Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 16.05.2025., 16:12   #7221
Sama cinjenica da nakon 15 godina imate ovu raspravu govori o kvaliteti modela.
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:15   #7222
Uvjeren da smo imali "skoro" malo srice
Old 16.05.2025., 16:15   #7223
Quote:
bambus88 kaže: Pogledaj post
Zamišljam situaciju da se postaneš sef u nekoj firmu di te bira NO.

I onda ti želiš dati otkaz trećini radnika i dovesti nove ali NO kaže da nemože nego da i moraš produžiti ugovore i radu

Pa hoćeš preurediti poslovni prostor ali NO kaže da to nije prioritet.

Želiš staviti novi proizvod na tržište ali NO kaže nemože nego moraš gurati s ovim što imamo jer to je brend.

I kako tu onda PU može biti kriv za išta ako si mu praktiči zacrtao što smije a što nesmije kad ne uspiješ. Nemore nikako da ga jebeš. Kriv je onaj koji je postavio takve okvire to jest u Hajduka krivi su NO i NH.
Nije baš tako banalno jer NO dovede tip PU kakvog želi. Tako da onaj nO S Benom je pustio Lukši da radi što želi.

Problem je što No mora biti faktor kontinuiteta, a kod nas kažem niti jedan NO nije ostao cijeli mandat. Štoviše svaki odlazi s etiketom grobara, a sadašnji najmoderniji i godinu dana prije isteka mandata.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:25   #7224
Quote:
Overthinker kaže: Pogledaj post
Nije baš tako banalno jer NO dovede tip PU kakvog želi. Tako da onaj nO S Benom je pustio Lukši da radi što želi.

Problem je što No mora biti faktor kontinuiteta, a kod nas kažem niti jedan NO nije ostao cijeli mandat. Štoviše svaki odlazi s etiketom grobara, a sadašnji najmoderniji i godinu dana prije isteka mandata.
Da Lukša je donekle dobio otvorene karte. Iako i on je radio kompromise samo što je bio dovoljno mudar jedno vrijeme da to prolazi donekle po njegovom.

Kontinuitet NO kažeš. Ne slažem se. Hajduku treba NO koji je totalno nebitan za ikakve procese u klubu. Tada će biti svejedno jel tu godinu, sedam ili petnaest.

Više znači kontinuitet PU i sportskog djela ekipe za stabilnost od NO di može biti tko hoće.

Ako se hoće da netko vodi klub i da mu PU bude potrčko nek onda predsjednik NH bude autoritet i to je to.

Što se mene tiče može i predsjednik Torcide, svejedno samo nek netko bude glavni. Dosta je sakrivanja iza mase, NO i ostalog demokratskog bullshita po principu puno baba kilavo dite.

I grad je vlasnik kluba pa je dao NH da vodi i ne zajebava ga s tim tko moze biti PU ili koliko se smije trošiti na plaće.

Tako i NO i NH. Ako si izabra PU on je tu da vodi, nemaš se ti tu što mišati u posao.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:30   #7225
Quote:
Da Lukša je donekle dobio otvorene karte. Iako i on je radio kompromise samo što je bio dovoljno mudar jedno vrijeme da to prolazi donekle po njegovom.

Kontinuitet NO kažeš. Ne slažem se. Hajduku treba NO koji je totalno nebitan za ikakve procese u klubu. Tada će biti svejedno jel tu godinu, sedam ili petnaest.

Više znači kontinuitet PU i sportskog djela ekipe za stabilnost od NO di može biti tko hoće.

Ako se hoće da netko vodi klub i da mu PU bude potrčko nek onda predsjednik NH bude autoritet i to je to.

Što se mene tiče može i predsjednik Torcide, svejedno samo nek netko bude glavni. Dosta je sakrivanja iza mase, NO i ostalog demokratskog bullshita po principu puno baba kilavo dite.

I grad je vlasnik kluba pa je dao NH da vodi i ne zajebava ga s tim tko moze biti PU ili koliko se smije trošiti na plaće.

Tako i NO i NH. Ako si izabra PU on je tu da vodi, nemaš se ti tu što mišati u posao.
Želim reći da po trenutnom modelu jako puno ovisi o dosta faktora. Moraš potrefiti NO i PU da budu ujedinjeni u vizji sve 4 godine, ali problem je da upravljačka strana nema legitimet od strane članova.

To ja pričam, u teoriji mi zamišljamo idealnog PU-a kao androida koji će kimati glavom na sve, ali u praksi je često drugačije. U trenutcima krize on sam zna da nije izabran od članova već od NO-a. I onda mi očekujemo od tog subjekta da donosi strateški bitne odluke. Jako jako teško i naivno za očekivati.

I u konačnici dobro je kolega poviše mene rekao. Ako mi nakon 15 godina vodimo ove priče, to sve govori o trenutnom modelu. Model bi trebao biti upravo korektor za ove stvari i biti ona spona koja omogućuje da klub bude najbolja moguća verzija sebe, a da li je to tako zapitajmo se?

Iskreno mi u 15 godina imamo previše faza opadanja i stagniranja da možemo imati realna očekivanja da će krenuti bolje. Povijest i ostali primjeri to pokazuju.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:33   #7226
Ko nas jebe kad u 6 utakmica uzmemo 3 boda pa se priča o svemu umisto da smo pijani i da nas boli kurac.
Old 16.05.2025., 16:34   #7227
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Ko nas jebe kad u 6 utakmica uzmemo 3 boda pa se priča o svemu umisto da smo pijani i da nas boli kurac.
Koliko god teško možda i bolje da je tako nego da se stavljaju stvari pod tepih.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:37   #7228
Quote:
Koliko god teško možda i bolje da je tako nego da se stavljaju stvari pod tepih.
Trenutno bi radije bija pijan.
Old 16.05.2025., 16:39   #7229
Quote:
zovi čovika kaže: Pogledaj post
Trenutno bi radije bija pijan.
Ma da da, krivo sam se izrazio. Normalno, ali želim reći sada kada je svršio kurbin pir. Ugl da u pravu si.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:39   #7230
Quote:
Ne može Jordi PU donositi strateške odluke jer imaju tijelo iznad njih. Ali ako već oćeš, Kosu je NO stopirao Bjelicu recimo.
Bijelica kaže drugčije:
Quote:
Kos mi se javio i rekao da me nije u stanju angažirati, jednostavno je… Nisu me htjeli.

Tko? Nadzorni odbor? Na to pitanje Bjelica nije izravno odgovorio, ali je dao naslutiti da nije bila odbijenica od “nadzornika”
I šta bi ja sad triba odgovarat na sve tvoje lažne insinuacije. Ugasin ti jednu, ti dođeš sa drugon...
Neman volje. Ti samo naprid...

Poslano sa mog SM-S911B koristeći Tapatalk
jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:43   #7231
Quote:
.

Kako ostvarit kontinuitet kad ti PU kaže da ide ća ako nebude 2.na tabkici ili ako ne osvoji prvenstvo?

Quote:

Opet sereš kvake. Niko im se nije miša u posal. Samo si donosili odluke i sami su odgovarali za njih.

jordi is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:43   #7232
Quote:
Želim reći da po trenutnom modelu jako puno ovisi o dosta faktora. Moraš potrefiti NO i PU da budu ujedinjeni u vizji sve 4 godine, ali problem je da upravljačka strana nema legitimet od strane članova.

To ja pričam, u teoriji mi zamišljamo idealnog PU-a kao androida koji će kimati glavom na sve, ali u praksi je često drugačije. U trenutcima krize on sam zna da nije izabran od članova već od NO-a. I onda mi očekujemo od tog subjekta da donosi strateški bitne odluke. Jako jako teško i naivno za očekivati.

I u konačnici dobro je kolega poviše mene rekao. Ako mi nakon 15 godina vodimo ove priče, to sve govori o trenutnom modelu. Model bi trebao biti upravo korektor za ove stvari i biti ona spona koja omogućuje da klub bude najbolja moguća verzija sebe, a da li je to tako zapitajmo se?

Iskreno mi u 15 godina imamo previše faza opadanja i stagniranja da možemo imati realna očekivanja da će krenuti bolje. Povijest i ostali primjeri to pokazuju.
Ja sam davno predložio direktnu demokraciju di se PU bira od članova pa nitko iz središnjice to ne želi. Kao to bi bio cirkus a ovo je top sistem.

Ok sve pet. Ajmo onda nek PU bira predsjednik NH ili netko pa da ima legimitet i bez NO.

Ovako definitivno više ne ide. Ako NH nezna drugačije osim ovoga onda nek se ostave Hajduka i vođenja kluba. 15 godina je dovoljan uzorak da ovaj model ne ide. Funkcionirao je donekle samo prve 4 dok se vadilo iz dugova i to je to.

Problem je što će morati mijenjati jer nitko neće od političara preuzeti odgovornost vođenja nazad a ovaj model biranja i upravljanja je provjereno loš. Svaki dan bez promjena modela je korak unazad, to je sada svima kristalno jasno.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:48   #7233
Quote:
jordi kaže: Pogledaj post
Model nije dobar od početka i konstantno se mijenja. I od početka se to spominje.
Ne mijenjaju se ljudi unutar modela i okolo modela ! Oni ljudi iz sijene koje vi ne vidite na papiru .. onih 5 u OU NH su nebitni potpuno .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Old 16.05.2025., 16:49   #7234
Quote:
Bijelica kaže drugčije:

I šta bi ja sad triba odgovarat na sve tvoje lažne insinuacije. Ugasin ti jednu, ti dođeš sa drugon...
Neman volje. Ti samo naprid...

Hvataš se za slamke. Ali okej ajde prihvatit ću da nije NO odbio. Ali i dalje stojim kod većine argumenata zašto smatram da model nije uspješan.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:54   #7235
Quote:
Kako ostvarit kontinuitet kad ti PU kaže da ide ća ako nebude 2.na tabkici ili ako ne osvoji prvenstvo?

Opet sereš kvake. Niko im se nije miša u posal. Samo si donosili odluke i sami su odgovarali za njih.

Lukša je bio igrač, znao je što obećati da mu daju donekle odriješene ruke i znao je koristiti medije. Nije bio moj tip čovika ali ok da nije bio takav nebi uspio ni one kupove uzeti. I praktički je odradio svoj mandat do kraja te je sam odlučio da ako ne uspije osvojiti da ide.

Svi ostali PU su praktično otjerani osim Brbe u prvom mandatu koji je bio više stečajni upravitelj nego PU. Bio bi otjeran i odbijen i Lukša da je ono što je napravio u zadnjoj sezoni pokušao u prvoj iako je to bio smjer kluba koji je on cijelo vrijeme htio.

Jbg. Tebi je samo PU kriv što Hajduk nije normalan klub. A realno kriv je NH odnosno NO koji je više ili manje uvik bio biran po naputcima odnosno po guštu onih u NH.
bambus88 is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:57   #7236
Quote:

Riskiram da me se opet proglasi neznalicom i budalom tj znam da hoće ali moram reći kako nema nigdi da "NO dovodi PU kakvog zeli"
Morali bi se jako dobro pomuciti da uz hajduk nađemo jos nekog gdje je tako

I drugi pasus
Samo je jedan pravi faktor kontinuiteta, a to je vlasnik. Nije to ni pu ni NO
Njih vlasnik miče kad nije zadovoljan
spirou is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 16:58   #7237
Model govorite?? izvrsno zamišljen koji je posta paradržavno tijelo jer mu je ovo glavni problem:
Quote:
Registriranih članova na izborima bilo je 5951 od kojih je 4781 iskoristilo svoje člansko pravo.
https://hajduk.hr/vijest/izabran-nov...hajduka-/14978 a da tragedija bude veća glasalo se elektronski.
Paradržavni jer se svak petlja u svašta pa tako NO stopira kupnju, PU je na momente smušen, sportski kao da ne postoji, Torcida glumi nadnaravnog vrhovnog šefa a većinski vlasnik se ponaša prema svom vlasništvu ka prema neželjenom djetetu.
I lagano mi je pun kurac priča kako je Torcida spaslia klub a svojim činjenjem po tribinama i van tribina nanila je miljunsku štetu.

Koja će to vrhunska čunka doć u Hajduka kad su ovakvi odnosi??
Old 16.05.2025., 17:00   #7238
Quote:
spirou kaže: Pogledaj post
Riskiram da me se opet proglasi neznalicom i budalom tj znam da hoće ali moram reći kako nema nigdi da "NO dovodi PU kakvog zeli"
Morali bi se jako dobro pomuciti da uz hajduk nađemo jos nekog gdje je tako

I drugi pasus
Samo je jedan pravi faktor kontinuiteta, a to je vlasnik. Nije to ni pu ni NO
Njih vlasnik miče kad nije zadovoljan
U pravi su za prvi dio.

Ali kod drugog pasusa je problem što nama većinski dioničar kaže da nema veze s klubom, a idući se hvali da samo provode izbore. Prema tome iduća karika koja predstavlja oba suvlasnika je NO.
Overthinker is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 17:01   #7239
Titule nema ove godine, znači odlazim s foruma Nogometa kao što sam i najavio. Pozdrav svima, možda se vidimo na drugim temama na forumu.

Što se tiče Hajduka, jeben klub, privilegij je navijati za Hajduk i budite zahvalni onome tko vas je zarazio virusom ovog kluba.

Što se tiče GG , hvala ti mister na svemu i oprosti. Imao si svojih ludosti i grešaka, ali ti si najmanji problem ovog kluba kao i ostali treneri koji su se mijenjali zadnjh 20g. Za razliku od našeg Ivana oprostio si i otpremninu ...

Problem ovog kluba su beskičmenjaci na svim razinama , od Bilića i Pavelina koji nisu iskoristili objavu tragikomične analize VAR afere, nego su šutili ko pičke, preko navijača Narikača koji su se na tribinama ponašali kao neurotične pičketine koje zvižde od 2minuta a za sve im je kriv trener , do igrača koji su se ponašali na terenu kao pičke (čast iznimkama) .

GG je radio ludosti, stavljao igrače na krive pozicije, nekad igrao predefanzivno ali je jedini si tu bio s kičmom , uz Marka . Zahvaljujući njemu nismo se raspali tamo na ljeto i završili negdje 5, ne može on umjesto krila proći 1:1 ili sakriti tragičnu činjenicu da je nakon Marka prvi sljedeći strijelac Krovinović s mislim 3 gol... GG i Marko su vukli, koliko su znali i mogli, svaki sa svojim manama, ali premalo za uspjeh.

Ekipa pozdav i vidimo se na drugim temama...
Odgovori s citatom
Old 16.05.2025., 17:05   #7240
Smile

Na nikakvu otpremninu gattuso ni nema pravo jer otkaz nije dobio
spirou is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:38.