Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.07.2022., 22:57   #1
Quote:
metalka64 kaže: Pogledaj post
Meni su kemija i biologija bili odlični (na kraju sam u tom smjeru i otišla po pitanju faxa), fizika je bila užasna i profesora smo mjenjali svake godine praktički. Informatika kao što si i rekao, nebi rekla da profesora nije briga kolko on ne zna objasnit to nekome tko se nije već susreo s programiranjem. Matematika standardno dobra, al ne mogu se nešto pohvalit profesoricom

Evo neznam, u moje doba je po zimi bilo baš hladno, većina nas je u jaknama hodala jer se prostor nije mogao zagrijat bez rigoroznog grijanja, a oni su škrtarili na tom (al iskreno, i trenutno na mom faxu škrtare po pitanju toga pa isto u 11. i 12. mjesecu sjedimo u jaknama)
Koje si godine ti zavrsila? Kod mene je cijelu godinu bilo uzasno vruce, ljeti jer nema klime, zimi jer prejako griju.

Ne znam koga si imala iz bio i kem. Meni bio prve 3 godine Hrastar, u 4. Gjukic, kem sve 4 Domjanovic, fiz sve 4 Sabolek, inf prva Zlatar, dalje Vajic.

Uglavnom ovo da previse griju i da su bio I kem losi ce reci vise od pola ljudi iz moje generacija nisam ja jedini.
Gafsi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:07.