Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Lokalni izbori 2025.

Pogledaj rezultate ankete: Za koga??
Puljak 45 70.31%
Šuta 7 10.94%
Iden se okupat na Žnjan 12 18.75%
Glasovatelji: 64. Ne možete glasovati u ovoj anketi

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 02.06.2025., 15:56   #441
Quote:
TihoTipkam kaže: Pogledaj post
ja još ne razumijem zbog čega su građani konkretno kaznili puljka?
Hajduk opet nije prvak. Neko je morao platiti.

I nije titrao "ljevičare" i "urbane", pa je morao platiti.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...vijesti_vise_1

Quote:
Ante Tomić
Čovjek se osramotio. Lijep je običaj nakon izbora da poraženi nazove pobjednika i čestita mu. Imam drugu ideju za Puljka
Old 02.06.2025., 16:01   #442
Po meni, Puljka su koštale i razne izjave u kampanji poput onih Šuti da bi on legao i u krevet s Kerumom, sve ono o Matijeviću... koliko god to bilo istina mislim da ljudima to stvara negativnu sliku o političaru koji samo pljuje druge, a ne govori ništa konkretno o svom radu. Ljudi koji ne prate detaljno politiku i njegov rad vide samo te isječke po vijestima i dnevnicima i stvore takvu sliku.
dje-CAk is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:01   #443
Jedino tko se sramoti je Ante Tomić sa svojim pučkoškolskim tekstovima, a nikad neće ni bit sjena Ivančića, Dežulovića, Smoje, pa čak i Pavičića. Baš zlobni kompleksaš, Puljak je za njega svemir u svakom pogledu. Sad može nastavit parazitirat u handžarovskom hdzovom glasilu gdje glumi neku oporbu.
Sveti Germain is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:04   #444
Bravo Šuta !!
antik is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:04   #445
Quote:
Koresh1011 kaže: Pogledaj post
Nerada i bahatluka. Slabo je osluškivao probleme građana.
Bahatluka? I onda izaberu lika čija braća razvale brdo i eksploatiraju bez ikakvog papira... Pa jbt , Puljku da je 8. koljeno to radilo razvlačilo bi ga po maricama ko Kekina
Rubble is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:06   #446
Quote:
marinnn kaže: Pogledaj post
1 i 2 uopce ne spada pod Grad.
On je dao rič za novi ulaz u grad i park&ride na sirini
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:10   #447
Quote:
dje-CAk kaže: Pogledaj post
Po meni, Puljka su koštale i razne izjave u kampanji poput onih Šuti da bi on legao i u krevet s Kerumom, sve ono o Matijeviću... koliko god to bilo istina mislim da ljudima to stvara negativnu sliku o političaru koji samo pljuje druge, a ne govori ništa konkretno o svom radu. Ljudi koji ne prate detaljno politiku i njegov rad vide samo te isječke po vijestima i dnevnicima i stvore takvu sliku.
Da je ne znam šta pljuvao i bljuvao, kako se natjeraš glasat za HDZ kandidata?
Split postao teški redikul-land.
Old 02.06.2025., 16:17   #448
Meni se čini (a možda sam totalno u krivu) da je Puljak jednostavno previše uljuđen za Split. Previše je pristojan, previše akademski - znanstveno orijentiran. I previše ukočen. Splićani su grezi, glasni,opušteni, lajavi (a možda im ni nepoštenje nije strano). Nisu se u njemu dovoljno prepoznali niti su se s njim identificirali. Pa su birali onog koji im je sličniji. A to je šteta jer mislim da će teško ikad više dobiti poštenijeg gradonačelnika s boljim namjerama od Puljka.

Tomaševiš mu je možda mrvicu sličan - on je tip štreberka, šmokljana, onog koga nijedna cura u razredu neće. Ali ima stil, razmišljanja i ukus s kojim se jako puno građana njegove generacije poistovjećuje. I opušten je u nastupu.
Old 02.06.2025., 16:26   #449
Puljak ima užasno antipatičnu ženu koja se gura svugdi i koja sve vodi iz sjene...
Njih dvoje su se uspili sa svima živima isposvađat s kime su surađivali.
Vidljivo gledaju samo sebe i svoju korist, a kad nemaju više koristi, odbace ljude, to će se sad desiti sa Centrom...
Divljak Ivošević mu je isto veliki uteg.

A u kampanji se Puljak ponašao sve samo ne uljuđeno i akademski.
Sam pao, sam se ubio.
beppina is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:30   #450
Netko je spominjao da musk treba dat 5 mlrd eura. Sad citam sve stanje suta da ric... Brajo, ni musk nema toliko para da sve to isfinancira sta je ovaj obećao
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:35   #451
Quote:
kljaka-bj kaže: Pogledaj post
Netko je spominjao da musk treba dat 5 mlrd eura. Sad citam sve stanje suta da ric... Brajo, ni musk nema toliko para da sve to isfinancira sta je ovaj obećao
evo prvi šutin tv intervju kao novi gradonačelnik

https://www.youtube.com/watch?v=DUUqAf3dAOI&t=41s

i glas naroda o novom gradonačelniku, da se vidi tko zapravo izlazi na birališta

https://www.youtube.com/watch?v=4dfEldlD1Vg&t=33s
TihoTipkam is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:36   #452
Quote:
Koresh1011 kaže: Pogledaj post
Dakle , ajmo ovako , sta ocekujemo da ce se zavrsit do 2029. Ako ne bude gotovo ili u procesu, tražimoo dalje.
1. Most Kastela Kopilica
2. Sirina u Solinu
3. Lungomare Strobec - valjda nece bit ala Znjan, vec ala Zapadna obala
4. Kolodvor na kopilici - autobusni i zeljeznicki
5. 20 000 novih parking mjesta - ovo sam bubnua, ali treba napravit krcato parkinga.
Pod 1, ne radi se samo o mostu. Po mom mišljenju onda treba napraviti i petlju gdje bi se ta cesta trebala spajati tamo kod Jugoplastike, inače će se stvoriti usko grlo. A to je onda projekt Kopilica.
stara maslina is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 16:46   #453
Quote:
On je dao rič za novi ulaz u grad i park&ride na sirini
Nije.......možda je laprda o tome ali napisa nije https://tomislavsuta.hr/program/
Old 02.06.2025., 16:50   #454
Quote:
stara maslina kaže: Pogledaj post
Pod 1, ne radi se samo o mostu. Po mom mišljenju onda treba napraviti i petlju gdje bi se ta cesta trebala spajati tamo kod Jugoplastike, inače će se stvoriti usko grlo. A to je onda projekt Kopilica.
Ma nemaš brige za sada Dajen Tirić spominje projektnu dokumentaciju za most kojemu je već da i ime ali i podvožnjak kod Kroma (simšno kad gradonačelnik reklamira privatnu birtiju) i kod Tornja.
Old 02.06.2025., 16:56   #455
Quote:
Niko ti ne može dat koliko HDZ obećat
Old 02.06.2025., 16:56   #456
Quote:
Kakadu kaže: Pogledaj post
Meni se čini (a možda sam totalno u krivu) da je Puljak jednostavno previše uljuđen za Split. Previše je pristojan, previše akademski - znanstveno orijentiran. I previše ukočen. Splićani su grezi, glasni,opušteni, lajavi (a možda im ni nepoštenje nije strano). Nisu se u njemu dovoljno prepoznali niti su se s njim identificirali. Pa su birali onog koji im je sličniji. A to je šteta..
Splićani su izabrali Puljka za gradonačelnika, i to 2021., pa zatim opet 2022. godine.
Cincare is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 17:00   #457
Quote:
Cuka kaže: Pogledaj post
Nije.......možda je laprda o tome ali napisa nije https://tomislavsuta.hr/program/
https://www.dalmacijadanas.hr/suta-z...ide-na-sirini/

Briga me sta je u programu. On je dao rič.

A podvoznjak kod Kroma, ne znam samo gdje ga misli smjestit tamo.

Inače, ovo je bio njegov render podvoznjaka kod otp banke. Ne znam samo kako je zamislio da se sa Domovinskog rata skrene na Dubrovacku

https://static.slobodnadalmacija.hr/...jpg?1732125338
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 17:20   #458
Najjači su mi ovi jazavci koji se naslađuju misleći da Puljak gubi Čovjek se vraća u znanost, među intelektualni krug kojem pripada, bit će akademski profesor, radit će na domaćim i inozemnim znanstvenim projektima koji će unaprijedit živote ljudi, tehnologiju i civilizaciju, imat će plaću kumulativno vjerojatno višestruko veću nego da je ostao gradonačelnik, a vi? Na koga ste vi spali? Na onog što staricama uvaljuje doživotne ugovore da bi im uzeo imovinu? Na ovog čija familija ilegalno vrši devastaciju okoliša i zarađuje od poslova s gradom i državom? Onog piromana?

Čitam dolje na jednom topicu da je u Brdima imao plan razvit čitavu sportsku infrastrukturu s olimpijskim bazenom i ekipa iz opozicije je na štetu svoje vlastite djece to kočila samo da bi napakostili Puljku! Isto je ova gamad probala napravit Možemovcima s blokiranjem GUP-a, a vama je problem što je uštogljen i što nije polizao govno nekakvom mentalnom hadezenjari koji se prodaje za urbanog ljevičara?

Kažete, svađao se. S kime se svađao? Kako ja vidim, kad god je bila neka inicijativa na nacionalnoj razini opoziciji protiv HDZ-a, Centar se prvi javio. Peđa, Milanović, Hajdaš, nije bilo u pitanju, čak su podržali i ex - Mostovku Lesandrić. Čak ga se isprdavalo jer je radi većeg dobra (rušenje HDZ-a) Milanovića čak 2x podržao usprkos tome što je ovaj uvrijedio Marijanu. To što vi mislite da zato što je u vašim očima fini šmokljan ima bit kuco pred divljacima je vaš problem i problem vašeg kućnog odgoja. Divljake i nasilnike se najbolje disciplinira tako da im se vrati istom mjerom, pa i jače. Uostalom, za razliku od ovog šupljeg Šute i HDZ-a, on je pokazao principe baš na primjeru ovdje spominjanog Opare. Onaj redikul mrtav hladan izvali da ga je HDZ preveslao jer je Opara još živ i nikom ništa, bit će biznis as usual, ovaj se s njim nije htio više naći u istoj prostoriji. Ali to je, civilizacijski, viša fizika, kvantna rekla bih za sendvičare i ostatak boranije.

Narod je loš, kvaran, glup, zao, pa je i našao takve mediokritete, aparatčike, korumpirane kumeke i piromane koji su bez iskaznice nitko i ništa. HDZ je ogledalo naroda. Puljak ne treba iskaznicu, imao je svoju stranku, ima svoje titule, svoje radove i sad se vraća svom poslu, a vama ostaje adeze sa svojim brabonjcima i njihov junior partner (nemam tu više nikakve dileme) sdp da "glumi" opoziciju.

Da zaključim, preostalo mu je samo da vam još s razglasa pusti - Rastajem se cigani sa vama, ali to bi napravio average Joe, no on je prevelik gospodin. Čak se i na opće zaprepaštenje povukao iz politike i zahvalio na mandatu u Saboru, nešto nepojmljivo za 90% vaših/naših izabranih predstavnika. Ponavljam, radit ćete ga iz blata jer bara je sve manja, a krokodila sve više!
Old 02.06.2025., 17:28   #459
Meni je Puljak uzeo 5 do 6 parkirnih mjesta uokolo zgrade,
nisam glasao protiv njega a nisam ni za njega.
Prije četiri godine sam bio za njega a sada apstinirao.

Djelovao je obećavajuće kad ono bavi se nekim ideološkim stvarima,
a evo i Žnjan za okupat se trebat će 20 tak eura na dan pa ti zbroji par miseci.
prince lorang is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.06.2025., 17:48   #460
Kako ce ti trebat 20 eura za kupanje na znjanu?
kljaka-bj is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:28.