Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 14.03.2014., 11:29   #1
Zoran Milanović (Zbirno) II

Pošto je prijašnja tema dostigla 10000 postova i prema pravilima foruma se zatvara otvaram novu.

link na stare postove je ovdje https://www.forum.hr/showthread.php?t=623565

nastavite
Roko is offline  
Old 14.03.2014., 11:34   #2
Molio bih anketu da ocijenimo premijera u aktualnom trenutku
Old 14.03.2014., 11:52   #3
Quote:
TAKESHI kaže:
U ljude sa tamnijim tenom
(Sigurno imaš tamniji ten, jesam li pogodio?)
nista vise, niti manje tamniji nego ti.

pretpostavljan da si onda pod onim "vi" mislio zapravo na sebe i mene.

Quote:
Xenoborg kaže:
Ako i jest, nisu objasnili kako i čime.
Nije teško zaključiti da je jedan od sudionika bio i Brkićev brat. A kako je nekim slučajem i presuda partiji pala u vrijeme Milanovićeva izleta, zašto to ne zakamuflirati Titom?
dakle, nisu objasnili kako i cime su eventualno nezadovoljni milanovicen, ali su precizno objasnili da su to hdz-ovci na celu sa brkicevin braton. naravno da za te svoje tvrdnje imas dokaze.

http://www.tportal.hr/vijesti/svijet...ilanovica.html
vlaški is offline  
Old 14.03.2014., 11:53   #4
Ja mu dajem 2

To je dovoljno za prolaz, ali ima jako puno prostora za napredak.
Old 14.03.2014., 11:59   #5
Quote:
netsky prospekt kaže: Pogledaj post
Samo zbog posjete Mostaru ima par bodova, ostalo, jako, jako slabo
Old 14.03.2014., 12:06   #6
Komunikacija => 1
Snalaženje na funkciji koju obnaša => 1
Pokazano znanje o bilo kojem resoru vlade => 1
Domoljublje => 1
Prihvaćanje opravdanih kritika => 1

Bahatost => 5
Upotreba fraza koje u kontekstu koji je nespojiv s izrečenim =>5
Uništavanje ugleda RH =>5

Zbirno = DIKTATOR
Petro is offline  
Old 14.03.2014., 12:19   #7
Pričati o tome da Milanović sramoti ovu državu je prestrašno i presmiješno.
Imam stranku čiji je čelnik skupa s njih još 20-ak u zatvoru ili u pritvoru, neki već i izašli.
Osuđena je i stranka.

Nije se rodio taj Milanović koji će to nadmašiti
Old 14.03.2014., 13:02   #8
ZORANIZMI
http://www.politikaplus.com/novost/9...vijek-sokirati

ZAKONI I SDP

- Mi ćemo snositi posljedice, a nakon što nas se kazni mi ćemo promijeniti zakon, jer to možemo.

SLUČAJNA DRŽAVA

- Očigledno smo svi prepušteni slučaju, a država koja je prepuštena slučaju je slučajna država.

SLUČAJNI KAPETAN

- Da bismo sutra imali više, danas trebamo malo stati na kočnicu. Na istom smo brodu, on nije šupalj, ali oluja je.

SLUČAJNI HRVAT

- Hrvat za mene nije pitanje krvi, nego pitanje izbora.

AIRBUS U MAGLI NA PUTU U EU

- Mi nismo guske u magli nego prije Airbus u magli.
Ber is offline  
Old 14.03.2014., 13:02   #9
O HRVATSKIM PERSPEKTIVAMA NAKON ULASKA U EU

- Čak i da ne radimo ništa, nešto će se dogoditi.

KAD ME JEDNOM NE BUDE

- Kad jednom odem s vlasti, želio bih da me ljudi ne pamte po ničemu.

SKROMNOST

- Moramo pospremiti nered star 20 godina, a to je i za pametnije tipove od mene velik zalogaj.

SAM O SEBI KAO VELIKOM DRŽAVNIKU

- Najbolji državnici dolaze na najzahtjevnije poslove u pravilu nespremni jer niste nikad ni svjesni što vas sve čeka.

O MOGUĆEM PADU KREDITNOG REJTINGA

- Kad bismo išli brzinom koju traže rejting agencije, bili bismo u opasnosti da završimo kao oni koji idu prebrzo, a nemaju dobre gume.
Ber is offline  
Old 14.03.2014., 13:04   #10
PLIVAČI I NEPLIVAČI

- Ako Njemačka uđe u recesiju, jao si ga nama. Svi oko nas su u recesiji, Njemačka je jedva iznad vode.

JA NISAM KOCKAR ALI GUBIM

- Priznat ću vam, ne gledam svakoga dana statistike jer nisam kockar i kladioničar, nego sam predsjednik Vlade.

POGLED IZ NOGOMETNOG KORNERA

- Ovo je država, kakva je da je, ali je naša država i vodimo je ozbiljnije i odgovornije od većine onih koji su u nogometu ili nekim drugim sportovima.

POGLED IZ NOGOMETNOG KORNERA II

- Učinit ću sve da stadioni budu sigurni, da bude reda, ali da ćemo se osjećati odgovornima ako iz prilike da zarade za sebe velike novce budu izbačeni neki ljudi, neću. Ja znam da je moja savjest čista.

KAD ĆE HRVATSKIM GRAĐANIMA BITI BOLJE

- Ja nisam ovdje da ikoga tješim, nisam duhovni otac, ja sam premijer.

DEUS EX MACHINA

- Neću se pojaviti kao Bog iz mašine, kao veliki dragi vođa i rješavati probleme u kritičnim trenucima.
Ber is offline  
Old 14.03.2014., 13:04   #11
STRATEŠKE GRANE U RIMI

- Bavit ćemo se poljoprivredom, nećemo se baviti svemirskom tehnologijom. Bavit ćemo se brodogradnjom, turizmom, stanogradnjom, gradnjom.

UZOR

- Primjer nam je Austrija, bogata država za koju kad pitate "što veliko dolazi iz Austrije" nitko ne zna. Sve po malo.

O NESPREMNIM MINISTRIMA

- Svi su spremni, jesu li jednako spremni... To je momčad, u momčadi imate svjetske zvijezde, imate obične zvijezde.

A TKO JEST SVJETSKA ZVIJEZDA U NJEGOVOM TIMU?

- A, ne, to nije nitko. Nitko nije svjetska zvijezda, jer Hrvatska nije svjetska zvijezda. Hrvatska je zvijezda.

ZATO JER MOŽEMO I: ŠTO ĆE NAMA SIGURNOSNE PROVJERE

Kada bi provodili zakon o sigurnosnim provjerama u najboljoj vjeri i u smislu kako je pisan, naša bi Vlada počela funkcionirati tek oko Uskrsa. Taj ćemo zakon malo prilagoditi realnosti, bit će demokratičniji i normalniji.

ZATO JER MOŽEMO II: PLATIT ĆEMO KAZNU ZA NEPODNOŠENJE IZVJEŠĆA, A ZATIM...

- Mi ćemo snositi posljedice, a nakon što nas se kazni, promijenit ćemo zakon. Jer možemo.

NE BU NITKO IMAL PLAĆU VEĆU OD MOJE

- Hrvatski zastupnici u Europskom parlamentu trebali bi imati hrvatske plaće. Parlamentarci su i dalje rezidenti Zagreba, Karlovca i Dubrovnika, a ne Bruxellesa. Tu dolaze raditi i trebaju imati pokrivene troškove, ali plaća je hrvatska. Nikad nisam shvaćao zašto je plaća skandinavskog zastupnika i bugarskog morala biti ista.
Ber is offline  
Old 14.03.2014., 13:04   #12
Quote:
Milanoviću dvojka.
Katastrofalni kriteriji zadržavanja ili otpuštanja ministara, loši međustranački odnosi (IDS, npr.), nepotrebni verbalni gafovi, preagresivna komunikacija s novinarima u intervjuima, kukavičluk u otkazivanju za Hrvatsku štetnih vatikanskih ugovora, neodlučnost u provođenju pravih reformi, predstavlja pretvrdi autoritet u stranci koji ne trpi kritike.
No ima i pozitivnih strana (); prvi premijer koji je pokazao pravo zalaganje za Hrvatsku (Zakon o pravosudnoj suradnji, Hernadi), premijer koji posjećuje Hrvate izvan Hrvatske bez populizma i ubiranja glasova, zna pokazati da zna o čemu govori, vodi vladu koja iako nema rezultata, ostavlja dojam nekorumpiranosti.
Najveći je neprijatelj Z. M.-u upravo Z. M. Trebao bi malo poraditi na sebi.

Quote:
vlaški kaže: Pogledaj post
dakle, nisu objasnili kako i cime su eventualno nezadovoljni milanovicen, ali su precizno objasnili da su to hdz-ovci na celu sa brkicevin braton. naravno da za te svoje tvrdnje imas dokaze.
Ne trebaju mi nikakvi dokazi jer je to isključivo moje mišljenje bazirano na okolnostima.
Xenoborg is offline  
Old 14.03.2014., 13:07   #13
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post
Ja mu dajem 2
Je li -2, ili 2 prema 3?
Dvojka je najteža ocjena za dobiti, zapravo dvojka se daje samo ono kada se ne želi dati 1 i još jednu godinu mučiti s tako lošim učenikom

Prema tome, ja bih mu dao 2 samo zato da ga ne gledam sljedeće godine ... ali situacija je takva, da ako ga ne želim gledati sljedeće godine, ipak mu moram dati 1

Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Samo zbog posjete Mostaru ima par bodova, ostalo, jako, jako slabo
Misliš da loš učenik prelaskom u drugu školu odjednom postaje dobar učenik? Teško.

Quote:
Petro kaže: Pogledaj post
Komunikacija => 1
Snalaženje na funkciji koju obnaša => 1
Pokazano znanje o bilo kojem resoru vlade => 1
Domoljublje => 1
Prihvaćanje opravdanih kritika => 1
Pa kako domoljublje 1, a čovjek otišao u Australiju? Mislim da je tu zaslužio bar 3. Međutim sve ostalo je vinograd pa na ukupnu ocjenu ne može imati utjecaja. Tek toliko, da roditelji ne budu sasvim očajni.
Old 14.03.2014., 13:18   #14
jedinica (1) bez mogucnosti ispravka jer je na svim poljima iznevjerija glas koji san mu poklonija na izborima.

kako bi ban reka: sa mi je za...
vlaški is offline  
Old 14.03.2014., 13:19   #15
Crni Zoran

Meni je nešto slično palo na pamet ali sam odustao misleći kako je to ipak pregrubi humor, no ovdje mislim da je dobro pogođen
Old 14.03.2014., 13:23   #16
trojka,ponajvise zbog potpore hrvatima u bih

sto se tice te njegove bahatosti,to je dobro,dok ne pocne pretjerivati

jos kad vidimo tko mu je trenutno glavni protivnik za premijersko mjesto,mozemo se samo nadati da ce zoki jos godinama
biti premijer,barem dok oporba ne nadje nekog dobrog i sposobnog kandidata
balkanunited is offline  
Old 14.03.2014., 13:26   #17
Ja sam dala dvojku jer ga želim gledati

Slažem se sa negativnostima koje je naveo kolega Xenoborg osim možda pitanja vatikanskih ugovora jer taj kukavičluk razumijem, treba ojačati svoju poziciju u narodu za takve poteze.

Dodala bi da se previše udaljio od nekih prizemnih stvari što i sam priznaje pa tako on nema blagogo pojma o autima.
Oni su tamo nekim automatizmom naručili aute koji su ostarili, istekao leasing i štajaznam, snizili cijenu i ajde bok.
U ovoj situaciji ne neoprostivo da ako zbog ničeg,a onda populizma kojeg malo treba priupitati se da li nam treba baš svaki auto za koji ej HDZ mislio da mu treba
I sada ispada da su naručili nešto uopće ne analizirajući situaciju, a stanje u državi je takvo da si tako što ne mogu dopustiti dok narod živi sve lošije.

Ja znam da on uživa u visokoj politici, ali Zoki zlato nema visoke politike bez one malo manje visoke

Želim da on ostane jer i takav kakav je smatram da je najmanje zlo u usporedbi s ostalim pretendentima na mjesto premijera.
Old 14.03.2014., 13:33   #18
Quote:
Meni je nešto slično palo na pamet ali sam odustao misleći kako je to ipak pregrubi humor, no ovdje mislim da je dobro pogođen
Dok čitam njega, kao da čitam izjave djece iz vrtića.
"Mama mi ne da da trgam pločice u kupaoni".
Smiješan je, a trebalo bi plakati koji nam ograničeni čovjek gospodari ogromnom moći.
Ber is offline  
Old 14.03.2014., 13:36   #19
Quote:
balkanunited kaže: Pogledaj post
trojka,ponajvise zbog potpore hrvatima u bih
Također.
Old 14.03.2014., 13:37   #20
Quote:
KatarinaRi kaže: Pogledaj post
Ja sam dala dvojku jer ga želim gledati

Slažem se sa negativnostima koje je naveo kolega Xenoborg osim možda pitanja vatikanskih ugovora jer taj kukavičluk razumijem, treba ojačati svoju poziciju u narodu za takve poteze.

Dodala bi da se previše udaljio od nekih prizemnih stvari što i sam priznaje pa tako on nema blagogo pojma o autima.
Oni su tamo nekim automatizmom naručili aute koji su ostarili, istekao leasing i štajaznam, snizili cijenu i ajde bok.
U ovoj situaciji ne neoprostivo da ako zbog ničeg,a onda populizma kojeg malo treba priupitati se da li nam treba baš svaki auto za koji ej HDZ mislio da mu treba
I sada ispada da su naručili nešto uopće ne analizirajući situaciju, a stanje u državi je takvo da si tako što ne mogu dopustiti dok narod živi sve lošije.

Ja znam da on uživa u visokoj politici, ali Zoki zlato nema visoke politike bez one malo manje visoke

Želim da on ostane jer i takav kakav je smatram da je najmanje zlo u usporedbi s ostalim pretendentima na mjesto premijera.
Radio sam u više ministarstava i pre dobro znam kako se pišu planovi nabave.
Svaki pojedini ministar je pre dobro bio upoznat sa tim što se nabavlja od auta i zašto.
Takve stvari se planiraju i odobravaju samo i samo na najvišem nivou.
Svaki pojedini ministar je posebno pitan kakav hoće auto za sebe i uopće ne sumnjam da su potrošili podosta vremena da pregledaju što se nudi i odaberu igračke za sebe.

Dakle, ta sranja kako nisu imali pojma, mogu prodavati samo neiskusnom puku.
Ljudska govna.
Ber is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 06:13.