Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Eurosong

Eurosong Hello, Europe! This is Forum.hr calling!

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 18.05.2023., 11:25   #641
Pjesma Unicorn, izraelske predstavnice Noe Kirel, preskočila je francusku pjesmu Évidemment i postala šesta najstreamanija pjesma ovogodišnjih eurovizijskih izvođača na Spotifyju
Mia Fan is offline  
Old 19.05.2023., 18:05   #642
Put Noe Kirel do trećeg mjesta na Eurosongu! 🦄
Mia Fan is offline  
Old 24.05.2023., 16:53   #643
Jako mi je drago da se sve na tako dobar način završilo za Nou Sjećam se kako prvo ni sama nije htjela pristati na sudjelovanje i tek naknadno je odlučila ipak ići na Eurosong. Na kraju joj se lijepo poklopilo, osvojila je treće mjesto što je bilo najveće moguće jer smo znali da će Švedska i Finska biti na prva dva mjesta, a fanovi ju obožavaju i vidim da traže europsku turneju Tko zna kada bi uopće imala u planu napraviti turneju po Europi da nije otišla na Eurosong.
ezioA55 is offline  
Old 24.05.2023., 18:00   #644
Quote:
ezioA55 kaže: Pogledaj post
Jako mi je drago da se sve na tako dobar način završilo za Nou Sjećam se kako prvo ni sama nije htjela pristati na sudjelovanje i tek naknadno je odlučila ipak ići na Eurosong. Na kraju joj se lijepo poklopilo, osvojila je treće mjesto što je bilo najveće moguće jer smo znali da će Švedska i Finska biti na prva dva mjesta, a fanovi ju obožavaju i vidim da traže europsku turneju Tko zna kada bi uopće imala u planu napraviti turneju po Europi da nije otišla na Eurosong.
Podebljano = good point Nadam se da će i ona što prije na turneju, a s obzirom da je iz Izraela, možda na toj turneji i ove zemlje s istoka Europe / Balkana budu više zastupljenije
Mia Fan is offline  
Old 25.05.2023., 19:14   #645
Euromix je otkrio kako je drugi Noin izbor za Eurosong bila pjeva "Deja Vu" koju su napisali Jordi, Ron Beaton i Itay Shimoni. Postoje dvije verzije pjesme (izraelska i engleska).

Izraelska verzija pjesme se očekuje tijekom srpnja.
Old 25.05.2023., 20:38   #646
Sad kad to bude neki megasmeš, a ona izabrala ovaj proljev. A očito ionako nebitno, prošla dobro samo zbog 12-15 sekundi plesa, pjesma nebitna.
nitko1 is offline  
Old 25.05.2023., 20:45   #647
Quote:
nitko1 kaže: Pogledaj post
Sad kad to bude neki megasmeš, a ona izabrala ovaj proljev. A očito ionako nebitno, prošla dobro samo zbog 12-15 sekundi plesa, pjesma nebitna.
Ne vjerujem da će biti bolja pjesma od Unicorna, a i realno teško da bi završila bolje plasirana od 3. mjesta s obzirom na hype koji je vladao oko Loreen i Käärije
Mia Fan is offline  
Old 25.05.2023., 21:04   #648
Dobro je žena napravila što je taj ples stavila na kraj pa ostavi puno bolji dojam
Old 25.05.2023., 21:20   #649
Quote:
scatola kaže: Pogledaj post
Dobro je žena napravila što je taj ples stavila na kraj pa ostavi puno bolji dojam
Ne samo da je taj ples stavila na kraj, nego ga je još stavila i u onaj recap druge probe, a zatim i u pravi recap polufinala i finala, svaka čast njoj i delegaciji
Mia Fan is offline  
Old 25.05.2023., 22:07   #650
Quote:
scatola kaže: Pogledaj post
Ono se se ne može ni nazvat plesom nakon što se dogodio Slomo

Izraelkin "ples" bi mogla izvest i Petkova mater potpuno pijana
Old 29.05.2023., 00:15   #651
Pjesma Unicorn konačno je ušla među 100 najstreamanijih eurovizijskih pjesama u povijesti Spotifyja i trenutno se nalazi na 97. mjestu
Mia Fan is offline  
Old 29.05.2023., 16:12   #652
Jednosatni intervju s Dannijem iz Voyagera o ESC iskustvu.

melos is offline  
Old 29.05.2023., 18:20   #653
Noina evolucija
Lujka na koncu is offline  
Old 05.06.2023., 11:40   #654
Izrael, 2024.

Nakon tri godine ponovno se vraća HaKokhav HaBa (The Next Star), natjecanje putem kojeg će Izrael saznati svog predstavnika za Eurosong u Švedskoj

KAN je ovime potvrdio i sudjelovanje nagodinu, a natjecanje će započeti krajem listopada s velikim finalom u veljači. Ovaj način odabira izraelskog predstavnika bio je na snazi između 2015. i 2020. godine te iznjedrio eurovizijsku pobjednicu, Nettu. Nakon toga, Michael Ben David je 2022. godine bio izabran iz showa X Factor, dok je ovogodišnja predstavnica Noa Kirel bila odabrana internim putem.
Mia Fan is offline  
Old 05.06.2023., 12:03   #655
Ali... Zašto?
Old 05.06.2023., 16:30   #656
Quote:
PamSwynford kaže: Pogledaj post
Ali... Zašto?
Pretpostavljam zato jer je Noa Kirel bila ogromna želja KAN-a i svih u Izraelu i samo zbog toga su nju odabrali internim putem. Sad izgleda da nemaju tako veliku zvijezdu, a i nekako ne vjerujem da će u budućnosti ponovno birati interno, osim ako im se ne dogodi neka nova Noa
Mia Fan is offline  
Old 05.06.2023., 17:30   #657
uff loše im se piše
Lujka na koncu is offline  
Old 05.06.2023., 23:30   #658
Što je ovo, pitam? Koliki slejaž, slušam već 2-5 puta

Euforični Jednorog, mashup koji nismo znali da trebamo
Mia Fan is offline  
Old 07.06.2023., 20:44   #659
Isključivo vokalne izvedbe

Australija

Izrael
Mia Fan is offline  
Old 16.06.2023., 16:40   #660
Generalna proba za žirije

Noa Kirel - Unicorn (Izrael)
Mia Fan is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:09.