Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Gastronomija

Gastronomija Za kuhare i kuharice te one koji to žele postati
Podforumi: Eno i ino, Hrana i zdravlje, Kuhinja bez mesa

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.04.2023., 10:55   #161
Quote:
ma.nx kaže: Pogledaj post
kupili oboje baš jučer i mogu iz prve ruke potvrditi navode uzeli još i škripavca, i masline bez koštica

+1, meni je i voće i povrće u lidlu dosta dobro, što se kvalitete tiče... neko vrijeme su imali sramotan izbor doduše, ali krenulo je na bolje

baš na vukovarskoj uzeli tikvice, brokulu, mladi krumpir... sve vrlo dobro!
Meni je evo u Konzumu okay povrće ali u plodinama kriminal
Old 05.04.2023., 12:25   #162
lidl ima odlicnu ponudu jabuka, i za svaku pise koja je sorta, a ne kao prije crvena i zelena hahah
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 12:39   #163
Evo sad su dobili crimson snow i jonaprinc.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 13:14   #164
Drže ljute umake i van tematskih tjedana?
Andrej is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 15:02   #165
Quote:
_MK_ kaže: Pogledaj post
Evo sad su dobili crimson snow i jonaprinc.
Crimson snow sam uzela prije koji tjedan, tako su lijepo izgledale onako crvene i krupne... (bez)okus žešće razočaranje.
gregoria is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 16:44   #166
Quote:
gmit kaže: Pogledaj post
Zasto facepalm? Pa to je sasvim korektan razlog...
Facepalm jer se žali na poskupljenja ali ne ide gledati niže cijene već kupuje na istom mjestu iz navike.

Loše ti je, žališ se ali ostaješ gdje jesi jer ništa ne mjenjaš. Malo podsjeća na priču sa žabom i vodom koja postaje sve vruća.

Ja sam osobno od kada su počela poskupljenja promjenio način kupovine i gdje kupujem.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 18:40   #167
Logika bi ti imala smisla da je Lidl u odnosu na Kaufland nesto specijalno skuplji, a to u njegovom slucaju mozda uopce nije tako. Ukupno povecanje cijena u svim ducanima je daleko vece nego ikakva usteda koju ce ostvarit prelaskom u Kaufland tako da njegovo zaljenje svejedno ima smisla.
bLah. is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 19:07   #168
Quote:
gregoria kaže: Pogledaj post
Crimson snow sam uzela prije koji tjedan, tako su lijepo izgledale onako crvene i krupne... (bez)okus žešće razočaranje.
Mene podsjećaju na Fuji - ja to zovem "light jabuke". Hrskavo i vodenasto, ali okusa nema. Otprilike kao light mlijeko s 0,9% masti
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 19:42   #169
Fuji su jako slatke jabuke i imaju okusa.

Iako ja preferiram slatko-kisele sorte.
Hiawatha87 is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 19:54   #170
Znači, ja se moram posuti pepelom. Istekao mi kupon za nagradu jer papira nije danima bilo u poslovnici. I poslali mi mail na moju prituzbu da ne mogu produziti kupon i da je papir dostupan u drugim poslovnicama.Pisala sam o tomw par postova prije.
I danas evo u aplikaciji, stavili mi natrag kupon. Ne znam kako i tko i sto, ali evo imam kupon u aplikaciji. Ugodno sam iznenađena i iskreno, nije mi uopce do kupona, ali ovo je fer potez prema kupcu. Svaka čast, nisam to očekivala.
džuvanasamting is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.04.2023., 21:22   #171
Quote:
džuvanasamting kaže: Pogledaj post
I danas evo u aplikaciji, stavili mi natrag kupon. Ne znam kako i tko i sto, ali evo imam kupon u aplikaciji. Ugodno sam iznenađena i iskreno, nije mi uopce do kupona, ali ovo je fer potez prema kupcu.
Pa nek netko kaže da Lidlovci ne čitaju forum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Loreanna is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.04.2023., 22:05   #172
Quote:
bLah. kaže: Pogledaj post
Logika bi ti imala smisla da je Lidl u odnosu na Kaufland nesto specijalno skuplji, a to u njegovom slucaju mozda uopce nije tako. Ukupno povecanje cijena u svim ducanima je daleko vece nego ikakva usteda koju ce ostvarit prelaskom u Kaufland tako da njegovo zaljenje svejedno ima smisla.
Obzirom na proizvode koje je naveo imao bi uštedu jer smo i to uspoređivali.
Barem ja osobno iz Kauflanda izađem sa vrećicom ili dvije dok iz Lidla sa par stvari u ruci. Uspoređujem cijene pa znam, zašto potrošiti više ako mogu manje.
Sky Glass is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 00:13   #173
ja kupujem u oba dućana i redovne cijene su generalno više u kauflandu. to sam primjetila i bez uspoređivanja, a onda sam počela uspoređivat iste proizvode i potvrdila ono šta sam primjetila. svejedno, i dalje ponekad odem u kaufland jer imaju veći izbor od lidla. odem i ako je na akciji nešto šta mi triba.
kavopija-14 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 12:21   #174
kaufland je meni bolji jer ima bolji izbor i vecu ponudu nego lidl, a i njihova kartica vjernosti je bolja neg lidlova
ibilic1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 12:37   #175
uzela i ja jučer jednu crimson snow, meni se svidjela, nekako mi je baš fino osvježavajuća
došla sam pohvaliti uskršnju pletenicu iz lidla, prefina mi je! mekana i vrlo ukusna, ne preslatka, ali dovoljno!

na knežiji je kaos bio, Bože sveti kao da je dan prije sudnjeg i nisu ispravno označili podravka juhe kao snižene, iako su u letku snižene, na polici uredno stoji puna cijena blagajnica nema pojma je li sniženo ili nije, dolazi njezin kolega i uvjerava me da sam ja u krivu, pita je li im piše na polici da su snižene, kaže mi "da bih trebala bolje čitati" letak jel ja mu hoću pokazati da sam ispravno pročitala i da je njihov propust, dok sam uzela mobitel i digla pogled, on ni 5 ni 6 - ode ljudi u redu psuju blagajnicu, ni krivu ni dužnu, vjerojatno i mene što uopće pitam za te juhe... i tako...
totalni kaos
ma.nx is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 12:38   #176
Je, super im je kartica, ja sam dosad jednom u tri godine aktivirao neki kupon. Imam valjda 500 beskorisnih bodova gore.
_MK_ is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 12:44   #177
I ja se pitam čemu uopće služi ta Kauflandova kartica, godinama je skeniram, a ni sam ne znam zbog čega.
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.04.2023., 13:44   #178
Quote:
Henry Miller kaže: Pogledaj post
I ja se pitam čemu uopće služi ta Kauflandova kartica, godinama je skeniram, a ni sam ne znam zbog čega.
Da znaju neki ako ih zanima što ti kupuješ. Da vidu je li palu akcije kod tebe itd. Podatak nevažan kod jedne osobe ali evo kod par 1000 ili 10000 se da tu nešto skužiti. Ili barem će tako tvrditi ljudi koji su za to zaposleni.
Old 07.04.2023., 13:56   #179
neki artikli su jeftiniji samo ako skeniras karticu
Old 07.04.2023., 14:39   #180
Quote:
MrsGahan kaže: Pogledaj post
Da znaju neki ako ih zanima što ti kupuješ. Da vidu je li palu akcije kod tebe itd. Podatak nevažan kod jedne osobe ali evo kod par 1000 ili 10000 se da tu nešto skužiti. Ili barem će tako tvrditi ljudi koji su za to zaposleni.
Da, njima je to svakako od koristi.
Henry Miller is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 14:13.