Internet biznis Zarada i poslovanje na Internetu |
|
20.11.2019., 22:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Skrill oprez
Evo jedan savjet, bježite od skrilla.. ja sam ga dugo koristio i u biti bio zadovoljan ali zadnju godinu nisam ništa plaćao a na računu mi ostalo što i nešto eura.. ja danas da ću nešto uplatiti a na računu 1,78 eura.. skinuli su više od 100 eura 28.9 i 28.10 skinuto preko 100 eura kako čitam na internetu jer još nisam dobio njihov odgovor zbog neaktivnosti.. znaci da sam imao 1000 eura sve bi mi bili skinuli.. bez obavijesti bez upozorenja . Eto sad sam se išao prijaviti odmah dolazi e-mail prijava sa novog uređaja, moram kod upisivati koji su poslali a za 100 eura koje su skinuli nisu poslali niti slovo.. niti oprez niti ništa.. moj savjet ne koristiti jer kako vidim na internetu ima jako puno istih slučajeva..
|
|
|
22.11.2019., 18:16
|
|
Registrirani korisnik
|
Niti na jedno pitanje nisu uopće odgovorili.. niti dali objasnjenje gdje je moj novac sa racuna završio.. toliko o poštenju te firme..
|
|
|
22.11.2019., 19:10
|
|
🏄♂️
Registracija: Dec 2014.
|
Sve što si trebao učiniti je kroz 12 mjeseci jednom se prijaviti/ulogirati u svoj Skrill račun.
|
|
|
23.11.2019., 08:48
|
|
Registrirani korisnik
|
Sve sto su oni trebali napraviti je poslati upozorenje da Ce to učiniti .. i obavijest pa makar nakon sto su skinuli prvih 50e.. ima ljudi kojima su skidali po 5-6mj uzastopno.. znaci pojma nisu imali kao ni ja..
|
|
|
23.11.2019., 09:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2016.
|
Quote:
ajeto1 kaže:
Sve sto su oni trebali napraviti je poslati upozorenje da Ce to učiniti .. i obavijest pa makar nakon sto su skinuli prvih 50e.. ima ljudi kojima su skidali po 5-6mj uzastopno.. znaci pojma nisu imali kao ni ja..
|
pa to ima kod njih na stranici troškova... skidaju po 5 eura mjesečno ako se nisi ulogirao bar jednom u godini dana.
https://www.skrill.com/en/siteinformation/fees/
nisi proučio sve uvjete i troškove a jasno su navedeni. Do tebe je.
|
|
|
24.11.2019., 11:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Ja sam izgleda jedini koji je dobio obavijest o tome na mail, prije nego su to počeli primjenjivati.
Tj. vjerovatno nisam jedini ali ljudima se neda čitati takve mailove, samo klik,klik, agree,yes,yes i ode bubreg, u ovom slučaju stotinjak eura.
|
|
|
27.11.2019., 17:27
|
|
Registrirani korisnik
|
Kako god prevara je jer da su i malo pošteni odbijali bi po 5 eura a ne 50 mjesecno.. i 100 eura koje su mi skinuli bi bili dovoljni za koliko mjeseci?? Ja sam u 3mj dobio uplatu na račun jeli to aktivnost? I nisu mi niš skinuli do 28.9. 50 pa 28.10 opet 50 a to bi bilo po 5 eura za koliko mjeseci??? Pravite se pametni a ovo nije nista drugo nego krađa...
Eto moj je savjet.. bjezite dalje od skrilla.. eto toliko su pošteni da nisu ni na jedno moje pitanje dali odgovor nego su samo zatvorili moj slučaj..
Zadnje uređivanje Modesty B : 28.11.2019. at 11:14.
Reason: koristi edit posta
|
|
|
27.11.2019., 23:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2006.
|
Moram priznati da sam ja te mailove dobio i ignorirao. Ono što je nezgodno je da ne znam kumuliraju li oni ta dugovanja pa ti onda skidaju kad jednom uplatiš ili ti gase račun.
Ako je ovo prvo mogu ti to napucati ko zna koliko vremena
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk
|
|
|
27.11.2019., 23:14
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2019.
|
Svi su dobili mailove osim tebe? Ja sam taj mail dobio odavno, na svakom računu, i za poslovni i privatni acc, čim su uveli novi t&c za to, sve su obavijestili bez obzira kad su se ulogirali ili koliko aktivno koriste skrill, druga je stvar što ljudi ne čitaju. Znači ispada da su svima slali osim tebi?
Mislim da si sam kriv i da nisi ulovio mail, ili kako kaže 'nickxy' ljudi samo klikću i ne čitaju nažalost.
A također ako si dodavao više mailova na račun (može se do 5), i promijenio da neki drugi bude 'primary' od onog originalnog s kojim si se registrirao, onda nećeš npr. dobiti na originalni mail tu obavijest nego samo na novi 'primary' mail.
|
|
|
30.11.2019., 18:15
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
wtf?
Nikako ne mogu aktivirati karticu.
Iz prva tri pokušaja nisam uspio,slao mail na Skrill,oni resetirali pa sam opet iz dva pokušaja fulao.
Točno napišem zadnja 4 broja s kartice,milion puta provjerim i CCW isto,datum rođenja i stalno "incorect 4 numbers".
Lozinku mjenjao i opet ništa.
Imam još nešto krajcera na računu.
|
|
|
17.12.2019., 20:08
|
|
Registrirani korisnik
|
Eto da javim da sam uz stotine izmijenjenih e-mail ova uspio vratiti novac .
|
|
|
17.12.2019., 21:24
|
|
U samoizolaciji
Registracija: Aug 2019.
|
Quote:
minael kaže:
Nikako ne mogu aktivirati karticu.
Iz prva tri pokušaja nisam uspio,slao mail na Skrill,oni resetirali pa sam opet iz dva pokušaja fulao.
Točno napišem zadnja 4 broja s kartice,milion puta provjerim i CCW isto,datum rođenja i stalno "incorect 4 numbers".
Lozinku mjenjao i opet ništa.
Imam još nešto krajcera na računu.
|
Zovi ih na internacionalni broj, ja sam za sve ozbiljnije i hitnije probleme izbjegavao mail i rađe zvao, uvijek sam naletio na dobrog agenta i odmah ti se posvete maksimalno, s mailovima je cekanje uvijek sto godina a prioritet nula ako nemas VIP
Quote:
ajeto1 kaže:
Eto da javim da sam uz stotine izmijenjenih e-mail ova uspio vratiti novac .
|
Eto vidis 
|
|
|
02.08.2020., 10:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Pozdrav,
Ja do sada u korištenju 5g a koristio sam vani, online i tako to, odlični su, pogotovo ako si otišao van dakle dođeš na serekeš i bez provizije dižeš lovu (ni centa), dučani isto.
E sad što me zabrinjava su ove nove stvari oko brexita i spajanje s irskom paysafe institucijom, da li netko ima iskustva u čitanju njihovih objašnjenja i da li je pametno imat gore lovu ili je došlo vrijeme da se to kak se veli odj...
Bojim se da je to sada mutno i da če ič provizije jer se koristi bridge plačanje ako si u EU a britanci nisu pa ono... pitanje isplativosti.
|
|
|
24.02.2021., 11:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Koji klinac se događa, ne mogu se logirati na Skrill 
|
|
|
24.01.2022., 19:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Imam jedno pitanje vezano za skrill karticu. Kad ti dođe doma jel poštar ubacuje u sandučić samo ili je preporučena pošiljka i mora netko potpisat da je preuzeo?
|
|
|
31.01.2022., 12:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
Miki1983 kaže:
Imam jedno pitanje vezano za skrill karticu. Kad ti dođe doma jel poštar ubacuje u sandučić samo ili je preporučena pošiljka i mora netko potpisat da je preuzeo?
|
U sandučić i nemaš brige jer ti Skrill je izuzetno siguran, dakle ako neko uzme tvoju karticu može se slikat s njom!
|
|
|
28.05.2022., 18:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2021.
|
Pitanje? Da li se Skrill plaća?Kada otvorim da li moram imati njihovu karticu ili može bez toga?
|
|
|
26.09.2022., 11:10
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
https://www.skrill.com/en/siteinform...Keep-Skrilling
Your Skrill account is free for personal use as long as you log in or make a transaction at least every 6 months.
Otherwise a service fee of EUR 5.00 (or equivalent) will be deducted monthly from your account.
To nisam znala i nažalost i meni su uzeli novce
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:36.
|
|
|
|