Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera |
Pogledaj rezultate ankete: Koliko će doza cijepljenja biti potrebno za "punu" zaštitu?
|
3 doze
|

|
2 |
1.36% |
4 doze
|

|
2 |
1.36% |
5 doza
|

|
0 |
0% |
6 doza
|

|
6 |
4.08% |
7 doza
|

|
3 |
2.04% |
8 doza
|

|
9 |
6.12% |
9+ doza
|

|
125 |
85.03% |
|
|
18.05.2023., 11:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
JosipMiller kaže:
Prođe i par godina od pljačke, ubojstva, terora i diktatura. U što se uklapa ono od prije "par godina". To ne znači da treba zavezati usta. Ali vi bi ste vrlo rado da se svima začepe usta jer ste na kraju ispali u krivu.
To je sukus tvog djelovanja. Došli ste već i na temu u Saboru, link sam poslao. Čekaju vas nezgodne posljedice vašeg sluganstva i servilnosti.
|
Uf sto si sve nadrobio. Eto zato vam nista vise ne objasnjavam. Samo laganini s vama.
Magnetizam, bluetooth, grafen, bojni otrovi, maske su zauvijek tu, masovni pomor, oduzimanje imovine. Daj mi moim te ponovi, tko je ispao u krivu da se strgam od smijeha? 
|
|
18.05.2023., 16:26
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
woobie kaže:
Uf sto si sve nadrobio. Eto zato vam nista vise ne objasnjavam. Samo laganini s vama.
Magnetizam, bluetooth, grafen, bojni otrovi, maske su zauvijek tu, masovni pomor, oduzimanje imovine. Daj mi moim te ponovi, tko je ispao u krivu da se strgam od smijeha? 
|
Magnetizam - o magnetizmu nisu čuo od mene
bluetooth - o bluetoothu nisu čuo od mene
grafen - grafen oksid je u farmakološkoj uporabi
bojni otrovi - Markotićka školovana u americi za bojne otrove
masovni pomor - u tijeku
oduzimanje imovine - slijedi
Ovo je školski strawman, guranje nekomu izjava i takozvanih mišljenja koja taj netko nije kazao. Opet se služiš retoričkim trikovama, mali trollu.
Ajde smiri se, imaš još dugo do vremena za lijekove, nemoj da te moraju vezati. 
|
|
|
21.05.2023., 18:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
JosipMiller kaže:
Magnetizam - o magnetizmu nisu čuo od mene
bluetooth - o bluetoothu nisu čuo od mene
grafen - grafen oksid je u farmakološkoj uporabi
bojni otrovi - Markotićka školovana u americi za bojne otrove
masovni pomor - u tijeku
oduzimanje imovine - slijedi
Ovo je školski strawman, guranje nekomu izjava i takozvanih mišljenja koja taj netko nije kazao. Opet se služiš retoričkim trikovama, mali trollu.
Ajde smiri se, imaš još dugo do vremena za lijekove, nemoj da te moraju vezati. 
|

u tijeku, slijedi, postoji, ja nisam majke mi 
|
|
22.05.2023., 23:24
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Nov 2006.
|
Quote:
woobie kaže:
|
Artane, Akineton i ostalo te je držalo u krevetu, antidepresivi te drže sretnim, ako nemaš nuspojave kao recimo depresiju, a sada si vjerojatno na halucinogenima. Jesi ti u nekom test programu ?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:23.
|
|
|
|