Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > EURO 2020

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.06.2021., 01:13   #1
Europeo (HRT) - trash, cringe, spam

Europeo nova turbo cool emisija na HRT, doduše isti gosti kao i 2018te, sve isto samo se ime promjenilo. Te emisije su nekada bile ultra trash, kao goleo, brazuca, afrovizija gdje je bilo publike, voditeljica koje nisu znale što je korner tipa lana jurčević, lana baloteli, ida prester i slične, publika s sminkerima koji se sramotili, debeli prasac koji je uvijek pjevao, razne emisije kafe johanezburg, poznan, čiroklada, vesela zagolka i slično

i think da je 2014 brazuca bila zadnja, nakon toga nestaje para i samo studio nije to više to, fale gosti u 15 sati kao elvis brajković kao ekspert za mexico league, ili mirsad hibić, tu je toliko trash gostiju bilo da je bilo predivno.

ali nevermind, gifovi, izjave, cringe i slično ovdje, nema više sisatih voditeljica, polugolih instagramusa iz publike, samo zuti, vojska i co, ali i to je dovoljno.

sjechanje na stare emisije pozeljno

klingonac_worf is offline  
Old 11.06.2021., 08:24   #2
Meni Ferlin nije baš sjeo,očekujem da će Molnar danas biti mnogo bolji.Vojska standardno naporan,a kad vidim Legendu odmah ide osmijeh na lice
Old 11.06.2021., 08:41   #3
da bar ubace Lille ili Žan Mari da vode neki kviz
Galliko fili is offline  
Old 11.06.2021., 09:08   #4
Šteta za takvo siromaštvo programa.

Da sam ja urednik, tih mjesec dana cjelodnevni program, krećemo sat vremena prije prve utakmice, ide red glazbe (samo treš i navijačke), red šale (Pervan, Tarik, Rene...), red analize (samo stručno o tome da uvijek pobjeđuju Nijemci, a Škoti i Velšani igraju tvrdo i na duge lopte pa uvijek mogu biti neugodni, a lopta je okrugla i čar prvenstva je upravo u iznenađenjima), od 14 sati do ponoći, samo jako da nam zavidi i talijansko nedjeljno popodne!
mone8 is offline  
Old 11.06.2021., 09:14   #5
Bit će zanimljivo čuti Šapita i Vikija u duetu na utakmicama reprezentacije
12345le is offline  
Old 11.06.2021., 09:22   #6
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
Europeo nova turbo cool emisija na HRT, doduše isti gosti kao i 2018te, sve isto samo se ime promjenilo. Te emisije su nekada bile ultra trash, kao goleo, brazuca, afrovizija gdje je bilo publike, voditeljica koje nisu znale što je korner tipa lana jurčević, lana baloteli, ida prester i slične, publika s sminkerima koji se sramotili, debeli prasac koji je uvijek pjevao, razne emisije kafe johanezburg, poznan, čiroklada, vesela zagolka i slično

Bas me nasmijalo.
Old 11.06.2021., 10:44   #7
Meni se najviše svidio stručni osvrt na skupinu smrti u kojoj se nalaze Francuska, Njemačka i ona treća jaka reprezentacija.
Old 11.06.2021., 10:50   #8
Kad je Robi rekao da se šali da ne zna ni jednog Grka iz 2004., a nije se šalio.

A Nikopolidis, Dellas, Basinas, kapetan broda Zagorakis, legenda Karagounis, ikona Boltona i najbolji ćelavac na turniru na kojem je nastupao Zidane, Gianakopolus i naravno zlatna glava Charisteas u napadu
mone8 is offline  
Old 11.06.2021., 11:24   #9
Quote:
mone8 kaže: Pogledaj post
Kad je Robi rekao da se šali da ne zna ni jednog Grka iz 2004., a nije se šalio.

A Nikopolidis, Dellas, Basinas, kapetan broda Zagorakis, legenda Karagounis, ikona Boltona i najbolji ćelavac na turniru na kojem je nastupao Zidane, Gianakopolus i naravno zlatna glava Charisteas u napadu

Bizarna stvar najnetalentiranija s najmanje zvijezda momčad sa Jugoistoka Europope je nesto osvojila kao repka

Svaka čast našima drugo i treće mijesto , Turcima trece mjesto ,Bugari četvrti ,Rumunji i generacija Dumitrescu i Hagi ništa ,Srbija ništa , Bivša SFRJ ajde jedamput druga ne Europskom i to je to

Jedino Heleni pobijeđuju
Galliko fili is offline  
Old 11.06.2021., 11:52   #10
SFRJ dvaput druga na EP, protiv Italije 1968. pokrao sudac, Džaja i ekipa su to trebali uzeti. A u to vrijeme su bili dobri i na OI, prvaci, a tad su OI bile puno, puno važnije nego danas
mone8 is offline  
Old 11.06.2021., 12:15   #11
klingonac_worf is offline  
Old 11.06.2021., 12:26   #12
Sve bi te instagramuše,voditeljice,ćiru,tarika i renea zamjenio za jedno tehniciranje oblomira gombala zvanog dekstroza
guillotine44 is offline  
Old 11.06.2021., 12:29   #13
Quote:
guillotine44 kaže: Pogledaj post
Sve bi te instagramuše,voditeljice,ćiru,tarika i renea zamjenio za jedno tehniciranje oblomira gombala zvanog dekstroza
Ma ne mora tehniciranje, može i sklekovi s ciglama
LeGriffio is offline  
Old 11.06.2021., 12:29   #14
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=INeN...e%C5%A1i%C4%87

TangoMontana is offline  
Old 11.06.2021., 13:18   #15
Quote:
Sjećam se kao da je jučer bilo tih ranojutarnjih sati kad bi me mama spremala u vrtić, a ja bih krišom upalio tv i divio se velikom Oblomiru
Uncle Jonny is offline  
Old 11.06.2021., 15:08   #16
meni je najveća fora kaj tekst čita/govori Stubljar ili Celizić (tak neko..)
Old 11.06.2021., 15:52   #17
mateo loptu preotima branite posjed životima

https://www.youtube.com/watch?v=KAJvjpwMM9Y
guillotine44 is offline  
Old 11.06.2021., 16:00   #18
Quote:
mateo loptu preotima branite posjed životima

https://www.youtube.com/watch?v=KAJvjpwMM9Y
Baš sam se pitao gdje je kralj cringa
Axl rose is offline  
Old 11.06.2021., 18:21   #19
nema do Knjaza i ekipe - nogometna tv 2002

imam prijatelje, imam vještinu, imam HTV pretplatu, vodeća pretplata u Hrvata

dobar je bio i Pervan 2010
runaway88 is offline  
Old 11.06.2021., 19:24   #20
Quote:
runaway88 kaže: Pogledaj post
nema do Knjaza i ekipe - nogometna tv 2002
U zemlji izlazećeg sunca
u dalekom Japanu
našao se navijač u prepunom dućanu
tada kriknu: Ruke u vis!
ajmo svi ko jedan za Tunis!

I bilo je nešto u stilu:

Na kolodvoru otac plače,
odlazi mu sin u navijače.

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 15:22.