Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
|
|
07.08.2022., 17:03
|
|
radikalni hedonist
Registracija: Jan 2009.
|
Devetogodišnja djevojčica preminula dva tjedna nakon primanja Pfizerova Covid cjepiva https://epoha.com.hr/2022/08/07/sok-...covid-cjepiva/
|
07.08.2022., 17:09
|
|
radikalni hedonist
|
https://greatgameindia.com/google-deadly-vaccines/ Evo dokaza da Google ne želi da itko sazna koliko su cjepiva smrtonosna
|
07.08.2022., 17:20
|
|
radikalni hedonist
|
https://expose-news.com/2022/08/07/p...-depopulation/ Cijepljenje protiv Covid-19 uzrokuje masovnu depopulaciju.
Ovo je izuzetno hrabra tvrdnja.
No, nažalost, ova hrabra tvrdnja potkrijepljena je brdom dokaza sadržanih u povjerljivim dokumentima Pfizera i službenim podacima Vlada iz cijelog svijeta.
|
07.08.2022., 17:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2004.
|
Koje šokantno licemjerje izlazi na površinu... koje zlo i zloća! Poremećenost zapravo.
Ja bih se isto priklonila teoriji da se presaugao lijekovima od panike, moj je kolega umro od kombinacije ibuprofena i lijeka protiv tlaka, tako da je to vrlo moguce, kao i embolija od tih lijekova.
Ljudi tako umiru godinama, a pogotovo zadnje dvije godine, ali je vrlo vazno da je on vikao fašističko krdo i slično umjesto da se takav vrhunski  bavio pravim temama.
|
|
|
07.08.2022., 17:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
davids kaže:
|
To sam još primjetio prije ovog korona ludila, samo sada je to vidljivije.
|
|
07.08.2022., 18:05
|
|
Nedokazan i sumnjiv
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Arijela kaže:
Ja bih se isto priklonila teoriji da se presaugao lijekovima od panike, moj je kolega umro od kombinacije ibuprofena i lijeka protiv tlaka, tako da je to vrlo moguce, kao i embolija od tih lijekova.
|
Obdukcija će sve reći (nadam se). Ako je točna teorija da se u panici, kada je vidio test, predozirao tko zna čime (jasno kaže da je "jučer" počeo uzimati dekortin, što je samo po sebi čudno) - znači da je podlegao histeriji koju je sam dvije i pol godine proizvodio. Korona histerija, panika i strah + slijepo povjerenje u sustav = tužan kraj.
|
|
|
07.08.2022., 18:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2021.
|
Čovjek je pio lekadole, da se predozirao paracetamolom, umirao bi sporo i mučno danima i to od jetre, ne od embolije. Sve i da je kombinirao s brufenima, od toga nitko ne umire gušenjem.
|
|
|
07.08.2022., 18:32
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Mar 2021.
|
Quote:
Arijela kaže:
Koje šokantno licemjerje izlazi na površinu... koje zlo i zloća! Poremećenost zapravo.
|
Sve se to cjepivo-huškačima obije o glavu, kad tad. 
|
|
|
07.08.2022., 18:36
|
|
Doktor der Weltweisheit
Registracija: Nov 2002.
|
Dragi skeptici ,
1) Ja sam kao i vi skeptik i necjepiša .
2) Ipak, komuniciram i sa prijateljima koji su na pravovjernoj strani tj cjepišama .
3) Jedan mi je danas napisao vrijedan email i molim vaš odgovor i komentar .
Uz vašu pomoć biti će mi lakše odgovoriti na uvjerljive brojke koje nudi
|
|
07.08.2022., 18:38
|
|
Doktor der Weltweisheit
|
Evo emaila koji sam maločas otvorio .
Molim skeptik think tank da odgovori a ja ću mu proslijediti :
###
Po običaju ja više vjerujem statistikama:
1. Hrvatska je na časnom visokom osmom mjestu u svijetu po broju umrlih na milion ljudi sa 16.401 mrtvih ukupno na današnji dan, 4.047 mrtvih na milion stanovnika
2. Učinila je to u strašnoj svjetskoj konkurenciji. Nadmašile su je izuzetno uspješne zemlje kao Bugarska, Makedonija, BiH i Crna Gora, sve priznata balkanska pamet. Pri čemu je u zaostalom Zelandu, na koji se Lauc referira, po istom kriteriju umrlo 4x manje ljudi. Austrija je pak, sa svojim nacističkim zdravstvenim mjerama daleko zaostala sa 2.108 mrtvih na milion stanovnika.
Za studiozniju analizu prilažem link
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Američka istraživanja pokazuju da je u vrijeme Delte, u Americi, broj oboljelih necijepljenih pičio broj oboljelih cijepljenih 5:1, te u smrtnosti oboljelih čak 11:1. S mutacijama je taj omjer slabio, jer je virus uspješnije zaobilazio učinke cijepljenja. Sreća je da se pritom prometnuo u puno blažu Omikron varijantu.
|
|
07.08.2022., 18:39
|
|
Doktor der Weltweisheit
|
On se referirao na ovaj Laucov tekst koji sam mu ponosno poslao
https://objektivno.hr/lauc-optuzio-c...ofitere-126927
|
|
07.08.2022., 18:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2010.
|
Quote:
parsifal kaže:
###
1. Hrvatska je na časnom visokom osmom mjestu u svijetu po broju umrlih na milion ljudi sa 16.401 mrtvih ukupno na današnji dan, 4.047 mrtvih na milion stanovnika
2. Učinila je to u strašnoj svjetskoj konkurenciji. Nadmašile su je izuzetno uspješne zemlje kao Bugarska, Makedonija, BiH i Crna Gora, sve priznata balkanska pamet. Pri čemu je u zaostalom Zelandu, na koji se Lauc referira, po istom kriteriju umrlo 4x manje ljudi. Austrija je pak, sa svojim nacističkim zdravstvenim mjerama daleko zaostala sa 2.108 mrtvih na milion stanovnika.
Američka istraživanja pokazuju da je u vrijeme Delte, u Americi, broj oboljelih necijepljenih pičio broj oboljelih cijepljenih 5:1, te u smrtnosti oboljelih čak 11:1. S mutacijama je taj omjer slabio, jer je virus uspješnije zaobilazio učinke cijepljenja. Sreća je da se pritom prometnuo u puno blažu Omikron varijantu.
|
Ako virus nije izoliran na temelju koji znanstvenih podatak su oni proglasili delta soj, pa Omikron varijantu, pa sad govore o nekakvoj Kenguru. Jel vjerovanje u znanost dovoljno? 
|
|
|
07.08.2022., 19:09
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
parsifal kaže:
|
Po tom kriteriju je Bangladeš (174) oko 20 puta uspješniji od Češke (3773). Van svake sumnje je da je kriterij dobro izabran - studija je više nego relevantna.
|
|
|
07.08.2022., 19:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Te brojke su potpuno nerelevantne dok ima ovakvih slučajeva:
Slučaj iz Hrvatske privukao pozornost: Od čega je umro Albanac? Donosimo obdukcijski nalaz!
Dakle, iz tih brojeva treba izbaciti sve slučajeve kad je netko umro iz drugog razloga, a ubacili su ga u statistiku na osnovu pozitivnog pcr testa da pumpaju brojeve.
Sve ostale slučajeve treba analizirati pojedinačno i cidjeti kakvu su zdravstvenu skrb imali nakon pozitivnog testa.
Lilith forever: time sam i društveno odgovorna jer bih svojim popuštanjem pritiscima ili mamcima samo oštetila druge koji ne žele popustiti i pridonijela jačanju totalitarizma u društvu. uvijek sam bila društveno odgovorna
|
|
|
07.08.2022., 19:56
|
|
Okajava grijehe
|
U principu postoji (tajni) dogovor da se planeta podeli na dva dela:
zapadni, gde će se živeti nalik na scenama iz filma Minority Report, dakle ljudi cijepljeni, čipirani, društvo visoko tehnološki razvijeno, ali bez ikakve privatnosti i ličnih sloboda, uspon robotike, nadogradnja ljudi
drugi deo istočni, pod patronatom Rusije i Kine, tradicionalni, život kao i do sad, u prvom planu tradicionalna industrija i poljoprivreda
Hrvatska će spadati u prvi, a Srbija u drugi
pa ćemo videti kome će biti bolje, na kraju
|
|
|
07.08.2022., 19:58
|
|
Nedokazan i sumnjiv
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
parsifal kaže:
###
|
Pa neka samo baci oko u medije ovih dana. Koliko je ljudi završilo tako poput ovog novinara (što god mislili o njemu osobno)? Aha, ovaj će se voditi kao preminuli lako moguće od covida. A zašto? Vjerojatno se moglo čovjeku pomoći da se reagiralo ispravno (od samog početka). Samo ovaj slučaj stavlja pod upitnik statistike koje je priložio. Umire se zbog nedostupnosti liječenja, općeg lošeg odnosa prema vlastitom zdravlju, loše zdravstvene usluge, lošeg kadra, nekompetentnosti, nemara, korupcije sustava... Dugova. I korone naravno. Nastavi niz.
Tko, kako, zašto.. Ništa ne znamo.
Gdje nam je omjer preminulih po cijepnom statusu zadnjih pola godine? Ako ne i više.
A i neka baci oko na: https://www.hzjz.hr/aktualnosti/covi...vjesce-hzjz-a/ tu i tamo.
|
|
|
07.08.2022., 20:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
te brojke nemaju veze sa vezom. Od dobrog prijatelja baka umrla, preko 90 godina, plućni bolesnik, testirali ju svaki dan - negativna. Kad više nije mogla, pozvali hitnu, test negativan, u bolnici ju zaprimili, kakti test bio pozitivan i smrt pripisali covidu. Tko zna koliko je takvih slučajeva, zato se ne treba tim brojkama mjeriti i uspoređivati sa drugim zemljama.
|
|
|
07.08.2022., 20:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2018.
|
Quote:
IandeX kaže:
U principu postoji (tajni) dogovor da se planeta podeli na dva dela:
zapadni, gde će se živeti nalik na scenama iz filma Minority Repoprt, dakle ljudi cijepljeni, čipirani, društvo visoko tehnološki razvijeno, ali bez ikakve privatnosti i ličnih sloboda, uspon robotike, nadogradnja ljudi
drugi deo istočni, pod patronatom Rusije i Kine, tradicionalni, život kao i do sad, u prvom planu tradicionalna industrija i poljoprivreda
Hrvatska će spadati u prvi, a Srbija u drugi
pa ćemo videti kome će biti bolje, na kraju
|
Ne sporim da polako ali klizimo u totalitarizam , primjetio bih samo da kinezi "cipiraju , social kreditiraju puno bolje
nego "zapad" dodao bih
i da nije ugodno biti propala korumpirana ulizicka provincija na grannici dvije zaratjene , totalitare i orwelijanske superdrzave ...
|
|
|
07.08.2022., 20:22
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Casius kaže:
Ne sporim da polako ali klizimo u totalitarizam , primjetio bih samo da kinezi "cipiraju , social kreditiraju puno bolje
nego "zapad" dodao bih
i da nije ugodno biti propala korumpirana ulizicka provincija na grannici dvije zaratjene , totalitare i orwelijanske superdrzave ...
|
Da, izgleda da će biti kao u knjizi "1984". Možda je to ipak bio putnik kroz vreme? 
|
|
|
07.08.2022., 20:23
|
|
The Meme Lord
Registracija: Feb 2021.
|
Google je rekao da će 2030.te bit spremni za AI-human simbiozu.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:01.
|
|
|
|