Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.04.2024., 18:09   #1281
Quote:
Ona007 kaže: Pogledaj post
Mislim da će progovorit lik, uhitili su mu cijelu obitelj, i i oca i brata, a sada i majku.
Na kraju će cijelo selo bit krivo i zamisli selo se zove Zlot.

Jednog policajca sam slušala kaže da se njemu čini da proljeće utječe na zločine, da se puno zločina odigra s prijelaza sa zime na proljeće
A seljani Zloćani.
Makovnjacha is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:12   #1282
Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post
Jevtović mi je najgore od svega. Ako već moram rangirati te užase. Jer je tu majka držala stražu
Ma fuj
I meni isto.

Ovo s Dankom je odvratno na drugačiji način.
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:18   #1283
Quote:
Ovo nije BBC website. Neki lažni je.
Nije lažni. https://www.bbc.com/news/world-europe-68743220
Old 06.04.2024., 18:20   #1284
Quote:
Makovnjacha kaže: Pogledaj post
A seljani Zloćani.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9...91%D0%BE%D1%80)

Piše da su poljskog porijekla. Imaju neke pećine. Nisu valjda Danku stavili u pećinu?

Quote:
Prva ispitivanja Lazareve pećine je izvršio Feliks Hofman 1882. godine. Sedam godina posle Hofmana, speleološka istraživanja objavio je i Jovan Cvijić. Pećinu je izgradila podzemna reka koja i dalje prolazi kroz nju. Ukupna dužina ispitanih kanala Lazareve pećine je 9818 m, a procenjena dužina pećinskih kanala prelazi 10 km. Ukupna površina pećine je 9907 m². Procenjuje se da zapremina pećinskih prostorija iznosi više 52.000 m³.
Old 06.04.2024., 18:29   #1285
Quote:
Jednog policajca sam slušala kaže da se njemu čini da proljeće utječe na zločine, da se puno zločina odigra s prijelaza sa zime na proljeće
Ma da nije retrogradni Merkur.

Quote:
Velo C. Raptor kaže: Pogledaj post
u proljece je najvise suicida. Ima veze sa proljetnim umorom i depresijom.
Rekao je T.S. Eliot: April is the cruelest month
Poubelle is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:29   #1286
Mene zanima što Rumunji pišu o svemu, ovome, ipak je jedna njihova državljanka bila uhićena, osumljičena, ako uopće što izvještavaju!? Kako oni sad gledaju na susjede zbog svega toga?!
terrasolis is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:35   #1287
Quote:
https://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9...91%D0%BE%D1%80)

Piše da su poljskog porijekla. Imaju neke pećine. Nisu valjda Danku stavili u pećinu?

Sve manje nade imam da će se tijelo naći...
Makovnjacha is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:45   #1288
Quote:
Mislim da će progovorit lik, uhitili su mu cijelu obitelj, i i oca i brata, a sada i majku.
Na kraju će cijelo selo bit krivo i zamisli selo se zove Zlot.

Rade pritisak preko obitelji, moguce da je tip neka specificna licnost kako su neki ranije pisali, i nije ga moguce ovim metodama slomiti.
Lilli rain is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:46   #1289
Jasno mi je da trebaju sve pretraživati, ali nekako nisam ni očekivala da će od svih tih prostora smjestiti tijelo u svojem dvorištu ili imanju. Jesu glupi, ali opet je valjda prvi poriv odnijeti ga što dalje...i da, ovo može trajati tko zna dokle.
Old 06.04.2024., 18:49   #1290
Quote:
trnoruža kaže: Pogledaj post
Jasno mi je da trebaju sve pretraživati, ali nekako nisam ni očekivala da će od svih tih prostora smjestiti tijelo u svojem dvorištu ili imanju. Jesu glupi, ali opet je valjda prvi poriv odnijeti ga što dalje...i da, ovo može trajati tko zna dokle.
Cijeli zivot su tamo, sigurno znaju jako puno lokacija gdje ce ju biti tesko random naci. Ovo da je kod njih u dvoristu bi isto bilo prejednostavno, cak i za njih. Gdje su sad one vidjelice, vracari..
Lilli rain is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 18:55   #1291
Imaju samo tri bazne stanice ali mogu imati neku ideju gdje su se svi iz ove obitelji kretali.
Ako su išli skupa onda su telefoni bili skupa ( ukoliko nisu ostavili telefone doma)
Onda auta: auto počinitelja je bio u policiji. Čije je auto korišteno? Od brata?
Je li to auto vidjeno igdje na kamerama?
Netko je napisao da su išli pješke kroz šumu. Nisam našla nigdje tu informaciju.
Pogledala sam na karti, Zlotska rijeka postoji u Zlotu. Da nisu bacili tijelo u rijeku?
Stari Banjski Put gdje je smetlište je udaljeno 11.5km od tog njihovog sela. Ne vjerujem da se može pješke.
Mislim da policija već zna koji je auto korišten.

Usput: ministar je na presici izjavio da je automobilom upravljao DD a da je SJ izašao i ubio Danku. Sad ispada obrnuto. Hmmmm
Old 06.04.2024., 18:57   #1292
mala Danka je na tako besmislen način stradala. na šta ta kuća liči, zapuštena i obrasla šta je majci bilo da ide tamo sa djecom nakon toliko godina lokacija ko iz resident evila. i ova 2 montruma baš u tom vremenskom periodu bili na terenu.. život piše čudne i okrutne priče, mala Danka nije imala nikakve šanse
noo44 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:02   #1293
Nažalost, imamo i mi u BiH jezivih slučajeva.
Ko želi čitati, smrt malog Smaje.
Pa oni u Hercegovini što su bacili tek rođenu bebu niz liticu.
Obje materešine su u zatvoru u mom gradu.
Maca. is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:03   #1294
Ovaj slucaj ce biti mozda i najmisteriozniji skucaj u oblasti kriminalisrike na Balkanu, a mozda i sire. Imam osjecaj da sve sto se desava nakon izjave Vucica o smrti djevojcice je samo zavjesa i prica za medije i gradjane i publiku, a bojim se da se iza zavjese nesto mnogo vece, ozbiljnije i uzasnije odigrava. Mozda su na tragu da ukrote jedan citav lanac trgovine organa ili trgovine djece i ljudi..vidjet cemo..sjetite se samo situacije tijekom ponedeljka i utorka, pa slucaj ode u skroz drugom neocekivanom pravcu..imam osjecaj da ce i sada tako biti i da se iza ovoga ne krije samo nestanak/smrt malene Danke , vec mnogo vise povezanih slucajeca i mnogo vise ljudskih zivota..
Samsung2007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:12   #1295
Quote:
Simpsolina kaže: Pogledaj post
A djeca što su letila sa terase?
Tonje onaj u kampu na moru. Bacio mislim 5 djece kroz prozor.

Sent from my SM-A137F using Tapatalk
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:17   #1296
Ja baš ne mislim da je ovo nešto drugo nego baš ovo o čemu se i priča, dvojica monstruma.

Cijeli slučaj je kao nešto što je pisao Stephen King, ali kao što Simpsa reče, ljudima nije dovoljno. I dalje se priča o trgovini djece i dvojici alkosa koje su "žrtvovali".

Nadam se da će se slučaj razotkriti do kraja, kad tad.
dextra_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:19   #1297
Quote:
spalatinaS kaže: Pogledaj post
Sad bez ironije, ja nisan cula za ovako svirepo ubojstvo djeteta na ovim podrucjima nazvat cu geografski Balkan.Vjerujem da se policija i sve sluzbe koje su se profesionalno susrele sa akterima ovog zlodjela isto prvi put susrecu sa ovakvim zlocinackim umovima.
2016. kod Zajecara isto djevojcica od 3 godine, Anđelina. Grozno nesto -.-
Ali da, ovi sa svaki dan novim pricama su posebni rang...
Hoola is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:27   #1298
Ja ipak imam osjecaj da se ovdje radi o nekom lancu i vise povezanih slucajeva i vise zivota..Na dobrom tragu su oni da otkriju Dankin slucaj, ili su ga vec mozda i otkrili, ali su onda sigurno nasli veliku povezanost i sa drugim prijasnjim slucajevima.

Ovu dvojicu su zrtvovali, samo da se javnost obmanjuje, ko zna kakav je dogovor sa njima.

Hipoteticki, oni ce biti narodni heroji ako cijelu istragu cijelo vrijeme budu drzali u pogresnom pravcu a ako oni uspiju razotkriti cijeli taj lanac i sve pohapsiti...
Samsung2007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:53   #1299
Ova prica ne pije vode. Ova dvojica bas da su totalno pijani, totalno ubijeni od alkohola, pretpostavimo imaju dugogodisnje iskustvo i sa alkoholom i sa voznjom u pijanom stanju, i da im se desi da udare autom dijete, tu bi doslo do totalno suprotne reakcije..otrijeznili bi se oni odmah i istina bili bi oni u panici, ali bi reagovali ljudski da spase dijete a i sebe, da sto vise smanje kazne ..da su dijete dovezli do bolnice, najvise bi dobili po godinu ili maksimalno dvije godine zatvorske kazne..

Koji motiv mora biti da ti umjesto kazne od godinu/dvije riskiras dozivotnu robiju i da unistis i Dankinu ali i svoju cjelokupnu obitelj?

Nema sanse da su oni to uradili...Drugo, sta je pronadjeno na samom mjestu gdje su autom udarili Danku i sta je pronadjeno na samom autu? Mislim jedno veliko nista, sto njima daje sanse da budu i oslobodjeni ako se tijelo ne pronadje, a to ni u kom slucaju ova dva intelektualca u tom trenu nesrece a ni nikada ne bi sami shvatili...
Samsung2007 is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2024., 19:56   #1300
Quote:
Samsung2007 kaže: Pogledaj post
Ja ipak imam osjecaj da se ovdje radi o nekom lancu i vise povezanih slucajeva i vise zivota..Na dobrom tragu su oni da otkriju Dankin slucaj, ili su ga vec mozda i otkrili, ali su onda sigurno nasli veliku povezanost i sa drugim prijasnjim slucajevima.

Ovu dvojicu su zrtvovali, samo da se javnost obmanjuje, ko zna kakav je dogovor sa njima.

Hipoteticki, oni ce biti narodni heroji ako cijelu istragu cijelo vrijeme budu drzali u pogresnom pravcu a ako oni uspiju razotkriti cijeli taj lanac i sve pohapsiti...
Tko će bit narodni heroj?
Je li ti znaš koliko jedna ovakva potraga košta?
I to je sve gluma?
Svašta ćemo još čuti.

Ja bih prije rekla da ovaj koji je priznao ubojstvo a bio je otišao radit u Njemačku i naglo se vratio da bih ja da sam na mjestu policije javila njemačkoj policiji da vide ako nemaju nekih nerješenih slučajeva na mjestima gdje je on bio.
Jer hladnokrvno udaviti dijete, očito mu nije prvi put!
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 16:06.