Politička scena Stranke i osobe na političkoj sceni RH |
|
|
28.07.2021., 05:39
|
|
začin tvog života
Registracija: Dec 2017.
|
I šta je sada bilo, nova/stara vlast pokupila glasove i otišla na godišnji? Prodali su po tko zna koji put muda pod bubrege naivnim glasačima. “Ljeto u Vukovaru” u znaku wannabe radionica za koješta na Vukovarskoj adi koja je potopljena, a i dok nije bila potopljena tamo je bilo par ljudi.
Kao nastup Ivane Banfić, četvoro ljudi od kojih njih troje iz turističke zajednice i organizacije a četvrta Banfićka. Bila 15-20 minuta na otoku, uslikala se s tamburašima i otišla.
Koncert Crvene jabuke otkazan zbog tobožnjeg nevremena kojeg nije ni bilo, a neće objaviti da su doživjeli debakl s “besplatnim kartama” uz COVID potvrde jer nitko nije došao po karte pa su otkazali.
U isto vrijeme Vinkovci praše po korzu koncertima non-stop, sve krcato ljudima, nikakve “mjere” i pizdarije, Đakovački vezovi isto. Dalje da ne nabrajam.
Koalicija Penava-Sabo pala na prvom ispitu, što zbog komaraca, što zbog neorganiziranosti. Ali eto, bitne su fotelje i kadroviranja, a za sve ostalo kao po običaju krivit će vodostaj Dunava i Plenkovića.
Čestitam biračima. Gazda ima pametnijeg posla, Škoro mu je podvio rep i odlepršao, treba hvatat pozicije.
|
28.07.2021., 07:40
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2005.
|
Jasno da je kriv Plenkovic, tko podrzava bagru Čuljak/Galic nego on ?
Tko koci razvoj Vukovara ? Na sva pitanja je odgovor isti, ima tri slova HDZ.
Bilo tko da je gradocalenik Vukovara ne moze puno toga napraviti dok se ne odstrani tumor koji nas nagriza iz centrale u VK.
|
|
|
28.07.2021., 12:18
|
|
začin tvog života
Registracija: Dec 2017.
|
Quote:
don Kacunko kaže:
Bilo tko da je gradocalenik Vukovara ne moze puno toga napraviti dok se ne odstrani tumor koji nas nagriza iz centrale u VK.
|
Čestitam još jednom.
|
28.07.2021., 12:25
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2016.
|
Quote:
don Kacunko kaže:
|
A tko cini HDZ ? ne mislis valjda da su to Marsovci !. Tko je Plenkovic ? Japanac ? il Hrvat
? Tko je na vlasti u Vinkovcima ? da ne mislis mozda da su Srbi ?
Itekako gradonacelnik moze puno toga napraviti (inace ,koja je onda svrha izlaziti na izbore ,trosti novac i vrijeme da bi birali funkciju,covjeka, koja ne moze nista napravit ?). A ako ne moze ,nek sazove presicu i javno kaze ,ljudi ,probao sam sve sto sam znao i ne vrijedi .Na svakom koraku mi podmecu noge , Vinkovci ,Zupanja ,Zagreb ,Brisel ,Vasington ,a nije lose pomenut i Beograd ,to uvijek pali
I ovako se presice sazivaju za puno manje bitne stvari
I na kraju ,koja je svrha imati funkciju kojoj je sama svrha samo dobijat placu ?
|
|
|
28.07.2021., 13:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
green cap kaže:
A tko cini HDZ ? ne mislis valjda da su to Marsovci !. Tko je Plenkovic ? Japanac ? il Hrvat
? Tko je na vlasti u Vinkovcima ? da ne mislis mozda da su Srbi ?
Itekako gradonacelnik moze puno toga napraviti (inace ,koja je onda svrha izlaziti na izbore ,trosti novac i vrijeme da bi birali funkciju,covjeka, koja ne moze nista napravit ?). A ako ne moze ,nek sazove presicu i javno kaze ,ljudi ,probao sam sve sto sam znao i ne vrijedi .Na svakom koraku mi podmecu noge , Vinkovci ,Zupanja ,Zagreb ,Brisel ,Vasington ,a nije lose pomenut i Beograd ,to uvijek pali
I ovako se presice sazivaju za puno manje bitne stvari
I na kraju ,koja je svrha imati funkciju kojoj je sama svrha samo dobijat placu ?
|
Pa valjda je to jasno u ovih 30 godina tko ih čini. Ološ, najveci šljam, kriminalci,izdajnici i paraziti.
|
|
|
28.07.2021., 13:41
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
don Kacunko kaže:
Pa valjda je to jasno u ovih 30 godina tko ih čini. Ološ, najveci šljam, kriminalci,izdajnici i paraziti.
|
Slazem se ja s tobom .
Ne slazemo se u jednom .Ti mislis da su problem tri slova abecede HDZ .Ja mislim da su problem ljudi i da nema veze da li su u HDZ,SDP,SDSS,HKS
Matematika je jednostvana ,svi protiv svih i svatko za sebe .Na toj osnovi parazitiriaju svi od 90 tih .
Jedini period koji ja pamtim da je bio dobar ,opcenito za velik dio ljudi je od 70 tih pa do 80 tih .Od onda pa do sad ,kao da smo ukleti
|
|
|
28.07.2021., 17:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2018.
|
Dobro je i danas ako želiš raditi  .Svi sa fakultetom imaju plaću 7 pa naviše kuna.Muž žena dvoje djece 14 i više tisučica mjesečno ,nije loše
|
|
|
28.07.2021., 22:29
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
Quote:
don Kacunko kaže:
|
Nagriza on i Vinkovce.
|
|
|
28.07.2021., 22:33
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
green cap kaže:
Slazem se ja s tobom .
Ne slazemo se u jednom .Ti mislis da su problem tri slova abecede HDZ .Ja mislim da su problem ljudi i da nema veze da li su u HDZ,SDP,SDSS,HKS
Matematika je jednostvana ,svi protiv svih i svatko za sebe .Na toj osnovi parazitiriaju svi od 90 tih .
Jedini period koji ja pamtim da je bio dobar ,opcenito za velik dio ljudi je od 70 tih pa do 80 tih .Od onda pa do sad ,kao da smo ukleti
|
Parazitiraju oni duze od devedesetih. Price kako je bilo prije bolje nisu tocne. Bilo je drugo vrijeme, ali nije bilo nista bolje nego danas.
|
|
|
29.07.2021., 08:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
green cap kaže:
Slazem se ja s tobom .
|
Jeste, ljudi su problem jer su stoka. Jer ih se kupi sa sendvicem i pivom pred izbore, ili nekih uhljebnickim izmisljenim radnim mjestom. I njemu dobro, šta ga briga za druge,dok ide, ide.
Quote:
zulualpha kaže:
Nagriza on i Vinkovce.
|
Pa ne bi bas rekao. Izgradili su im obilaznicu(koji k....), a nama stopiraju. Pa ima 20 godina kako je Mlinka pokazivao projekt. Da ne spominjem stopiranje Pervana, pa su htjeli uništiti našu Luku....
|
|
|
29.07.2021., 20:43
|
|
Registrirani korisnik
|
Vruće, vukovarsko, ljetno poslijepodne još više je „zagrijala” uzbudljiva, izvanredna i nimalo očekivana akcija pripadnika MUP-a. Vozilo Interventne jedinice policije zaustavilo se u neposrednoj blizini parkirališta nekadašnjeg hotela Dunav. Iz vozila je izašlo 4-5 policajaca koji su otrčali u ruševnu zgradu hotela. Ubrzo su dobili i pojačanje redovne policije koja s više policijskih vozila dolazi na mjesto događaja. Dio policije ulazi hotel i pretražuje ga, dio se nalazi na parkiralištu, a dio obilazi luksuzni osobni automobil švedskih registracijskih oznaka parkiran na parkiralištu.
|
|
|
30.07.2021., 07:24
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
don Kacunko kaže:
Jeste, ljudi su problem jer su stoka. Jer ih se kupi sa sendvicem i pivom pred izbore, ili nekih uhljebnickim izmisljenim radnim mjestom. I njemu dobro, šta ga briga za druge,dok ide, ide.
Pa ne bi bas rekao. Izgradili su im obilaznicu(koji k....), a nama stopiraju. Pa ima 20 godina kako je Mlinka pokazivao projekt. Da ne spominjem stopiranje Pervana, pa su htjeli uništiti našu Luku....
|
Ta obilaznica je planirana osamdesetih godina proslog stoljeca.
|
|
|
30.07.2021., 13:10
|
|
Registrirani korisnik
|
Vama nikada dosta
|
|
|
30.07.2021., 18:22
|
|
Elementarna nepogoda
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
green cap kaže:
|
Ako misliš na vukovarsku obilaznicu, tu se već duže vrijeme prevrće iz šupljeg u prazno. Svaki mjesec neke izmjene u natječaju za dionicu Bržadin sjever-Lužac.
|
|
|
04.08.2021., 06:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Kao što je i obećano,nakon višegodišnjih radova, u roku je obnovljena OŠ.N.Andrića i spremna je za useljenje kako je i najavljeno još prošle godine... https://press032.com/obnova-os-nikol...a-2021-godine/
|
|
|
04.08.2021., 12:32
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
viper50 kaže:
|
Odlicno !
Penava je tom prilikom rekao kako se zahvaljujući trudu gradske uprave, ali i pritisku javnosti i medija, došli u poziciju izvršiti dodatni pritisak na Vladu RH koja je putem Ministarstva znanosti i obrazovanja osigurala sredstva, kroz sufinanciranje županije i Grada Vukovara.
A u medjuvremenu ,jos bolje
Vinkovačko gospodarstvo u 2020. godini ostvarilo rekordne rezultate
Unatoč tome što smo imali gotovo dva mjeseca potpunog lockdowna i nekoliko mjeseci velikih ograničenja zbog COVID-a, vinkovački gospodarstvenici su uspjeli sačuvati radna mjesta u svojim tvrtkama, ali i ostvariti rekordne poslovne rezultate. Vjerujem kako je određeni doprinos takvim rezultatima izravno dala i gradska uprava gdje smo, u izravnoj komunikaciji s poduzenticima, dali niz mjera i olakšica kojima smo nastojali ublažiti ekonomske posljedice prouzrokovane pandemijom”, ističe vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić.
https://press032.com/vinkovacko-gosp...dne-rezultate/
|
|
|
04.08.2021., 18:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2009.
|
Quote:
viper50 kaže:
|
Obnova škola će biti završena pred početak nove školske godine isto kao što će biti završen i kružni tok i okolne prometnice oko škole A. Bauera taman također pred početak nove školske godine....Toliko problema a gradonačelnik je valjda zapalio u Sinj na alku.
|
|
|
04.08.2021., 18:50
|
|
Registrirani korisnik
|
Šteta što ti nisi gradonačelnik,sve bi cvjetalo
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:40.
|
|
|
|