Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 21.04.2022., 17:22   #2721
Neće vama na jesen prijetit nevidljivi neprijatelj, više će vam prijetit prazan novčanik. Baš taj koji držite u džepu.
Old 21.04.2022., 17:29   #2722
Quote:
felga kaže: Pogledaj post
Ja tebi opet kažem da pišeš pizdarije.

Onda ćeš na jesen kmečat kako to nisi napisala, i da ja lažem.

Nekad stani iza svojih uvjerenja.

Otvoreno tvrdim, da korone u onoj mjeri neće biti.
Neće
Bit će novi opakiji virus koji, pogadjas, izaziva aids
Lockdown ne znam, ono što bi moglo biti da who regrutira vojsku za borbu protiv novog virusa
UsernameX is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2022., 18:14   #2723
Quote:
UsernameX kaže: Pogledaj post
Neće
Bit će novi opakiji virus koji, pogadjas, izaziva aids
Lockdown ne znam, ono što bi moglo biti da who regrutira vojsku za borbu protiv novog virusa
Vjerojatno su veće šanse da će nam trebati gas maske.

Puno je budala na ovome svijetu, neka samo jedna pritisne crveni gumb, idemo u povijest.
Old 21.04.2022., 18:35   #2724
Quote:
Neće vama na jesen prijetit nevidljivi neprijatelj, više će vam prijetit prazan novčanik. Baš taj koji držite u džepu.
Jel ti to hoćeš reći da je nevidljivi neprijatelj u novčaniku?, ne, ček, na bankovnom računu???

Koje li zbrke! Nevidljivi je nevidljivi pa more biti bilo gdje, šta ne da je.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2022., 18:42   #2725
Quote:

Vjerojatno su veće šanse da će nam trebati gas maske.
Zašto to misliš? Dal zbog promotera gas-maski?
Neki već priložili video po gradu hoda par odjeven u svemirska odijela i sa gas-maskama na glavi. Prolaznici ih fotkali jerbo to je sad in, fora ne.

Svašta bi oni najradije postići ali postići do konačnice neće. Proročanstvo.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2022., 21:08   #2726
Quote:
Pravi Život kaže: Pogledaj post
Zašto to misliš? Dal zbog promotera gas-maski?
Neki već priložili video po gradu hoda par odjeven u svemirska odijela i sa gas-maskama na glavi. Prolaznici ih fotkali jerbo to je sad in, fora ne.

Svašta bi oni najradije postići ali postići do konačnice neće. Proročanstvo.
Proročanstvo se bazira na bacanju graha, kostiju, grančica, gledanjem u dlan ili talog kave.
Old 21.04.2022., 21:22   #2727
Quote:
Biljka kaže: Pogledaj post
Proročanstvo se bazira na bacanju graha, kostiju, grančica, gledanjem u dlan ili talog kave.
Malo si nabrojao. Gataju oni i preko teleće jetre, a tek zvijezde.

Zamisli samo gatarstvo bili d kida kad on prognozira na jesen poslati kugu
jer
taj defektni bili d kid više ni sam ne zna kako što prije slomiti čovječanstvo pa se dosjetio štakora. Evo jučer po zgradama počeli lijepiti slikice kako se obraniti kontra najezde štakora i sličnih opakih koji ugrožavaju ljude. Koje li slučajnosti, ha.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.04.2022., 23:39   #2728
Quote:
Biljka kaže: Pogledaj post

Možda su jehovi svjedoci malo napredniji.

Pravi Život zna da dolaze novi opasniji sojevi.
Old 22.04.2022., 13:32   #2729
Quote:
Možda su jehovi svjedoci malo napredniji.

Pravi Život zna da dolaze novi opasniji sojevi.
Ajd pliz ne dosađuj s "jehovinim svjedocima" ko oni tam prek na religiji koji poturaju fejknjuz da sam član org a nisam. Nemoj felga ko i oni dezinformirati forumaše, nije lijepo od tebe.

A opasniji sojevi su opasniji. Barem nam je to jasno ak ništ drugo.
Jer
epidemiolozi nismo, al gle nije ni Bil Gejc.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.04.2022., 14:18   #2730
Pravi Život, nemoj se srditi. Ja samo znam da te sa podforuma "Religija" svi smatraju jehovinim svjedokom.

Zašto se toga stidiš?

Šta ima veze i da jesi.
Old 22.04.2022., 17:30   #2731
Quote:
Pravi Život, nemoj se srditi. Ja samo znam da te sa podforuma "Religija" svi smatraju jehovinim svjedokom.

Zašto se toga stidiš?

Šta ima veze i da jesi.
Pametni tamo su čuli kad rekoh da nisam. A pametnima je malo dosta pa da shvate.
Zato ti, felga, budi poput njih, pametnih probranih odabranih mudrih.

Takvih će na jesen trebati, još kako, kad opet krene korona x100 pa se ti čovječe snalazi u čitavom tom metežu.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.04.2022., 06:46   #2732
Quote:
Dinka_777 kaže: Pogledaj post
Sloboda
U MUP-u su mi trazili da skinem masku kako bi me vidjeli.
Tamo su oduvijek poznati po logici.

Quote:
2 godine furanja maski je bilo dosta.
I previše.
Ali nekima očito nije. Moguće da će ih neki nositi doživotno...ili će možda ipak odustati kad vidi da većina ne nosi pa će se prikloniti ostatku stada i većini?

Quote:
Isti oni što su širili paniku oko korone, sad to isto rade preko rata u Ukrajini. Potpuno ista stradegija i potpuno isti recept.
Apsolutno se slažem. Nema se što dodati ni oduzeti.
I čudim se onima koji to ne vide.

Quote:
Ne znam što mislite vi, no jA mislim da na Zemlji zbilja nema nikog tko bi stao na kraj "nevidljivom neprijatelju".
Ima. To smo svi mi.

Dovoljno je samo da smo složni i dovoljno brojni da stvorimo neku kritičnu masu koja neće slušati baš ništa što ovi luđaci iz kojekakvih stožera i sličnih tvorevina naređuju.

Jednostavno ih ignorirati i ne slušati ništa.

I siguran sam kad bi većina tako postupila da bi sve ove gluposti pale u vodu za tjedan-dva.
Sve je u našim rukama.

Quote:
Otvoreno tvrdim, da korone u onoj mjeri neće biti.
Pozlatile ti se riječi.
Old 23.04.2022., 17:04   #2733
Quote:
Ibrahim kaže: Pogledaj post

I previše.
Ali nekima očito nije. Moguće da će ih neki nositi doživotno...ili će možda ipak odustati kad vidi da većina ne nosi pa će se prikloniti ostatku stada i većini?
Neki nikad više neće odustati od nošenja maski. Ko primjerice jedan stari susjed star 91 godinu, rekao je da se nije i neće cijepiti, ali kuka stila "da me bar bog makne sa zemlje da više ne gledam sve ovo", kuka kak bi najradije otišo sa zemlje ali fura masku da se ne zarazi koronom i ne umre. Pa si ti misli. On tako da ne velim prastari čovjek ove dvije godine šeće po dućanima i tržnicama i bankama i gdje sve nije bio ali koronom se nije zarazio, on sam je rekao da se s virusom nije susreo.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.04.2022., 11:26   #2734
Razgovor sa jednom našom sugrađankom te savršen primjer koja vrsta ljudi je popu*ila cijelu priču sa prehladom.

Gospođa je "full opremljena" te izražava i bojazan da virus prehlade može ući kroz uho u tijelo.

Po mojoj procjeni ljudi sa ograničenim kognitivnim sposobnostima najviše vjeruju cijelom narativu.

Ne vjerujem nešto specijalno u depopulaciju, ali ako će se doista sprovest nadam se da će zahvatiti takve osobe, sve zbog zadržavanja nekakvog minimum standarda kvalitete ljudske vrste, civilizacije i njezinih jedinki.

https://www.youtube.com/watch?v=cYSdUjDaT90
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Old 27.04.2022., 15:19   #2735
Quote:
Orion1984 kaže: Pogledaj post
Razgovor sa jednom našom sugrađankom te savršen primjer koja vrsta ljudi je popu*ila cijelu priču sa prehladom.

Gospođa je "full opremljena" te izražava i bojazan da virus prehlade može ući kroz uho u tijelo.

Po mojoj procjeni ljudi sa ograničenim kognitivnim sposobnostima najviše vjeruju cijelom narativu.

Ne vjerujem nešto specijalno u depopulaciju, ali ako će se doista sprovest nadam se da će zahvatiti takve osobe, sve zbog zadržavanja nekakvog minimum standarda kvalitete ljudske vrste, civilizacije i njezinih jedinki.

https://www.youtube.com/watch?v=cYSdUjDaT90
Nadaš se ti tome da bi depolulacija trebala pristići onima od paranoje prestrašenima kovidom?
ČUJ
ne bi smio tako. Drugima poželjeti zlo? NE.

Gle da ti rečem i ovo si zapamti : kad uskoro pristigne "žig" onaj zbilja žig duuugo pripreman, E tek tada se okuraži pričati jer moguće taj primiš i ti.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2022., 01:36   #2736
Quote:
Neki nikad više neće odustati od nošenja maski. Ko primjerice jedan stari susjed star 91 godinu, rekao je da se nije i neće cijepiti, ali kuka stila "da me bar bog makne sa zemlje da više ne gledam sve ovo", kuka kak bi najradije otišo sa zemlje ali fura masku da se ne zarazi koronom i ne umre. Pa si ti misli. On tako da ne velim prastari čovjek ove dvije godine šeće po dućanima i tržnicama i bankama i gdje sve nije bio ali koronom se nije zarazio, on sam je rekao da se s virusom nije susreo.
Nema baš logike to što radi...mislim prije svega zato jer kaže da mu se više ne živi, a onda radi nešto što misli da će mu spasiti život.

Nemoj mu slučajno reći da na kutijama od maski proizvođač jasno ističe da maske ne štite od covida.

Znam i ja neke ljude koji i dalje nose maske. Svi do jednog su cijepljeni.
I to su oni koji su stalno upozoravali i maltretirali ljude oko sebe, često i na javnim mjestima - da stave masku.

Ono što se najviše pitam je - zašto nose maske ako su se cijepili?

Zar ih to cjepivo ne štiti?
Vjeruju li u njega?

Ako ne, zašto poslušno idu po nove i nove doze????

Evo i malo zanimljivih informacija koje mogu pomoći.
Bilo je riječi o korisnosti Sumameda (azitromicina) kod liječenja korone.
Evo nekoliko linkova o tome.

S priloženog linka, citirat ću najbitnije:
Quote:
Svi su svjetski mediji prenijeli vijest o francuskoj studiji koja je potvrdila da kombinacija lijekova hidroksiklorokina, kojim se liječe oboljeli od malarije, i antibiotika azitromicina, postiže fantastične učinke u liječenju oboljelih od koronavirusa.

Sljedeći link koji potvrđuje korisnost azitromicina je ovaj gdje najstariji živući čovjek opisuje kako mu je pomogao u liječenju korone.

I s ovog linka citiram najbitnije:
Quote:
Josip Manolić nije se cijepio jer su mu liječnici savjetovali da bi za njegovu životnu dob i cijepljenje bilo rizično. Od lijekova je uzimao ketonal i sumamed te je zaustavljeno širenje bolesti, piše još Nacional.
A ovdje je jednostavno objašnjeno zašto Sumamed pomaže kod korone.
Quote:
Osobama pozitivnim na koronavirus u Hercegovini se u posljednje vrijeme jako često propisuje Sumamed. Razlog tomu je bakterijska superinfekcija. Što je ona, upitali smo dr. Andreu Jurić.

"Ona nastaje kao posljedica koronavirusa. Uslijed toga oslabi imunitet kao i pluća te na to dolaze bakterije koje, grubo rečeno, dovrše posao. Sumamed se daje kako se to ne bi dogodilo.

Pluća su za vrijeme koronavirusa oštećena i njihova fiziološka funkcija je oslabljena.
Takva nemoćna pluća, koja ne mogu normalno disati i čistiti sluz kako bi to trebalo, su hranilište bakterija. Kako te bakterije ne bi izazvale još veću štetu, uključuje se Sumamed", rekla je dr. Jurić
Old 29.04.2022., 09:52   #2737
Pakao u Izraelu 2. dio – Holokaust našeg doba

http://www.logicno.com/politika/paka...aseg-doba.html
zuka is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2022., 17:19   #2738
Pfizer skriva istinu! EKSKLUZIVNO⬆️
https://www.youtube.com/watch?v=G1EF-UbbCLA

Paa ak tak veli saborski zastupnik, a onda je valjda tak.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 29.04.2022., 17:30   #2739
Quote:
Ibrahim kaže: Pogledaj post
Nema baš logike to što radi...mislim prije svega zato jer kaže da mu se više ne živi, a onda radi nešto što misli da će mu spasiti život.

Nemoj mu slučajno reći da na kutijama od maski proizvođač jasno ističe da maske ne štite od covida.
Nemrem mu reći jer je čovjek gluh. Doslovce gluh. Kako je izgubio sluh, to ni on sam ne zna.

A jedan drugi isto tako staro-vremenski neki dan mi reče "Cijepio sam se triput. To se mora ispoštovati." Ali taj ne nosi masku.
Pravi Život is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.04.2022., 20:37   #2740
Quote:
ČUJ
ne bi smio tako. Drugima poželjeti zlo? NE.
To se zove samoobrana. Onaj tko se želi cijepiti, nositi masku i živjeti svojim životom, sa takvim ljudima nemam problema, niti oni samnom.

Oni koji bi mene u logore strpali, ostavili bez posla, zdravstvene skrbi, koji bi poslali policiju/vojsku na mene, njima čiste savjesti želim da okončaju od tog virusa, ali može i od nečeg drugog.

Nego američka potpredsjednica, 4x cijepljena, stalno nosi masku, pozitivna je na covid i šmrca.

Čujem i da u UK je 4x veća šansa sada da umrete od prehlade ako ste cijepljeni.

Čujem i Lauc da govori kako se masovno počinju pojavljivati miokarditisi i hepatitisi...
Orion1984 is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:06.