Natrag   Forum.hr > Društvo > Politika > Politička scena

Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 13.04.2015., 09:43   #1781
ma zoran je dosljedan u svojem ludilu, ne glumi on uvrijedjenu frajlu nego je pceo vjerovati sam sebi kad ispred ogledala urlice kako je samo on u pravu a ostali su ili korisne budale ili smetnja. gubitak izbora, izbacivanje iz stranke, a nakon toga, ja ne vidim cime bi se ovaj covjek mogao baviti izvan politike.
Old 13.04.2015., 11:36   #1782
on konzultacije vidi kao pozivanje na red, da ne kažem odlazak na sud.

a on priznaje samo sud svoje partije.
iako, da je tomu stvarno tako vidjet ćemo tek kada ga partija pokuša politički smaknuti nakon izbora.

SKINITE MARASOVCU BAN
.exe is offline  
Old 13.04.2015., 12:19   #1783
pokusa? ako (kad) izgubi izbore, on nestaje iz sdp. partija oprasta poraz ali ne oprasta gubitak onoga sta smatraju obrazom.
Old 13.04.2015., 14:36   #1784
zanima me, kad ga krenu micati nakon izbora, da li će i onda priznati sud svoje partije.
ili će biti koprcanja, nadmudrivanja i ocrnjivanja voljene.

što to partija smatra svojim obrazom?

SKINITE MARASOVCU BAN
.exe is offline  
Old 13.04.2015., 15:15   #1785
Quote:
.exe kaže: Pogledaj post
što to partija smatra svojim obrazom?
Što se tiče nosioca ove teme taj ima obraza raditi budale od svih nas pa preko bliske osobe kroz partijsku trbuhozborku I. Tomu poručuje: 'Premijer nije imao pojma da se miče grb s tablica'

Quote:
– Premijeru je ostalo 'ispod radara' što ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić radi na redizajnu registarskih oznaka. Nije imao pojma da se s registarskih pločica miče hrvatski grb, a to je vrlo loš potez – kaže osoba bliska premijeru [....]
Dodao je da je premijer potez svoga ministra ocijenio vrlo lošim jer je uvjeren da, kada bi se pitalo građane, njih devedeset posto reklo bi da državni grb treba ostati.

– Usporedba sa zemljama EU ne stoji jer smo mi 1990. stavili grb na registarske oznake i imamo poseban odnos prema tome – kazao je sugovornik blizak premijeru.
Prvo se pokušalo okriviti HDZ pa kad im onaj idiotski izgovor da miču kockice jer podsjećaju na HDZ logo nije prošao, sad premijer odlučio priznati da 90% građana ne podržava glupost sa tablicama koju su zakuhali.
Ali umjesto da ima obraza priznati da su pogriješili odlučio se praviti grbav nastavljajući vrijeđati zdrav razum građana - nisam ja odavde, ništa nisam znao

Bravo za Zokija i PR-a mu Alexa :klap:

Samo nastavite ovako
MisMali is offline  
Old 13.04.2015., 15:59   #1786
Quote:
Vincent V kaže: Pogledaj post
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/15...-predsjednici/

Od ovoga će dići ruke i Alex brown. Nema tu pomoći kad imaš ovakvog lika. Umjesto da pokaže državničku mudrost ( kako sebe voli imenovat op.a.) izigrava uvrijeđenu frajlu jer se je eto, predsjednica RH usudila pozvat sve čelnike stranaka na konzultacije.....

Nisam niti sumnjao da se neće odazvat ali je ipak postojala ona mala šansa da ipak pokaže malo zdravog razuma, osjećaja za politiku i mudrosti....
Ne razumijem. Ne bi on pokazao državničku mudrost kad bi došao Kitarovićki na sastanak, pokazao bi pokornost predsjednici koja realno nije viša politička figura od njega. Opet, zdrav razum? Ma daj.
Gledajmo to ovako; ako predsjednica ''nagovori'' Karamarka da ipak umiri svoju jugohuškačku retoriku i pojavi se u saboru za šta ga mi Hrvati u domovini, ali ne i oni u inozemstvu, plaćamo, plan joj je uspio.
Xenoborg is offline  
Old 13.04.2015., 16:49   #1787
Quote:
Xenoborg kaže: Pogledaj post
Ne razumijem. Ne bi on pokazao državničku mudrost kad bi došao Kitarovićki na sastanak, pokazao bi pokornost predsjednici koja realno nije viša politička figura od njega.
Joj sere mi se od toga kako je njegova titula viša ili niža, jebote kao da je Boga za bradu uhvatio.
Brate mili odeš na sastanak popričaš, vidiš, izneseš, saslušaš, predložiš......
Jebote zar nije svima u državi u interesu da se sjedne razgovara, dogovara, rješava......
On stalno glumata neku veličinu,silnu pamet, veliku mudrost, nekog kurca palca, a zasro se gdje god je stigo.
Old 13.04.2015., 16:58   #1788
Quote:
casio kaže: Pogledaj post
Joj sere mi se od toga kako je njegova titula viša ili niža, jebote kao da je Boga za bradu uhvatio.
Brate mili odeš na sastanak popričaš, vidiš, izneseš, saslušaš, predložiš......
Jebote zar nije svima u državi u interesu da se sjedne razgovara, dogovara, rješava......
On stalno glumata neku veličinu,silnu pamet, veliku mudrost, nekog kurca palca, a zasro se gdje god je stigo.
Slažem se.
Takva nadmudrivanja "čija kita je veća" ne vode nikuda.
Walkman is offline  
Old 13.04.2015., 17:19   #1789
Quote:
Ne razumijem. Ne bi on pokazao državničku mudrost kad bi došao Kitarovićki na sastanak, pokazao bi pokornost predsjednici koja realno nije viša politička figura od njega. Opet, zdrav razum? Ma daj.
Gledajmo to ovako; ako predsjednica ''nagovori'' Karamarka da ipak umiri svoju jugohuškačku retoriku i pojavi se u saboru za šta ga mi Hrvati u domovini, ali ne i oni u inozemstvu, plaćamo, plan joj je uspio.
Gle, trebaju se sastati kako bi konačno pokušali dogovoriti neke obrise kud bi ova država trebala ići. Da dogovore barem neki sastanak ili koordinaciju s kojim mjerama bi nastavili ići ako dodje do promjene vlasti ili koje mjere bi HDZ / SDP bio spreman podržati ako bi ih predložila druga strana. To je minimum. Dodješ, sjedneš i razgovaraš pa što bude. Pokažeš da si neki jebeni konstruktivni element. Ali ne, baron pl. Milanović nije dobio poziv osd samog Isusa Krista pa da bi se odazvao.
Vincent V is offline  
Old 13.04.2015., 21:19   #1790
Quote:
walkman800 kaže: Pogledaj post
Slažem se.
Takva nadmudrivanja "čija kita je veća" ne vode nikuda.
Ma zato mi se sere više od tog njegovog glumatanja i preseravanja.
Jbte odi popričaj i porazgovaraj, prestani više misliti na sebe i svoje dupe i to da si ti neki kurčevi faktor u ovom svemiru.
Neće kao premijer, neće kao predsjednik stranke, u pizdu materinu šta ga trebamo proglasiti svecem d abi shvatio d aje država u kurcu i d aje krajnji trenutak da se prestane ponašati kao nekakav balavac kojem su u pješčaniku uzeli lopaticu.
Old 13.04.2015., 21:33   #1791
Quote:
Gle, trebaju se sastati kako bi konačno pokušali dogovoriti neke obrise kud bi ova država trebala ići.
Pa to se može i treba u saboru, zar ne?

Quote:
Pokažeš da si neki jebeni konstruktivni element. Ali ne, baron pl. Milanović nije dobio poziv osd samog Isusa Krista pa da bi se odazvao.
Pa Milanović je premijer, on jest konstruktivni element.

Quote:
Jbte odi popričaj i porazgovaraj, prestani više misliti na sebe i svoje dupe i to da si ti neki kurčevi faktor u ovom svemiru.
Neće kao premijer, neće kao predsjednik stranke, u pizdu materinu šta ga trebamo proglasiti svecem d abi shvatio d aje država u kurcu i d aje krajnji trenutak da se prestane ponašati kao nekakav balavac kojem su u pješčaniku uzeli lopaticu.
Nevezano za Milanovića, ovo je ono šta mislim o Karamarku. Boli ga kurac za sabor, jebe mu se za državu, ali kad predsjednica pozove na Pantovčak na sastanak koji objektivno ništa ne može riješiti, onda je tu prvi. Kao šta i njegovi i Kitarovićkini fanovi skaču na Milanovićevu odbijenicu. Jebiga, neće doći, neće svijet propasti. Pa makar ona umislila da je carica države pa je dolazak njoj u posjet pokazatelj koliko je nekome stalo do Hrvatske. O, bahatosti prekrasna.
Xenoborg is offline  
Old 13.04.2015., 22:05   #1792
Quote:
Pa to se može i treba u saboru, zar ne?
.
U Saboru se samo formalno donesu zakoni koji su se zdogovorili u birtijama - striktno prcanje "to mora biti tu i tu" jednostavno nikad nije imalo smisla za Hrvatsku. Nismo Švedska.
Walkman is offline  
Old 13.04.2015., 22:10   #1793
Elementarna pristojnost nalaze da posalje potpredsjednika stranke...
Old 13.04.2015., 22:37   #1794
Quote:
kad bi došao Kitarovićki na sastanak, pokazao bi pokornost
Ne, ne bi pokazao pokornost. Da se odazvao, pokazao bi da mu je stalo do ove države i njezinih građana. On je vlastiti ego stavio ispred nacionalnih interesa. A čini mi se da on ima i malo problema s činjenicom da ga za rezultate njegova rada pita žena.
Veronikaa is offline  
Old 13.04.2015., 22:41   #1795
Quote:
Nevezano za Milanovića, ovo je ono šta mislim o Karamarku. Boli ga kurac za sabor, jebe mu se za državu, ali kad predsjednica pozove na Pantovčak na sastanak koji objektivno ništa ne može riješiti, onda je tu prvi. Kao šta i njegovi i Kitarovićkini fanovi skaču na Milanovićevu odbijenicu. Jebiga, neće doći, neće svijet propasti. Pa makar ona umislila da je carica države pa je dolazak njoj u posjet pokazatelj koliko je nekome stalo do Hrvatske. O, bahatosti prekrasna.
Joj dajte više prestanite sa tim Milanovićevim veličnama pimpeka, i čiji je veći.
Svima bi nam trebalo biti u interesu da konačno skupe glave i počmu nekog kurca raditi a ne samo mjeriti čiji je veći.
Predsjednica ovime nema potrebu skupljati nikakve poene jer pred njom je još najamanje 5.godine mandata, i do kraja mandata njega neće biti ni u tragovima, a on da je pametan saslušao bi i druge ljude oko sebe, razgovarao s njima, pa nikoga razgovor nije ubio.

Jbte ima vremena otvarati skladišta kauflanda i pucati iz kubure, jedriti po jadranu....., a nema vremena razgovarati sa predsjednicom države o problemima koji treba početi rješavati, već on to odmah doživljava kao eto on njoj ide na noge ili ona mene poziva na red i slične pizdarije.
Sorry ali to je meni prebolesno pa makar i od Milanovića , i već je s time dokurčio i Bogu i vragu sa tim svojim bolesnim nadrkavanjem.

Ali ako on misli da mu to ide u prilog i da takvim ponašanjem dobija ne znam što, ma nek se urči i dalje.
Old 13.04.2015., 23:06   #1796
Quote:
Pa Milanović je premijer, on jest konstruktivni element.
A to je pokazao kada...?
Old 13.04.2015., 23:29   #1797
Na konzultacije o čemu?
Koga bi on to trebao saslušati i kome bi on to šta trebao predlagati? Kolindi? Ona je predsjednica države i to ne ulazi u njene ovlasti, Nije ona ta koja dirigira donošenjem i provođenjem zakona u ovoj državi nego - on.
Dopalo se to vama ili ne.
Prema tome ne vidim šta to njoj ima iznositi i predlagati, kad je ona u odnosu na njega, što se tiče funkcioniranja države nebitna.

Baš me zanima da je obrnuta stvar i da je na mjestu Milanovića Karamarko, a mjestu Kitarovićke Josipović što bi ovaj išao. Odjebao bi ga u troskoku.

Jednako je i Kosorica istu stvar napravila prije 4 godine Josipoviću - inzistirala da je pozove kao premijerku, jer to i bila - premijerka ove države.

Ovo nije ništa drugo nego jeftina provokacija.
kiss me is offline  
Old 14.04.2015., 05:30   #1798
Quote:
kiss me kaže: Pogledaj post

Baš me zanima da je obrnuta stvar i da je na mjestu Milanovića Karamarko, a mjestu Kitarovićke Josipović što bi ovaj išao. Odjebao bi ga u troskoku.

.
U Dnevniku rtl-a je Josipović rekao da se redovito susretao sa čelnicima svih parlamentarnih stranaka.

http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/15...doci-ni-pusic/

Zapravo, uopće ne mislim da je to bila Milanovićeva odluka, nego netko nije htio da Milanović nešto sazna.

Zadnje uređivanje soks : 14.04.2015. at 05:47.
soks is offline  
Old 14.04.2015., 07:54   #1799
ja razumijem milanovica - zasto bi se blamirao pred kolindom? on ne zna, ne moze i cak i ako je nekada zelio - vise ne zeli ni raditi ni slusati pametnije od sebe. ima legitimitet jos ovih nekoliko mjeseci i nakon toga slijedi kolaps partije, pocet ce ga unutarstranacke hijene grickati iste sekunde kad dodju prvi nesluzbeni rezultati poraza. zasto da se sad znoji pred predsjednicom koja mu namjerava postaviti pitanja o namjerama i planovima adresiranja tekucih problema.
Old 14.04.2015., 09:29   #1800
Quote:
Svima bi nam trebalo biti u interesu da konačno skupe glave i počmu nekog kurca raditi a ne samo mjeriti čiji je veći.
Razgovor s predsjednicom neće ništa riješiti.

Quote:
Predsjednica ovime nema potrebu skupljati nikakve poene jer pred njom je još najamanje 5.godine mandata, i do kraja mandata njega neće biti ni u tragovima, a on da je pametan saslušao bi i druge ljude oko sebe, razgovarao s njima, pa nikoga razgovor nije ubio.
Misliš da Milanović ne sluša? Pa odustao je od bezbroj stvari (ZO u originalnom obliku, GO, outsourcing, monetizacija, grb na tablicama) jer je slušao.
Ne, meni je ovdje najgore izjednačavanje. Znamo, zar ne, kako je izjednačavanje loša stvar, a izjednačiti premijera, kakav god on jest, s čovjekom koji je od 2012. u saboru bio manje od 10 puta, koji sije ideološku mržnju i najavljuje totalitarizam, jeftin je trik koji upravo Karamarku ide na ruku. Neće proći, i ne smije.

Quote:
Jbte ima vremena otvarati skladišta kauflanda i pucati iz kubure, jedriti po jadranu....., a nema vremena razgovarati sa predsjednicom države o problemima koji treba početi rješavati, već on to odmah doživljava kao eto on njoj ide na noge ili ona mene poziva na red i slične pizdarije.
Ali šta će Kitarovićki Milanović? U kampanji je govorila da su joj ustavne ovlasti dovoljne te je u izbornoj noći obećala da ćemo biti najbogatija zemlja Europe. Očito ima sve mehanizme u svojim rukama, neka ih iskoristi.

Quote:
Sorry ali to je meni prebolesno pa makar i od Milanovića , i već je s time dokurčio i Bogu i vragu sa tim svojim bolesnim nadrkavanjem.
Sve je to osobni dojam. Meni je eto bolesno da se Kitarovićka naslikava s kamperima u Savskoj te s djecom na sportskim događajima, a ne želi doći kod Matića popričati o problemu pred njegovim ministarstvom.

Quote:
7nationarmy kaže: Pogledaj post
ja razumijem milanovica - zasto bi se blamirao pred kolindom? on ne zna, ne moze i cak i ako je nekada zelio - vise ne zeli ni raditi ni slusati pametnije od sebe. ima legitimitet jos ovih nekoliko mjeseci i nakon toga slijedi kolaps partije, pocet ce ga unutarstranacke hijene grickati iste sekunde kad dodju prvi nesluzbeni rezultati poraza. zasto da se sad znoji pred predsjednicom koja mu namjerava postaviti pitanja o namjerama i planovima adresiranja tekucih problema.
Znači, nije ti problem Karamarkovo izbjegavanje Milanovića u saboru predstavljati kao genijalnu taktiku kojom će se premijer sam izblamirati, a u ovom slučaju Milanovićevu nogu Kitarovićki predstavljati kao Milanovićev, a ne njezin problem? Suptilno, nema šta.
Xenoborg is offline  
Zatvorena tema

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 01:55.