Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Zdravlje

Zdravlje Najvažnija stvar na svijetu
Podforumi: Žensko zdravlje, Stomatologija i oralna higijena

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.07.2012., 11:53   #2681
Pozdrav,

trebala bi hitno na pregled kod okuliste. nosim naočale godinama i sad su se pojavili problemi, no u bolnicama se dugo čeka. Ja bi išla negdje privat ali da prima na uputnicu,tj na recept. Jel ima ko za proporučiti?

Lijep pozdrav
marinica1990 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.07.2012., 20:01   #2682
Trebam ok doktora opće prakse i stomatologa u dz gajnice. Pliiz
Dolores O is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 10:35   #2683
Quote:
HelloShitty kaže: Pogledaj post
Trebao bih hitno dermatologa zbog sumnjivog madeza. Zna li tko nekog kod kojeg se moze dobiti termin isti ili sljedeci mjesec (tj. sto ranije)? Ovi u bolnicama narucuju za sljedecu godinu.
Tako su i mene htjeli naručiti, a nije baš bilo za čekanje. Ja sam po preporuci otišla u Polikliniku Lesić u Jurišićevoj 3. Naručili su me maltene odmah. Zadovoljna sam, ali napominjem da je to privatna praksa. Preko soc. se na žalost dugo čeka bez obzira o čemu se radi...
Old 19.07.2012., 10:38   #2684
Trebam mijenjati dr. opće prakse. Preselila sam se pa mi je moj predaleko, a inače mi je super. I sad...raspitala sam se za Runjaninovu i navodno kod nikoga nema mjesta osim kod jedne: dr. Aralica. Ima li tko iskustva s njom?
Old 19.07.2012., 15:48   #2685
Quote:
Trebao bih hitno dermatologa zbog sumnjivog madeza. Zna li tko nekog kod kojeg se moze dobiti termin isti ili sljedeci mjesec (tj. sto ranije)? Ovi u bolnicama narucuju za sljedecu godinu.
probaj se naručiti na krugama u domu zdravlja kod dermatologice. ja sam išla prošle godine isto zbog madeža, naručili me odmah za drugi tjedan. nadam se da je još uvijek tako.
Dolores O is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.07.2012., 23:33   #2686
Quote:
Dolores O'Riordan kaže: Pogledaj post
probaj se naručiti na krugama u domu zdravlja kod dermatologice. ja sam išla prošle godine isto zbog madeža, naručili me odmah za drugi tjedan. nadam se da je još uvijek tako.
O njoj sam cuo samo lose (kazem "cuo", nemam iskustva iz prve ruke), ali u nuzdi se ne pita. Hvala na preporuci!
HelloShitty is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.07.2012., 00:01   #2687
Quote:
O njoj sam cuo samo lose (kazem "cuo", nemam iskustva iz prve ruke), ali u nuzdi se ne pita. Hvala na preporuci!
paa pregled je poprilično brzo obavila, samo je pogledala s onim nekim aparatom i rekla da je sve ok.
sad, kolko je stručna nemam pojma. madež imam još uvijek, i zasad sam živa.
idi vidi, pretpostavljam ako joj je madež sumnjiv da te svejedno šalje u bolnicu.
Dolores O is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.07.2012., 15:59   #2688
zna li netko gdje se preselila dr.Vlasta Kulišić ??? a bila je kod trga žrtava fašizma.
lolaflora is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2012., 18:35   #2689
Quote:

U DZ Vrapče se uopće ne naručuje. Samo uzmete od liječnika opće prakse uputnicu, dođete i čekate na red.
Butterfly505 is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2012., 23:18   #2690
Quote:
Butterfly505 kaže: Pogledaj post
U DZ Vrapče se uopće ne naručuje. Samo uzmete od liječnika opće prakse uputnicu, dođete i čekate na red.
Vec sam se pregledao kod drugog (zamolio sam sestru da me primi na 30 sekundi zbog jednog madeza pa sam se onda narucio za kompletan pregled kasnije ako nije hitno ).
Hvala, svejedno je dobro znati za "zlu ne trebalo" - ustvari, nisam znao ni da postoji DZ Vrapce!
HelloShitty is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2012., 10:43   #2691
Quote:
Martinka kaže: Pogledaj post
ja znam dobrog kiropraktičara i doktora prirodne medicine kod osijeka, ako nekom treba mogu poslati br na pm. Znam puno ljudi koji su kod njega bili na tretmanima i svi su prezadovoljni.
Ja sam išla na neki tretman ayurvede i saznala da većinu mojih problema sa grlom i kašljem uzrokuje jogurt, a zbog toga sam išla kod doktora cijeli život.
ja sam iz osijeka i meni treba broj
tuberajt is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.07.2012., 11:12   #2692
Za okulistu probaj Ilica 60, dr. Raguž, toplo preporučam, ali ne znam što osim operacija mrena radi na uputnicu.
enca is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.07.2012., 19:44   #2693
Rijeka - najbolji dermatovenerolozi (preporuke&iskustva)

Zanimaju me iskustva i preporuke, koga bi preporucili kao najboljeg dermatovenerologa/ginju u Rijeci, sa naglaskom na venerologiju, i privatnike, jer mi se ne da cekati pregled po par mjeseci.
Kakva im je dijagnostika, koliko je cijena pregleda, posto na netu nista ne pise o cijenama, i ima li uopce sta od njih, posto iz slicnih struka(ginekologija) iz iskustva znam da vecina njih ne zna ni dijagnozu uspostaviti, pa nadam se da netko ima kakva iskustva u Rijeci i oklici.... I nadam se da slicna tema negdje ne postoji, ako da uputute me tamo.Thanx na eventualnim odg.
Soulthief is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.07.2012., 21:51   #2694
molim za broj kiroprakticara iz osijeka HITNO!!!
loknicaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 01.08.2012., 18:51   #2695
Da li neko zna kakvog dobrog onkologa?
last day is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.08.2012., 16:21   #2696
Quote:
lolaflora kaže: Pogledaj post
zna li netko gdje se preselila dr.Vlasta Kulišić ??? a bila je kod trga žrtava fašizma.

???
lolaflora is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.08.2012., 20:18   #2697
Trazim dobrog dermatologa u Zg koji radi na uputnice ili privatno al da me ne odere 400/500 kn za pregled.

Cini se da imam seboroicni dermatitis vlasista anic:

Hvala
Old 05.08.2012., 15:15   #2698
Zanima me da li netko ima preporuku za dobrog okulista u Zagrebu?
Da li netko ima iskustva s klinikom Svjetlost?
'Well-behaved people never make history'- People who are consumed with fear never break out and have any experiences or try anything new. Go out. Make a mistake. Have the guts to fail and talk about it. There's nothing wrong with that.
biancazg is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.08.2012., 18:41   #2699
Quote:
biancazg kaže: Pogledaj post
Zanima me da li netko ima preporuku za dobrog okulista u Zagrebu?
Da li netko ima iskustva s klinikom Svjetlost?
Osobno bih preporučila dr. Henč.
Kolegica operirana u Svjetlosti i zadovoljna je.
Old 07.08.2012., 18:44   #2700
Quote:
lolaflora kaže: Pogledaj post
???
Ako je to bila Studentska poliklinika, negdje sam vidjela članak (ali ne mogu ga sad naći) da su se raselili na više lokacija, ali su zadržali stare brojeve telefona.
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:48.