Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba

Glazba Rock around the clock
Podforumi: Play liste, Stvaranje glazbe, Zabavna glazba, Gitaristički kutak

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.05.2022., 14:59   #621
Quote:
JimiH kaže: Pogledaj post
bome

ne znam kako su uopće pomislili da bi Kiss dobro prošao u HR
to ovdje nikad nije prolazilo
Nemre ovo proć nikako kod nas, slažem se; rezultat bi bio sličan i da navrati neka R&B zvijezda. Ne znam tko je ono bio od tih plastičnih Amera u nekom većem koncertnom prostoru kad je popunjenost bila jadna da jadnija ne može biti, možda Kravitz.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 18:29   #622
debakl će doživjeti sve se bojim i Smile usprkos dobrom albumu, a kako ne bi tek ovaj prosječan bend

nisam sigurna koliko su velika imena isplativa u HR, možda bolje da dovode mid imena za dugoročno koja u startu imaju manji kapacitet, pa je i potencijalna šteta manja
pattie_boyd is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 20:43   #623
Što mislite koliko će ljudi biti na The Smile?
I ja se bojim slabe posjete zbog skupe karte,čudne lokacije i dosta koncerata u zadnjih mjesec dana..
billy walsh is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.05.2022., 22:13   #624
Quote:
billy walsh kaže: Pogledaj post
I ja se bojim slabe posjete zbog skupe karte,čudne lokacije i dosta koncerata u zadnjih mjesec dana..
Neće biti puno ko šupak, ali ne mislim da je karta preskupa. 50€ je realna cijena za ovaj koncert, jer ovo je praktički Radiohead, vrh prve lige svjetskog rocka. Da na albumu nije napisano The Smile, nitko ne bi skužio da nije Radiohead u pitanju.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2022., 01:59   #625
Skunk annansie su ubili

Pokisao
Sve me boli
Al neka
Metallic fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2022., 13:30   #626
Koncerti u doba post-korone

Austrijanci konačno ukidaju potvrde za ulazak u zemlju, iako je pitanje da li su uopće i gledali s obzirom da je schengen.

Još kad bi Talijani ukinuli pa da se u miru mogu pogledat neki koncerti…
everest is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2022., 14:31   #627
Quote:
Ako i bude manje ljudi, mislim da razlog neće biti ništa od navedenog nego isključivo činjenica da tek tri dana prije koncerta možeš poslušati (cijeli) album. Da je Zagreb negdje na sredini turneje, imali bi više vremena probaviti album, ovako moram na silu slušati da barem nekaj znam na koncertu.

No, unatoč svemu, veselim se. Album mi je na prvu sjeo i siguran sam da će biti odličan koncert.
Necio is online now  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 00:13   #628
Quote:
Metallic fan kaže: Pogledaj post
Skunk annansie su ubili

Pokisao
Sve me boli
Al neka
Vrijeme je bilo prolom oblaka, ali Skin je rasturila.

Quote:
Idem na The Smile samo zato jer brijem da će to možda bit prvi i posljednji put da ću imat prilike čut Thom Yorke i nekakav oblik Radioheada na našim prostorima u živo. Pojeo bi se da ne odem, ali mislim da će odaziv bit slab. Mogao bi im se dogodit Muse fijasko iz 2007-e i Doma Sportova.
Rift is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 08:38   #629
Quote:
Rift kaže: Pogledaj post
Pojeo bi se da ne odem, ali mislim da će odaziv bit slab. Mogao bi im se dogodit Muse fijasko iz 2007-e i Doma Sportova.
Spiking of vič, palo mi je na pamet da nije na ovo utjecao - bar mi se čini - ponešto slab publicitet? U kojim je uopće glasilima koncert bio najavljen? Je li bilo kakvih plakata po gradu? Ja sam nabasao na informaciju ubacivši The Smile u tražilicu.

Zapravo, ne znam ni koliko Radioheadovih fanova ima uopće kod nas. Znam ugrubo jedno-dvoje koji ih slušaju.
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 09:48   #630
Pozdrav ljudi, meni je 27 godina i zanima me ima li tu netko tko bi htio ići sa mnom na koncert Ede Maajke 03.06.? (Boogaloo, Zagreb)
Old 15.05.2022., 11:08   #631
Ova vrsta promocije baš ne obećava u smislu sumnji koje imamo: https://www.jutarnji.hr/kultura/glaz...-hali-15197302
FassGoHard is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 16:12   #632
Quote:
Da, samo ovaj mjesec idem na pet koncerata (tj. četiri, pošto sam Skunkse već odradio), plus sam bio na dva krajem prošlog...

Već mi je lagano puna kapa koncerata, a baš si računam da bih mogao sve skupa na jođ jedno desetak najavljenih otići ove godine (bez ovih za koje već imam karte).

Aj jedno glupo pitanje...A ne znam di bi drugdje.

Radi li osiguranje probleme za unošenje hrane ili tupperwarea na koncerte? Znam da uvijek inzistiraju da baciš boce u smeće (da li zbog sigurnosti ili da te natjeraju da kupiš preskupe pive s nagužvanih šankova ili od onih iritantnih likova s "tacnama" pive i svjetiljkama na glavama...valjda potonje, s obzirom da su me tjerali i da bacam prazne plastične boce)... A idem s posla i ne da mi se gubiti još sat vremena da se vraćam doma pa opet idem dalje sam da vratim tupperware...A s druge strane, ako ga ostavim na poslu, moram drugi dan živjeti ili na dostavi ili na konzervama ribe i instant pašti, jer nemam u čemu nositi konkretnu hranu.
The Great Duck is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 16:18   #633
A da kupiš drugi tupperware?
Old 15.05.2022., 19:24   #634
Već kupljen, i ostavljen na poslu u petak jer se išlo na Skunk Anansie.
The Great Duck is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 21:15   #635
Quote:
FassGoHard kaže: Pogledaj post
Spiking of vič, palo mi je na pamet da nije na ovo utjecao - bar mi se čini - ponešto slab publicitet? U kojim je uopće glasilima koncert bio najavljen? Je li bilo kakvih plakata po gradu? Ja sam nabasao na informaciju ubacivši The Smile u tražilicu.

Zapravo, ne znam ni koliko Radioheadovih fanova ima uopće kod nas. Znam ugrubo jedno-dvoje koji ih slušaju.
Nisam ni ja uopće znao dok mi kolega s posla nije započeo temu. Nisam štoviše uopće niti znao TKO su The Smile u tom momentu, mislio sam da Thom još uvijek spava negdje zimski san i boli ga kuki.

Ali u pravu si po obje stavke, em je slab publicitet, em da i razglase na sva zvona da čak i originalni Radiohead dolazi u Zagreb - fakat ne znam puno ljudi s ovih prostora koji su ih slušali.
Rift is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 21:51   #636
Quote:
Rift kaže: Pogledaj post
Nisam ni ja uopće znao dok mi kolega s posla nije započeo temu. Nisam štoviše uopće niti znao TKO su The Smile u tom momentu, mislio sam da Thom još uvijek spava negdje zimski san i boli ga kuki.

Ali u pravu si po obje stavke, em je slab publicitet, em da i razglase na sva zvona da čak i originalni Radiohead dolazi u Zagreb - fakat ne znam puno ljudi s ovih prostora koji su ih slušali.
Mislim da će popunjenost bit čisto OK. S obzirom da je prije nekoliko godina na 'Anima' turneji u Codroipo bilo podosta ljudi s balkana i slovenije. Hala prima oko 3000 ljudi?
Aerol is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 22:53   #637
Pa po veličini je valjda nes između tvornice i malog doma sportova
Metallic fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.05.2022., 23:34   #638
Maideni se sigurno dobro prodaju, tj vec se prodali i moguce je da ce koncert bit rasprodan ko njihova zadnja 2 u areni. Jesu kiss prodali barem pola dostupnih ulaznica?
Old 16.05.2022., 00:14   #639
Očekujem skoro sold out.
Metallic fan is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2022., 01:48   #640
Quote:
Metallic fan kaže: Pogledaj post
Očekujem skoro sold out.
Za maidene?
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:19.