Natrag   Forum.hr > Društvo > Život u dvoje > Vjenčanja

Vjenčanja Love and marriage go together like a horse and carriage...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 26.06.2018., 21:25   #441
Quote:
Creaparal kaže: Pogledaj post
Sljeme, Gornji grad, Maksimir i Cmrok? Pa to nećete obići za dva dana sve :-) Mislim samo na Gornjem Gradu se imate sat vremena šta fotkati, pa onda odlazak do Sljemena, mislim tamo je priroda, priroda je i na Cmroku, pa šta ćete onda još u Maksimiru (isto priroda)? Samo pitam :-) U svakom slučaju, ja vam želim dobru zabavu i lijepe fotkice :-)
Imamo slikanje dva dana nakon svadbe te se uopce ne mislimo baviti nekim posebnim naslikavanjem na dan svadbe tako da imamo vremena. Sljeme (odredene lokacije s pogledom na grad), Cmrok (livada i suma u pozadini), Maksimir (jedna lokacija kod jezera) i po Gornjem gradu. Em je svaka od njih drugacija em nam svaka apsolutno jako puno znaci kroz vezu.

Ne idemo se slikati da imamo slike prirode vec da imamo slike nas na mjestima koja su nas obiljezila. Tolike novce za foto dajemo samo iz razloga da neke stvari mozemo dodatno obaviti, a ne se s time gnjaviti prije vjencanja ili nakon Crkve.
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2018., 23:38   #442
iskreno ne shvaćam potrebu za naslikavanjem u danima prije ili poslije vjenčanja; čemu ta sva namještenost? ima neka posebna svrha? poanta slikanja na vjenčanju je da se slikaš onda kad se udaješ/ženiš. danas bi se svaka šuša naslikavala pred crkvom sv.marka ili katarininom samo prenemaganja radi, iako veze nemaju ni sa zagrebom, a kamoli s ijednom crkvom , po meni je dakako normalno slikati se na taj dan i gdje god (ionako parovi pogledaju jednom dva put taj dvd dok ne dobiju djecu ), ali blizini mjesta stvarnog vjenčanja; a ne da se iz pripizdine lijeve dodješ naslikavat na markov trg jer je to fensi mjesto; fejsbuk i tviter generacija...
Ivana335 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.07.2018., 23:39   #443
iskreno ne shvaćam potrebu za naslikavanjem u danima prije ili poslije vjenčanja; čemu ta sva namještenost? ima neka posebna svrha? poanta slikanja na vjenčanju je da se slikaš onda kad se udaješ/ženiš. danas bi se svaka šuša naslikavala pred crkvom sv.marka ili katarininom samo prenemaganja radi, iako veze nemaju ni sa zagrebom, a kamoli s ijednom crkvom , po meni je dakako normalno slikati se na taj dan i gdje god (ionako parovi pogledaju jednom dva put taj dvd dok ne dobiju djecu ), ali blizini mjesta stvarnog vjenčanja; a ne da se iz pripizdine lijeve dodješ naslikavat na markov trg jer je to fensi mjesto; fejsbuk i tviter generacija...

očekujem hrpu negativnih komentara (jer je goreopisano naslikavanje in očito) ali ne zaboravite da ste ultratolerantna moderna mladež koja ne pljuje po drugačijem mišljenju
Ivana335 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2018., 07:38   #444
Quote:
Ivana335 kaže: Pogledaj post

očekujem hrpu negativnih komentara (jer je goreopisano naslikavanje in očito) ali ne zaboravite da ste ultratolerantna moderna mladež koja ne pljuje po drugačijem mišljenju
Pa ja ti neću ništa negativno komentirati, imaš pravo na svoje mišljenje. Malo je problem što ovo nije tema o tome da li se netko treba fotkati više ili manje, da li je to u redu, ili ne, nego je tema prvenstveno o tome koje lokacije se preporučuju za fotkanje, koje lokacije su dobre čak i u slučaju kiše i sl. Svakako ne bi trebao biti tvoj problem da li se netko fotka više ili manje, ti se fotkaj kad i koliko želiš, a druge ostavi da odluče sami za sebe. Tebi bi isto tako netko mogao prigovarati za neki tvoj odabir (npr. sale, benda, cvijeća, ili možda običaja na svadbi, netko ima na svadbi šargije i tisuću tradicionalnih običaja, a drugome je to bljak ali ne pljuje po tome...) Svatko ima neke svoje (druge) prioritete, svi smo ovdje punoljetni i u stanju smo sami odlučiti što nam je bitno, a što nebitno. I da, nije problem u tvom mišljenju, imaš pravo na njega, nego je problem u tvom uvredljivom tonu. Nazivaš nas šušama, kažeš da se prenemažemo... To je ružno.
Creaparal is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2018., 13:55   #445
Mi smo i petrinji i na dan vjencanja slikali smo se u petrinji. Točnije u dvorištu našem. Nakon svadbe slikali smo se i ma gornjem gradu u zg samo iz razloga jer je to bila naša želja i zato što sam ja iz zagreba
Old 27.09.2018., 19:27   #446
ima možda netko neku ideju u zagrebu za slikanje u nekim napuštenim tvornicama il neki industrijski gjir? cigle i to?
amy pelin is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.09.2018., 14:52   #447
Quote:
amy pelin kaže: Pogledaj post
ima možda netko neku ideju u zagrebu za slikanje u nekim napuštenim tvornicama il neki industrijski gjir? cigle i to?
Katran možda?
BeaM is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.05.2019., 08:43   #448
Molim preporuke lokacija za fotkanje u ZADRU i oko njega

da li ima i nešto što se plaća dodatno kao tipa Maksimir u zg ili sl?

Hvala
Old 02.05.2019., 12:21   #449
Pozdrav ! Da li zna netko da li se plaća odnosno da li treba neka dozvola za slikanje u lunaparku?
Old 18.06.2019., 10:57   #450
Možete mi preporučiti barem 3 lokacije u Opatiji, a da nisu lungo mare i parkovi? Neke uličice sa balkonima možda?
Old 18.06.2019., 11:05   #451
Quote:
Latiosa kaže: Pogledaj post
Možete mi preporučiti barem 3 lokacije u Opatiji, a da nisu lungo mare i parkovi? Neke uličice sa balkonima možda?
Kak misliš lokacije ? Kaj se to ne može bilo gdje ?
Bernd is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2019., 00:55   #452
Quote:
Bernd kaže: Pogledaj post
Kak misliš lokacije ? Kaj se to ne može bilo gdje ?
Možr ali svi tražim nešto drukčije od onoga što svi koriste
Old 20.06.2019., 08:39   #453
Quote:
Možr ali svi tražim nešto drukčije od onoga što svi koriste
Volosko nije daleko,a ima puno malih uskih uličica, Amerikanski vrtovi su opet parkovi,ali svejedno, vrijedi i njih uzeti u obzir.
veralynn is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2019., 09:35   #454
Quote:
veralynn kaže: Pogledaj post
Volosko nije daleko,a ima puno malih uskih uličica, Amerikanski vrtovi su opet parkovi,ali svejedno, vrijedi i njih uzeti u obzir.
Dali se mora što platiti za fotkanje u Amerikanskim? Ako znate?
Old 21.06.2019., 13:57   #455
Quote:
Dali se mora što platiti za fotkanje u Amerikanskim? Ako znate?
Ne znam.
Najbolje da nazovete Parkove Opatija d.o.o. i pitate.
veralynn is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.06.2019., 14:03   #456
U srijedu kod NSB (Nacionalna sveučilišna biblioteka u metropoli) novopečeni ili potencijalni bračni par se naslikavao okolo.
Ona u vjenčanici (pometala pločnik), on zbigecan, a okolo NSB sve zapušteno: granje, trava, smeće.....glavno da imamo precednika i fontane!
Old 26.06.2019., 22:35   #457
Svi koji zele na Sljeme - zatvorena cesta radnim danom od 9-16h. Moze se samo sa zagorske strane.
ribic is offline  
Odgovori s citatom
Old 28.06.2019., 10:57   #458
Bok forumašice ili forumaši, iako mislim da je nas cura više ovdje
Ono što tražim - tražim jedan par na području Rijeke koji bi mi pozirao za vjenčanu fotografiju, a u zamjenu dobije zaručničko fotografiranje, koje može odlično doći kao vježba za poziranje na vlastitom vjenčanju. Tražim zato da popunim portfolio jer se želim baviti vjenčanjima i naravno da istreniram savršeno oko
Ako nekoga zanima može mi se javiti ovdje u inbox. Molim vas samo za ozbiljne ponude/parove
CreaticFlowers is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2023., 14:22   #459
Quote:
CreaticFlowers kaže: Pogledaj post
Bok forumašice ili forumaši, iako mislim da je nas cura više ovdje
Ono što tražim - tražim jedan par na području Rijeke koji bi mi pozirao za vjenčanu fotografiju, a u zamjenu dobije zaručničko fotografiranje, koje može odlično doći kao vježba za poziranje na vlastitom vjenčanju. Tražim zato da popunim portfolio jer se želim baviti vjenčanjima i naravno da istreniram savršeno oko
Ako nekoga zanima može mi se javiti ovdje u inbox. Molim vas samo za ozbiljne ponude/parove

Dižem temu i nudim isto kao i forumašica u postu iznad mojeg, ali na području Zagreba ili bliže okolice.

U cilju mi je napravit neke fotke u ovom stilu.

Ako ima zainteresiranih parova, možete se javiti u inbox.
ocean_size is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:04.