|
|
13.12.2022., 08:43
|
|
sangre caliente
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
SunyMy kaže:
Nova Bobbi brown ima jako lose recenzije, ima netko da ju koristi vec par mjeseci da napise svoje iskustvo?
Treba mi dobra krema za oko ociju, uzela bi nju ali mi se bas ne fula. 
|
vidim da si kupila i trošiš već, al da napišem svoje iskustvo, baš me zanima što kažu druge korisnice obje verzije obožavane BB.
godinama koristim BB i stara krema mi je i dalje nenadmašna!
ova nova verzija kao da je više voskasta, a manje masna.
tj. drugi je tip masnoće.
stara krema bi se upila i ostao bi sjaj na koži, a sve je bilo fino nahranjeno.
ujutro sjaja ne bi bilo.
nova krema kad je nanesem, upije se, al kao da ostane uz sjaj i taj neki "voskasti" film, baš je osjećaj drugačiji.
što se tiče performansi, rekla bih da su tu negdje, ali zbog tog voskastog osjećaja koji imam od nove kreme prednost dajem staroj formulaciji.
sve te kreme sa tim voskastim štihom, meni daju osjećaj da lice mažem kremom za noge
ne želim to osjećati sa kremom koja ovoliko košta čak i ako daje dobre rezultate 
međutim, ne nalazim nešto drugo da ima smisla trošiti pa ću vjerojatno do daljnjeg koristiti BB, ali vrlo izvjesno je da ću aktivnije pratiti što još ima na tržištu jer mi se baš ne sviđa taj vosak-osjećaj.
|
|
|
30.12.2022., 18:13
|
|
Ɔɐɹoquɐ
Registracija: Feb 2022.
|
neko (HellBlonde mozda?) je cesto spominjao Balea Urea kremu... nema je vise u ponudi ili sam ja corava? 
|
|
|
30.12.2022., 18:43
|
|
Moderator
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Carobna314 kaže:
neko (HellBlonde mozda?) je cesto spominjao Balea Urea kremu... nema je vise u ponudi ili sam ja corava? 
|
Nemoj mi to govorit. Ja nisam dugo kupovala.
Kako nema, evo
Potražite u dm-u: Urea krema za područje oko očiju ( https://dm.hr/balea-urea-krema-za-po...teilen.laufend)
|
30.12.2022., 18:48
|
|
Ɔɐɹoquɐ
|
ja sam u njemackoj. nema ni online ni nikako. pa eto da znas, nabavi zalihe. nadam se da samo mijenjaju ambalazu 
|
|
|
30.12.2022., 19:56
|
|
phalaenopsis
Registracija: Jan 2009.
|
evo vam slicna krema, istog cijenovnog ranga
https://www.notino.hr/ziaja/eye-crea...ciju/p-476800/
ja inace koristim ispod sminke ziaja okolocnu goats milk, moj sveti gral 
hidrira, mrvicu masna, ali bas malo
upije, korektor mi sjedne savrseno
ovu linkanu sa notina sam nedavno uzela na blef, ali dosta mi je suhasta, bas kao balea urea, bas su mi slicne
jos na ljeto moze proci, kada se vise znojimo
ali sada nikako, jos ako stavim na lice neku kremu koja je isto tako suhasta... bas mi je slabo
moja koza je suha, ona blijeda tanka osjetljiva koza, bas joj treba puno kreme za opstanak, sto sam starija to je nekak susa i tanja
nadam se da sam malo pologla 
|
|
|
30.12.2022., 20:09
|
|
Moderator
|
Quote:
Carobna314 kaže:
ja sam u njemackoj. nema ni online ni nikako. pa eto da znas, nabavi zalihe. nadam se da samo mijenjaju ambalazu 
|
Odmah kupujem zalihe. Ja to samo kao dnevnu koristim. Ispod sminke.
Coconut hvala, probam i tu.
|
30.12.2022., 20:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
coconutmilk kaže:
ja inace koristim ispod sminke ziaja okolocnu goats milk, moj sveti gral 
|
ova je i meni najbolja od tih basic krema za oko očiju.
balea urea mi je preslaba i ima neki bijeli trag dok se dobro ne razmaže. a ova mi je taman, ni premasna, ni preslaba, a ugodna i lijepo se razmazuje.
još me čudi da ziaja može napraviti tako ugodnu kremu, jer mi je njihova krema za lice kozje mlijeko loša, a i par ziaja drugih krema za lice su mi baš loše, nekako kemijske, a kod ove okoloočne je baš sve blago i ugodno.
https://www.notino.hr/ziaja/goats-mi...-za-suho-lice/
|
|
|
30.12.2022., 22:07
|
|
Ɔɐɹoquɐ
|
hvala, probam onda ziaju 
|
|
|
31.12.2022., 16:14
|
|
Tres chic
Registracija: Jun 2007.
|
Quote:
marcipanka kaže:
vidim da si kupila i trošiš već, al da napišem svoje iskustvo, baš me zanima što kažu druge korisnice obje verzije obožavane BB.
godinama koristim BB i stara krema mi je i dalje nenadmašna!
ova nova verzija kao da je više voskasta, a manje masna.
tj. drugi je tip masnoće.
stara krema bi se upila i ostao bi sjaj na koži, a sve je bilo fino nahranjeno.
ujutro sjaja ne bi bilo.
nova krema kad je nanesem, upije se, al kao da ostane uz sjaj i taj neki "voskasti" film, baš je osjećaj drugačiji.
što se tiče performansi, rekla bih da su tu negdje, ali zbog tog voskastog osjećaja koji imam od nove kreme prednost dajem staroj formulaciji.
sve te kreme sa tim voskastim štihom, meni daju osjećaj da lice mažem kremom za noge
ne želim to osjećati sa kremom koja ovoliko košta čak i ako daje dobre rezultate 
međutim, ne nalazim nešto drugo da ima smisla trošiti pa ću vjerojatno do daljnjeg koristiti BB, ali vrlo izvjesno je da ću aktivnije pratiti što još ima na tržištu jer mi se baš ne sviđa taj vosak-osjećaj.
|
Isto tako kazem da je nova Bobbi Brown Extra eye repair krema bezvezna u odnosu na staru. Koristila sam novu 4 mjeseca i nista, nikakvog efekta. Srecom kupila sam zalihu stare BB kreme i sad trosim zadnju. U medjuvremenu moram prouciti sto ima novog na trzistu i krenuti isprobavati.
|
|
|
31.12.2022., 21:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Quote:
Mirella kaže:
Isto tako kazem da je nova Bobbi Brown Extra eye repair krema bezvezna u odnosu na staru. Koristila sam novu 4 mjeseca i nista, nikakvog efekta. Srecom kupila sam zalihu stare BB kreme i sad trosim zadnju. U medjuvremenu moram prouciti sto ima novog na trzistu i krenuti isprobavati.
|
Javi ako nadjes nesto slicno staroj bb
Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
|
|
|
31.12.2022., 22:20
|
|
psihomotorno mirna
|
ja koristim argireline kao okoloočnu  i kad se upije ujutro spf, navečer vazelin
- nova info mi je da kombiniram matrixil s argirelinom. buffet peptide ne toleriram dobro, ali argirelin mi je totalno osvježio okoloočno
|
|
|
02.01.2023., 12:35
|
|
...dreamer...
Registracija: Feb 2005.
|
Vidim da je na Notinu na akciji Clinique All About Eyes pa bi je voljela probati.
Samo ne znam da li da uzmem običnu ili Rich?
Imam tamnije podočnjake, nemam previše borica (35 godina) i nije mi suha koza, ali opet čitala sam malo unazad i većina vas preporuča Rich
Hvala!
|
|
|
02.01.2023., 12:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Rich je odlicna. Za jako suho okoloocno je ipak preslaba ali inace meni puno bolja od obicne.
|
|
|
02.01.2023., 13:29
|
|
...dreamer...
Registracija: Feb 2005.
|
Quote:
Princez Krafna kaže:
Rich je odlicna. Za jako suho okoloocno je ipak preslaba ali inace meni puno bolja od obicne.
|
Super hvala
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
|
|
|
25.01.2023., 15:23
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2019.
|
Quote:
Carmen 5 kaže:
balea urea mi je preslaba i ima neki bijeli trag dok se dobro ne razmaže. a ova mi je taman, ni premasna, ni preslaba, a ugodna i lijepo se razmazuje.
još me čudi da ziaja može napraviti tako ugodnu kremu, jer mi je njihova krema za lice kozje mlijeko loša, a i par ziaja drugih krema za lice su mi baš loše, nekako kemijske, a kod ove okoloočne je baš sve blago i ugodno.
|
Tražila sam ovu okoločnu Ziaju u Dm-u, Bipi i Mülleru, ali je nigdje nema za kupiti... Da li postoji neka trgovina gdje se može kupiti ili se baš mora samo online naručiti?
|
|
|
25.01.2023., 20:06
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
MeliPeli kaže:
Tražila sam ovu okoločnu Ziaju u Dm-u, Bipi i Mülleru, ali je nigdje nema za kupiti... Da li postoji neka trgovina gdje se može kupiti ili se baš mora samo online naručiti?
|
ja na žalost znam samo za notino.
prvo sam je i ja tražila u dm-u, tamo nema, u ostalim drogerijama nisam tražila. bilo bi super ako netko zna gdje bi bilo za kupiti u fizičkom dućanu.
|
|
|
25.01.2023., 22:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2012.
|
Quote:
Galadriel kaže:
Vidim da je na Notinu na akciji Clinique All About Eyes pa bi je voljela probati.
Samo ne znam da li da uzmem običnu ili Rich?
Imam tamnije podočnjake, nemam previše borica (35 godina) i nije mi suha koza, ali opet čitala sam malo unazad i većina vas preporuča Rich
Hvala!
|
Ja koristim običnu verziju već 7god sigurno. Imala sam povremene izlete s drugim kremama al uvijek se njoj vratim. Za dan mi je najbolja,lagana, lijepo se upije i odlična podloga za korektor. Rich verziju nisam nikad probala. Za noc sam koristila Bobbi brown extra repair i super je. U trudnoci zbog sastojaka je sad ne koristim. Kad rodim nemam pojma koju ću kremu uzeti umjesto BB jer evo vidim da svi pišu da nova verzija nije tako dobra.
|
|
|
26.01.2023., 08:06
|
|
tutto bene
Registracija: Jul 2007.
|
Quote:
Carmen 5 kaže:
|
meni urea ne ostavlja bijeli trag, ali ostavlja mi ona njihova q10.
tek sam sad procitala ove postove da ureine vise nema online, moram se zaletit do dm-a vidjet jel ostala jos koja.
|
|
|
26.01.2023., 11:28
|
|
Moderator
|
Quote:
forzaMILAN kaže:
meni urea ne ostavlja bijeli trag, ali ostavlja mi ona njihova q10.
tek sam sad procitala ove postove da ureine vise nema online, moram se zaletit do dm-a vidjet jel ostala jos koja.
|
Ja bila neki dan, nije je bilo. Uzela tu q10 za isprobati.
|
26.01.2023., 12:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
forzaMILAN kaže:
|
ti si negdje u varaždinu? ne vidim da tamo ima.
u zg u pola prodavaonica ima, u pola nema. vidi se na netu.
ja sam kupila neki dan, jer i nju volim nekad stavit.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:15.
|
|
|
|