|
|
30.01.2020., 11:59
|
|
crnka s iskustvom
Registracija: Oct 2004.
|
Sto ste DANAS otvorili?
Kazu da je azijska kozmetika kao Pokemoni, skupi ih sve. Uvijek nam nesto treba, necemu ne mozemo odoljeti, nesto je upravo sad na akciji, nesto je hajpano, za necim nas je nostalgija uhvatila...
Kako bilo, stash nam je pozamasan i dosta dobrih proizvoda prodje ispod radara na temi Sto ste posljednje kupili i Sto ste potrosili.
Pa eto, sto ste izvukli iza zaliha i bas danas otvorili?
Jucer sam potrosila zadnje kapi Tonymoly Artemisia esencije i sad se spremam izvaditi i otvoriti. I’m from mugwort toner.
Misija mi je probati sve Artemisije.
Za sad mi je Hanyul broj 1, pa Tonymoly. Missha sa kojim je misija pocela je potonula na ljestvici zbog povremene ljepljivosti.
A ovom se I’m from mugwort toneru bas bas veselim 
|
30.01.2020., 12:36
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Daj PRESTANI. 
Otvorila sam saldo na kartici i pljas!
|
|
|
30.01.2020., 12:53
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Moonshot micro setting cushion
|
|
|
30.01.2020., 12:55
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Skura kaže:
A ovom se I’m from mugwort toneru bas bas veselim 
|
Meni je bezveze, ravno nula.
Mislim da bi mogla destilat pelina staviti na kozu i da bi to bilo isto a dosta jeftinije.
A i ja sam mu se radovala kao mala beba.
|
|
|
30.01.2020., 13:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2010.
|
Quote:
calecaki kaže:
Mislim da bi mogla destilat pelina staviti na kozu i da bi to bilo isto a dosta jeftinije.
|
probaj iznutra, bolje djeluje 
priznajem samo pelin use
nije danas al friško sam otvorila Bahyu Horse oil Face Mask
|
|
|
30.01.2020., 15:32
|
|
crnka s iskustvom
|
Quote:
calecaki kaže:
|
Znam, procitala sam i odlucila potisnuti procitano i sama probat 
|
31.01.2020., 12:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
Skura kaže:
Znam, procitala sam i odlucila potisnuti procitano i sama probat 
|
Nadam se da ce ti biti dobar.
Dosad s pelinom mi je odgovarala jedino i'm from mugwort maska.
Quote:
ines.a kaže:
probaj iznutra, bolje djeluje 
priznajem samo pelin use
|
Ako ikad ista i pijem od alkohola to je gorki pelin  u tvom sam klubu.
|
|
|
31.01.2020., 12:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Nije baš danas, nego sinoć: The Plant Base Quesera ceramide serum.
|
|
|
31.01.2020., 13:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Quote:
calecaki kaže:
Nadam se da ce ti biti dobar.
Dosad s pelinom mi je odgovarala jedino i'm from mugwort maska.
|
Meni je mugwort maska odletjela s wl nakon sto si mi ti poslala dekant. Zbog te ljepljive teksture koju je tesko isprati jednostavno nisam mogla procijeniti koliko sam koristi zapravo imala od nje. 
|
|
|
31.01.2020., 20:17
|
|
aka mišek
Registracija: Jan 2008.
|
Jutros sam otvorila novu bocu beauty water. To mi je treca po redu, s tim da sam malo eksperimentirala prije ove, ali sam joj se vratila.
Osim toga, sinoc sam otvorila moonshot perfect cleansing oil cotton. To su blazinice natopljene tekucinom za ciscenje lice, meni sluze za skidanje sminke s ociju. Sadrze ulje, ali nisu masne, tek se malo nazire uljasta tekstura, taman da fino skine sminku.
I jos sam otvorila purebess galactomayces 80 eye kremu. Da i ja to probam. Ionako nisam ni sama znala koju bi, a ova je bila na jolse akciji. Vec vidim da mi je tuba prevelika, ali krema mi se ovako na prvu svidja teksturom- lagana je i ne peku me oci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
31.01.2020., 22:58
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2014.
|
Večeras sam otvorila Oneoseven Low ph chaga cleanser.
Zaintrigirao me komentar od @UMK o mirisu ove čistilice na temi o kupovini pa nisam čekala da skroz ispraznim Krave Beauty.
Uglavnom, u najmanju ruku zanimljiv smradić  Inače, čini mi se da bi mogla biti vrlo dobra čistilica.
|
|
|
01.02.2020., 09:54
|
|
crnka s iskustvom
|
Quote:
uppsala kaže:
Nije baš danas, nego sinoć: The Plant Base Quesera ceramide serum.
|
Javi dojmove o ovom serumu.
Poslije napisem prvi dojam I’m from mugwort. Volimo se 
|
01.02.2020., 11:05
|
|
Mel in ore, fel in corde
Registracija: Feb 2007.
|
Quote:
uppsala kaže:
Večeras sam otvorila Oneoseven Low ph chaga cleanser.
Zaintrigirao me komentar od @UMK o mirisu ove čistilice na temi o kupovini pa nisam čekala da skroz ispraznim Krave Beauty.
Uglavnom, u najmanju ruku zanimljiv smradić  Inače, čini mi se da bi mogla biti vrlo dobra čistilica.
|
Meni je to do sad najdraza 2nd cleanser. Obozavam je, smrdljiva je ali tako lijepo ocisti lice, cak i kad koristim Aromatica balm koji je prilicno uljast i ostavi jaci film na kozi. Dobro ocisti, lice mi je mekano i nimalo ne zateze, ne osjecam da odmah moram nesto staviti iza nje, znam da je glupo rec da cistilica hidratizira - ali ova mene definitivno ne isusuje nimalo. Sitni komadici koje ima u sebi se uopce ne osjete u smislu da grebu ili rade nekakav piling, kremasto se razvije kad se pomijesa s vodom iako je gel i cak i taj miris nekako djeluje prirodno i opustajuce. I planiram je imat u postavi uvijek
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mi uživamo i zabavljamo se kao što se uživa; čitamo, gledamo i sudimo o književnosti i umjetnosti kao što se gleda i sudi; ali mi se i povlačimo iz "velike gomile" kao što se povlači.. To Se, koje nije određeno, a koje su svi, premda ne kao zbroj, propisuje način bitka svakidašnjice.
|
|
|
02.02.2020., 15:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
FROM NATURE Age Intense FTE , već treća bočica, divna mi je
FROM NATURE Age Intense Treatment Fluid - uzela na blef prije par mjeseci. Ima hranjivu komponentu, masnjikavo je dok se ne upije, ali fino sve ode u kožu. Stavila sam sad samo FTE i fluid, baš me zanima kako će izgledati do večeras.
|
|
|
03.02.2020., 07:42
|
|
aka mišek
Registracija: Jan 2008.
|
Nisam izdrzala i otvorila sam cosrx birch lotion, a kupila sam ga za proljece/ljeto 2020.
Ovo mi je druga boca, proslo ljeto sam je imala. Toliko mi je dobar lotion(krema)da mislim da cu je uvijek imati, makar kao back up.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
03.02.2020., 15:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2013.
|
Shiseido urea 10% cream danas mi je stigla i odmah sam ju isprobala. Krasno se upija, brzo i na rukama ne ostavlja nikakav mastan trag, već svilenkast. Na prvu mi se svidjela, nadam se da će takav dojam i nadalje ostati.
|
|
|
04.02.2020., 05:49
|
|
Shoeholic
Registracija: Sep 2011.
|
zadnja 3,4 dana koristim Tony Moly Aloe 99% Chok Chok Soothing Gel
i za sad je divan 
baš fresh, nahranjen osjećaj nakon
jedino što me smeta je malo parfimirani miris, ali s obzirom na osjećaj poslije nebitno
|
04.02.2020., 07:21
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Sinoc sam otvorila tester dhc water friendly cleansing oil.
Krasno ulje za ciscenje koje nema jak miris, nije jako masno i ne ostavlja film na kozi. Dapace, osjecaj koji ostavlja je kao da njeguje, koza ostaje nekako hidratizirana, bas krasna. Sad sam guglala pa vidim da nije ni cudo jer sadrzi aloe veru, skvalan, maslinovo ulje, sladic.... napravljeno je tako da skida sve i navodno ne treba 2nd cleansing.
Nazalost, ostat ce sve na tom jednom testeru jer mi ne pada na pamet dati 25-30 dolara za njega
Poslano sa mog SM-P605 koristeći Tapatalk
|
|
|
04.02.2020., 09:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2014.
|
Quote:
aramejka kaže:
FROM NATURE Age Intense FTE , već treća bočica, divna mi je
FROM NATURE Age Intense Treatment Fluid - uzela na blef prije par mjeseci. Ima hranjivu komponentu, masnjikavo je dok se ne upije, ali fino sve ode u kožu. Stavila sam sad samo FTE i fluid, baš me zanima kako će izgledati do večeras.
|
Koristim ih evo dva dana, FTE mi je super, kao i uvijek, a fluid je iznenađujuće hranjiv, i poprilično "samodostatan". Čak sam išla samo s mini rutinom: FTE-Fluid-krema/pack i bilo mi je dovoljno. Dobro, toplije je i ne grijemo, ali svejedno je dosta potentan fluid. Mislim da bi bio dobar prvenstveno suhokožcima (ja nisam, ali godine rade svoje pa mi paše dosta toga za suhu kožu), ostali bi mogli imati problema s upijanjem.
E da - postupak istresanja fluida iz bočice je teška koma 
|
|
|
05.02.2020., 07:02
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2013.
|
Nakon dugo vremena ponovo sam iskopala testere hwa hyun linije (essence, lotion, ampoule, okoloocna i krema).
Stvarno mi je odlicna za noc i sve se jako dobro nadopunjuje jedno s drugim. Malo sam pojacala s blithe esencijom i peptidima, pa cu sad koristiti dok ne potrosim.
Boze dragi, nikad necu potrositi sve dekante i testere
Poslano sa mog SM-P605 koristeći Tapatalk
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 23:52.
|
|
|
|