Pogledaj rezultate ankete: Za koga??
|
Puljak
|

|
45 |
70.31% |
Šuta
|

|
7 |
10.94% |
Iden se okupat na Žnjan
|

|
12 |
18.75% |
|
|
02.06.2025., 15:56
|
|
čik,pikavac,dogorak,čepac
Registracija: Dec 2004.
|
Quote:
TihoTipkam kaže:
ja još ne razumijem zbog čega su građani konkretno kaznili puljka?
|
Hajduk opet nije prvak. Neko je morao platiti.
I nije titrao "ljevičare" i "urbane", pa je morao platiti.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...vijesti_vise_1
Quote:
Ante Tomić
Čovjek se osramotio. Lijep je običaj nakon izbora da poraženi nazove pobjednika i čestita mu. Imam drugu ideju za Puljka
|
|
02.06.2025., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2011.
|
Po meni, Puljka su koštale i razne izjave u kampanji poput onih Šuti da bi on legao i u krevet s Kerumom, sve ono o Matijeviću... koliko god to bilo istina mislim da ljudima to stvara negativnu sliku o političaru koji samo pljuje druge, a ne govori ništa konkretno o svom radu. Ljudi koji ne prate detaljno politiku i njegov rad vide samo te isječke po vijestima i dnevnicima i stvore takvu sliku.
|
|
|
02.06.2025., 16:01
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2021.
|
Jedino tko se sramoti je Ante Tomić sa svojim pučkoškolskim tekstovima, a nikad neće ni bit sjena Ivančića, Dežulovića, Smoje, pa čak i Pavičića. Baš zlobni kompleksaš, Puljak je za njega svemir u svakom pogledu. Sad može nastavit parazitirat u handžarovskom hdzovom glasilu gdje glumi neku oporbu.
|
|
|
02.06.2025., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Bravo Šuta !!
|
|
|
02.06.2025., 16:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Quote:
Koresh1011 kaže:
Nerada i bahatluka. Slabo je osluškivao probleme građana.
|
Bahatluka? I onda izaberu lika čija braća razvale brdo i eksploatiraju bez ikakvog papira... Pa jbt , Puljku da je 8. koljeno to radilo razvlačilo bi ga po maricama ko Kekina
|
|
|
02.06.2025., 16:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
marinnn kaže:
1 i 2 uopce ne spada pod Grad.
|
On je dao rič za novi ulaz u grad i park&ride na sirini
|
|
|
02.06.2025., 16:10
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
dje-CAk kaže:
Po meni, Puljka su koštale i razne izjave u kampanji poput onih Šuti da bi on legao i u krevet s Kerumom, sve ono o Matijeviću... koliko god to bilo istina mislim da ljudima to stvara negativnu sliku o političaru koji samo pljuje druge, a ne govori ništa konkretno o svom radu. Ljudi koji ne prate detaljno politiku i njegov rad vide samo te isječke po vijestima i dnevnicima i stvore takvu sliku.
|
Da je ne znam šta pljuvao i bljuvao, kako se natjeraš glasat za HDZ kandidata?
Split postao teški redikul-land.
|
|
|
02.06.2025., 16:17
|
|
rotaredom
Registracija: Aug 2005.
|
Meni se čini (a možda sam totalno u krivu) da je Puljak jednostavno previše uljuđen za Split. Previše je pristojan, previše akademski - znanstveno orijentiran. I previše ukočen. Splićani su grezi, glasni,opušteni, lajavi (a možda im ni nepoštenje nije strano). Nisu se u njemu dovoljno prepoznali niti su se s njim identificirali. Pa su birali onog koji im je sličniji. A to je šteta jer mislim da će teško ikad više dobiti poštenijeg gradonačelnika s boljim namjerama od Puljka.
Tomaševiš mu je možda mrvicu sličan - on je tip štreberka, šmokljana, onog koga nijedna cura u razredu neće.  Ali ima stil, razmišljanja i ukus s kojim se jako puno građana njegove generacije poistovjećuje. I opušten je u nastupu.
|
02.06.2025., 16:26
|
|
noćni tić
Registracija: Apr 2010.
|
Puljak ima užasno antipatičnu ženu koja se gura svugdi i koja sve vodi iz sjene...
Njih dvoje su se uspili sa svima živima isposvađat s kime su surađivali.
Vidljivo gledaju samo sebe i svoju korist, a kad nemaju više koristi, odbace ljude, to će se sad desiti sa Centrom...
Divljak Ivošević mu je isto veliki uteg.
A u kampanji se Puljak ponašao sve samo ne uljuđeno i akademski.
Sam pao, sam se ubio.
|
|
|
02.06.2025., 16:30
|
|
Registrirani korisnik
|
Netko je spominjao da musk treba dat 5 mlrd eura. Sad citam sve stanje suta da ric... Brajo, ni musk nema toliko para da sve to isfinancira sta je ovaj obećao
|
|
|
02.06.2025., 16:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2025.
|
Quote:
Koresh1011 kaže:
Dakle , ajmo ovako , sta ocekujemo da ce se zavrsit do 2029. Ako ne bude gotovo ili u procesu, tražimoo dalje.
1. Most Kastela Kopilica
2. Sirina u Solinu
3. Lungomare Strobec - valjda nece bit ala Znjan, vec ala Zapadna obala
4. Kolodvor na kopilici - autobusni i zeljeznicki
5. 20 000 novih parking mjesta - ovo sam bubnua, ali treba napravit krcato parkinga.
|
Pod 1, ne radi se samo o mostu. Po mom mišljenju onda treba napraviti i petlju gdje bi se ta cesta trebala spajati tamo kod Jugoplastike, inače će se stvoriti usko grlo. A to je onda projekt Kopilica.
|
|
|
02.06.2025., 16:46
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
On je dao rič za novi ulaz u grad i park&ride na sirini
|
Nije  .......možda je laprda o tome ali napisa nije https://tomislavsuta.hr/program/
|
02.06.2025., 16:50
|
|
jel te baca
|
Quote:
stara maslina kaže:
Pod 1, ne radi se samo o mostu. Po mom mišljenju onda treba napraviti i petlju gdje bi se ta cesta trebala spajati tamo kod Jugoplastike, inače će se stvoriti usko grlo. A to je onda projekt Kopilica.
|
Ma nemaš brige za sada Dajen Tirić spominje projektnu dokumentaciju za most kojemu je već da i ime ali i podvožnjak kod Kroma (simšno kad gradonačelnik reklamira privatnu birtiju) i kod Tornja.
|
02.06.2025., 16:56
|
|
jel te baca
|
Quote:
kljaka-bj kaže:
Netko je spominjao da musk treba dat 5 mlrd eura. Sad citam sve stanje suta da ric... Brajo, ni musk nema toliko para da sve to isfinancira sta je ovaj obećao
|
Niko ti ne može dat koliko HDZ obećat 
|
02.06.2025., 16:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2023.
|
Quote:
Kakadu kaže:
Meni se čini (a možda sam totalno u krivu) da je Puljak jednostavno previše uljuđen za Split. Previše je pristojan, previše akademski - znanstveno orijentiran. I previše ukočen. Splićani su grezi, glasni,opušteni, lajavi (a možda im ni nepoštenje nije strano). Nisu se u njemu dovoljno prepoznali niti su se s njim identificirali. Pa su birali onog koji im je sličniji. A to je šteta..
|
Splićani su izabrali Puljka za gradonačelnika, i to 2021., pa zatim opet 2022. godine.
|
|
|
02.06.2025., 17:20
|
|
izgubljena u prijevodu
Registracija: Jan 2023.
|
Najjači su mi ovi jazavci koji se naslađuju misleći da Puljak gubi  Čovjek se vraća u znanost, među intelektualni krug kojem pripada, bit će akademski profesor, radit će na domaćim i inozemnim znanstvenim projektima koji će unaprijedit živote ljudi, tehnologiju i civilizaciju, imat će plaću kumulativno vjerojatno višestruko veću nego da je ostao gradonačelnik, a vi? Na koga ste vi spali? Na onog što staricama uvaljuje doživotne ugovore da bi im uzeo imovinu? Na ovog čija familija ilegalno vrši devastaciju okoliša i zarađuje od poslova s gradom i državom? Onog piromana?
Čitam dolje na jednom topicu da je u Brdima imao plan razvit čitavu sportsku infrastrukturu s olimpijskim bazenom i ekipa iz opozicije je na štetu svoje vlastite djece to kočila samo da bi napakostili Puljku! Isto je ova gamad probala napravit Možemovcima s blokiranjem GUP-a, a vama je problem što je uštogljen i što nije polizao govno nekakvom mentalnom hadezenjari koji se prodaje za urbanog ljevičara?
Kažete, svađao se. S kime se svađao? Kako ja vidim, kad god je bila neka inicijativa na nacionalnoj razini opoziciji protiv HDZ-a, Centar se prvi javio. Peđa, Milanović, Hajdaš, nije bilo u pitanju, čak su podržali i ex - Mostovku Lesandrić. Čak ga se isprdavalo jer je radi većeg dobra (rušenje HDZ-a) Milanovića čak 2x podržao usprkos tome što je ovaj uvrijedio Marijanu. To što vi mislite da zato što je u vašim očima fini šmokljan ima bit kuco pred divljacima je vaš problem i problem vašeg kućnog odgoja. Divljake i nasilnike se najbolje disciplinira tako da im se vrati istom mjerom, pa i jače. Uostalom, za razliku od ovog šupljeg Šute i HDZ-a, on je pokazao principe baš na primjeru ovdje spominjanog Opare. Onaj redikul mrtav hladan izvali da ga je HDZ preveslao jer je Opara još živ i nikom ništa, bit će biznis as usual, ovaj se s njim nije htio više naći u istoj prostoriji. Ali to je, civilizacijski, viša fizika, kvantna rekla bih za sendvičare i ostatak boranije.
Narod je loš, kvaran, glup, zao, pa je i našao takve mediokritete, aparatčike, korumpirane kumeke i piromane koji su bez iskaznice nitko i ništa. HDZ je ogledalo naroda. Puljak ne treba iskaznicu, imao je svoju stranku, ima svoje titule, svoje radove i sad se vraća svom poslu, a vama ostaje adeze sa svojim brabonjcima i njihov junior partner (nemam tu više nikakve dileme) sdp da "glumi" opoziciju.
Da zaključim, preostalo mu je samo da vam još s razglasa pusti - Rastajem se cigani sa vama, ali to bi napravio average Joe, no on je prevelik gospodin. Čak se i na opće zaprepaštenje povukao iz politike i zahvalio na mandatu u Saboru, nešto nepojmljivo za 90% vaših/naših izabranih predstavnika. Ponavljam, radit ćete ga iz blata jer bara je sve manja, a krokodila sve više!
|
02.06.2025., 17:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2008.
|
Meni je Puljak uzeo 5 do 6 parkirnih mjesta uokolo zgrade,
nisam glasao protiv njega a nisam ni za njega.
Prije četiri godine sam bio za njega a sada apstinirao.
Djelovao je obećavajuće kad ono bavi se nekim ideološkim stvarima,
a evo i Žnjan za okupat se trebat će 20 tak eura na dan pa ti zbroji par miseci.
|
|
|
02.06.2025., 17:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Kako ce ti trebat 20 eura za kupanje na znjanu?
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:28.
|
|
|
|