Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Moda

Moda Za one koji žele biti u trendu.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.02.2020., 15:43   #1
Cipele Lepen design - izrada cipela po mjeri i popravak obuće

***Pošto nam već mjesec dana nitko iz marketing odjela na forumu ne odgovara, a mi želimo ponuditi naše usluge onima koji su zainteresirani, odlučili smo napisati temu koja neke od vas zanima. Ukoliko vidite ovaj post molimo da nas kontaktirate.***

Lepen Design bavi se dizajniranjem te stručnom i kvalitetnom ručnom izradom muške, ženske i dječje obuće isključivo od prirodne kože prema mjeri, ideji, crtežu ili fotografiji, a uz to vrši i popravak cipela na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

Lepen Design je postolarski obiteljski obrt s tradicijom ručne izrade cipela od 1975. godine. Surađujemo ili smo surađivali s nekoliko modnih kuća kao što su Manolo Blahnik, Gucci, Prada, SHY...

Dizajniramo i izrađujemo poslovnu obuću, casual obuću, cipele za vjenčanja i ostale prigode. Višegodišnje iskustvo izrade obuće za osobe s estrade, sportske i kulturno-umjetničke grupe i sl.

Možete izabrati model iz naše postojeće kolekcije cipela , prilagoditi detalje svome ukusu ili možemo napraviti potpuno novi dizajn cipela po vašoj ideji, skici ili slici gdje sve detalje birate vi.

Našu kolekciju muške i ženske obuće možete pronaći na web stranici - Postolar Lepen design Zagreb

Ukoliko vam se ne sviđa ni jedan model iz naše kolekcije, a imate ideju, skicu ili sliku vašeg idealnog para obuće, možete se odlučiti i za takvu izradu cipela.

POPRAVAK CIPELA
U našoj postolarskoj radionici popravljamo sve vrste obuće, cipele, torbe i galanteriju.

Naš moto glasi - Imate oštećenje koje vam nitko ne može popraviti? - Dođite k nama i cipele će biti kao nove!

Popravci na obući:
  • Produljenje i širenje obuće
  • Izrada đonova
  • Izmjena patentnih zatvarača
  • Povisivanje i snižavanje cipele izmjenom pete
  • Proširivanje i sužavanje obuće
  • Popravak torbi i remena
  • Izrada remena
  • Demode obuću redizajniramo u novi model
  • Mijenjamo oblik peta, vrhova i ostalih djelova cipele

Također ukoliko imate obuću koja je izašla iz mode i ne želite ju više nositi, mi nudimo uslugu redizajniranja demode modela u novi prihvatljiviji dizajn. Npr. Cipele na špicu skraćujemo, zaobljujemo vrh i redizajniramo u prihvatljiviji model.

Za više informacija o popravku obuće posjetite našu web stranicu - Popravak obuće

Često postavljana pitanja:

1. Koja je cijena izrade cipela?

Cijena cipela ponajprije ovisi o modelu koji želite, je li iz naše kolekcije koju možete pronaći na našoj web stranici www.lependesign.com ili želite cipele po vašoj ideji ili slici, i o mjerama stopala (ukoliko noge nisu standardnih proporcija tada moramo dorađivati kalupe što je zahtjevnije od same izrade cipela)

Za cipele iz naše kolekcije imamo okvirnu cijenu koja dodatno ovisi o mjeri Vaših stopala, pošto nam je to jedna od ključnih stavki izrade cipela po mjeri.

Ako biste htjeli cipele po Vašoj ideji, skici ili slici trebate doći kod nas da Vam uzmemo mjere stopala i dogovorimo dizajn cipela, vrstu kože i ostale detalje koje želite po Vašem ukusu i tek onda možemo formirati točnu cijenu.

Cijene mogu varirati, pošto naši klijenti mogu birati sve detalje na cipeli i time napraviti svoj unikat (vrsta kože, dizajn i visina pete, linije kroja, ostali detalji poput više vrsta kože, teksta na cipeli i drugih detalja) i ovisi o mjeri stopala (je su li standardne mjere/jednaka stopala ili ne).

2. Koliko traje izrada cipela?

Okvirno vrijeme izrade je 2 do 3 tjedna od dana kada vam uzmemo mjere stopala, a ponajviše ovisi o broju narudžbi koje imamo u tome periodu.

3. Imate li internet trgovinu?

Online kupovina kod nas nije moguća pošto radimo cipele po narudžbi i mjeri klijenta.
To znači da nakon što s klijentom dogovorimo dizajn cipele i uzmemo mjere nogu, tada pristupamo ručnoj izradi cipela.

4. Imate li XY cipele u XY veličini?

Nemamo unaprijed gotove cipele, osim izložbenih primjeraka, pošto obuću radimo isključivo po mjeri klijenta.

5. Je li moguće plaćanje karticama ili na rate?

Trenutno radimo na tome da omogućimo plaćanje i karticama, a do tada je moguće platiti isključivo gotovinom. Na rate je moguće isključivo u dogovoru s postolarom.

6. Možete li popraviti oštećene cipele ili slično i koja je cijena?

Možemo popraviti većinu oštećenja na cipelama, ali ništa ne možemo obećati putem maila i drugih digitalnih kanala komunikacije sve dok ne vidimo uživo o čemu se radi. Svaki par obuće koji popravljamo je različit i svakom popravku pristupamo individualno.

Kontakt podaci:
Adresa: Varšavska 1, Cvjetni trg, 10000 Zagreb
Email: [email protected]
Telefon: 01/4872-863
Web stranica
Facebook
Instagram
Lepen design is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.02.2020., 15:44   #2
Quote:
Lepen design kaže: Pogledaj post
***Pošto nam već mjesec dana nitko iz marketing odjela na forumu ne odgovara, a mi želimo ponuditi naše usluge onima koji su zainteresirani, odlučili smo napisati temu koja neke od vas zanima. Ukoliko vidite ovaj post molimo da nas kontaktirate.***

Old 19.02.2020., 16:25   #3
Nismo dobili nikakav mail. Molim obratite nam se u inbox.

- Marketing odjel
asdfgh is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.02.2020., 00:09   #4
evo ja sam jako za ovo zainteresirana baš mi trebaju jedne balerinke za napraviti
neprikosnovena is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.03.2020., 11:50   #5
Quote:
neprikosnovena kaže: Pogledaj post
evo ja sam jako za ovo zainteresirana baš mi trebaju jedne balerinke za napraviti
Poštovana,
slobodno se javite na neke od sljedećih kontakata ili nas posjetite na Cvjetnom trgu.

Email: [email protected]
Telefon: 01/4872-863
Web stranica: Postolar Lepen design Zagreb
Facebook: Cipele Lepen design
Instagram: Lepen design
Lepen design is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.07.2020., 22:10   #6
Jel netko izradivao cipele po mjeri? Vjerujem u handcraft i voljela bih si naruciti sezonsku obucu po mjeri. Koliko ste zadovoljni izradom i traju li narucene cipele godinama? Najvise me zanima udobnost, bitno mi je da u cipelama mogu stajati bar 8 sati. Obzirom na struku, treba mi nesto stabilno, lagano i izdrzljivo. I lijepo
mramorna is offline  
Odgovori s citatom
Old 22.03.2021., 00:20   #7
Quote:
mramorna kaže: Pogledaj post
Jel netko izradivao cipele po mjeri? Vjerujem u handcraft i voljela bih si naruciti sezonsku obucu po mjeri. Koliko ste zadovoljni izradom i traju li narucene cipele godinama? Najvise me zanima udobnost, bitno mi je da u cipelama mogu stajati bar 8 sati. Obzirom na struku, treba mi nesto stabilno, lagano i izdrzljivo. I lijepo
Izbjegavajte, lose radi, pokusava podvaliti robu s greskom
Ima lose materijale, pa se cipele brzo raspadnu
Zna zamijeniti đon, znirance, nesto polijepiti, kao i svaki drugi šuster
Marketing kćer radi dobro ali ne nasjedate
lang is offline  
Odgovori s citatom
Old 24.03.2021., 20:53   #8
Quote:
lang kaže: Pogledaj post
Hm...
Ja bas trazim dobrog postolara u sirem centru zg.
Za jednog sam dobila preporuku (ali nije mi bas). Ne zna zalijepiti dzon dobro ili nema dobro ljepilo (jako savijam nogu kad hodam pa mi se zna odljepljivati na pregibu).
Na jednim cizmama sam tako nakon njegovog "popravka" sama lijepila dzon super ljepilom i izdrzale su jos 2 zime. Necu pisati tko je, jer ga ne zelim blatiti,dobro mi je zamijenio pete, eto nesto ipak zna

Medjutim, ne usudim se skuplje i novije cipele ovako sama popravljati, pa trazim nekog tko stvarno zna sto radi. Idealno ako i popravlja kozne torbe.

Najbolji postolar ikad mi je bio neki priuceni majstor sto je dolazio u firmu, ali mislim da vise ne dolazi, a ni ja ne radim tamo. Taj je popravljao nepopravljivo, i bio jeftiniji od ovih sa radionama. A talent valjda
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 25.03.2021., 00:18   #9
Quote:
maryah1 kaže: Pogledaj post
Hm...
Ja bas trazim dobrog postolara u sirem centru zg.
Za jednog sam dobila preporuku (ali nije mi bas). Ne zna zalijepiti dzon dobro ili nema dobro ljepilo (jako savijam nogu kad hodam pa mi se zna odljepljivati na pregibu).
Na jednim cizmama sam tako nakon njegovog "popravka" sama lijepila dzon super ljepilom i izdrzale su jos 2 zime. Necu pisati tko je, jer ga ne zelim blatiti,dobro mi je zamijenio pete, eto nesto ipak zna

Medjutim, ne usudim se skuplje i novije cipele ovako sama popravljati, pa trazim nekog tko stvarno zna sto radi. Idealno ako i popravlja kozne torbe.

Najbolji postolar ikad mi je bio neki priuceni majstor sto je dolazio u firmu, ali mislim da vise ne dolazi, a ni ja ne radim tamo. Taj je popravljao nepopravljivo, i bio jeftiniji od ovih sa radionama. A talent valjda
Postolar Marko je izvrstan za popravke, često spominjan na forumu, na trgu se nalazi kad ideš prema Petrinjskoj, haustor odmah pored Patrizie Pepe
bejo is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.03.2021., 13:58   #10
Quote:
bejo kaže: Pogledaj post
Postolar Marko je izvrstan za popravke, često spominjan na forumu, na trgu se nalazi kad ideš prema Petrinjskoj, haustor odmah pored Patrizie Pepe
Hvala ti puno, pisem!
maryah1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.04.2021., 12:12   #11
Quote:
lang kaže: Pogledaj post
Pozdrav,

imate li kakvih dokaza, jer prema napisanome izgleda da smo Vam i popravljali i izrađivali cipele, čak i žnirance mijenjali, a nemate pojma ko nam vodi društvene mreže, ali pročitajte tekst do kraja pa ako smo tako loši, možda Vam izradimo besplatne cipele

Radimo cipele od 1985 i dan danas nam dolaze klijentice na popravak cipela koje smo mi izradili davnih 90ih godina.
Znate li odkuda nabavljamo materijale i kakva je kvaliteta?
Imate neki naš model pa da vidimo što smo krivo napravili?
Radimo mi popravke za koje ni ne znate da su mogući, a žnirance si možete i sami zamjeniti, ne morate k nama za to dolaziti

Naše radove možete provjeriti na:
www.instagram.com/lependesign
www.lependesign.com/postolarski-popravak-cipela

Ako nađete postolara koji radi sve što možete vidjeti na gornjim linkovima, napraviti ćemo Vam cipele po mjeri, po Vašoj ideji ili slici potpuno BESPLATNO i popraviti Vam svu obuću koju imate također besplatno.

Uvijek će pri radu biti grešaka i nezadovoljnih klijenata, ali kada svaki tjedan imate oko 150 popravaka i po nekoliko izrada cipela, kako bi rekli, tko radi taj i griješi, a mi radimo već 40 godina.

I marketing ne radi kćer nego sin za kojeg ni ne znate da postoji

I srdačan pozdrav od starih majstora koji rade "loše cipele" od 1985.
Lepen design is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 17:26.