda bi Nasdaq mogao dalje ici...
|
Pajdo, tebi sam već rekao, odi uhvatiti nešto, ispucaj tu frustraciju. Imaš mali milijun načina da to izbaciš iz sebe dok nisi navukao neku ozbiljnu boleštinu od tog konstantnog crnog oblaka iznad glave.
Btw, Wand ti je zveknuo šamarčinu u zadnjem postu, kao i uvijek kad ne znaš što bi, ignore je dobrodošao.  Jebote više NASDAQ-BTC korelacija, lol.
|
|
|
12.05.2022., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
Cratos kaže:
Molim moderatora za brisanje ovakvih postova, vjerujem da ima ljudi ovdje koji su popusili ozbiljne pare i nisu mentalno najstabilniji trenutno, pa nasladivanje pojedinih imbecila nije bas korisno.
|
Ja poznajem jednoga koji je zaradio za auto. Znam više njih koji su popušili dosta para. I što sad? Svaki ulagač, bez obzira da li u bitkoin, dionice, obveznice, stanove, zlato, ... MORA biti svjestan najniže cijene, a to je 0 kuna.
Kriptovalute su posebno problematične jer vrijednost ne ovisi o puno vanjskih faktora koji se mogu provjeriti i pametnim raspoređivanjem umanjiti rizik. Po mom mišljenju su kriptovalute kocka. I ja sam osobno popušio 500 eura, ali na to sam bio spreman.
|
|
|
12.05.2022., 11:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
penava kaže:
Ja poznajem jednoga koji je zaradio za auto. Znam više njih koji su popušili dosta para. I što sad? Svaki ulagač, bez obzira da li u bitkoin, dionice, obveznice, stanove, zlato, ... MORA biti svjestan najniže cijene, a to je 0 kuna.
|
Bazna cijena bitcoina i svih ostalih kriptovaluta jest 0 jer apsolutno ništa ne stoji iza njih.
Kripto valute su zapravo lanac sreće u modernom obliku. Jedina zarada dolazi od novih kupaca. Kad novih kupaca nestane ili kad se netko veliki istrese sve ode u p.m.
To se i desilo.
Hebiga...ovo je svima škola.
Uvijek je bilo i bit će...na ovakvim stvarima samo 1 od 100 odlazi punih đepova. Ostali zbrajaju gubitke.
|
|
|
12.05.2022., 11:22
|
|
Skeptik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
penava kaže:
Kriptovalute su posebno problematične jer vrijednost ne ovisi o puno vanjskih faktora koji se mogu provjeriti i pametnim raspoređivanjem umanjiti rizik. Po mom mišljenju su kriptovalute kocka. I ja sam osobno popušio 500 eura, ali na to sam bio spreman.
|
O tome se i radi. Zato bi po meni na ovom podforumu na prvom mjestu trebala biti sticky zaključana tema sa informacijama i upozorenjem kako se radi o visokorizičnim investicijama te par rečenica o kocki i ovisnosti o istoj uz broj telefona za pomoć. Identično kao kod online kasina. A kako stvari stoje ni telefon za hitnu psihološku pomoć kod razmišljanja o suicidu nije na odmet...
|
|
|
12.05.2022., 11:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2018.
|
Svi vi koji ste spušili lovu na luni. GET A JOB ! Ima da zaradite dovoljno novca u iduće 2 godine. Kome ću prodavati ATH ako ne vama lipi moji.  D
|
|
|
12.05.2022., 11:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Papercut kaže:
Svi vi koji ste spušili lovu na luni. GET A JOB ! Ima da zaradite dovoljno novca u iduće 2 godine. Kome ću prodavati ATH ako ne vama lipi moji.  D
|
Luna trenutno 0,1$
Sada treba riskirati 10$ i kupiti 100 komada 😉
|
|
|
12.05.2022., 11:45
|
|
Ljubav, a ne đir 1950
Registracija: Jan 2004.
|
Quote:
cunyzg kaže:
Luna trenutno 0,1$
|
To se jučer govorilo na 1$, a prekjučer na 5$ 
|
|
|
12.05.2022., 11:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2007.
|
Quote:
penava kaže:
|
Ja apsolutno nemam problema sa time, i svjestan sam toga da moj porftolio moze u roku 2 tj vrijediti 0$, kao i velika vecina drugih ljudi koji su ulozili u kripto, ali to uopce nema veze s mojim postom i napadom onog imbecila.
Covjek prije danas u zadnjih mjesec dana nije napisao jedan post na podforumu kripto gdje bi on pokazao svoje veliko znanje o kriptu/dionicama, nego je uglavnom pisao na temama vezanim uz teorije zavjere i anksioznosti (malo indikativno al oke, necu u tom smjeru).
Ne, covjek je dosao na dan kada je sve bolesno pljusnulo, kada su ljudi izgubili hrpetina para i krenuo trollati i provocirati bez ikakvog konstuktivnog komentara i smisla, osim provociranja u stilu jesam vam rekao.
Pitanje za sve vas koji ste znali kako ide pad i kako je kripto prevara, koliko ste zaradili na shortanju ekipa?
|
|
|
12.05.2022., 11:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
MEP kaže:
To se jučer govorilo na 1$, a prekjučer na 5$ 
|
Kolega tu sa foruma je kupio jučer kad je bilo 3$, evo trenutno je 0,08$ ide to do 0 do ručka, ali s druge strane ako je 1% šansa da se oporavi isplati se riskirati 10$....
|
|
|
12.05.2022., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
iznenađuje kako je suport na 29500 tako brzo pukao, mozda ipak dan zatvori poviše. Suport na 42k kojeg sam na ovoj temi nazivao ključnim odoljeva je mjesecima očekujem preokret na 22k, ali ne mora biti tako. Nekuzim što se ljudi čude što neki altovi padaju 90% to tako mora bit ako je godinu dvi napravio 100x on u jednom trenutku mora past 90% bilo bi jako čudno da se to ne desi treba uzet profit na vrijeme, problem sa terom stable coinom što su tamo mnogo drzali zaradu i to vodeći influenceri youtuberi misleči da je to sigurno.
Ako tko misli da je mudar među vama na ovome svijetu, neka bude lud da bude mudar. Jer mudrost ovoga svijeta ludost je pred Bogom. Ta pisano je ; On hvata mudre u njihovom lukavstvu. I opet; Gospodin poznaje namisli mudrih one su isprazne.
|
|
|
12.05.2022., 12:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Cratos kaže:
Pitanje za sve vas koji ste znali kako ide pad i kako je kripto prevara, koliko ste zaradili na shortanju ekipa?
|
Shortaju hedge fondovi koji smanjuju rizik bogatim investitorima (a i sebi osiguravaju masne marze).
Shortati nesto toliko volatilino kao kripto bi mogao samo totali laik, neovisno o tome u kom smjeru mislio da ide.
|
|
|
12.05.2022., 13:01
|
|
The Dude
Registracija: May 2007.
|
Za sada samo pobrisano, iduci puta necu biti toliko blag
|
|
|
12.05.2022., 13:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
cunyzg kaže:
Kolega tu sa foruma je kupio jučer kad je bilo 3$, evo trenutno je 0,08$ ide to do 0 do ručka, ali s druge strane ako je 1% šansa da se oporavi isplati se riskirati 10$....
|
nema sanse izgleda...binance delistao Lunu sa Margin trejda.
|
|
|
12.05.2022., 14:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Cratos kaže:
|
Ovo i mene zanima.
Ali nisam siguran da ima puno šorteva. Psihologija. Iako ti sva ekonomska znanja kažu da su kripto čisti zrak, i da se čuvaš ulaganja o kojima su i taksisti počeli pričati, jednostavno te pritisak okoline povuče na kupnju. Ali, barem u mom slučaju, staviš lovu koju si spreman izgubiti.
|
|
|
12.05.2022., 14:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Ja ni ne znam šta je šortanje. Prodao sve pred rat jer su prognoze bile crne. Jutros ušao ponovo i za istu lovu imam 29 kom ETH više. Sad se grizem jesam li ušao prerano. Nisam se držao prvobitnog targeta 1300-1400.
|
|
|
12.05.2022., 15:44
|
|
Registrirani korisnik
|
Šortanje ti je ovako pojednostavljeno, klada. Ti se obavezuješ da ćeš x datuma kupiti po cijeni koja jest, a prodaješ po trenutačnoj cijeni. Zarađuješ na razlici. Naravno ako je tog datuma u budućnosti cijena manja nego danas, a ako poraste, gubiš.
|
|
|
12.05.2022., 16:24
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2021.
|
Quote:
dmati44 kaže:
Ja ni ne znam šta je šortanje. Prodao sve pred rat jer su prognoze bile crne. Jutros ušao ponovo i za istu lovu imam 29 kom ETH više. Sad se grizem jesam li ušao prerano. Nisam se držao prvobitnog targeta 1300-1400.
|
 kad misliš da je nešto povoljno-onda sačekaj još malo
|
|
|
13.05.2022., 06:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2013.
|
ipak smo zadrzali otpor na 29.500 u bauncu bi mogli sve do 38.000
Ako tko misli da je mudar među vama na ovome svijetu, neka bude lud da bude mudar. Jer mudrost ovoga svijeta ludost je pred Bogom. Ta pisano je ; On hvata mudre u njihovom lukavstvu. I opet; Gospodin poznaje namisli mudrih one su isprazne.
|
|
|
13.05.2022., 07:09
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Apr 2021.
|
Quote:
cunyzg kaže:
Luna trenutno 0,1$
|
Nemoj bit lud, to je propalo
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:09.
|
|
|
|