13.08.2012., 12:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Sa sportske strane, za nas apsolutno najuspješnije igre do sada, 3 zlata su visoko digla letvicu pa ćemo na svakim idućim OI ako bude manje biti nezadovoljni.
Naravno moglo je biti i još bolje (rukomet, veslanje, jedrenje) ali rijetko se baš sve idealno poklopi.
Pratio sam sve i svašta, od badmintona, mačevanja do jahanja (volim konje  ), u pamćenju će ostati puno toga, toliko vrhunskih rezultata, od sreće do tuge, sve ono šta i je dio OI.
London se pokazao kao puni pogodak jer mi je super bilo pratiti neke događaje uz kulisu poznatih londonskih znamenitosti
Što se HTV-a tiče Mila  sve drugo  a dno su dotakli s onim "prijenosom" Lucijine borbe.
Još samo 1452 dana do Ria, jedva čekamo!
|
|
|
13.08.2012., 12:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2007.
|
englezi odradili igre na razini, drugo se nije moglo ni očekivat, ni premalo, ni previše, sama ceremonija otvaranja vrlo jednostavna, kao i paljenje baklje (dosad su domaćini uvijek nadmašili prijašnje, ovaj put to nije slučaj)
fascinantna borilišta, od dvorani, do streličarskog, pa do veslačkog...
naravno, i izvanredna posjećenost je ono što će se uvijek spominjat u vezi ovih igara
meni osobno, sydney 2000. još je uvijek na prvom mjestu
|
|
|
13.08.2012., 13:03
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
Quote:
Serse kaže:
rukometaši dobili sami sebe uz sudaćku pomoč veslaći luzeri smeto im vjetar ali prava istina je da su loši jedrilićari imali medalju ali onda odjednom više ne sestre zaninović najavljivale 2 zlata a vratile se samo s 1 broncom brača guzićari preloši nisu prošli niti prvo kolo antun glasnović je bio zadnji a blanka luzerica od koje smo svi oćekivali zlato ovaj put nije ćak niti ušla u finale pa šta reč 
|
Ako ti još nitko nije napisao evo ću ja. Blanka nije ni bila na OI jer je još uvijek ozljeđena.
A ti kad si tako veliki sportski stručnjak i veliki sportaš ispuni olimpijsku normu u bilo kojem sportu pa možemo dalje o uspjesima i neuspjesima.
OT iznmno zadovoljan i moje duboko poštovanje svim našim olimpijcima a osvajačima medalja posebno hvala.
Pračenje igara od strane HTV-a je katastrofalno od teletexta do ponekih komentatora a Lucijina borba vs Čačićeva izjava nakon dobivene utakmce je dno dna javnog servisa.
STV je bila, po meni, jako dobra televizija na ovim OI.
|
13.08.2012., 13:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
trollympics 2012 forum hr
gold medal - serse
|
|
|
13.08.2012., 13:11
|
|
surfer
Registracija: Jun 2006.
|
Šmrc, već su gotove! A sad opet čak 4 godine čekanja na ovaj najveći svjetski događaj (zimske me ne zanimaju posebno). Meni je sve bilo fantastično, od otvaranja do zatvaranja, i mogu samo reći da mi je žao što nisam mogao biti dio toga, tamo, u Londonu. Ne znam zašto pljujete po HTV-u jer mislim da su dobro odradili svoj posao. Zamjerke im idu na Lanino "komentiranje" i nepokrivanje svih sportova. Ne znam zašto smo toliko gledali natjecanje konjina umjesto ljudi  Otvaranje i zatvaranje su bili apsolutno spektakularni, na fantastičnom stadionu (LED-ice kraj svakog sjedala su pun pogodak). Šteta što HRT nije pokazao ni minute uživo npr. badmintona, mountain bike-a, streličarstva i pogotovo skokova u vodu (barem koliko sam ja uspio pratiti HRT). Komentatori su im solidni (ne i odlični) i ne vidim im konkurenciju u ostalim domaćim televizijskim kućama. Samo da još nismo morali slušati Lanu Banely kako "komentira". Eh, da, još da nisu morali prenositi Dinamo i Hajduk preko atletike bilo bi još bolje.
Mislim da bi Olimpijada trebala duže trajati, možda cijeli mjesec, pa bi onda i gledatelji ispred TV-a i posjetioci mogli puno više vidjeti, a i uživati duže u tom prazniku sporta. A sad povratak u uobičajenu svakodnevicu. Zbogom Olimpijado, jako ćeš mi faliti.
|
|
|
13.08.2012., 13:16
|
|
funkcionalni sociopat
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
jigsaw_man kaže:
Mila i Mišura rutinski najlipše na olimpijadi(svaka u svojoj kategoriji) 
|
malo mi je nepošteno hvalit i jednu i drugu samo na temelju izgleda.jer,antonija je odlično igrala a mila je bila odlična voditeljica.
mila je jedina svijetla točka htv-ovog praćenja igara.dobra dikcija,ugodan glas,odlična pripremljenost za emisije.i stas,naravno.sve 5.toliko je kvalitetnija od lane i mirne koje su samo izblamirale i sebe i kuću za koju rade,da bi bilo puno bolje da je htv milu platija 5 puta više i samo njoj da da vodi emisije.bilo bi bolje i za nas i za milu i za htv.a i za lanu i mirnu. 
|
13.08.2012., 13:16
|
|
mučenik
Registracija: Apr 2005.
|
Lol Cuka, šta si zbilja nasjeo na Sersea? 
|
13.08.2012., 13:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
konacno gotovo,vratit ce mi serije na htv2,nisam pratio olimpijadu,nazalost,nisam imo zivaca,al ono malo sto sam vidio cini mi se ok,jos sad cekam da se neki manje poznati spotrovi pocnu emitirati i na htv-u,a ne samo na sptv,koji nemam pa nisam svoj sport mogo pratit,jer nisam imo zivaca gledat preko kompjutera...nadam se da ce to promijenit do ria.....a sto se medalja tice,s obzirom na broj sportova,zadovoljan sam,trebali bismo imati vise predstavnika u atletici kako bismo dobili barem 10-ak medalja,sto nije tesko kada bi ih se jos 7-8 natjeclo,al eto 
|
13.08.2012., 13:30
|
|
Forum je moj život
Registracija: Jan 2003.
|
Quote:
Cuka kaže:
Ako ti još nitko nije napisao evo ću ja. Blanka nije ni bila na OI jer je još uvijek ozljeđena.
A ti kad si tako veliki sportski stručnjak i veliki sportaš ispuni olimpijsku normu u bilo kojem sportu pa možemo dalje o uspjesima i neuspjesima.
|
http://80.65.85.139/img/games/23.jpg

|
|
|
13.08.2012., 13:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2009.
|
Quote:
iggy888 kaže:
Šmrc, već su gotove! A sad opet čak 4 godine čekanja na ovaj najveći svjetski događaj (zimske me ne zanimaju posebno). Meni je sve bilo fantastično, od otvaranja do zatvaranja, i mogu samo reći da mi je žao što nisam mogao biti dio toga, tamo, u Londonu. Ne znam zašto pljujete po HTV-u jer mislim da su dobro odradili svoj posao. Zamjerke im idu na Lanino "komentiranje" i nepokrivanje svih sportova. Ne znam zašto smo toliko gledali natjecanje konjina umjesto ljudi  Otvaranje i zatvaranje su bili apsolutno spektakularni, na fantastičnom stadionu (LED-ice kraj svakog sjedala su pun pogodak). Šteta što HRT nije pokazao ni minute uživo npr. badmintona, mountain bike-a, streličarstva i pogotovo skokova u vodu (barem koliko sam ja uspio pratiti HRT). Komentatori su im solidni (ne i odlični) i ne vidim im konkurenciju u ostalim domaćim televizijskim kućama. Samo da još nismo morali slušati Lanu Banely kako "komentira". Eh, da, još da nisu morali prenositi Dinamo i Hajduk preko atletike bilo bi još bolje.
Mislim da bi Olimpijada trebala duže trajati, možda cijeli mjesec, pa bi onda i gledatelji ispred TV-a i posjetioci mogli puno više vidjeti, a i uživati duže u tom prazniku sporta. A sad povratak u uobičajenu svakodnevicu. Zbogom Olimpijado, jako ćeš mi faliti.
|
Možda zato što je to popratila Sportska TV.. imali smo 2 tv kuće koje su prenosile Igre.. i to je bilo po novinama i medijima najavljivano tjednima unaprijed.. ja ne znam di ti živiš..
A HTV je kriminalno prenosio..loši komentatori, glupe emisije, bez smislenog preglkeda, sažetka dana,..70% dana su se vrtile snimke i to čak i u vrijeme dok su u jeku bili sportaši na raznim borilištima i moglo se prenositi.. ali ne.. 
HTV= FAIL
"With their qualities of cleanliness, discretion, affection, patience, dignity, and courage, how many of us, I ask you, would be capable of becoming cats?" "Čovjek je kriv za svako dobro dijelo koje ne napravi."
|
|
|
13.08.2012., 15:37
|
|
jel te baca
Registracija: Dec 2002.
|
 ima bit da jesam 
|
13.08.2012., 17:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Quote:
Cuka kaže:
 ima bit da jesam 
|

Ja zadovoljan, a i brojke same za sebe govore. Još da je bilo malo sriće mogli smo i bolje proć. Ovo neće bit lako nadmašit u budućnosti.
Većinon san gleda naše, ostale vrlo malo.
Britanci dobro organizirali, otvaranje impresivno, zatvaranje nisan vidija, al ne sumnjan da nije valjalo. 
|
|
|
13.08.2012., 17:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2008.
|
sto se tice nastupa nasih sportasa tu sam zadovoljan, ostaje zal sto Rukometasi nisu uzelli zlato a Ana Zaninovic i jedrilicari jos bar dvoje medalje. nezadovoljan sam HRTom jer im je program bio ocajan, tolko idiotizma u tak kratkom vremenu sam HRT moze napravit.
|
|
|
13.08.2012., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Jako sam zadovoljna Olimpijadom, pogotovo nastupima naših sportaša.I ne samo onima koji su osvojili medalj nego i jedriličarima kojima je falilo malo sportske sreće, pa Snježana Pejčić,Ana Zaninović,pa i Filip Ude koji je onako nesretno pao sa sprave.
Od ostalih Michael Phelps i plivanje općenito,Serena Williams.Žao mi je šta Lolo Jones nije osvojila medalju, ali je zato Allison Felix.
Razočarala me je i naša televizija koja je to jako loše popratila od prijenosa(ne mislim na komentatore) do onih emisija u studiju.Nikakve reportaže, ne znam kakvi su to novinari da nam nisu te igre bolje približili
|
|
|
13.08.2012., 20:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Sve je bilo super samo što je sve to jako kratko trajalo. Satnica je bila pretrpana pa smo na kraju imali onu svinjariju da se u isto vrijeme igraju finala u košarci, rukometu i vaterpolu.
Olimpijske igre bi trebale trajat mjesec dana, ili bar tri tjedna kako bi se sve stiglo pohvatat. Nešto kao EURO u nogometu.
Što se naših sportaša bili su za deset. Lagao bi kad bi rekao da nisam očekivao zlato u rukometu. Ali na kraju je i bronca super. "Neuspjeh" rukometaša su debelo nadoknadili vaterpolisti koji su me oduševili.
I naše rukometašice su odlično odigrale i uvjeren sam da se Penezićka nije ozlijedila protiv Španjolki da bi uzeli medalju. Košarkašice su isto bile solidne i u budućnosti mogu samo ići naprijed.
U pojedinačnim sportovima vidi se znatan napredak pa sad imamo medalje iz atletike, streljaštva, teakwandoa imamo i odlične plasmane jedriličara. Da Ude nije napravio onu grešku imali bi u gimnastici finalistu.
Gaćina je u stolnom tenisu bio odličan i vjerujem kako će u Riu za četiri godine osvojit medalju.
Šest medalja je odlično, nikad bolje, ja prezadovoljan. Za četiri godine vjerujem da ćemo probit onu čarobnu granicu od deset osvojenih medalja jer naši sportaši konstantno napreduju.
|
|
|
13.08.2012., 20:16
|
|
.
Registracija: Jan 2009.
|
Meni se isto ne dopada vremenski rok OI-a.
Htio bih osobno da traju 3 tjedna...ipak su one svake 4 godine(ljetne) pa mi nije jasno čemu sve to natrpavati u tako kratkom roku.
|
13.08.2012., 20:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2008.
|
Quote:
The_End kaže:
Meni se isto ne dopada vremenski rok OI-a.
Htio bih osobno da traju 3 tjedna...ipak su one svake 4 godine(ljetne) pa mi nije jasno čemu sve to natrpavati u tako kratkom roku.
|
Znalo se dogodit da sam stalno šaltao programe kako bi pohvatao sva zanimljiva takmičenja pa na kraju nisam ništa ni gledao.
Računao sam kako će naši rukometaši i vaterpolisti igrat finale pa sam planirao razdijelit ekran na pola da mogu gledat oba dvije utakmice. 
|
|
|
14.08.2012., 01:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2011.
|
|
|
|
14.08.2012., 07:45
|
|
True politician
Registracija: May 2012.
|
Quote:
ManijakIzraziti kaže:
|
Bosna i Hercegovina nije država ni po kojem parametru, pa tako ni po pitanju sporta. Ne znam zašto se tome stalno ljudi iščuđavaju jer stvari su jasne kao dan. Ne ulaže se ni u drugim zemljama, nemaju ni mnoge druge zemlje infrastrukturu, ali opet imaju kakav-takav rezultat.
Sportski fijasko Bosne i Hercegovine posljedica je činjenice da ta država postoji samo na papiru. Znam da tema nije politika, ali politika je izravno odgovorna za takvo stanje u sportu u našem susjedstvu.
BiH ni nema neki veliki sportski potencijal, da se razumijemo. Tri odvojena društva koja održavaju minimalne veze između sebe, od čega su dva pronašla utočište pod zastavama susjednih, njihovih nacionalnih država. Što je i normalno.
To nas ostavlja na okvirno milijun i 600 tisuća Bošnjaka koji nemaju ni dovoljan ljudski potencijal za velike rezultate. Nek se tome doda i činjenica da nisu toliko orijentirani sportu kao Hrvati i Srbi, da nemaju prebijene i da žive u državi koja to nije, i onda više nema mjesta čuđenju.
|
19.08.2012., 23:41
|
|
Qué mirás, bobo?
Registracija: Apr 2008.
|
Bože, kakve Igre
s moje strane dosad najpraćenije, što zbog mojeg većeg interesa za SVE sportove, što zbog Interneta i ovog divnog PDFa 
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:53.
|
|
|
|