Serije U nastavcima, a nisu sapunice |
|
|
31.12.2023., 22:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2023.
|
Angels in America - 2003
Serijska adaptacija istoimene kazališne predstave Tonyja Kushnera, dok njenu režiju potpisuje Mike Nichols u HBO produkciji. Ima šest epizoda, podijeljenih u dva djela, Millennium Approches(Milenij se približava) i Perestrojka. Radnja se odvija u New Yorku 1985 i 1986 godine, gdje pratimo više životnih sudbina, neću dalje ništa pričati. Tematika većinski obuhvaća političku, socijalnu i društvenu klimu Amerike, koja je ispričana kroz naglu ekspanziju AIDS epidemije. Ovdje vam jedan glumac ili glumica igraju dva ili tri lika.
Glumačku postavu čine Al Pacino, Meryl Streep, Emma Thompson, Mary Louise Parker, Jeffrey Wright, Justin Kirk, Patrick Wilson, Ben Shenkman i James Cromwell.
Jeffrey Wright kao bolničar Belize i Mr. Lie, Mary Louise Parker u ulozi Harper Pitt i Al Pacino kao odvjetnik Roy Cohn definitivno ukrali show svojom glumačkom maestralnošću   
Masterpiece vrijedan svake minute gledanja   
|
03.01.2024., 00:46
|
|
O Silêncio Das Estrelas
Registracija: May 2007.
|
"Will Trent": Kakva predzadnja i zadnja epizoda prve sezone, on the edge of a seat što bi se reklo.  Radnja i gluma na vrhunskom nivou.  Bilo je i dirljivih scena.  Valjda gledajući krimi serije dobro sam pretpostavila ko je tu zapravo glavni krivac.
Nisam ni znala za ovu seriju dok nije krenuo promo na Star Crimeu. Serija je baš prijatno iznenađenje i vrijedna gledanja, IMO.
|
|
|
03.01.2024., 14:32
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2023.
|
Quote:
Tetka iz sokaka kaže:
Angels in America - 2003
Serijska adaptacija istoimene kazališne predstave Tonyja Kushnera, dok njenu režiju potpisuje Mike Nichols u HBO produkciji. Ima šest epizoda, podijeljenih u dva djela, Millennium Approches(Milenij se približava) i Perestrojka. Radnja se odvija u New Yorku 1985 i 1986 godine, gdje pratimo više životnih sudbina, neću dalje ništa pričati. Tematika većinski obuhvaća političku, socijalnu i društvenu klimu Amerike, koja je ispričana kroz naglu ekspanziju AIDS epidemije. Ovdje vam jedan glumac ili glumica igraju dva ili tri lika.
Glumačku postavu čine Al Pacino, Meryl Streep, Emma Thompson, Mary Louise Parker, Jeffrey Wright, Justin Kirk, Patrick Wilson, Ben Shenkman i James Cromwell.
Jeffrey Wright kao bolničar Belize i Mr. Lie, Mary Louise Parker u ulozi Harper Pitt i Al Pacino kao odvjetnik Roy Cohn definitivno ukrali show svojom glumačkom maestralnošću   
Masterpiece vrijedan svake minute gledanja   
|
Uuu zanimljivo, pogledat cu svakako 
|
|
|
03.01.2024., 14:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
ULICA ULICE kaže:
Shining Girls, Apple TV+ serija....glavna uloga Elisabeth Moss
|
Steta sto nema na obicnim displayevima
|
|
|
03.01.2024., 22:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2022.
|
Da li neko zna gdje se sada može pogledati Zora dubrovačka??
|
|
|
07.01.2024., 16:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2002.
|
Trenutno gledam Expanse (sci-fi) na pocetku je malo sporo i treba pohvatati konce ali negdje od 3-4 epizode ide sve bolje..trenutno sam na 5. Od 6. sezona..
Volim naci seriju gdje imam par sezona za odgledati , ovako zimi kad su noci duge i sjedi se u kuci..
|
|
|
08.01.2024., 21:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
tomito kaže:
Trenutno gledam Expanse (sci-fi) na pocetku je malo sporo i treba pohvatati konce ali negdje od 3-4 epizode ide sve bolje..trenutno sam na 5. Od 6. sezona..
|
Najbolja SF serija u zadnje vrijeme (iako je prva sezona izašla još 2015. g.).
|
|
|
09.01.2024., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2010.
|
The Fall of the House of Usher (2023)
Nisam još završio. Pet epizoda odgledano i jedva čekam da nastavim. Serija je bolesna i luda. Drži pažnju iako nisam ljubitelj jednog dijela žanra.
|
09.01.2024., 16:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Gora , nova hrvatska serija ,
|
|
|
09.01.2024., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2015.
|
Pogledala Fool Me Once. Ne znam ni sama što da mislim. Previše su se zapetljali u priči. Pogotovo dio o Joeu i o tome je li mrtav ili nije s obzirom na to tko na kraju ispadne kriv za to.  zapravo najzanimljiviji dio priče mi je oko one posh škole u koju su svi išli (Theo Mora, Andrew, Joe) a to je bilo skroz u pozadini.
Richard Armitage, kojeg trpaju u svaku Harlan Coben ekranizaciju, totalan miscast a nije mi se ni glavna glumica svidjela. Lijepo je vidjeti Joannu Lumley ajd.
|
10.01.2024., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
|
The Fall of the House of Usher (2023)
Kako su bolesni ovi milijarderi  , i smatram da ovde prikazani likovi ne odudaraju puno od stvarnih koji žive među nama. Jednostavno ne znaju više šta će sa sebe i sa moći koju osjećaju. Serija završena manje spektakularno od očekivanog. Čim sam vidio neka recitovanja znao sam da ime veze sa Edgar Alan Poom. Prokletstvo je jebena stvar. Kao i dogovor sa đavolom. S obzirom da sam je opucao za dva i po dana, znači da drži pažnju. 8/10
|
10.01.2024., 20:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2023.
|
sjetio se ove stare serije PSI Factor: Chronicles of the Paranormal, ostalo mi u sjećanju da je bila baš dobra, nikako nisam mogao naći na torentima i evo sad vidim da na youtube ima sve sezone
kao i ove klasik stare serije Daktari
|
|
|
11.01.2024., 12:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2015.
|
Quote:
ULICA ULICE kaže:
Better
|
Jeste, posle sam se setila  . Znas li mozda kada ce nastavak?
|
|
|
12.01.2024., 08:03
|
|
Registrirani korisnik
|
Hannibal (2013)
Nekako sam preskakao ovu seriju sve do sinoć, i pustim. Prva epizoda OK, zanimljivo i podsjeća na film. A onda krenem drugu epizodu, i dođe do scene kada nadju one zakopane leševe na kojima se uzgajaju gljive, i gledam njih 4-5 policajaca, forenzičara itd, skupili se oko leševa i objašnjavaju šta se desilo, niko ne nosi masku, niko se ne zgražava, nikome nije muka, čak su i osmjesi tu. Nisam mogao da podnesem tu glupost i ugasio sam. Možda sam propustio odličnu seriju, ali ovakvi detalji me izbace iz takta.
|
12.01.2024., 17:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2020.
|
Quote:
Skiner kaže:
Hannibal (2013)
Nekako sam preskakao ovu seriju sve do sinoć, i pustim. Prva epizoda OK, zanimljivo i podsjeća na film. A onda krenem drugu epizodu, i dođe do scene kada nadju one zakopane leševe na kojima se uzgajaju gljive, i gledam njih 4-5 policajaca, forenzičara itd, skupili se oko leševa i objašnjavaju šta se desilo, niko ne nosi masku, niko se ne zgražava, nikome nije muka, čak su i osmjesi tu. Nisam mogao da podnesem tu glupost i ugasio sam. Možda sam propustio odličnu seriju, ali ovakvi detalji me izbace iz takta.
|
Navikli se na takve situacije ?!
Sigurno se na takve poslove ne primaju osobe ,
Koje padaju u nesvijest ako vide kap krvi od uboda komaraca.
|
|
|
12.01.2024., 18:50
|
|
Mag radničke klase
Registracija: Jun 2005.
|
Quote:
komunistaJozo3 kaže:
Navikli se na takve situacije ?!
Sigurno se na takve poslove ne primaju osobe ,
Koje padaju u nesvijest ako vide kap krvi od uboda komaraca.
|
Neuvjerljivo mi to zvuči...
Moram opet pogledati iznova seriju. Ali kad gledam druge serije, naročito europske, po skinerovom opisu serija zvuči neozbiljno.
|
12.01.2024., 19:12
|
|
Moderator
Registracija: Sep 2016.
|
Pogledao španjolsku seriju La valla (eng. The Barrier) iz 2020 godine.Ima 13 epizoda.Radi se zapravo o distopijskoj seriji 25 godina u budućnost u kojem je društvo podijeljeno na one privilegirane i one druge, jer je u međuvremenu bio svjetski rat, nedostaje prirodnih resursa za život,a ljudi obolijevaju od smrtonosnog virusa.
Režim je naravno diktatorski.Serija ima jako zanimljivu priču i zbog toga me je privukla.I bolje da me nije.
Ne sjećam se kad sam gledao seriju sa toliko antipatičnih glumaca.Ali htio sam vidjeti kako završava,ali bolje da nisam.Jako loš kraj i na brzinu napravljen.Znači trebalo je samo likvidirati diktatora i odjednom će teći med i mlijeko. Ajde bježite.
Seriju ne bih preporučio nikome.Vjerojatno najgora španjolska serija koju sam gledao,ali pogledao sam ih jako mnogo.
Dobre strane su ambijent i lokacije,pa i ovaj prizvuk budućnosti koja nas možda čeka.To jest zanimljivo.
Jedini super lik ovdje mi je bio onaj ministar Luis i onaj policajac Fernando.
Fun fact: Glumice Angela i Olivia Molina koje ovdje glume majku i kćer, su i u real life majka i kćer
|
13.01.2024., 09:52
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2021.
|
pogleda nedavno Águila Roja, odlična španjolska serija, lik inače obični učitelj, povremeno postaje ninja niko ne zna da je to on
|
|
|
14.01.2024., 14:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
|
|
|
14.01.2024., 15:37
|
|
# kruha i igara #
Registracija: Apr 2014.
|
Jučer naletio , ne izgleda loše.
Inspektorica Ray
https://en.wikipedia.org/wiki/DI_Ray
pozdrav
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:12.
|
|
|
|