|
|
31.05.2025., 09:59
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Dec 2005.
|
Quote:
Kiseli kaže:
Dosta nam je žordija koji je lažov po horoskopu, neće više likovi koji nisu popili terapiju vrijeđat? E pa neće.
:
|
Uf... teške riči. Netriba puno da van maske padnu
Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
|
|
|
31.05.2025., 10:13
|
|
Lako ćemo
Registracija: Jun 2013.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
@los
Šta na kraju, jesi sumirao bilancu? Reče baš ti da se ovi iz Osijeka nešto kofrče. Tko još osim njih nije čestitao?
Makar kurtoazno i protokolarno. Neki red jebem mu mater. Kao što je red susjedu u haustoru reći dobar dan iako ti nije baš najvoljeniji. Kolegi na poslu stisnut ruku za rođendan iako ti je daleko od najdražeg. Znaš ono jebemu mater, ljudi smo, nismo hijene, neke manire i civilizacijske standarde bi morali ispoštovati koliko god nam to bilo mrsko.
Ja znam da bih ja zamijerio svome klubu da rivalu na kraju utrke sportski ne čestita i najavi ako treba i brzu osvetu. Za lege još i nekako, to je klub koji je u svojoj vrsti problema i lutanja za identitetom, ali da jedan Hajduk, da jedna takva institucija nije našla shodnim kurtoazno čestitati, nemam riječi zaista. I takvi očekuju, zazivaju neku suradnju zarad dobrobiti i zdravijih odnosa, a na ovakvim tričarijama padaju i pokazuju svoje pravo lice. Nevjerojatna nezrelost. I onda se pitaju zašto je slika o Hajduku čim se maknu izvan granica grada Splita kakva je. Ubili ste taj klub debili, ubili ste svaku njegovu poru i konačni smisao. Jer ako je vama jedini smisao svih poraziti i poniziti, ne vodeći računa o skrupulama, vaša misija je uspjela. Živi ste mrtvac.
|
Nije to nista cudno... Pa uzmi si likove poput Franeta npr.
Ako si popratio sta on godinama pise, to je uvijek neka zavjera ako netko iskoci iz tracnica, al u pozitivnom smislu. Uuvijek je neki podmukao razlog, ne moze bit da je netko nesto dobro napravio. Al takav je sa svime, ne samo u nogometu. A Franeta je masu ohohooo kolko ih je.
I to bi bilo sve oke, da u isto vrijeme kad od takvih likova iskoci neki njihov gore lik ili institucija kojoj se dive, e onda je sve posteno. Pricamo o talentu, podneblju, genijalnosti, virtuoznosti... Onda je sve to tako. E to je najveci problem, i tu nema srece. Potpuna zaludjenost sa sobom i potpuno zamracenje sa svime oko sebe.
Samo ce se pretakat prica iz supljeg u prazno... Jednom ce bit kombi. Pa kad dokazes bez toga, onda ce bit sudjenje. Kad dokazes bez toga, onda ce bit budget. Kad dokazes bez toga, onda ce biti HNS. Kad dokazes bez toga, onda ce biti Butko. Kad dokazes bez toga, onda ce biti Volpi. Kad dokazes bez toga onda ce opet biti neki kurac... Jer je nemoguce spustit se na zemlju i rec, jebotepas... Nista od tih zavjera nama nije krivo da samo jednom, jednom u 20 godina izbacimo... Ili masinu koja melje. Ili neku talentiranu generaciju. Ili neku ekipu koja se bori iznad svih mogucih razina. Jednu jebemu mater... Jednu gdje ce svi to nesto vidjet i reci, pa jebemu mater ovo je nesto, ajde. Ali ne... Neces to napraviti i onda je jasno da nes ni prihvatiti da je to netko drugi mogao.
Tako da Otrovnice ima itekako logike da ne stisnes ruku protivniku i priznas da je bolji. Ides protiv svoje prirode onda, a protiv toga je tesko.
|
31.05.2025., 10:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2021.
|
E moj Otrovnice, cijeli kutak vam je cestitao, a tebi je bitan neki tamo admin na drustvenim mrezama...
|
|
|
31.05.2025., 10:33
|
|
Registrirani fićfirić
Registracija: Feb 2010.
|
Quote:
jordi kaže:
Uf... teške riči. Netriba puno da van maske padnu
|
Tebi je maska odavno pala, a ispod nje Baldwin IV od Jeruzalema. Eto, i neki dan si opet lagao, pa kada se nađe neki koji te ne pozna i ima volje - ahhh jbg. I brzo se zaboravi, idemo dalje. Ista meta, isto odstojanje. Mumijini gutači sperme, Vlatkini podanici, Čabrajini igrači izdajice, Tovarićeva suđenja u nizu. I samo udaraš, udaraš. Niti jedan penal Hajduka dvojben, svaki Dinamov nepostojeći. Ajmo jahat.
Ti se sudačka feministica. Ne tražiš ravnopravnost, nego tražiš privilegije koje u usporedbi sa svima osim Dinamom i imaš.
Pola golova Livaje faulovi u napadu, pola izmišljeni penali
Iđemo dalje u 25/26. Osvajamo, ali samo ako nam dopuste.
|
|
|
31.05.2025., 11:14
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
I to bi bilo sve oke, da u isto vrijeme kad od takvih likova iskoci neki njihov gore lik ili institucija kojoj se dive, e onda je sve posteno. Pricamo o talentu, podneblju, genijalnosti, virtuoznosti... Onda je sve to tako. E to je najveci problem, i tu nema srece. Potpuna zaludjenost sa sobom i potpuno zamracenje sa svime oko sebe.
.
|
Ali Los, takvi smo svi mi, navijači, hrvati... ne utvaraja da je zaljev išta drugčiji. Samo je pitanje iz koje pozicije nastupaš. Svaka vlastita titula je baš ta najpostenija, svaka tuđa je ukradena i namistena. Svaki naš prgavi igrač je faca, svaki protivnički štraca, svaki naš funkcioner je bogisus, tuđi je zalizani krimilacac ili HDZov pijun.
Nema potrebe docirat s visoka i tražit neku validaciju od drugih kad je ni sam ne daješ.
Zato nemojte kmečat nego guštaj u tituli...
Da je Hajduk bija prvak misliš li da bi ikome sa Bilog kutka palo napamet da prvo nakon šta se malo otrizni diđe na forum srat kako se neki Fruk nije pojavija na školskoj priredbi uzet neku glupu nagradu?
|
|
|
31.05.2025., 11:15
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Kiseli kaže:
Tebi je maska odavno pala, a ispod nje Baldwin IV od Jeruzalema. Eto, i neki dan si opet lagao, pa kada se nađe neki koji te ne pozna i ima volje - ahhh jbg. I brzo se zaboravi, idemo dalje. Ista meta, isto odstojanje. Mumijini gutači sperme, Vlatkini podanici, Čabrajini igrači izdajice, Tovarićeva suđenja u nizu. I samo udaraš, udaraš. Niti jedan penal Hajduka dvojben, svaki Dinamov nepostojeći. Ajmo jahat.
Ti se sudačka feministica. Ne tražiš ravnopravnost, nego tražiš privilegije koje u usporedbi sa svima osim Dinamom i imaš.
Pola golova Livaje faulovi u napadu, pola izmišljeni penali
Iđemo dalje u 25/26. Osvajamo, ali samo ako nam dopuste.
|
Misliš nešto ka vi:nisan za Mamića ali...
|
|
|
31.05.2025., 11:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Kiseli kaže:
Ha niš, Kal, mislim da je ovaj post Losa sigurno post-uvod u temu HNL 2025/26 kada se bude otvarala. Ne vjerujem da je itko od vas u crnini sposoban napisati bolji uvod
A nevjerojatne scene jučer na poslu. Nisam mogao o tome sinoć pošto sam morao kositi umjetnu travu u dvorištu. Uglavnom, dolazi jedna Poljakinja do mene i kaže ide u Dubrovnik ovo ljeto i treba joj prijevoz do Makarske, a onda od Makarske do Istre. Kaže, ako moš samo vit s čime bi bilo najjeftinije. Reko, Monika, srce moje, lutko milo najmilije, luče naše firme, kada se budeš kretala od Makarske prema Istri, probaj nekako doći do magične zemlje Istre preko Slovenije jer Monstrumi su podivljali. Sledila se, ali negoduje kao, brže je preko Učke, ne mora ulaziti u Rijeku, samo ovlaš proći preko iste. Dok se bude vozila neće ni pogledati s autoceste na Rijeku da ne bi uputila krivi pogled nekome. Pokazao sam joj onda zapaljen autobus Slaven Belupa, krvavu glavu onog igrača Podravke, pucanja iz kalaša noć uoči dvoboja kako igrači Belupa ne bi mogli spavati. Najezdu navijača kako upadaju u teren 3 minute prije kraja meča, a sudac prepoznajući situaciju samo sudi kraj i spašava živu glavu odlaskom u svlačionicu. Ono, jebeš tri minute, samo da se ja mami na večeru vratim, jebeš ti sve ovo. Pokazujem joj golog Fruka, pa je pitam, ovo im je najbolji igrač, šta misliš šta bi tebi napravili? Ako je samopreživljavanje instinkt koji posjeduješ, poslušati ćeš me. Naravno, žena kaže iz Makarske ide u Bosnu, pa Mađarsku, pa skreće lijevo za Graz, pa onda ide u Italiju i s te granice kratko se vozi po Sloveniji i ulazi u Istru. Šta je sigurno je sigurno.
Kaže ženska nakon moje štorije, pa oni ne samo da uzimaju bodove ljudima, nego ljudi zatvaraju od straha i prozore kada Rijeka igra. Reko, kao da sam to negdje već čuo, ali dobro si to sročila, svaka čast.
Bez brige, mobilizirali ste metropolu. Praktički u desetom mjesecu krećemo s Europom, sav fokus je na vama. Terorizirali ste Štuke, terorizirali Poljud s bakljadom masovnijom od Torcidine, rasprodali Rujevicu u doba bunta. Ne znam koliko nas ima, ali onoliko koliko nas ima, duplo više očiju vas gleda. Budite sigurni. Molio sam da prvenstvo što prije završi, sada ne mogu dočekati da počMe 
|

|
|
|
31.05.2025., 11:23
|
|
Lako ćemo
|
Quote:
jordi kaže:
Ali Los, takvi smo svi mi, navijači, hrvati... ne utvaraja da je zaljev išta drugčiji. Samo je pitanje iz koje pozicije nastupaš. Svaka vlastita titula je baš ta najpostenija, svaka tuđa je ukradena i namistena. Svaki naš prgavi igrač je faca, svaki protivnički štraca, svaki naš funkcioner je bogisus, tuđi je zalizani krimilacac ili HDZov pijun.
Nema potrebe docirat s visoka i tražit neku validaciju od drugih kad je ni sam ne daješ.
Zato nemojte kmečat nego guštaj u tituli...
Da je Hajduk bija prvak misliš li da bi ikome sa Bilog kutka palo napamet da prvo nakon šta se malo otrizni diđe na forum srat kako se neki Fruk nije pojavija na školskoj priredbi uzet neku glupu nagradu?
|
Ne slazem se... Zato sam naglasio da niste svi takvi. Ja znam kakav bi bio na vasem mjestu.
Hajduk ipak mora pokazat jedan drugi mentalitet ako se zeli iscupat iz zabokrecine likova tipa Frane. Hajduk mora razmisljati i djelovati na van. I svaki potez, pa makar i ovako nebitan sta Otrovnik prica nesto porucuje i govori.
Predugo su neki od vas ovdje, i previse su sve to popratili da se i dalje zakljucuje tako infantilno. Kao i kad smo svi bili mulci i tek poceli kuzit sto se odvija u nogometu i kako to funkcionira. Nesto se od onda ipak promijenilo, i ne mora uvijek samo biti neki podmukli plan u djiru. Nesto se moze napraviti i zato jer se povukao neki dobar potez, neki put je i do toga.
Ti npr... Ti si u drugom sklopu i to postujem, ides all out se najebat majke onima pod kojima si bio toliko dugo potlacen i to je sve korektno s te strane. Ali neki i dalje nisu u stanju prihvatit realnost i nema tu pomoci.
|
31.05.2025., 11:26
|
|
Registrirani fićfirić
|
Quote:
jordi kaže:
Misliš nešto ka vi:nisan za Mamića ali...
|
Tvoje mišljenje, tvoji postovi, tvoje optužbe ne vrijede pišljivog boba. Dokazano si lagao i ja ću biti uvijek ovdje kako bi to naglasio, svima koji ulaze u rasprave s tobom i svima kojima dociraš. I svima kojima bi možda moglo biti bitno što ti misliš o njima ili što blubači/Dinamovi navijači rade/misle.
Ako modovi misle kako bi time kršio pravila foruma, onda ću se služiti eufemizmima. Pa tako umjesto da kažem kako si lažov, reći ću zašto se raspravljate s "iskrivljačem istine".
Možda, ali samo možda kada jednog dana pročitam tvoj post u kojemu kažeš kako su suci pokrali Hajdukovog protivnika kao što sam to imao prilike pročitati više puta od korisnika kao što je recimo 1950ftw, onda ćemo možda moći i rušiti nešto zajedno. Do tada ćemo se gledati na nišanu i tvoji upisi neće imati težinu kao što imaju njegovi. Samim time, tvoje insinuiranje da sam ja/mi Mamićevci me ne diraju. Nasmiju me.
|
|
|
31.05.2025., 12:06
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Los Flumenos kaže:
Hajduk ipak mora pokazat jedan drugi mentalitet ako se zeli iscupat iz zabokrecine likova tipa Frane. Hajduk mora razmisljati i djelovati na van. I svaki potez, pa makar i ovako nebitan sta Otrovnik prica nesto porucuje i govori.
.
|
Službeni klub van je u momentu kad se bori za trofej sa Belupon na razglas pušta Fritulu ka rugalicu Hajduku. Los moj, svi smo mi isti...
|
|
|
31.05.2025., 12:19
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Kiseli kaže:
Možda, ali samo možda kada jednog dana pročitam tvoj post u kojemu kažeš kako su suci pokrali Hajdukovog protivnika kao što sam to imao prilike pročitati više puta od korisnika kao što je recimo 1950ftw, onda ćemo možda moći i rušiti nešto zajedno.
|
Evo na brzinu, gol iz offside Istri.
A rušit nećemo ništa zajedno jer bi ti onda mora rušit sam sebe... a to nećemo gledat. I ne spamaj riječku temu.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d0af264426.jpg
|
|
|
31.05.2025., 12:23
|
|
Lako ćemo
|
Quote:
jordi kaže:
Službeni klub van je u momentu kad se bori za trofej sa Belupon na razglas pušta Fritulu ka rugalicu Hajduku. Los moj, svi smo mi isti...
|
Jedno je ruganje... A drugo je sklop u koji su neki usli, a ti isti djeluju, pa i na sam taj klub.
Ti si znao da ce novine pisat zas Hajduk nije cestitao. Ti si znao da ce pisat i po forumima itd.. Svjesno si to onda napravio i porucio nesto, jasno je sto.
Luzerstina Jordi moj i nisga drugo. Ako je to mozda da potpiris rivalstvo kul, ali ne vjerujem.
Ti nakon svega, ne ti, nego opcenito i dalje trazis objasnjenje u sucima i u Zalizanom u HNS-u.
Pa jel to moguce... Zalizani vam je skinuo gace i rekao, eto uzmite sad sve. Covjek je skinuo gace u najbitnijim momentima, zadnjih 2.5 sezone je slozio tako kvalitetnu, karakternu i talentiranu ekipu da je to bila milina za gledat.
Sjeti se sto je pisao Wand prosle sezone za Rijeku i crtao vam zasto je Rijeka dobra, i da to nije sala. Sad ti se Misko doslovno sagnuo i imao si otvoren put i opet nije dobro.
Sudjenje gdje imas 3, 4 puta vise penala od nas, mi smo u minusu. Gdje smo i u negativi sa crvenim isto u odnosu na vas. Vi trosite energiju na Bela i kompaniju. Bel koji je nas satrao prosle godine, jeste zaboravili? Na Rujevici prvu i onda na Maksu zadnju, pa nam je opet poslije svega sudio... Jeste zaboravili na bitke koje smo vodili na temi o sudjenju? Pa i sami Purgeri, sjecam se Dijete i Feen su priznali da je bilo lagano naklonjeno njima te tekme s Belom, ali nista planski izvedeno. Sto ti zelim rec? Bel ima kriterij kojeg se drzi, los je i ne valja, mijenjat se nece. Niti ce ga bilo tko uspjet maknut... Ili se prilagodi takvom sudjenju gdje pusta sve sta treba i ne treba, ili nemoj niti istrcati.
Potpuno vam je put bio otvoren... Niste bili sputani nista vise od konkurencije. Konkurencija, a pogotovo Rijeka preko Miska vam se doslovno micala i sjebali ste. Kraj price jebote. Sljedeca sezona je nova prilika, za Hajduk jos veca sansa nego ove. Jedino tko moze usrat ste vi i nitko drugi.
|
31.05.2025., 12:35
|
|
Registrirani fićfirić
|
Quote:
jordi kaže:
Evo na brzinu, gol iz offside Istri.
|
Samo daj. Daj što više postova, daj sve i jedan što imaš ovakav. Pa da te onda pitam kako se sudi u HNL-u.
Ali da, kada je Hajduk poguran, onda su to loši suci koji griješe, kada se Dinamo pogura, onda su poslani po zadatku i kreće četnikovanje.
I nemaš ti šta pisati o spamanju ili ne spamanju dok mi odgovaraš na postove. Uostalom, prvi si me kvotao i pisao o nekim teškim ričima. Nisu teške riči nego istina. Nešto s čime ti imaš ponekad problema. Mogao si se poklopiti ušima, kao što bi trebao, i preskočiti. Pa ne bi bilo nikakvog spamanja. Uostalom, ima 15 moderatora, nek brišu i baniraju.
|
|
|
31.05.2025., 12:39
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
Kiseli kaže:
Ali da, kada je Hajduk poguran, onda su to loši suci, kada se Dinamo pogura, onda su poslani po zadatku.
.
|
Svaka pogreška u korist Hajduka je doslovno proglašena pogreškom u korist Hajduka od sudačke komisije.
Pogreške u korist Dinama i pogreške na štetu Hajduka su opravdane suludim opravdanjima o prebrzom trčanju protivničkog igrača, dopuštenom intezitetu i sumnjivo povučenim crtama.
Službeno izvješće da je Hajduk najpovlašteniji klub brani moju tezu.
Ako dodamo na to da je Dinamo desetljećima ima utjecaj na ove iste sudce oprosti šta mi nije dovoljna samo tvoja želja da ne posumnjam u njihovu namjere i čestitost.
|
|
|
31.05.2025., 12:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Quote:
Michael 1 kaže:
E moj Otrovnice, cijeli kutak vam je cestitao, a tebi je bitan neki tamo admin na drustvenim mrezama...
|
Nije mi bitan administrator nego mi je stalo do zrelosti. Muškosti, principa, stava iza kojeg ćeš stati. Ako si odrastao, imaš svoj i samo svoj stav. Ne stojiš više iza matere, oca ili boga oca. Sam ti si gospodar sebe i svoje prezentnosti.
Službeni Hajduk je tijelo. Tijelo koje ima imat svoje politike i svoju komunikaciju. Administrator na društvenim mrežama sigurno bez naloga s vrha ne ide i ne kroji komunikacijsku politiku. Nego to čini Hajduk kao tijelo. To Tijelo ima bit samostalno, odgovorno i stajat iza svojih odluka. Kratko, koncizno i nedvosmisleno. Uzus je protivniku "stisnuti ruku" i reći da ću sljedeće sezone ja pokušati biti bolji i taj kojem ćeš ti onda stisnuti ruku. Ja bih to tako. Ako smo odrasli, ako smo muškarci. Ako smo govna...
Quote:
jordi kaže:
Službeni klub van je u momentu kad se bori za trofej sa Belupon na razglas pušta Fritulu ka rugalicu Hajduku
|
Slažem se. Nezrelo, neozbiljno, nepotrebno.
|
31.05.2025., 12:49
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
Gennaro Gattuso: "U ime svih nas, mene, stožera, igrača i cijelog kluba želim čestitati Rijeci na osvojenom naslovu prvaka. Što se tiče utakmice, teško je išta reći. Na ovom terenu ne može se igrati nogomet. Ovo je teren na razini pete lige. Kao momčad smo odradili što smo mogli, nabijali smo lopte. Tehnika i taktika na ovom terenu padaju u vodu."
Čisto da još jedna laž ne postane istina
|
|
|
31.05.2025., 12:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2014.
|
Ništa to Frane. Nebitan je lik. Uposlenik, prolaznik, putnik na kolodvoru. Ti, ja, on.
Institucija, klub kao subjekt je taj koji te stvari ima raditi. Ili ne raditi kao u ovome slučaju. Ili se može nastaviti skrivati poput zadnje kurve iza jednog Gattusa.
|
31.05.2025., 12:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2013.
|
To je tvoj ili vaš problem šta vam trener Hajduka ne predstavlja ništa, a status sa društvenih mreža predstavlja nešto bitno.
Za više konzultiraj Casuala, ima čovik zanimljiv potpis 
|
|
|
31.05.2025., 12:58
|
|
Okajava grijehe
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Službeni Hajduk je tijelo. Tijelo koje ima imat svoje politike i svoju komunikaciju.
|
Ima li službeni Hajduk prema službenoj Rijeci neku drugu komunikaciju mimo objava na fejsu. Prije su se čestitke slale drugim kanalima, direktnim pozivom,osobno potpisanom čestitkom ili brzojavom...
Sad ako nije na fejsu nije se dogodilo.
A možda si i ti u pravu...
|
|
|
31.05.2025., 13:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
otrovnik ljuti kaže:
Nije mi bitan administrator nego mi je stalo do zrelosti. Muškosti, principa, stava iza kojeg ćeš stati. Ako si odrastao, imaš svoj i samo svoj stav. Ne stojiš više iza matere, oca ili boga oca. Sam ti si gospodar sebe i svoje prezentnosti.
Službeni Hajduk je tijelo. Tijelo koje ima imat svoje politike i svoju komunikaciju. Administrator na društvenim mrežama sigurno bez naloga s vrha ne ide i ne kroji komunikacijsku politiku. Nego to čini Hajduk kao tijelo. To Tijelo ima bit samostalno, odgovorno i stajat iza svojih odluka. Kratko, koncizno i nedvosmisleno. Uzus je protivniku "stisnuti ruku" i reći da ću sljedeće sezone ja pokušati biti bolji i taj kojem ćeš ti onda stisnuti ruku. Ja bih to tako. Ako smo odrasli, ako smo muškarci. Ako smo govna...
|
Čekaj ajde dobro sve, ali ovaj dio. Osjećan se ko da sam prespava zadnjih 10-15 godina života. Otkad je uopće postalo "in" da se u HNL-u čestita naslov prvaka osvajaču ? Ja se stvarno ne sićan da je iko ikad objavljiva čestitke dinamu na kraju sezone (slabo pratim, pa je možda do mene), al kolko me sjećanje služi, dosad se na Hajduk hajka dizala u pravilu isključivo zbog propusta u vidu slanja, odnosno neslanja, čestitki repkici za njene uspjehe. Prvi put da se prašina sad diže oko internih čestitanja.
Evo, zanima me jel službena Rijeka u kontinuitetu čestitala Dinamu naslov prvaka zadnjih 5 godina ? Virujen da Hajduk nije  .
Ok, ako pričamo u kontekstu razlike između toga da je ova titula najčišća i jedina bez mrlje otkad ja pamtim HNL (da, čak i u usporedbi s tom 2017. koja je posljedica sramnog šurovanja s Maksimirskom 128, ma koliko vi to negirali), onda službena Rijeka i neslužbena i sve što ima veze s njom, od stožera, igrača do čistačica, definitivno zaslužuje iskrene čestitke i priznanje. Za razliku od nakaradne zločinačke tvorevine koja je proždiranjem svega tuđega postala sama sebi svrha i sigurno nije vrijedna niti zaslužna kakvog priznanja.
O tom možemo pričat i to stoji baš onako kako sam poviše opisa. Al da ga jebeš, meni i dalje nije jasno otkad je to postala redovna praksa da se prvaku šalju čestitke i da je to sad znak nekakvog jala što Hajduk ove godine to nije napravio, a Dinamo (ili ko već je trend-setter) jest.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:50.
|
|
|
|