Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old Jučer, 16:39   #4001
Quote:
Evolution28 kaže: Pogledaj post
Pardon..........moja greska, zamjenio sam te s kolegicom.

Oprosti.
Nema potrebe za isprikom, u redu je, ali kao što rekoh često ti se dešavaju zamjene teza.
Quote:
Ti nakon toga nestanes jer sam te ubio
Po svemu što si do sad pisao boldano nije dokazano i ne zna se je li ubijen, to je tvoja pretpostavka.
Ali ja ti pokušavam objasniti da ima i drugih opcija koje su realne i moguće. Dapače, dešavalo se, navela sam primjere.

Toliko od mene, ne da mi se nastavljati. Pozdrav
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 16:55   #4002
Kokoši rješavaju zločine Vol. 2

Quote:
Zato sto imas dosta bisera koji prometnu drze u kaslu ili na viziru iznad vozaca.
Pa kad su biseri, pravo im budi! Nikad u životu nisam prometnu ostavila u autu. Doduše, uglavnom samo ja vozim taj auto, ako ga nekad nekom posudim, taj dobije i prometnu.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:17   #4003
Zabrijali ste vratimo se na temu...
tarambas is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 17:18   #4004
Quote:
tarambas kaže: Pogledaj post
Zabrijali ste vratimo se na temu...

Ima li kakvih novih detalja o smaknuću?
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:19   #4005
uvijek prometnu drzim u autu
žoan is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:39   #4006
Quote:
Martian7 kaže: Pogledaj post
Ima li kakvih novih detalja o smaknuću?
Čekamo idući tjedan da uhite bivšeg.
piligrin is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:45   #4007
Quote:
piligrin kaže: Pogledaj post
Čekamo idući tjedan da uhite bivšeg.

Da je bivši naručio smaknuće, pretpostavljam da bi do sada već bio uhićen. Ne vjerujem da je Kokošinjac, s ograničenim informacijama koje imamo, superioran Kriminalističkom odjelu MUPa. Ukoliko se pokaže da sam u krivu, ispričat ću se.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 18:54   #4008
Quote:
Da je bivši naručio smaknuće, pretpostavljam da bi do sada već bio uhićen. Ne vjerujem da je Kokošinjac, s ograničenim informacijama koje imamo, superioran Kriminalističkom odjelu MUPa. Ukoliko se pokaže da sam u krivu, ispričat ću se.
S obzirom da je ministar čestitao policiji na brzo riješenom slučaju i meni je čudno da nije uhićen. Jos uvijek nema motiva smaknuća.
Koke se lože što je bivši bio nasilan. Gle čuda i novi je. Pa svagdje gdje je kocka, droga i lihvarenje, tu je i nasilje.
SagoLili is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 20:13   #4009
kako ste napuhali priču

Quote:
SagoLili kaže: Pogledaj post
Gle čuda i novi je.
ovo ne znaš. upravo si izmislila/predpostavila.
baš nigdje nije pisalo da je bi nasilan.

ex je imao prijavu za zlostavljanje ili tako nešto koja je odbačena, ali se tužiteljstvo na to žalilo.

Quote:
Pa svagdje gdje je kocka, droga i lihvarenje, tu je i nasilje.
ovo također puko nabrajanje bez ikakvog dokaza
Odgovori s citatom
Old Jučer, 20:27   #4010
Quote:
S obzirom da je ministar čestitao policiji na brzo riješenom slučaju i meni je čudno da nije uhićen. Jos uvijek nema motiva smaknuća.
Koke se lože što je bivši bio nasilan. Gle čuda i novi je. Pa svagdje gdje je kocka, droga i lihvarenje, tu je i nasilje.

Nigdje se nije spomenula droga, niti lihvarenje.
Policija je sama pustila van da nagađaju kako je motiv financijske prirode.
Činjenica je da su vodili brakorazvodnu parnicu i podjelu imovine.
piligrin is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:08   #4011
Quote:
Prime Radiant kaže: Pogledaj post
kako ste napuhali priču

ovo ne znaš. upravo si izmislila/predpostavila.
baš nigdje nije pisalo da je bi nasilan.

ex je imao prijavu za zlostavljanje ili tako nešto koja je odbačena, ali se tužiteljstvo na to žalilo.

ovo također puko nabrajanje bez ikakvog dokaza
Pisalo je u clanku na Indexu da je obitelj rekla kako ju je i novi partner maltretirao.
marcusaurelius is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:22   #4012
Quote:
Da je bivši naručio smaknuće, pretpostavljam da bi do sada već bio uhićen.
Bivši je sigurno u nekoj šemi, ali nemaju dokaze. Kopanje po mobitelima traje ako je memorija obrisana.

Quote:
U međuvremenu su istražitelji postavili više mogućih teorija motiva, počinitelja i naručitelja, no verzije za koje smo doznali još su uvijek u radnoj fazi.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:42   #4013
Quote:
aishia kaže: Pogledaj post
Bivši je sigurno u nekoj šemi, ali nemaju dokaze. Kopanje po mobitelima traje ako je memorija obrisana.

Za uhićenje im nisu nužni dokazi, dovoljna je osnovana sumnja, rekla bih.
Martian7 is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:53   #4014
Bivši muž prijavio prijetnje smrću.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...ref=jl_home_g1

Ne vidim cijeli tekst.

Izgleda da je fakat konobar, mislila sam da komentatori ispod članaka pišu bezveze.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 21:59   #4015
Quote:
Za uhićenje im nisu nužni dokazi, dovoljna je osnovana sumnja, rekla bih.
Pa osnovana sumnja se mora temeljiti na nečem konkretnom, nije dosta samo pretpostavka. I za ovu dvojicu im je trebalo par dana da ih uhapse, a malte ne su ostavili osobne podatke na mjestu zločina.
aishia is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 22:01   #4016
Quote:
mishevi kaže: Pogledaj post
Izgleda da je fakat konobar
sad sam tek uvjeren da je on iza svega

Quote:
Andrej B. je na Prekršajnom sudu rekao da trenutačno radi kao konobar i zarađuje 400 eura mjesečno
smece lazljivo
žoan is offline  
Odgovori s citatom
Old Jučer, 23:02   #4017
Dok kriminalisti nastavljaju istragu kako bi otkrili potencijalnog naručitelja u slučaju dvostrukog ubojstva u Markuševcu, osoba čije se ime najčešće spominjalo u tom svojstvu, bivši suprug ubijene Andree K., Andrej B., policiji je prijavio prijetnje smrću.
Kako neslužbeno doznajemo, Andrej B. je prije nekoliko dana, a nakon što je policija već uhitila Matiju M. i Frana R., prijavio kako mu je prišao nepoznati muškarac te mu izrekao rečenicu koju je protumačio kao prijetnju, a navodno mu je ta rečenica izrečena upravo u kontekstu ubojstva njegove bivše supruge.

Naime, premda osim pripadnika Počasno-zaštitne bojne Matije M. i njegova prijatelja Frana R. nitko nije osumnjičen zbog brutalnog dvostrukog ubojstva prošlog petka kada su Andrea K. i njezin partner Marijan C. izrešetani hicima u garaži zgrade u kojoj su živjeli u Markuševcu, i mediji i istražitelji došli su do niza informacija koje ukazuju na to da postoji veza između bivšeg supruga i osumnjičene dvojice izvršitelja ubojstva. Prije svega, iz kontakata s društvenih mreža vidljivo je da se Matija M. i Andrej B. poznaju, da su članovi istog autokluba te da imaju iste afinitete prema brzim automobilima i motociklima. Policija je navodno utvrdila i da su komunicirali mobitelima, no sam sadržaj te komunikacije zasad nije poznat. Pojavile su se i informacije da su nekoliko dana prije ubojstva sva trojica zajedno bila na večeri, ali to zasad nije potvrđeno. I na kraju, čini se da policija zasad, osim osvete bivšoj supruzi, niti nema u vidu neki alternativni motiv naručivanja ubojstva, ali to ne znači da ga možda neće otkriti.
Prijave za obiteljsko nasilje
Jutarnji list istražio je i navode o međusobnim prijavama za obiteljsko nasilje koje su Andrea K. i njezin bivši suprug podnosili jedno protiv drugoga te smo otkrili da se povodom prijave za obiteljsko nasilje protiv Andreja B. na zagrebačkom sudu od kraja prošle godine do kraja siječnja ove godine vodio prekršajni postupak u kojem je Andrej B. nepravomoćno oslobođen, no bio je optužen zbog manjeg incidenta koji je Andrea K. prijavila više od dvije i pol godine nakon događaja. Konkretno, prijavila ga je da je 11. rujna 2022., dakle u vrijeme kada su još bili u braku, na njegovu računalu pronašla određene fotografije koje su joj ukazivale na bračnu nevjeru te da joj je on iz ruku pokušao istrgnuti USB stick s tim fotografijama, pritom je jako stišćući za ruku.

Na kraju je USB, prema tvrdnjama i Andree K. i Andreja B., uzeo njezin otac te ga zgazio nogom i ostatke bacio kroz prozor. Taj događaj iz rujna 2022. Andrea K. prijavila je policiji u studenome 2024., a policija je protiv Andreja B. podnijela optužni prijedlog u kojem je navedeno da se događaj zbio u rujnu 2024. godine. Upravo ta diskrepancija između datuma na kraju je bila razlog da sud nepravomoćno oslobodi Andreja B. Naime, i Andrej B. i Andrea K. na sudu su potvrdili da se događaj zbio prije više od dvije godine, a ne kako je policija navela u optužnom prijedlogu prije dva mjeseca od prijavljivanja te je sud zaključio kako bi u tom slučaju već nastupila dvogodišnja zastara prekršajnog progona.

"Sud bi povrijedio optužno načelo ako bi mijenjao činjenični opis djela prekršaja u korist okrivljenika", navedeno je u oslobađajućoj presudi koju je sud donio pozivajući se na načelo da se u dvojbi uvijek ide u korist okrivljenika.

"Ovlašteni tužitelj je uredno primio poziv za glavnu raspravu na kojoj je mogao izmijeniti činjenični opis prekršaja", navodi se u obrazloženju iz kojega proizlazi da policija uopće nije pristupila ročištu na kojem je bila tužitelj. Kako neslužbeno doznajemo, policija je ipak podnijela žalbu na tu presudu te je u tijeku žalbeni postupak pred Visokim prekršajnim sudom.

Usprkos profilu na društvenim mrežama na kojem se fotografirao s nabrijanim automobilima, Andrej B. je na Prekršajnom sudu rekao da trenutačno radi kao konobar i zarađuje 400 eura mjesečno.
tarambas is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 00:10   #4018
Quote:
tarambas kaže: Pogledaj post
Policija je navodno utvrdila i da su komunicirali mobitelima, no sam sadržaj te komunikacije zasad nije poznat. Pojavile su se i informacije da su nekoliko dana prije ubojstva sva trojica zajedno bila na večeri, ali to zasad nije potvrđeno. I na kraju, čini se da policija zasad, osim osvete bivšoj supruzi, niti nema u vidu neki alternativni motiv naručivanja ubojstva, ali to ne znači da ga možda neće otkriti.

Taj događaj iz rujna 2022. Andrea K. prijavila je policiji u studenome 2024., a policija je protiv Andreja B. podnijela optužni prijedlog ...
Tenks za cijeli članak.

Prema ovom, meni se čini da policija očito sumnja na bivšeg. Nemaju pisani trag komunikacije, sve su još indicije.
Zanimljivo mi je da je prijavila ovo tek dvije godine kasnije, relativno nedavno. Očito je imala neki razlog.
piligrin is offline  
Odgovori s citatom
Old Danas, 00:50   #4019
U to vrijeme prijave je već bila s Marijanom?
Dosta neobičan timeline.
mishevi is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 05:35.