|
|
09.05.2022., 08:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Quote:
Mr. Wrong kaže:
i da, baš sam to isto pomislio kad je bila ta debilana sa "proslavom ulaska u EU". što onda nisu vratili pola cijene ulaznice svima koji su ih do tada već bili kupili?
|
ma to je bio "take the money and run" za koji je suodgovoran i Live Nation koji je forsiranjem prevelikog broja koncerata u Areni najprije doveo do zasićenja, a onda i raspada sustava...povijest se očito ponavlja
|
|
|
09.05.2022., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
što ne spuste na pola i za The Smile... 
|
|
|
09.05.2022., 12:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Quote:
Metallic fan kaže:
Evo mora.reci
Eaglesi su ubili sad u tvornici
Napleso se ko picka inet me sad u noćnom smjeni lol
|
Odlični bili. Ali bome su i Dead Sara novo otkriće
|
|
|
09.05.2022., 16:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Evo ja zadnja dva tjedna živio u uvjerenju da ću večeras na The Mission u Boogaloo.  Tek jutros shvatio da je koncert tek za godinu dana. A dotad, ko živ, ko mrtav.
Glavno da sam ja uzeo to, a ne Dream Theater, koji mi je za tri tjedna (bio uvjeren da je u lipnju tek).
Za Kiss su samo ove online i printane karte? Nema nekih normalnih fizičkih (da znam da ne idem u DOS bezveze po njih  )?
Zna tko što je bilo s onim Boomtown Ratsima, mislim da je to bio prvi strani koncert koji je pao pred koronamjerama pred dvije godine? To je onda definitivno otkazano, nisu nikakve naknadne termine dali poslije?
|
|
|
10.05.2022., 10:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Nova najava Charma; Kings of Convenience u Šibeniku
@The Great Duck, da, za Kiss samo eventim prodaje ulaznice
|
|
|
11.05.2022., 07:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2008.
|
Quote:
billy walsh kaže:
što ne spuste na pola i za The Smile... 
|
Do zadnjeg trena (tj. do sinoć) sam se dvoumio, ali prevagnuo je razum: dakle, idem. Jednom se živi, i Bog bi ga znao hoće li Yorke ikad više doći nama, u bilo kojoj postavi. Mislim da će vrijediti love, iako se jako bojim da na setlistu neće prismrditi ništa od Radioheada i da bi koncert mogao biti prekratak.
|
|
|
11.05.2022., 10:05
|
|
ne tiče me se
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
FassGoHard kaže:
Do zadnjeg trena (tj. do sinoć) sam se dvoumio, ali prevagnuo je razum: dakle, idem. Jednom se živi, i Bog bi ga znao hoće li Yorke ikad više doći nama, u bilo kojoj postavi. Mislim da će vrijediti love, iako se jako bojim da na setlistu neće prismrditi ništa od Radioheada i da bi koncert mogao biti prekratak.
|

ja isto mislim da ništa od Radiohead stvari, ali me ne brine uopće ni to ni potencijalno kratak nastup
uzeo sam bez razmišljanja ulaznicu samo da čujem taj glas live
a onda dalje se nadam nekoj Radiohead turneji i Beču/Budimpešti/Italiji
|
|
11.05.2022., 10:13
|
|
Registrirani korisnik
|
Koncerti u doba post-korone
Ja baš mislio stavit ulaznicu na njuškalo, ali sumnjam da bi je uspio prodat osim u pol cijene, al entuzijazam vas dvojice me uvjerio da ipak odem haha
|
|
|
11.05.2022., 11:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Evo primjera setliste (ne znam kaj je ovo, valjda neke probe, s kraja siječnja): https://www.setlist.fm/setlist/the-s...-3b88d434.html
Osobno nisam fan izvođenja nekog albuma u cijelosti (može cijeli ali ako je raspršen kroz setlistu) osim ako nije hardcore konceptualan, a još mi je čudnije ovakvo pretumbavanje playliste (sekvenca se razlikuje od studijske). Priznaju li time (+puštanjem praktički polovice albuma u formatu singlova) da je riječ o kompilaciji neke vrste?
Skoro subverzivno sve skupa - kog vraga na bisu rade outtake i jebeni Joe Jackson? 
|
|
|
11.05.2022., 12:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Nije proba već su u 24h imali tri koncerta u Londonu
|
|
|
11.05.2022., 12:31
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2007.
|
Quote:
FassGoHard kaže:
Evo primjera setliste (ne znam kaj je ovo, valjda neke probe, s kraja siječnja): https://www.setlist.fm/setlist/the-s...-3b88d434.html
Osobno nisam fan izvođenja nekog albuma u cijelosti (može cijeli ali ako je raspršen kroz setlistu) osim ako nije hardcore konceptualan, a još mi je čudnije ovakvo pretumbavanje playliste (sekvenca se razlikuje od studijske). Priznaju li time (+puštanjem praktički polovice albuma u formatu singlova) da je riječ o kompilaciji neke vrste?
Skoro subverzivno sve skupa - kog vraga na bisu rade outtake i jebeni Joe Jackson? 
|
Pa album i konacnu setlistu albuma su tek u travnju izbacili. To sto su svirali na par nastupa u sijecnju nije ni reprezentativno niti znaci da ce ovo bit tracklist turneje. A poznavajuci Yorkea, moguce da te verzije pjesama nisu niti bile finalne, tj. ono sto se sada izdaje. Pa koliko puta je Radiohead svirao neke pjesme premijerno na koncertima i to par godina prije nego bi zavrsile u skroz drugoj finalnoj verziji na albumu (True Love Waits kao najkriticniji primjer kojeg su prvi put svirali 1995. i od tada u vise navrata u razlicitm verzijama, a finalna album verzija izasla 2016.).
Uostalom nije bas da su TOLIKO izmiksali tracklist koliki dojam ostavlja tvoj post. Prve tri pjesme su gurnuli na kraj, u istom redoslijedu, i to je to. A racunam da su pustili dosta singlova jer album izlazi maltene pred turneju pa da ljudi znaju kakav zvuk i sto ocekivati. To mi je sasvim fer. Ipak ovo nije Radiohead ili Atoms for Peace pa da znas barem okvirno na sto ides.
|
|
|
11.05.2022., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
be.redy kaže:
Pa album i konacnu setlistu albuma su tek u travnju izbacili. To sto su svirali na par nastupa u sijecnju nije ni reprezentativno niti znaci da ce ovo bit tracklist turneje. A poznavajuci Yorkea, moguce da te verzije pjesama nisu niti bile finalne, tj. ono sto se sada izdaje. Pa koliko puta je Radiohead svirao neke pjesme premijerno na koncertima i to par godina prije nego bi zavrsile u skroz drugoj finalnoj verziji na albumu (True Love Waits kao najkriticniji primjer kojeg su prvi put svirali 1995. i od tada u vise navrata u razlicitm verzijama, a finalna album verzija izasla 2016.).
Uostalom nije bas da su TOLIKO izmiksali tracklist koliki dojam ostavlja tvoj post. Prve tri pjesme su gurnuli na kraj, u istom redoslijedu, i to je to. A racunam da su pustili dosta singlova jer album izlazi maltene pred turneju pa da ljudi znaju kakav zvuk i sto ocekivati. To mi je sasvim fer. Ipak ovo nije Radiohead ili Atoms for Peace pa da znas barem okvirno na sto ides.
|
Album je sniman kroz 2020. i 2021., tako da sumnjam da pred 3 i pol mjeseca nisu imali finalne mikseve u džepu. Pogledaj recimo statistiku za Atoms for Peace: https://www.setlist.fm/stats/albums/...e-bd59596.html, s opskurnom Paperbag Writer kao jedinim konstantnim primjerom Radioheadovih pjesama u setlisti.
U redu, projekti baš i nisu usporedivi. Ja bih na njihovom mjestu išao na spajanje stvari s u prvom redu In Rainbows i AMSP u kombinaciju s novim pjesmama, eventualno nešto s Amnesiac. Ništa s prva 4 albuma + The King of Limbs mi se ne uklapa u ovaj sound (osim ako će ići na prearanžiranje).
15 Step za otvaranje, pa Panavision recimo, pa The Smoke... 
|
|
|
11.05.2022., 14:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
FassGoHard kaže:
Album je sniman kroz 2020. i 2021., tako da sumnjam da pred 3 i pol mjeseca nisu imali finalne mikseve u džepu.
|
To nikad ne znas. Doslovce je bilo sitacija gdje su neki slali finale mikseve na print CD-a i vinila zadnji dan prije nego su ih trebali stampat. Na NFR! se recimo fuck it i love you razlikuje na vinilu/CD-u gdje je verzija sa malo slabijim beatovima za razliku od streaming/singl verzije i to jer su tu prvu verziju poslali u stampu, pa su naknadno jos doradili ali nije bilo vremena da se promijeni i za fizicko izdanje.
|
|
|
11.05.2022., 14:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
be.redy kaže:
To nikad ne znas. Doslovce je bilo sitacija gdje su neki slali finale mikseve na print CD-a i vinila zadnji dan prije nego su ih trebali stampat. Na NFR! se recimo fuck it i love you razlikuje na vinilu/CD-u gdje je verzija sa malo slabijim beatovima za razliku od streaming/singl verzije i to jer su tu prvu verziju poslali u stampu, pa su naknadno jos doradili ali nije bilo vremena da se promijeni i za fizicko izdanje.
|
NFR as in Norman Fucking Rockwell? Lana Del Rey je štancerica vrlo neorganiziranog i neujednačenog opusa: ni 5 puta veći talenti od nje ne mogu kvalitetom pratiti kvantitetu od jednog često vrlo dugačkog albuma godišnje. Yorke objavljuje samo kad ima što za reći, dakle jednom u 2-3 godine u prosjeku, tako da iskreno sumnjam da The Smile nisu album dovršili debelo u 2021.
|
|
|
11.05.2022., 14:44
|
|
ne tiče me se
|
Quote:
everest kaže:
Ja baš mislio stavit ulaznicu na njuškalo, ali sumnjam da bi je uspio prodat osim u pol cijene, al entuzijazam vas dvojice me uvjerio da ipak odem haha
|
ma da, tek to bi bio loš deal (prodat i još izgubit lovu)
mislim da kad krene koncert ti bude drago što nisi prodao 
|
|
11.05.2022., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
FassGoHard kaže:
NFR as in Norman Fucking Rockwell? Lana Del Rey je štancerica vrlo neorganiziranog i neujednačenog opusa: ni 5 puta veći talenti od nje ne mogu kvalitetom pratiti kvantitetu od jednog često vrlo dugačkog albuma godišnje. Yorke objavljuje samo kad ima što za reći, dakle jednom u 2-3 godine u prosjeku, tako da iskreno sumnjam da The Smile nisu album dovršili debelo u 2021.
|
Uf. Necu tu sad ici. Shvati samo kao primjer. Ima ih koliko hoces.
Danas je standard da se na albumima cesto radi do zadnjeg roka i to u bilo kojem zanru i kod bilo kojeg izvodaca. A kod Yorkea bi to itekako mogao biti slucaj gledajuci karijeru i povijest nastanka pjesama. No i ja i ti samo nagadamo u svakom slucaju. Da podvucem - samo sam htio reci da si u prvome postu kojeg sam quotao naveo previse izvucenih pretpostavki bez konkretnih cinjenica.
|
|
|
11.05.2022., 20:11
|
|
jablan
Registracija: Aug 2008.
|
Znam da imam kartu za inmusic Al nekak si sad razmišljam zapaliti flixbusom na metallicu u prag na ovaj fest.
I steel panthrr,red fang,five finger death punch su tamo taj dan.
Karta je čak preracunata u EU ispod 100 into solidno dole.
|
|
|
13.05.2022., 10:12
|
|
Registrirani korisnik
|
https://www.jutarnji.hr/promo/jutarn...aruju-15196738
Totalni debakl. Finu lovu će spušit na Kissu, ali ajd, nadam se da će se ostali koncerti isplatit pa da nam Charm i dalje dovodi velika imena
|
|
|
13.05.2022., 10:22
|
|
ne tiče me se
|
bome
ne znam kako su uopće pomislili da bi Kiss dobro prošao u HR
to ovdje nikad nije prolazilo
|
|
13.05.2022., 13:42
|
|
jablan
Registracija: Aug 2008.
|
Aj bar nisu otkazali
JOŠ

|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:28.
|
|
|
|