Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Stanovanje > Sam svoj majstor

Sam svoj majstor Radionica u kući

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 24.11.2021., 14:55   #61
kako to uvezeš ? Odeš po to ili ti je usput - kamionski prijevoz i sl. djelatnosti?
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.11.2021., 17:19   #62
Quote:
mr.ivek kaže: Pogledaj post
kako to uvezeš ? Odeš po to ili ti je usput - kamionski prijevoz i sl. djelatnosti?
Malo sam proučavao na netu kaj se nudi od benzinskih, cijene, protok vode, jačina pumpe itd....
Ima Villager sličan model, za 500€ kod nas, ali sam se na taj odlučio.

A uzeo sam ga preko Webshopa, platio pay palom( zbog sigurnosti jer ipak prvi put sma uzimao na tom shopu pa da me ne zeznu slučajno ) i stigao je DHL-om kroz 4-5 dana iz IT. Taman je bio na akciji.....I u redovnoj cijeni je jeftiniji nego kod nas.
Garancija me ne dira, jer većina tih pumpi i motora su u sve marke ugrađuje, samo je drugačije zapakiran.
A i nema mu što biti ako se koristi po uputama, redovito mjenja ulje u motoru i pumpi itd....

Da je bio u D ili AT, uzeo bih ga se nekim od svojih usput.
Old 25.11.2021., 11:25   #63
sve si napisao osim najbitnijeg - DOSTAVA

Ako si kupio online i platio paypalom ŠTO JE S DOSTAVOM - koliko si to platio - vidim da je došlo DHL-om ...
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2021., 13:12   #64
Quote:
sve si napisao osim najbitnijeg - DOSTAVA

Ako si kupio online i platio paypalom ŠTO JE S DOSTAVOM - koliko si to platio - vidim da je došlo DHL-om ...
To sam napisao u prvom postu, 2800kn s poštarinom(malo nespretno umjesto dostava )
Old 25.11.2021., 13:28   #65

vs poštarina

440€ baš i nije 2800 kn ?

Ne pitam bez veze ...
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2021., 13:53   #66
Napisao je da je taman bio na akciji. A i naveo je iz italije. Iako i mene sad zanima, iz kojeg si to shopa naručio? Ovaj idealo si naveo čisto kao link proizvoda ili?
farfan is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2021., 14:24   #67
pa piše ti kad otvoriš tu stranicu 48 % popusta odnosno 379€ je sa tim popustom + dostava DHL u RH je 440 € to nikako nije 2800 kn ??
mr.ivek is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.11.2021., 16:21   #68
Quote:
pa piše ti kad otvoriš tu stranicu 48 % popusta odnosno 379€ je sa tim popustom + dostava DHL u RH je 440 € to nikako nije 2800 kn ??
Plaćen je 370€, Shop je agrieuro.com iz Italije, ( idealo je kao naša nabava.net )

Evo i SS računa: https://prnt.sc/20wq2zy

I sad ti je daleko jeftiniji od cijene koja je kod nas.

Ja većinu izvana uzimam, nekad uštedim 50% i više nego je cijena kod nas....

Nedavno Boschov aparat za kavu , vani sam našao za cca 2000kn, kod nas na ''AKCIJI'' isti uređaj 4200kn najjeftnije.....
Old 27.11.2021., 16:18   #69
Znam da ovo pitanje sve zanima, ali ne otvarajte temu o carini gdje nije mjesto.
Odgovori s citatom
Old 27.11.2021., 17:20   #70
Počnite od #75 na https://www.forum.hr/showthread.php?t=1240235
Old 18.02.2023., 16:45   #71
Pozdrav,

Imam nilfisk alto poseidon 5 tlacni perac. Perac ima poseban sprwmnik za deterdzent ali kada sam htio staviti aktivnu pjenu za pranje ne izbacuje mi gustu pjenu. Probao sam dozirati i sve nesto...htio bih kupiti kao dodatak onu posudicu sta se stavi umjesto mlaznice i u nju ta pjena. Zanima me da li ti peraci imaju univerzalni prikljucak ili svaka marka izmislja svoje?
Old 19.02.2023., 08:19   #72
Negdje je prištopano od posudice do......
Old 05.06.2023., 08:54   #73
Pozdrav,

Meni treba perač da mogu povremeno oprati betonske kocke, staza na prilazu garaži, kao ponekad automobil i sl. Dakle hobi varijanta, ništa profi. Da li bi ovakav mogao zadovoljiti takve kriterijume, protok je 420l ?

https://www.ekupi.hr/hr/Dom%2C-vrt-i.../p/EK000380138
luka1978 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2023., 12:39   #74
Mozes kupit bez straha, Lavor je odlican za svoju cijenu. Imam slicog ali puno stariji model valjda kojih 15 godina, i jos uvijek radi bez greske
robertinoo is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2023., 12:20   #75
Pozdrav, već neko vrijeme proučavam visokotlačne perače za korištenje oko kuće, malo fasadu oprati, aute, traktor i sl. Nisam siguran da bih se usrećio s ovim ali čisto me zanimaju vaša mišljenja kaj se tiče ovog proizvoda jer prvi put vidim ovak neš: Električni bežični visokotlačni perač
blacky7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2023., 16:36   #76
Za cviječe i tegle cviječa dušu dalo, za oprati prometalo perač mora imati minimalno 115 bara radni pritisak na mlaznici i protok od 400litata po satu, sve od toga kaj je više to je bolje a kaj je manje je igračka za oprati biciklina i tegle od cviječa i za zaljevanje cviječa te gubljenje vremena i živaca kod pokušaja pranja prometala
mbukal is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2023., 07:47   #77
Quote:
mbukal kaže: Pogledaj post
Za cviječe i tegle cviječa dušu dalo, za oprati prometalo perač mora imati minimalno 115 bara radni pritisak na mlaznici i protok od 400litata po satu, sve od toga kaj je više to je bolje a kaj je manje je igračka za oprati biciklina i tegle od cviječa i za zaljevanje cviječa te gubljenje vremena i živaca kod pokušaja pranja prometala
To sam i mislio, tnx
blacky7 is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.07.2023., 16:45   #78
Pozdrav
Riknul je ventil u puški pa miniwash stalno šprica pa ak neko zna di toga ima za nabavit zg i okolica.
Storm 170r iz bauhausa.
Old 04.07.2023., 17:57   #79
Da li bi akumulatorski 20v pištolj bio dostatan za npr oprati vrtni alat, obuću, dječje igračke?

Kontam, jači je od normalnog crijeva, mnje vode troši, a može biti pri ruci, za razliku od velikoga na struju.
Sheshirdzhija is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.07.2023., 15:01   #80
Kako je potrebno održavati Kercherov čistač a da ne bude s vremenom problema s kamencem koji se nakuplja?
Vulpo is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:04.