Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Preparativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.12.2022., 08:43   #7861
Quote:
SunyMy kaže: Pogledaj post
Nova Bobbi brown ima jako lose recenzije, ima netko da ju koristi vec par mjeseci da napise svoje iskustvo?
Treba mi dobra krema za oko ociju, uzela bi nju ali mi se bas ne fula.
vidim da si kupila i trošiš već, al da napišem svoje iskustvo, baš me zanima što kažu druge korisnice obje verzije obožavane BB.

godinama koristim BB i stara krema mi je i dalje nenadmašna!
ova nova verzija kao da je više voskasta, a manje masna.
tj. drugi je tip masnoće.
stara krema bi se upila i ostao bi sjaj na koži, a sve je bilo fino nahranjeno.
ujutro sjaja ne bi bilo.

nova krema kad je nanesem, upije se, al kao da ostane uz sjaj i taj neki "voskasti" film, baš je osjećaj drugačiji.

što se tiče performansi, rekla bih da su tu negdje, ali zbog tog voskastog osjećaja koji imam od nove kreme prednost dajem staroj formulaciji.

sve te kreme sa tim voskastim štihom, meni daju osjećaj da lice mažem kremom za noge
ne želim to osjećati sa kremom koja ovoliko košta čak i ako daje dobre rezultate
međutim, ne nalazim nešto drugo da ima smisla trošiti pa ću vjerojatno do daljnjeg koristiti BB, ali vrlo izvjesno je da ću aktivnije pratiti što još ima na tržištu jer mi se baš ne sviđa taj vosak-osjećaj.
Old 30.12.2022., 18:13   #7862
neko (HellBlonde mozda?) je cesto spominjao Balea Urea kremu... nema je vise u ponudi ili sam ja corava?
Carobna is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2022., 18:43   #7863
Quote:
Carobna314 kaže: Pogledaj post
neko (HellBlonde mozda?) je cesto spominjao Balea Urea kremu... nema je vise u ponudi ili sam ja corava?
Nemoj mi to govorit. Ja nisam dugo kupovala.

Kako nema, evo
Potražite u dm-u: Urea krema za područje oko očiju (https://dm.hr/balea-urea-krema-za-po...teilen.laufend)
Old 30.12.2022., 18:48   #7864
ja sam u njemackoj. nema ni online ni nikako. pa eto da znas, nabavi zalihe. nadam se da samo mijenjaju ambalazu
Carobna is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2022., 19:56   #7865
evo vam slicna krema, istog cijenovnog ranga
https://www.notino.hr/ziaja/eye-crea...ciju/p-476800/

ja inace koristim ispod sminke ziaja okolocnu goats milk, moj sveti gral
hidrira, mrvicu masna, ali bas malo
upije, korektor mi sjedne savrseno

ovu linkanu sa notina sam nedavno uzela na blef, ali dosta mi je suhasta, bas kao balea urea, bas su mi slicne
jos na ljeto moze proci, kada se vise znojimo
ali sada nikako, jos ako stavim na lice neku kremu koja je isto tako suhasta... bas mi je slabo

moja koza je suha, ona blijeda tanka osjetljiva koza, bas joj treba puno kreme za opstanak, sto sam starija to je nekak susa i tanja

nadam se da sam malo pologla
coconutmilk is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2022., 20:09   #7866
Quote:
Carobna314 kaže: Pogledaj post
ja sam u njemackoj. nema ni online ni nikako. pa eto da znas, nabavi zalihe. nadam se da samo mijenjaju ambalazu
Odmah kupujem zalihe. Ja to samo kao dnevnu koristim. Ispod sminke.

Coconut hvala, probam i tu.
Old 30.12.2022., 20:45   #7867
Quote:
coconutmilk kaže: Pogledaj post
ja inace koristim ispod sminke ziaja okolocnu goats milk, moj sveti gral
ova je i meni najbolja od tih basic krema za oko očiju.
balea urea mi je preslaba i ima neki bijeli trag dok se dobro ne razmaže. a ova mi je taman, ni premasna, ni preslaba, a ugodna i lijepo se razmazuje.

još me čudi da ziaja može napraviti tako ugodnu kremu, jer mi je njihova krema za lice kozje mlijeko loša, a i par ziaja drugih krema za lice su mi baš loše, nekako kemijske, a kod ove okoloočne je baš sve blago i ugodno.

https://www.notino.hr/ziaja/goats-mi...-za-suho-lice/
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.12.2022., 22:07   #7868
hvala, probam onda ziaju
Carobna is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2022., 16:14   #7869
Quote:
marcipanka kaže: Pogledaj post
vidim da si kupila i trošiš već, al da napišem svoje iskustvo, baš me zanima što kažu druge korisnice obje verzije obožavane BB.

godinama koristim BB i stara krema mi je i dalje nenadmašna!
ova nova verzija kao da je više voskasta, a manje masna.
tj. drugi je tip masnoće.
stara krema bi se upila i ostao bi sjaj na koži, a sve je bilo fino nahranjeno.
ujutro sjaja ne bi bilo.

nova krema kad je nanesem, upije se, al kao da ostane uz sjaj i taj neki "voskasti" film, baš je osjećaj drugačiji.

što se tiče performansi, rekla bih da su tu negdje, ali zbog tog voskastog osjećaja koji imam od nove kreme prednost dajem staroj formulaciji.

sve te kreme sa tim voskastim štihom, meni daju osjećaj da lice mažem kremom za noge
ne želim to osjećati sa kremom koja ovoliko košta čak i ako daje dobre rezultate
međutim, ne nalazim nešto drugo da ima smisla trošiti pa ću vjerojatno do daljnjeg koristiti BB, ali vrlo izvjesno je da ću aktivnije pratiti što još ima na tržištu jer mi se baš ne sviđa taj vosak-osjećaj.
Isto tako kazem da je nova Bobbi Brown Extra eye repair krema bezvezna u odnosu na staru. Koristila sam novu 4 mjeseca i nista, nikakvog efekta. Srecom kupila sam zalihu stare BB kreme i sad trosim zadnju. U medjuvremenu moram prouciti sto ima novog na trzistu i krenuti isprobavati.
Mirella is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2022., 21:39   #7870
Quote:
Mirella kaže: Pogledaj post
Isto tako kazem da je nova Bobbi Brown Extra eye repair krema bezvezna u odnosu na staru. Koristila sam novu 4 mjeseca i nista, nikakvog efekta. Srecom kupila sam zalihu stare BB kreme i sad trosim zadnju. U medjuvremenu moram prouciti sto ima novog na trzistu i krenuti isprobavati.
Javi ako nadjes nesto slicno staroj bb

Poslano sa mog SM-N960F koristeći Tapatalk
XenaRatnica is offline  
Odgovori s citatom
Old 31.12.2022., 22:20   #7871
ja koristim argireline kao okoloočnu i kad se upije ujutro spf, navečer vazelin
- nova info mi je da kombiniram matrixil s argirelinom. buffet peptide ne toleriram dobro, ali argirelin mi je totalno osvježio okoloočno
Mouchette is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 12:35   #7872

Vidim da je na Notinu na akciji Clinique All About Eyes pa bi je voljela probati.
Samo ne znam da li da uzmem običnu ili Rich?

Imam tamnije podočnjake, nemam previše borica (35 godina) i nije mi suha koza, ali opet čitala sam malo unazad i većina vas preporuča Rich

Hvala!
Galadriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 12:57   #7873
Rich je odlicna. Za jako suho okoloocno je ipak preslaba ali inace meni puno bolja od obicne.
Princez Krafna is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2023., 13:29   #7874
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Rich je odlicna. Za jako suho okoloocno je ipak preslaba ali inace meni puno bolja od obicne.
Super hvala

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Galadriel is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2023., 15:23   #7875
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post
balea urea mi je preslaba i ima neki bijeli trag dok se dobro ne razmaže. a ova mi je taman, ni premasna, ni preslaba, a ugodna i lijepo se razmazuje.

još me čudi da ziaja može napraviti tako ugodnu kremu, jer mi je njihova krema za lice kozje mlijeko loša, a i par ziaja drugih krema za lice su mi baš loše, nekako kemijske, a kod ove okoloočne je baš sve blago i ugodno.

Tražila sam ovu okoločnu Ziaju u Dm-u, Bipi i Mülleru, ali je nigdje nema za kupiti... Da li postoji neka trgovina gdje se može kupiti ili se baš mora samo online naručiti?
MeliPeli is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2023., 20:06   #7876
Quote:
MeliPeli kaže: Pogledaj post
Tražila sam ovu okoločnu Ziaju u Dm-u, Bipi i Mülleru, ali je nigdje nema za kupiti... Da li postoji neka trgovina gdje se može kupiti ili se baš mora samo online naručiti?
ja na žalost znam samo za notino.

prvo sam je i ja tražila u dm-u, tamo nema, u ostalim drogerijama nisam tražila. bilo bi super ako netko zna gdje bi bilo za kupiti u fizičkom dućanu.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.01.2023., 22:09   #7877
Quote:
Galadriel kaže: Pogledaj post

Vidim da je na Notinu na akciji Clinique All About Eyes pa bi je voljela probati.
Samo ne znam da li da uzmem običnu ili Rich?

Imam tamnije podočnjake, nemam previše borica (35 godina) i nije mi suha koza, ali opet čitala sam malo unazad i većina vas preporuča Rich

Hvala!
Ja koristim običnu verziju već 7god sigurno. Imala sam povremene izlete s drugim kremama al uvijek se njoj vratim. Za dan mi je najbolja,lagana, lijepo se upije i odlična podloga za korektor. Rich verziju nisam nikad probala. Za noc sam koristila Bobbi brown extra repair i super je. U trudnoci zbog sastojaka je sad ne koristim. Kad rodim nemam pojma koju ću kremu uzeti umjesto BB jer evo vidim da svi pišu da nova verzija nije tako dobra.
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 08:06   #7878
Quote:
Carmen 5 kaže: Pogledaj post

meni urea ne ostavlja bijeli trag, ali ostavlja mi ona njihova q10.
tek sam sad procitala ove postove da ureine vise nema online, moram se zaletit do dm-a vidjet jel ostala jos koja.
forza is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.01.2023., 11:28   #7879
Quote:
forzaMILAN kaže: Pogledaj post
meni urea ne ostavlja bijeli trag, ali ostavlja mi ona njihova q10.
tek sam sad procitala ove postove da ureine vise nema online, moram se zaletit do dm-a vidjet jel ostala jos koja.
Ja bila neki dan, nije je bilo. Uzela tu q10 za isprobati.
Old 26.01.2023., 12:27   #7880
Quote:
forzaMILAN kaže: Pogledaj post
ti si negdje u varaždinu? ne vidim da tamo ima.

u zg u pola prodavaonica ima, u pola nema. vidi se na netu.
ja sam kupila neki dan, jer i nju volim nekad stavit.
Carmen 5 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:15.