Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Kozmetika > Dekorativna kozmetika

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.05.2025., 10:39   #4501
Quote:
Parlas kaže: Pogledaj post
Guerlain glow novi puder ima jako puno parfema i to me odbilo od njega. Givenchy jos uvijek cekam da mi stigne.

Je li koristi netko Chanel le teint velvet i kakav je?
Odlican je chanel velvet. Koristim nijansu b10. Koristila sam chanel healthy glow prije toga, ali sam se previse caklila, posebno kad sam bila pod stresom.
Ovaj velvet jako lijepo sjedne na kozu, onako chanelovski (lijepo prekrije, a opet se vidi koza - ako to ima smisla haha), nije tezak, a stoji kroz dan.

Samo za usporedbu, probala sam eldw i to mi je pretesko. Ne volim kad mi se puder jako vidi na licu.
Skin tint od lise eldridge mi nikako ne sjeda . Raspadne mi se sminka u par sati.
GinTonik is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.05.2025., 20:55   #4502
Moze preporuka za puder za mhesovitu deh.kozu +40.
Bez alkohola i bez parfema,da nije zbuka.mogu i tonirane kreme
Old 16.05.2025., 03:26   #4503
Quote:
blublues kaže: Pogledaj post
Samo njega koristim od kad sam ga kupila, prezadovoljna sam, NW15/20, nijansa 2c, odlična. Na prvu mi se činilo da će mi biti pretamna, ali nije uopće, baš pogođena. U prvoj verziji sam imala 2,5 N i nije mi odgovarala nijansa dok nisam po ljeti dobila malo boje u licu, ali ni onda nisam bila sretna s nijansom, premareličasta... Nisam druge nijanse probala. I mene kopka taj novi Givenchy, kakav ti je?
Jel bi ti bio problem ovdje staviti swatch Guerlain 2c nijanse? Ne mogu se nikako odlučiti bi li naručila 1.5n ili 2c
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 15:56   #4504
Jel netko zna zašto se u nijednoj drogeriji u Zagrebu ne moze kupiti Chanelov bronzer LES BEIGES BRONZING CREAM, onaj u velikoj okrugloj ambalaži (30gr)? Nisam ga kupila kad je svojevremeno bila pomama za njim unatrag nekoliko godina jer mi ona jedina nijansa nije pasala. Sad sam naumila uzeti 395 i nigdje ga nema, ni Martimex, ni Douglas ni Muller. Zašto je tome tako?
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 15:59   #4505
Quote:
silver777 kaže: Pogledaj post
Jel bi ti bio problem ovdje staviti swatch Guerlain 2c nijanse? Ne mogu se nikako odlučiti bi li naručila 1.5n ili 2c
Vodi se time da puder malo oksidira. Moja nijansa je 3.5W i negdje za pola tona mi potamni. Nije nista preočito samo sam primjetila....
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 18:09   #4506
Quote:
Bea28 kaže: Pogledaj post
Vodi se time da puder malo oksidira. Moja nijansa je 3.5W i negdje za pola tona mi potamni. Nije nista preočito samo sam primjetila....
Ma pogledala sam milijun reviewsa i baš mi teško odlučiti. Na svakom mi izgleda drugačije. A nemam u svom gradu Muller da uzivo vidim. A u terminu sam i trebam svaki čas rodit pa ni ne mogu lunjati na dalje relacije
silver777 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 18:43   #4507
Quote:
Jel netko zna zašto se u nijednoj drogeriji u Zagrebu ne moze kupiti Chanelov bronzer LES BEIGES BRONZING CREAM, onaj u velikoj okrugloj ambalaži (30gr)? Nisam ga kupila kad je svojevremeno bila pomama za njim unatrag nekoliko godina jer mi ona jedina nijansa nije pasala. Sad sam naumila uzeti 395 i nigdje ga nema, ni Martimex, ni Douglas ni Muller. Zašto je tome tako?
Uzmes na oficial chanel stranici
Chanel555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 18:44   #4508
Quote:
silver777 kaže: Pogledaj post
Ma pogledala sam milijun reviewsa i baš mi teško odlučiti. Na svakom mi izgleda drugačije. A nemam u svom gradu Muller da uzivo vidim. A u terminu sam i trebam svaki čas rodit pa ni ne mogu lunjati na dalje relacije
Niišta ti neće pomoći swatch na ruci, izgleda puno tamnije nego na licu. Meni je na licu za cijelu nijansu svjetliji dok ga nanesem. Ako se dobro sjećam ti si zericu svjetlija nijansa tena od mene. Ja sam prema hladnom a ti prema toplom? Mislim da bi tebi bila idealna 1,5 N ako ne misliš dobiti boje u licu, ako ideš više na ljetnu nijansu onda uzmi 2 c. Ja uvijek gledam da mi nijansa nije potpuno ista kao boja tena jer ispadnem siva i blijeda ko krpa. Tako da volim da me lagano zatopli...

Pošaljem ti malo, ako hoćeš za probu, javi mi u pp.
blublues is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 19:16   #4509
Quote:
Chanel555 kaže: Pogledaj post
Uzmes na oficial chanel stranici
Da je tko lako to bi mogo svatko�� Nema moje nijanse, na drugoj ne dostavljaju u Hr. Ako imaš nekog rješenje, pretvorila sam se u uho.
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 19:34   #4510
Quote:
Promijenili su formulaciju, ali nova još nije stigla u Europu. Za sad je ima samo u UK. Pretpostavljam da će uskoro stići i kod nas. I mene zanima.
Motive is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 11:11   #4511
Na stranici frasers.uk su vam dostupni ti bronzeri,jedino vam je postarina oko 11e mislim ,pa sad ko zeli to je poznata robna kuca ja sam par puta narucivala bude sve ok
Chanel555 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 12:42   #4512
Ja sam taj bronzer kupila u obe nijanse prosle godine kad su ga bili tek dobili nakon duzeg vremena u Martimexu i razocarana sam totalno nijansama. Znam da je hajpan ali od mene totalni flop.
Princez Krafna is online now  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 14:02   #4513
Quote:
blublues kaže: Pogledaj post
Došla sam pohvaliti još jedan , novi Guerlain:
TERRACOTTA LE TEINT GLOW. Od kada ga koristim, ni jedan drugi ne dolazi na red, ovaj mi je predobar. Ima glowy finiš a nije mastan na licu, baš da neki fini, dugotrajni sjaj od kojeg lice izgleda odmornije i svježe. Lagani je i hidratantan, nevidljiv, ne ističe pore, prekrivanje mu je oko srednjeg
Probala sam ga odlican je, nijansa 2,5n cak mi je i ok.
Cini mi se dobar za suhu kozu mrvicu istice pore ali to radi skoro svaki te gustoce i pokrivne moci.
Ako ne bude zatezao onda je dobar kandidat.
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 14:49   #4514
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
Ja sam taj bronzer kupila u obe nijanse prosle godine kad su ga bili tek dobili nakon duzeg vremena u Martimexu i razocarana sam totalno nijansama. Znam da je hajpan ali od mene totalni flop.
Krafna, koje nijanse si uzela? Bila si razocarana samo nijansama ili i teksturom, trajnošću?
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.05.2025., 15:00   #4515
Quote:
Krafna, koje nijanse si uzela? Bila si razocarana samo nijansama ili i teksturom, trajnošću?
390 i 392 nijanse su mi bile žute i narančaste pa sam zamijenila za pudere. Probala sam ih u dućanu par puta, svoje nisam ni otvarala. Jako loše nijanse a ne znam za trajnost, inače nisam fan kremastih proizvoda.
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 00:25   #4516
Dobri su milani bronzeri.
GinTonik is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 06:15   #4517
Quote:
Princez Krafna kaže: Pogledaj post
390 i 392 nijanse su mi bile žute i narančaste pa sam zamijenila za pudere. Probala sam ih u dućanu par puta, svoje nisam ni otvarala. Jako loše nijanse a ne znam za trajnost, inače nisam fan kremastih proizvoda.
Slažem se za ove dvije nijanse zato sam se bas namjerila na 395. Isto tako, do sada sam koristila samo praškaste bronzere međutim godine me sustižu, koža se mijenja pa htjedoh isprobat nešto drugačije.
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 06:17   #4518
Quote:
Motive kaže: Pogledaj post
Promijenili su formulaciju, ali nova još nije stigla u Europu. Za sad je ima samo u UK. Pretpostavljam da će uskoro stići i kod nas. I mene zanima.
Da, izgleda da dolaze tek u 9.mjesecu (5 nijansi). Tako sam negdje procitala šta nema baš smisla, jelte, poslije ljeta...
Bea28 is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.05.2025., 08:47   #4519
Quote:
GinTonik kaže: Pogledaj post
Dobri su milani bronzeri.
Jesu, pisala sam na temi bronzera.
Odgovori s citatom
Old 19.05.2025., 08:54   #4520
Smile

da li je neko probao novi givanchy prisme libre glow puder i kakav vam je pozzz
dacaz is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:51.