|
|
31.03.2023., 21:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2022.
|
Quote:
ibilic1 kaže:
povale za lidlove zelene jabuke-zlatni delišes..jako fine, slatke, hrskave, baš kakve volim
|
Good to know, tražim dobre jabuke!
Imaju odličan i krumpir "okusi zavičaja" u onim mrežicama od po 2 ili 3 kg. jako ukusan!
Inače, otvorila sam mrvice koje sam nedavno kupila u Lidlu, ona njihvoa marka Balbake ili kako se zove, bile su užegle i bacila sam ih. FUJ.
|
|
|
31.03.2023., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Ima li netko iskusvtva, može li se artikl vratiti samo uz digitalni račun u aplikaciji ili bas treba papirnati račun?
|
|
|
01.04.2023., 00:19
|
|
Forever yours..
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
M-A-M kaže:
Ima li netko iskusvtva, može li se artikl vratiti samo uz digitalni račun u aplikaciji ili bas treba papirnati račun?
|
Može uz digitalni, provjereno
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
01.04.2023., 06:58
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Quote:
Carly74 kaže:
Good to know, tražim dobre jabuke!
Imaju odličan i krumpir "okusi zavičaja" u onim mrežicama od po 2 ili 3 kg. jako ukusan!
Inače, otvorila sam mrvice koje sam nedavno kupila u Lidlu, ona njihvoa marka Balbake ili kako se zove, bile su užegle i bacila sam ih. FUJ.
|
Gotovo svake mrvice iz trgovina su užegle i smrdljive jer se proizvode od starog neprodanog kruha u kojem ima udio neke masnoće.
|
|
|
02.04.2023., 22:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2008.
|
Moje mrvice su bile ok, stalno kupujem te
|
|
|
03.04.2023., 10:48
|
|
ima izać'
Registracija: May 2007.
|
Maslac po 1,32 €, samo kaj ne dijele zabadave...
Nedugo je bio duplo skuplji.
|
|
|
03.04.2023., 21:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Kupujem u Lidlu, ukljucena u skupljanje onih nagrada za potroseno. I potrošila u ozujku vise od 199 eura,bili neki rodendani i nakupilo se troska.
Probala uzeti onu zadnju nagradu papir. Kupon trajao 10 dana, sve do danas, zadnja 4 dana idem u ducan, ali njega nema. Zaposlenici svaki dan potvrdili da ga nema i da pisem korisnickoj službi da mi produlje kupon.
Pisala. Dobila odgovor da se zalihe u drugim trgovina obnavljaju i da je u njima proizvod bio dostupan. To sto ja zivim u naselju gdje je jedna jedna poslovnica i sto sam sat vremena udaljena od druge, njima nije vazno. Tako da znajte da je to skupljanje bodova ponekad pucanj u prazno. Ne garantiraju da ce proizvod biti dostupan u vasoj poslovnici i izvisit cete bas kao i ja.
Zadnje uređivanje džuvanasamting : 03.04.2023. at 21:27.
Reason: Ispravak gresaka
|
|
|
04.04.2023., 13:28
|
|
road warrior
Registracija: Nov 2009.
|
prosao prije sat vremena pored Lidla u Vukovarskoj, parkiraliste puno auta... zanimalo bi me tko tamo kupuje i sto konkretno jer ja u tjedan dana odem po najvise dva artikla 
|
04.04.2023., 13:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Krkimir kaže:
prosao prije sat vremena pored Lidla u Vipukovarskoj, parkiraliste puno auta... zanimalo bi me tko tamo kupuje i sto konkretno jer ja u tjedan dana odem po najvise dva artikla :ne znan
|
Ne znam jel te zanima konkretno za taj Lidl ili općenito i za druge Lidle, ali ljudi raznih profila (dobi, spola...) kupuju razne stvari, od voća i povrća, mesa, ribe, sira, salama, jaja, mliječnih proizvoda, wc papira, sredstava za čišćenje, konzerviranog povrća, slatkiša... stvarno nema pravila.
Meni je Lidl fizički najbliži dućan i najviše mi je usput pa samo iz ta dva razloga najčešće kupujem tamo, a kupujem recimo luk, cherry rajčice, rikolu, šampinjone, posni sir, crne masline, kisele krastavce, banane, plave zobene pahuljice... to mi je recimo zadnjih nekoliko kupnji.
Meni je Lidl kao svaki drugi dućan, ništa bolji niti ništa lošiji. Da je na njegovoj lokaciji Spar ili Konzum vjerojatno bih sve te iste stvari kupovao i tamo. Ne vidim baš razlog za čuđenje.
Misliš li možda da ove stvari koje sam naveo da sam kupio u Lidlu ima negdje drugdje jeftinije i/ili bolje/kvalitetnije?
|
|
|
04.04.2023., 14:04
|
|
road warrior
|
konkretno za taj Lidl u Vukovarskoj: prekoputa je SuperKonzum a parsto metara dalje Kaufland... ovo sve sto si napisao je i povoljnije i bolje u Kauflandu
a povrce u Konzumu je opcenito bolje nego u Lidlu
|
04.04.2023., 14:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Quote:
džuvanasamting kaže:
Kupujem u Lidlu, ukljucena u skupljanje onih nagrada za potroseno. I potrošila u ozujku vise od 199 eura,bili neki rodendani i nakupilo se troska.
Probala uzeti onu zadnju nagradu papir. Kupon trajao 10 dana, sve do danas, zadnja 4 dana idem u ducan, ali njega nema. Zaposlenici svaki dan potvrdili da ga nema i da pisem korisnickoj službi da mi produlje kupon.
Pisala. Dobila odgovor da se zalihe u drugim trgovina obnavljaju i da je u njima proizvod bio dostupan. To sto ja zivim u naselju gdje je jedna jedna poslovnica i sto sam sat vremena udaljena od druge, njima nije vazno. Tako da znajte da je to skupljanje bodova ponekad pucanj u prazno. Ne garantiraju da ce proizvod biti dostupan u vasoj poslovnici i izvisit cete bas kao i ja.
|
identicno, dva mjeseca za redom. moras potrositi u prvih par dana mjeseca dok ima zalihe inace pisi propalo
|
04.04.2023., 18:54
|
|
Na porodiljnom
Registracija: Mar 2008.
|
Kruh poput malih spojenih buhtli posipan s kukuruznom krupicom je odličan.
Kania hren s zelenim poklopcem je jednako dobar kao i prošle godine.
|
|
|
04.04.2023., 20:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2022.
|
Quote:
Krkimir kaže:
prosao prije sat vremena pored Lidla u Vukovarskoj, parkiraliste puno auta... zanimalo bi me tko tamo kupuje i sto konkretno jer ja u tjedan dana odem po najvise dva artikla 
|
Kaže mi danas kolega da samo kupuje u Lidlu i to uvijek puna kolica.
Pitam ga ja zašto a on kaže pa navika jer zna gdje šta stoji.....
I ja ga pitam pa zar mu Kaufland nije povoljniji a on kaže da nije uspoređivao cijene i da se ne može snaći gdje je šta na policama u drugim dućanima..
Nedavno se isti žalio kako je sve poskupilo.........
Eto to ti je odgovor zašto ljudi kupuju tamo ili bilo gdje drugdje.
Jednostavno ne gledaju cijene i eto stvar navike a koliko potroše i da li je negdje šta kvalitetnije uopće nije važno.
|
|
|
04.04.2023., 20:38
|
|
road warrior
|
Quote:
Sky Glass kaže:
Kaže mi danas kolega da samo kupuje u Lidlu i to uvijek puna kolica.
I ja ga pitam pa zar mu Kaufland nije povoljniji a on kaže da nije uspoređivao cijene i da se ne može snaći gdje je šta na policama u drugim dućanima..
Nedavno se isti žalio kako je sve poskupilo.........
Eto to ti je odgovor zašto ljudi kupuju tamo ili bilo gdje drugdje.
Jednostavno ne gledaju cijene i eto stvar navike a koliko potroše i da li je negdje šta kvalitetnije uopće nije važno.
|
pa i ja sam imao naviku kupovati u Lidlu, ali sam sa vremenom shvatio da su artikli sve losiji a cijena sve veca  pa sam prestao...
ni u Kauflandu ni u Eurospinu nisam znao gdje sto stoji ni sto je od toga dobro pa sam sa vremenom saznao
|
04.04.2023., 20:56
|
|
alkohol i blud
Registracija: May 2008.
|
Quote:
Sky Glass kaže:
|
Zasto facepalm? Pa to je sasvim korektan razlog...
|
|
|
05.04.2023., 09:45
|
|
Četverotrećinaš
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Krkimir kaže:
|
Sve ti je relativno.
Ja sam upravo prošao kroz Lidl i Kaufland kataloge i završilo je (opet) tako da za Kaufland imam zapisano ravno 3 artikla za kupiti, a Lidl 11.
|
|
|
05.04.2023., 10:13
|
|
mala s ajvarom
Registracija: Feb 2008.
|
Uopće nije neka razlika za ove artikle koji se spominju. Šampinjoni, cherry, rikola, matovilac... To je sve više manje ista cijena koja se rotira po akcijama u dućanima.
Okusi zavičaja posni sir na akciji je i dalje ista cijena kao u ostalim dućanima, a uglavnom je bolji  .
Kupujem u svim dućanima, nemam neku preferencu za Lidl, ali reć paušalno da Konzum ima bolje povrće nego Lidl nije istina  .
Više ovisi o mikrolokaciji nego o lancu generalno.
U Konzumu nađem cijele gnjile kašete voća što mi se u Lidlu nikad nije desilo
|
05.04.2023., 10:30
|
|
E pluribus unum...
Registracija: Dec 2007.
|
Quote:
AndrejX kaže:
Kruh poput malih spojenih buhtli posipan s kukuruznom krupicom je odličan.
Kania hren s zelenim poklopcem je jednako dobar kao i prošle godine.
|
kupili oboje baš jučer i mogu iz prve ruke potvrditi navode  uzeli još i škripavca, i masline bez koštica
Quote:
Ange ou Demon kaže:
|
+1, meni je i voće i povrće u lidlu dosta dobro, što se kvalitete tiče... neko vrijeme su imali sramotan izbor doduše, ali krenulo je na bolje
baš na vukovarskoj uzeli tikvice, brokulu, mladi krumpir... sve vrlo dobro!
|
|
|
05.04.2023., 10:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Quote:
Ange ou Demon kaže:
Uopće nije neka razlika za ove artikle koji se spominju. Šampinjoni, cherry, rikola, matovilac... To je sve više manje ista cijena koja se rotira po akcijama u dućanima.
Okusi zavičaja posni sir na akciji je i dalje ista cijena kao u ostalim dućanima, a uglavnom je bolji  .
Kupujem u svim dućanima, nemam neku preferencu za Lidl, ali reć paušalno da Konzum ima bolje povrće nego Lidl nije istina  .
Više ovisi o mikrolokaciji nego o lancu generalno.
|
A osim cijene mislim da je i kvaliteta jako slična. Lidl ima više cherry rajčica, neke su iz Španjolske, neke iz Italije, neke iz Hrvatske, a i cijene su različite. A vjerujem da različiti lanci čak nabavljaju iz sličnih izvora, sumnjam da svatko ima svoje izvore pa da o tome ovisi.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:06.
|
|
|
|