Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.06.2025., 23:46   #3521
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
A što je zapravo taj pomagač radio? Samo bio na mjestu zločina ili?
kod njega su nasli oruzje
koliko sam skuzila iz tiska, pomagac je bio tamo autom a ubojica motorom
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:47   #3522
Quote:

To se svi pitamo, on je tamo bio autom, što je radio i kako je pomagao, ostaje nejasno, isto ko jel bio sam u tom autu.

Po svemu sudeći, ako ga Fran Olujić zastupa, nećemo ništa više saznati jer je bio u slučajnom prolazu.
Osim ako policija nema neke snimke iz same garaže.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:51   #3523
Quote:
mishevi kaže: Pogledaj post
To se svi pitamo, on je tamo bio autom, što je radio i kako je pomagao, ostaje nejasno, isto ko jel bio sam u tom autu.

Po svemu sudeći, ako ga Fran Olujić zastupa, nećemo ništa više saznati jer je bio u slučajnom prolazu.
Osim ako policija nema neke snimke iz same garaže.
sumnjam da bas moze glumiti slucajnog prolaznika kad su kod njega nasli oruzje
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:52   #3524
Quote:
shadow light kaže: Pogledaj post
Koliko ja znam, kad nemaju dovoljno dokaza da optuže pravog osumnjičenog, tada u javnost plasiraju lažnu info da je netko drugi osumnjičen, a pravog sumnjivca za to vrijeme prate i promatraju da vide hoće li im odati neke nove tragove i dovesti ih do dokaza koji će ga inkriminirati.
Imaš konkretan primjer za to? Osim što mi se to čini prilično opasnim, mislim da bi moglo i trebalo biti i protuzakonito (pogotovo ako imenuju ili pobliže odrede tko bi taj lažni osumnjičeni mogao biti).
Moritka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:54   #3525
Quote:
Čuvao stražu?
Moritka is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:55   #3526
Quote:
Peppa Pig kaže: Pogledaj post
sumnjam da bas moze glumiti slucajnog prolaznika kad su kod njega nasli oruzje
Ako to nije oružje kojim je pucano, a tko zna jel je, sve može. Pravosuđe voli divne zakulisne igre, pogotovo kad im mašnu zamotaju određeni odvjetnici, bez obzira bili oni našmrkani mladunci nekih jačih očeva.

Sutra ćemo čuti kakve su iskaze ti momci dali.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:56   #3527
Ma je, kakav slučajni prolaznik ako se družio s bivšim mužem i vojnikom.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2025., 23:57   #3528
vidjet cemo sutra....

vojnik nema sanse da se izvuce a ovo bogato dijete... eh ovisi o dokazima i iskazu frenda
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 00:01   #3529
Quote:
Moritka kaže: Pogledaj post
Čuvao stražu?
Meni smrdi da je nadzirao je li job odrađen ili je vozio osobu koja se trebala uvjeriti da je sve po PSu.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 00:02   #3530
Sad još recite da je i kuća od tog Frana luksuz
Old 18.06.2025., 00:08   #3531
Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
veci nego ova u kojoj su zivjeli ubijeni
(a cini se da je u pitanju vikendica)
Peppa Pig is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 00:14   #3532
Quote:
(a cini se da je u pitanju vikendica)
Ubijeni su živjeli u nekoj đumbus zgradi, to nije kuća nego zgrada s 5 stanova, kako je viđeno prema oglasu koji je netko tu okačio.

U svakom slučaju, najam im nije bio jeftin jer su to veći stanovi i neki padaju na taj "luksuz", što god mi smatrali.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 00:15   #3533
Quote:
baby doll kaže: Pogledaj post
Pa ako su mu roditelji nezaposleni onda definitvno je luksuz, ako su bogataši, kako se priča, onda nije.

Ne znam kako ne kužite da se pojam luksuza mijenja ovisno o kontekstu.
Jesu li Kulmerovi dvori luksuz? Meni osobno da, Donaldu Trumpu vjerojatno ne.
Quote:
Nije istina. Cijene nekretnina u Zgu i Samobiru su nebo i zemlja. Lokacija diže cijenu, ne fasada.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 05:38   #3534
Quote:
Ne znam kako ne kužite da se pojam luksuza mijenja ovisno o kontekstu.
Poanta je u tome da ni ti ne znaš kontekst, ali svejedno govoriš o njihovom "luksuzu" i životu iznad mogućnosti.
I onda ti se, naravno, u takvom konstruktu savršeno uklapa mafija.

Dvojica izvršitelja su klošari bez mozga - primitivni, bezosjećajni nasilnici, bez trunke shvaćanja što točno rade.
I upravo zato se čini da je i motiv bio jednako tako – besmislen.
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 06:58   #3535
Quote:
Prime Radiant kaže: Pogledaj post
Poanta je u tome da ni ti ne znaš kontekst, ali svejedno govoriš o njihovom "luksuzu" i životu iznad mogućnosti.

Dvojica izvršitelja su klošari bez mozga - primitivni, bezosjećajni nasilnici, bez trunke shvaćanja što točno rade.
I upravo zato se čini da je i motiv bio jednako tako – besmislen.
To jesu li izvršitelji primitivni, bezosjećajni nasilnici bez trunke shvaćanja što točno rade tek treba utvrditi psihijatrijskim vještačenjem. Za sada je to samo tvoje nestručno mišljenje.
Martian7 is online now  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 06:59   #3536
Quote:
U kockarnici je radila, ne u kladionici. Kad je dug motiv onda ne ubijaju onoga koji je dužan jer nema tko vratiti, nego nekog bliskog.
Tu je tek opasno ne vraćati dug. Pada mi na pamet da je meta bio samo jedan od njih, ali su izašli oboje zajedno i oboje nadrapali jer je ubojica budala.
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 07:25   #3537
Quote:
milko84 kaže: Pogledaj post
zašto bi profesionalnom vojniku trebalo 16 metaka da nekoga smakne?

ima na instagramu video iz streljane, još vjerojatno u sklopu obuke redovito vježba pucanje.

ako išta zna trebao bi znati kako se puca
Zato jer ubiti dvoje nevinih ljudi iz blizine nije bas kako zamišljaju dva idiota u glavi, nije ko na filmu i na vježbi.
Nisu to nikakvi prof iskusni vojnici. Dve budale, koje se naslikavaju sa motorima i pistoljimq. U glavi su na razini 16 god.
Ovaj im je obećao lovu, I to je to.
A ovaj mrzi bivšu ženu i to što ima novog tipa.
To se desava svakih par mjeseci, na zalost.
Ne treba nikakva droga, mafija i sl.
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 07:39   #3538
Quote:
Kymatica kaže: Pogledaj post
Zato jer ubiti dvoje nevinih ljudi iz blizine nije bas kako zamišljaju dva idiota u glavi, nije ko na filmu i na vježbi.
Nisu to nikakvi prof iskusni vojnici. Dve budale, koje se naslikavaju sa motorima i pistoljimq. U glavi su na razini 16 god.
Ovaj im je obećao lovu, I to je to.
A ovaj mrzi bivšu ženu i to što ima novog tipa.
Ne treba nikakva droga, mafija i sl.
Da ali takvi obično sami ubiju tu ženu i novog dečka. Ovo su neke žešće budale kad su na ovo pristali za malo love. Možda ovisnici?
Lily Valley is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 08:10   #3539
Quote:
Više puta je napisano, a i samo po sebi je očito, ali izgleda treba još ponavljati:
Komentiramo slučaj na temelju trenutno dostupnih informacija. Niti policija nema cijeli kontekst, a kamoli mi.

Odakle ti znaš da je vojnik "klošar bez mozga"? Ne znaš. Nagađaš isto kao i ja i svi mi ovdje.

Jesu li ubijeni zaista živjeli iznad svojih mogućnosti? Ne znam, nemam uvid u bankovne račune. Ali prema trenutno dostupnim informacijama nikako si nisu mogli priuštiti najam stana u Zagrebu i život s malim djetetom kao nezaposlen par.

Možda danas saznamo da su dobili na lotu, pa ću promijeniti mišljenje.
Quote:
Meni ovo nema smisla. S 29 i 31g teško da možeš biti toliko glup da nemaš ni trunku shvaćanja što znači ubiti dvoje ljudi.

A posebno ne vojnik koji je morao proći puno pisho i IQ testova da bi došao do elitne počasne bojne.
Na sve to je navodno dobio i nagradu za posebne zasluge i sposobnosti.
Jednostavno odbijam vjerovati da je sistem baš toliko manjkav da kroz dugogodišnja stručna testiranja nisu bili sposobni prepoznati mentalno i/ili psihički zaostalu osobu koja ne razumije što znači ubiti.
Logičnije mi je da je razumio, ali je bio pod nekim pritiskom, ucjenom, nešto.
Quote:
U glavi su na razini 16 god.
I 16 godišnjaci odlično razumiju što znači napraviti kazneno djelo, a pogotovo ubiti.
12 ili 13 g je donja granica za kaznenu odgovornost.
Quote:
Kad se desilo da je bivši muž nagovorio čak dvoje mladih da ubiju? Nikad. Muževi odu i ubiju sami kad im se um dovoljno pomrači od ljubomore.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2025., 08:40   #3540
Quote:
Odakle ti znaš da je vojnik "klošar bez mozga"? Ne znaš. Nagađaš isto kao i ja i svi mi ovdje.
Nema tu nagađanja. Baci oko na njegov Instagram. Stvarno ne moraš biti ni psiholog ni psihijatar ni ne znam kakva stručna osoba da samo pogledom na njegova videa što je snimao na motoru zaključiš da je lik teški moron. Time je još i strašnije što je to sve javno dostupno i očigledno, a on na takvoj poziciji. Ali svi jako dobro znamo da nije jedini… da takvih debila ima ukorijenjeno svagdje, nevezano uz zanimanje. Dovoljno je pogledati samo naše političare…
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:52.