|
|
22.02.2022., 20:48
|
#1
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: U snovima
Postova: 17,255
|
Što kuhati danas? III
Tjestenina s piletinom i prokulicama u paradajzu.

__________________
Delulu is the solulu.
|
|
|
22.02.2022., 20:50
|
#2
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
i ti voliš paradajz sos 
|
|
|
22.02.2022., 20:57
|
#3
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: U snovima
Postova: 17,255
|
Da, u sve živo stavljam paradajz. Njam.
Paralelno mrzim bijele umake.
__________________
Delulu is the solulu.
|
|
|
22.02.2022., 21:39
|
#4
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
ja volim i bijele, ali ih radim skoro nikad. ako pod bijeli misliš hrpa sira u bešamel 
ali definitivno sam tim paradajz!
|
|
|
22.02.2022., 21:41
|
#5
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
uzela sam u tvornici suhe paradajze pa sad to svuda mećem. sušim i svoje, ali smo ih pojeli. moram priznati da su mi skroz dobri ovi iz tvornice, ja svoje znam presušiti .
https://www.tvornicazdravehrane.com/...roizvod-54515/
|
|
|
22.02.2022., 21:46
|
#6
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: U snovima
Postova: 17,255
|
Joj, sušene obožavam! Jednom sam pojela cijelu vrećicu, ko da jedem čips.
Ja uzimam u Lidlu uglavnom.
__________________
Delulu is the solulu.
|
|
|
22.02.2022., 21:53
|
#7
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
nisam probala iz lidla.
|
|
|
22.02.2022., 21:54
|
#8
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
ovo zvuči elitistički 
kupujem u lidlu, samo nisam probala njihove sušene paradajze.
|
|
|
22.02.2022., 22:09
|
#9
|
nemirna
Registracija: May 2016.
Lokacija: Sweetwater
Postova: 3,364
|
Ove TZH nisam probala, ako nisu presuhi onda uzimam
Vise volim one uljaste, jos kad bi nasla neke koji nisu u suncokretovom bilo bi super, ako uopce postoje
Jos su mi bili najbolji oni iz Interspara, rinfusa. Zadnje imam neke italiamo iz Lidla, malo plivaju u tom ulju, a i ambalaza me zivcira, meh
OT: domaca pizza
__________________
Not my circus, not my monkeys.
|
|
|
22.02.2022., 22:21
|
#10
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
nisu! ali su dosta veliki paradajzi sušeni. mislim da su to oni šljivari(?). ja sušim cherry pa sam mislila da su svi sušeni takvi. svoje isto stavljam u maslinovo i bila sam skeptična prema ovima iz thz jer nisu u ulju, ali fakat su mi dobri.
|
|
|
22.02.2022., 22:25
|
#11
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
e, da. ja ih uvijek sjeckam u nekaj. koristim ih više kao "začin" tak da ak ih jedeš same ko pješčana, onda su dosta slani.
|
|
|
22.02.2022., 22:30
|
#12
|
nemirna
Registracija: May 2016.
Lokacija: Sweetwater
Postova: 3,364
|
Jedem i same i svakako ukomponirane
Jednom sam neke kupljene suhe probala potopit u maslinovo i neke zacine, nisam puno postigla
Tnx, onda uzimam ove
Ne znam kako ih nisam skuzila prije
__________________
Not my circus, not my monkeys.
|
|
|
22.02.2022., 22:32
|
#13
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
ja ih stavim u maslinovo jer sam mislila da se to tako mora, da ih ono čuva  iskoristim normalno to ulje.
|
|
|
22.02.2022., 22:46
|
#14
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
Lokacija: U snovima
Postova: 17,255
|
Quote:
Nemi kaže:
Ove TZH nisam probala, ako nisu presuhi onda uzimam
Vise volim one uljaste, jos kad bi nasla neke koji nisu u suncokretovom bilo bi super, ako uopce postoje
Jos su mi bili najbolji oni iz Interspara, rinfusa. Zadnje imam neke italiamo iz Lidla, malo plivaju u tom ulju, a i ambalaza me zivcira, meh
OT: domaca pizza
|
E te talijanske ja uzimam. Al nisu mi uljasti, baš zato su mi i ok.
Prije sam uzmala u harisi, al mi ostalo u pamćenju da su mi bili previše slani.
__________________
Delulu is the solulu.
|
|
|
23.02.2022., 08:56
|
#15
|
07-09-13
Registracija: Feb 2009.
Lokacija: Okolica
Postova: 13,383
|
Uzimam iz lidla oe u vrećici, ne one u ulju i prefine su mi, stvarno svakamo pašu.
Kod nas su se jučer jela jaja na oko i popečci od tikvice i mrkve.
Za danas me nešto peradi čeka da dođem s posla pa će biti s karfiolom.
Već se veselim večeri.
__________________
*Kad postoji volja, nađe se i način!*
|
|
|
23.02.2022., 11:58
|
#16
|
Napali Pizdar
Registracija: Jun 2007.
Lokacija: u zazidanom beskraju
Postova: 18,357
|
Lazanje, klasične, s tim da sam bolinjez oplemenila sa tikvicama.
__________________
Želim se skrojiti oko tebe. Da te nigdje ne žuljam i da ti budem udobna i ugodna. Da te ne stiskam i ne štipam. Da sam ti meka i da te štitim od hladnoće.
|
|
|
23.02.2022., 13:26
|
#17
|
sklona bogatim muževima
Registracija: Oct 2010.
Lokacija: Zagreb
Postova: 20,210
|
Grah varivo s lećom. Krčka se već neko vrijeme.
__________________
Njegovi udovi su godišnja doba, njegovi zglobovi mjeseci i polumjeseci, njegova stopala dani i noći, njegove kosti su zvijezde, njegovo meso su oblaci.
|
|
|
23.02.2022., 16:47
|
#18
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2019.
Postova: 3,940
|
Svježe fuže s gljivama.
|
|
|
23.02.2022., 23:40
|
#19
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2011.
Postova: 9,406
|
2 komadicka lososa na tavici prevrtila
+ salata/prilog: matovilac, šeri rajcica i mozzarela
|
|
|
23.02.2022., 23:42
|
#20
|
Ćovijek ući dok je žir.
Registracija: Dec 2010.
Postova: 33,534
|
picek na saft i bulgur. cikla za salatu.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:15.
|
|
|
|