Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Hrvatski nogomet

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.06.2015., 11:53   #761
Zašto su novinari prestali Kovača mrcvariti oko pitanja Rakitićeve pozicije? Svi koji prate nogomet vide da on ima previše defanzivnih obveza. Zar izbornik ne može naći nekog zadnjeg veznog da rastereti kreativce?
Kojiro Izawa is offline  
Old 13.06.2015., 11:53   #762
Quote:
u prolazu kaže: Pogledaj post
Tu sam zato sto me vi huligancine em sramotite em sto sam ja taj koji svojom lovom cisti za vama.
Boli me kurac ocete li rusiti sto Mamica i Sukera, imate pravo na to....ali kada crtate nacisticke simbole i ugrozavate zivot drugih ljudi....onda itekako imam potrebu da reagiram.

Jeli ti sada jasnije zasto sam tu na temi....danas?
Ovo postaje sve zabavnije i zabavnije
Old 13.06.2015., 11:53   #763
Quote:
zagreb jug kaže: Pogledaj post
Tebe smo čekali.
E, jesi se učlanio u futsal Diname?

Lijepo vas je čitati sve :klap:
Gle, ja svom klincu objašnjavam zašto ne idemo u Maksimir. Koliko je to zajebano kad je u pitanju sedmogodišnjak nabrijan na nogomet, to vjerojatno teško možeš zamisliti. Anyway, on otprilike shvaća koliko je to u njegovoj dobi moguće zašto je to tako. Jednako tako se možeš okladiti da dečku nikad neće pasti na pamet da u starijoj dobi crta svastike bilo gdje. To se zove odgoj.
the edge is offline  
Old 13.06.2015., 11:53   #764
Quote:
dena888 kaže: Pogledaj post
orjuna je evoluirala i sad umjesto petokrakih šaraju kukaste križeve. Pluralizam na vrhuncu
prika, orjuna je uvijek bila kontra petokrake..
Old 13.06.2015., 11:55   #765
Quote:
QeH kaže: Pogledaj post
huligan te obukao jutros mutavi neradniče
ti kao imaš svoju lovu,ti čistiš
Ti suti vise.
Old 13.06.2015., 11:55   #766
Quote:
Il pinturicchio kaže: Pogledaj post
mene je stra da ako reprezentaciju izbace iz kvalifikacija radi ovoga ili necega drugog u iducim kolima da ce najvise najebat navijaci, jer se vec sad digla cila drzava na noge oko kukia, e onda ce oni pokusat stvorit ode englesku tj. njihove zakone zbog "opasnih i nezadrzivih" huligana..
Ti si isto s marsa pao?

Pokušat će stvorit Englesku? Kaj sad imaš?
Old 13.06.2015., 11:56   #767
Quote:
Kojiro Izawa kaže: Pogledaj post
Zašto su novinari prestali Kovača mrcvariti oko pitanja Rakitićeve pozicije? Svi koji prate nogomet vide da on ima previše defanzivnih obveza. Zar izbornik ne može naći nekog zadnjeg veznog da rastereti kreativce?
Iako se slažem da nam svakako treba pravi zadnji vezni, koga bi uopće imali da mu je to prirodna pozicija, da to igra u klubu i da to igra dosta dobro?
Old 13.06.2015., 11:56   #768
Quote:
Ti suti.

nadam se da te neću vidjeti više na ovom dijelu foruma,adio
QeH is offline  
Old 13.06.2015., 11:56   #769
priča se da je u priču sa svastikom umiješan i dario srna. na početku utakmice on je birao stranu, nije slučajno da je odabrao baš onu na kojoj je bio iscrtan kukasti križ.. milicija još istražuje koga je pitao za mišljenje, kad se nakon dobijene kocke za prvenstvo izbora okrenuo prema našim igračima i pitao: "hoćemo ovu stranu?".
osumnjičen je i onaj klinac u dresu reprezentacije italije, koji je, za vrijeme intoniranja hrvatske himne, držao ruku na srcu.
Old 13.06.2015., 11:57   #770
Quote:
B52 kaže: Pogledaj post
prika, orjuna je uvijek bila kontra petokrake..
osim kad se na megdanu oboma nađe šahovnica.
casqc is offline  
Old 13.06.2015., 11:58   #771
Celtic vraća stajanje, Hrvatska vraća verbalni delikt. Živila Britanija
Old 13.06.2015., 11:59   #772
Mi ovdje čekamo zatvaranje teme i razlaz ovih "velikih radnika koji plaćaju ove pizdarije "
Old 13.06.2015., 12:01   #773
Nas fašisti prijavljuju da samo nacisti.

Da - izbacivanju Hrvatske s EPa.
Počitelj je poznat.

Drastične situacije, zahtijevaju drastične mjere!
freelancer is offline  
Old 13.06.2015., 12:02   #774
Quote:
ŽUTI MRAVI kaže: Pogledaj post
Celtic vraća stajanje, Hrvatska vraća verbalni delikt. Živila Britanija
To je to
Joyrider is offline  
Old 13.06.2015., 12:02   #775
Quote:
profesore, kada shvatite da nikoga normalnog nije brige sto imaju poruciti oni koji crtaju kukaste krizeve...onda cete mozda shvatiti onu moju gore recenicu.

Meni je jasno da je tu rijec o ne previse pametnim individuama kojima nije cilj nikakvo velicanje nacizma vec isprovocirati i ukazati na njihovu slavnu i veliku borbu protiv....nemam vise pojma koga..
evo ja sam normalan i mene zanima šta se ima poručit tim činom.

šta ćemo sad?
Old 13.06.2015., 12:02   #776
Kad su Šipci spustili dron mislia sam da je to vrh vrhova, zajebancija i provokacija za naklon svakog umnog bića.
Ali ovo jučer je za oplakat, znači stadion zatvoren, nema publike, šupci iz HNS-a se izolirali i mislili da su sigurni iza policijskih zidova kad ono stvaviše im ga baš kad su biće davali bese jedni drugima kako je sve prošlo bez pizdarija
sve čestitke autoru za ideju i izvedbu
Pa jebote smijem se još od sinoć.

Nema te države, nema te sile, nema tog zakona koji je jači od ULICE kojoj je dokurčila nečija samovolja.
Sad se čeka UEFA, oh noooooo, samo da nas strogo ne kazne
Državnik is offline  
Old 13.06.2015., 12:03   #777
Quote:
prof. Ivanković kaže: Pogledaj post
Ti si isto s marsa pao?

Pokušat će stvorit Englesku? Kaj sad imaš?
Nisan nego s venere.

Pa sad imas blazu verziju toga. Kad nad svin navijackin skupinama bude represija ka nad vama onda mozemo pricat o eng. Daleko od toga da je nama dobro, jer da je, nebi kuki jucer svanija na travnjaku poljuda.
Old 13.06.2015., 12:04   #778
Quote:
Rendolf kaže: Pogledaj post
O NOGOMETU

Katastrofa..Ali teška katastrofa..Kad pogledaš papir imaš osjećaj da bi trebali gaziti sve pred sobom, kad pogledaš igre po klubovima imaš osjećaj da bi trebali osvajati sve redom. Onda skupiš te ljude na hrpu i dobiješ momčad na razini Cipra, Islanda, Azerbajdžana. Nešto kao Nizozemska u periodu 2006-2008. Supertalentirana momčad sa nevjerojatnim kadrom na svim pozicijama, igračima iz elitnih klubova koji su u jednoj momčadi ništa. Veliko ništa.

Mandžukić je promašaj od igrača, da ga nije bilo utakmica bi završila 0-0. Onaj krumpir mu se jedva odbio u gol. Igrač koji stvara nervozu na terenu i samo se čeka da pokupi crveni. Obrana, osim Schife je žalost. Veza izgubljena, kao da ne znaju što i kako treba. Perišić jedini ima volje i snage. Rakitić kao da ne zna igrat u reprezentaciji. Srni i Oliću se zahvaliti, dat im zastavice i dresove za uspomenu i poslati kući.

Ne znam, preloše to izgleda. Subašić me ugodno iznenadio, mislim da će biti dobar vratar. Ostali su srednja žalost.

O POLITICI I SVASTICI

Osobno, pun mi je kurac bio Mamića, Šukera i ostale ekipe. Nisam tip koji će odlaziti na prosvjede jer se time ništa nije postiglo, neću se prepucavati niti uzimati stavove. Podržavao sam proteste protiv te ekipe no sada sam stao na njihovu stranu.

Neki će se sjetiti i upisa nakon utakmice u Milanu. Bacanje baklji, tučnjave na autoputu, uništavanje imovine, svastika. Koji je rezime svega toga?

Dajete vjetar u leđa toj ekipi mafijaša koja puni medije s vama, izrodima kojima je temeljni životni domet nacrtat svastiku ili bacit baklju. Čestitam! Dajete im materijal da objasne kako se oni jadni bore protiv teških delikvenata što i jeste. Najobičniji uteg društva koji koči svaki razvoj. Grupa huligana nesposobna i beskorisna za išta drugo. Ništa konkretno se nije postiglo, nitko nije dao ostavku, niti neće. Samo će se povećati rat protiv huligana a sve više ljudi će stati na stranu HNS-a.

Koliko ljudi prati reprezentaciju neovisno o HNS-u? Jebe im se za Mamića i HNS. Zanimaju ih samo igrači. I takvi ljude ne razumiju te postupke niti žele. Osobno me boli kurac za Hajduk, za Dinamo, Zdravka i Šukera.

U jednu ruku volio bih da izbace reprezentaciju s natjecanja jer s ovakvom igrom bolje da ode dalje Norveška ili netko drugi. Dok s druge strane ne želim to jer bi time ispunili cilj šake jada za koje jadna drveća neumorno proizvode kisik da bi mogli disati..

Odvratno..Nakon HNL-a, prestajem pratiti i reprezentaciju..Dres ionako nisam kupio godinama a o tekmama niti ne razmišljam. Nek im je sa srećom.

Odlično napisano.
wasp x is offline  
Old 13.06.2015., 12:04   #779
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Iako se slažem da nam svakako treba pravi zadnji vezni, koga bi uopće imali da mu je to prirodna pozicija, da to igra u klubu i da to igra dosta dobro?
Jajalo mi prvi pada na pamet. Odradio bi posao kako-tako. Može i Radošević. Nisu ekstra klasa, no prirodna im je to pozicija.
Kojiro Izawa is offline  
Old 13.06.2015., 12:04   #780
Quote:
glasnik avetni kaže: Pogledaj post
evo ja sam normalan i mene zanima šta se ima poručit tim činom.

šta ćemo sad?
To je isto ok!
Lijepo odi na tribine gdje se skupljaju ti intelektualci i porazgovaraj malo sa njima, sto njih muci i zasto crtaju kukaste krizeve po stadionima, pokusavaju bacati suzavac, napadaju ljude po stajalistima na autoputevime te jedni druge propucavaju kada im se ukaze prilika.
Ili mozes procitati profesorov agitpropovski post gore u kojem se ukazuje na nepravilnosti u HNS-u.

Ja sam sa druge strane vise za onu...siba je iz raja izasla.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:51.