Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
30.03.2014., 13:33
|
|
Grahče z kobasicama
Registracija: May 2009.
|
Prošlo je 3 godine otkad su na vlast došli, a goruće probleme još nisu riješili
|
30.03.2014., 21:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2006.
|
Quote:
crazy_borna kaže:
Prošlo je 3 godine otkad su na vlast došli, a goruće probleme još nisu riješili
|
3 godine?
Sudeći po nekim forumašima, kao da su tek 3 mjeseca pa su im svi krivi osim njihovih 
|
30.03.2014., 21:40
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Xenoborg kaže:
Znači, autonomija Istre je zlo, a činjenica da vrvi natpisima na zločinačkom talijanskom jeziku nije problem jer oni to tako žele?
|
Autonomija bilo čega u Hrvatskoj će doći kada nestane Hrvatske, čak i ovaj prijedlog je decentralizacija, s autonomijama smo riješili 1995.
Što se tiče talijanskog jezika,on je uveden voljom lokalnih vlasti i dok traje ta volja, neka ih, njihova stvar
|
30.03.2014., 21:48
|
|
Grahče z kobasicama
|
Quote:
Michael Collins kaže:
3 godine?
Sudeći po nekim forumašima, kao da su tek 3 mjeseca pa su im svi krivi osim njihovih 
|
pa da, ja sam pro-sdp orijentiran ali sam se razočarao u njih i to jako, nisam ništa previše očekivao prije 3 godine, al ovo je ponižavajuće kaj oni rade. Plus njihove afere, a znaju kako je hdz prošao. pametan uči na svojim greškama, a glup na svojim.
Kada su na izbor sdp, hdz, gabrići i orasi- loše nam se piše
|
30.03.2014., 21:57
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
crazy_borna kaže:
pa da, ja sam pro-sdp orijentiran ali sam se razočarao u njih i to jako, nisam ništa previše očekivao prije 3 godine, al ovo je ponižavajuće kaj oni rade. Plus njihove afere, a znaju kako je hdz prošao. pametan uči na svojim greškama, a glup na svojim.
|
i ja sam bivši glasač, čak mi se i Zoki neko vrijeme sviđao, jbg
|
30.03.2014., 21:58
|
|
Mladi starčić
Registracija: Mar 2009.
|
"Ambiciozan" MIlanović
Kako lijepo reče diplomat Plenković o Milanoviću: "ambiciozan".
Podsjetilo me to na upute za ocjenjivanje nečijeg profesionalnog rada, najnegativnija ocjena je "trudi se".
Ne znam je li "ambiciozan" do sada nepoznata ocjena ispod one "trudi se", ali ne vjerujem da je pozitivnija.
Bravo Plenkoviću.
|
30.03.2014., 22:03
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2009.
|
Quote:
Bodul2a kaže:
Podsjetilo me to na upute za ocjenjivanje nečijeg profesionalnog rada, najnegativnija ocjena je "trudi se".
Ne znam je li "ambiciozan" do sada nepoznata ocjena ispod one "trudi se", ali ne vjerujem da je pozitivnija.
Bravo Plenkoviću.
|
Kad ja komentiram takve tipove (poput Milanovića), obično kažem da im ambicija nadmašuje sposobnosti.
|
|
|
30.03.2014., 22:07
|
|
Grahče z kobasicama
|
Quote:
Bodul2a kaže:
Bravo Plenkoviću.
|
isto je, znači da hoće ali ne ide, toliko o tome
EDIT:
E sada dužnost nam je svima izač na izbore, ali alternative nema za ljevicu koliko ima za desnicu.
A Milanović je izgubio moj glas već odavno a potvrdio to s govorom o gladnoj djeci. 
Za skupe automobile se ima, a za hranu i ortopedska pomagala i lijekova se nema.
Očito ova država treba otić u rasulo da bi se neke stvari pokrenule.
|
31.03.2014., 19:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2008.
|
Izgleda, premjer nam je postao sretni otac, ali ne doznadoh, kći ili sin.
|
|
31.03.2014., 19:35
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Hvalite me moja usta,
Eto postrojila se Kukuriku vrhuška i lijepo se hvale kako su divni i krasni, dapače, najbolji   Naravno na čelu sa Šefom.
|
|
|
01.04.2014., 08:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2012.
|
Kad se sjetim one 2007. i račana i kad su počele one rasprave tko će biti novi predsjednik. Naravno ja sam navijao za zokija kao i većina, a onda zapravo nije bio ovoliko omražen kao danas nego zapravo dosta omiljen.
Ali realno tko je mogao i biti bolji od njega u tom izboru?
Vidović, bivši frend od Nadana ili Antunovićka koja je ženski wannabe račan, samo puno iritantnija vezija.
I Picula isto račanova kopija. Iako me on najmanje iritira od svih njih, jer je gospodin čovjek, smiren, nije napuhanko ko ovo dvoje gore.
I Komadina, koji je moj favorit na idućim izborima za predsjednika SDP-a, a svima je jasno da će zoki popušiti na parlamentarnim s toga mislim da će mu Komadina ili Picula biti najizgledniji protivnici. Milanović je za 2 i pol godine politički mrtav, a bilo mu je već i vrijeme.
|
|
|
01.04.2014., 08:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
crazy_borna kaže:
|
Valjda na tuđim, a ne na svojim 
|
|
|
01.04.2014., 09:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2008.
|
Quote:
Martian7 kaže:
Kad ja komentiram takve tipove (poput Milanovića), obično kažem da im ambicija nadmašuje sposobnosti.
|
Kažu da svatko napreduje do granica vlastite nesposobnosti.
Tragedija za ovu državu i narod je da je Srbobran granice svoje nesposobnosti dosegao još kao diplomatski aparatčik, a onda je misterioznim stranačko-izbornim inženjeringom prebacio granice svoje nesposobnosti za nekoliko desetaka stepenica i došao na mjesto Premijera.
|
|
|
01.04.2014., 10:05
|
|
Grahče z kobasicama
|
Quote:
Lorenzow kaže:
Valjda na tuđim, a ne na svojim 
|
ma zajebo sam, i bilo mi je nešto čudno 
Zoki u akciji
|
01.04.2014., 11:27
|
|
Jeb'la vas bista
|
Quote:
pantene85 kaže:
I Komadina, koji je moj favorit na idućim izborima za predsjednika SDP-a, a svima je jasno da će zoki popušiti na parlamentarnim s toga mislim da će mu Komadina ili Picula biti najizgledniji protivnici. Milanović je za 2 i pol godine politički mrtav, a bilo mu je već i vrijeme.
|
Zaboravi da će Komadina tražiti bilo kakvo mjesto u kojem nešto mora i raditi, objašnjavati, organizirati.
Sad se mora 20 godina baviti Gorskim kotarom 
|
|
01.04.2014., 12:35
|
|
Neheksadecimalna osoba
Registracija: Feb 2006.
|
Quote:
pantene85 kaže:
I Picula isto račanova kopija. Iako me on najmanje iritira od svih njih, jer je gospodin čovjek, smiren, nije napuhanko ko ovo dvoje gore.
|
Šta se tiče Picule, čovjek je svakako politički kalibar i pol, umješan političar kojim bi stranka dobila jedan kvalitetniji imidž. No nisam baš uvjeren da je dovoljno čvrst za grubu političku arenu, nedostaje mu agresivnosti i prodornosti. Milanović pak posjeduje ove zadnje dvije nabrojane kvalitete, u vrijeme kampanje za parlamentarne izbore, dok su se drugovi valjali u žabokrečini jugo i srbofilije, dok su pozivali na nasilje protiv homoseksualaca i neistomišljenika, Milanović je postupao kao Picula i bavio se samo SDP-ovim temama, ali to je danas izgubio.
Komadina je izgubio sav politički kredibilitet povlačenjem s mjesta ministra prometa i stoga ga ne vidim na čelu SDP-a.
Ako Milanović i padne, u šta čisto sumnjam jer ne vjerujem da će izgubiti izbore zbog nedostatka političkih veličina u sudski neprocesuiranim strankama, kandidat bi trebao biti netko drugi.
|
|
|
01.04.2014., 12:44
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
Quote:
Bodul2a kaže:
Bravo Plenkoviću.
|
da, to je bilo vrhunsko tapsanje po glavi - sa stilom i nimalo dvosmisleno: nek se mali trudi, ne ide mu ali neka ga.
|
|
|
01.04.2014., 13:19
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
crazy_borna kaže:
|
Ma zajebavam se; ja tražim dlaku u jaju  ništa u načelu nisi zajebo. Pametan, u svakom slučaju, i na svojim greškama uči, a i na tuđim. Budala ni na svojim ni na tuđim. 
|
|
|
01.04.2014., 13:38
|
|
more human than human
Registracija: Nov 2005.
|
zasto bi milanovic ucio iz svojih ili tudjig gresaka? pa on je sam izjavio da njegova vlada 'posluje' po principu pokusaja i pogresaka, s tim da je on kao veliki poliglota naravnu upotrijebio rijeci trial and error, te dodao kako je nuzan clean start i due dilligence i kako ce se rspisati tenderi za ovo i ono... prolaze godine ali jedino kaj je napravljeno se svodi na poklanjanje nepotrebnog posla francuskim konzultantima, konstantna nabavka novih auta i posjet australiji i novom zelandu. eh da, ne smijem zaboraviti ni brljavljenje po kompletnoj domacoj legislativi i stvaranje kaosa u pravosudju (i zdravstvu i obrazovanju ali da ne sirim).
|
|
|
02.04.2014., 11:23
|
|
Registrirani korisnik
|
U Presjedništvu SDP-a nalaze se dva teška kriminalca.
To je danas evidentno, s time da Linićev kriminal još nije potpuno razjašnjen i nesaglediv, ali vjerujem da će to biti jedan od većih pravosudnih progona nakon smjene Vlasti.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:14.
|
|
|
|