Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.06.2022., 18:57   #1
Senden Daha Güzel / Ljepsa od tebe

Nova ljetna rom com na Fox-u pocinje 7.6.2022.

Linkovi za live gledanje (utorkom):
https://www.fox.com.tr/canli-yayin
https://www.ecanlitvizle.live/foxtv-hd-canli-izle-6/
https://www.canlitv.today/fox-tv-1
https://www.kolaytv.biz/hd-fox-tv-6

Lokacija snimanja: Gaziantep i Istanbul

Produkcija: Gold Film
Režija: Deniz Koloş
Scenario: Ayşe Üner Kutlu
TV kanal: FOX tv
Glavne uloge: Cemre Baysel i Burak Çelik
Ostale uloge: Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu i Cem Kurtoğlu

Sadrzaj:

Efsun (Cemre Baysel) je dermatolog koja zivi miran zivot sa svojim ocem na farmi u selu u Gaziantepu. Majka ih je napustila u mladosti i u preselila se u Istanbul gdje je postala jedan od najuspjesnijih plasticnih hirurga u Turskoj. Efsun iznenada dobije vijest od svoje majke koju nije vidjela od dvaneste godine. Majka je na samrti i zeli je videti zadnji put. Ona poziva Efsun u Istanbul i salje vozaca po nju. Efsun ceka veliko iznenadjenje u Istanbulu. Njena majka je vlasnica najvece estetske klinike u Istanbulu. Ona prisiljava Efsun da ostane i radi u klinici.

Emir (Burak Çelik), za koga Efsun misli da je vozac, je sin majcinog partnera i kovlasnika klinike. Emir, zgodan i karizmatičn hirurg, misli da Efsun dolazi da preuzme kliniku, i pocinje borbu protiv Efsun. Da bi stvar bila jos zanimljivija, ovo dvoje postaju i susjedi u zgradi u vlasnistvu klinike.

Najava:

Youtube kanal
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2022., 21:49   #2
Smile

Prva epizoda odlična. Nadam se samo normalnom broju epizoda i da ju neće uništit rastezanjem i glupostima. Super odabir glumaca za glavni par i u prvoj epizodi velika doza humora baš za opuštanje serija.
inasb is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2022., 17:15   #3
Nije loša. Svi isklišeirani detalji su tu. Glavni par je hemičan a poseban bonus i gušt je gledati glavnu žensku likicu u tr romcomu koja nije ometena u intelektulanom razvoju i nema poremećaj ravnoteže , štaviše ovde vrlo parira i nadigrava glavnog lika.

U prvoj epki već pao i kiss.
Old 11.06.2022., 11:20   #4

Svidja mi se sto je njih dvoje u prvoj epizodi bilo na izvoz.
Puno zajednickih scena. Samo neka tako nastave.

Ona je med medeni.
On je malo ukocen dok glumi, ali buduci da je njegov lik svakako ustogljeni i umisljeni baja, uklapa se. Nadam se da ce se malo opustiti.

Ima tu nebuloza, ali da se jos uvijek na njih zazmiriti.
Ako zajedno donose odluke o operacijama i ako se moraju usaglasiti - kako je on mogao nju zeznuti i ocitati joj lekciju s onim cicicom cija bi mladjahna zenica skroz da ga izmijeni operacijama? Nikako.
Kad bi to uradio bilo bi kao da se zatrcao u ogledalo pa sam sebi razbio nos, a ovako ispade da je on nju postavio na mjesto i natrljao joj nos.

Svidja mi se sto zeMskica nije smlata Bozija koja samo zapinje kojekuda, pada i treba joj cvrsta muska ruka da uopste moze stajati na crnoj zemlji, vec je pametna, radisna i kaze popu pop, a bobu bob.

On je umisljen, prepotentan i nije mu strano vrdati u sivoj zoni ako mu to donosi neku korist.
Sto se tice morala i korektnog, postenog odnosa prema drugima - tu se bas nije "nabildao" za razliku od misica.
Ali prevaspitace ona njega, ne sumnjam uopste u to.
Ima da od njega napravi 10 od 10.

M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2022., 15:41   #5
Evo i ja počela gledati. Ona mi je preslatka i fizički i karakterom. Njega bi puno ispuhala (i fizički i karakter mu) i onda bi mogao proći. Ovako moram samu sebe uozbiljiti svaki put kad uđe u kadar.

(Orhan Veli Kanik)
Looty is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2022., 19:44   #6
Quote:
Looty kaže: Pogledaj post
..... Ovako moram samu sebe uozbiljiti svaki put kad uđe u kadar.

Sa ovom zadnjom rečenicom se potpuno slažem... Dečko je jako skladno napuhani, ali ipak malo previše...ali gledati se može, istrpjet ćemo..
Ovo zna biti dobro, samo da ne razviju prebrzo radnju....
Aste is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.06.2022., 19:51   #7
Zavirih i ja da vidim hoće li me privući serija,onako čisto da imam nešto pogledati kad bude dosadno u ljetnjoj pauzi.
Njega baš ne volim ,nije baš neki dobar glumac(gledala sam ga posljednji put u Karagul)..Kao što neko reče uštogljen je ali me ne smeta ovdje.
Još nisam cijelu epizodu pregledala ,došla negdje do pola.. i sviđa mi se,lagano ,opušteno -baš ono da se opustiš uz takvu radnju.
Efsun mi se sviđa,borbena,jaka,zauzima se za žene,sviđa mi se taj seoski način života gdje svako zna svakoga..
Veoma mi se dopada kako su ona i Binnur spustile onu Gulden na tlo...Inteligentne,ratoborne i ponosne-volim to.
Njena kosa je predivna..i okice su divne.
Zasad mi se sviđa.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 12.06.2022., 00:44   #8

MashAllah, ovi ne gube vrijeme, izasli su s tri fragija za drugu epizodu.

1. https://ok.ru/profile/599284042287/video/3957296728623

2. https://ok.ru/video/3968474941999

3. https://ok.ru/video/3971466529327

M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2022., 18:15   #9
Gleda li ko veceras?

M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2022., 19:39   #10
Quote:
M@3X kaže: Pogledaj post
Gleda li ko veceras?
Da nije noćas Destan ja bih gledala..Ovako yok.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2022., 23:15   #11
Najava za treću epizodu(valja još drugu pogledati)
https://ok.ru/video/4212573866545

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.06.2022., 23:56   #12
gledaj matrix sto se upalila imala sam starije Windowse od tog malog
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.06.2022., 20:06   #13
Pogledala i drugu epizodu..Svidja mi se ta lagana atmosfera,baš prava limunada za ljetne dane.
Njih dvoje su kofol konkurencija jedno drugom za glavnog u bolnici ,kofol bi trebali biti dušmani a oni samo što ne skoče jedno na drugo
A i to im,kobojagi,nesvjesno .
Binnur kraljica
Otac od Emira baš simpa..ne vjeruje svojim sinovima.
Ovu glumicu Efsun ,ja kad nju pogledam ona mi uvijek izgleda ko da je sad krenula u srednju školu ,ko da je taman iz vrtića izašla tako malešna ,sitna..i onda mi teško nju zamisliti kao neku doktoricu koja je dugo studirala .
Izgleda mi ko da joj je tek 15-16 godina..
Njenu kosu volim..ima predivnu kosu,zavidim

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 17.06.2022., 07:48   #14
Prvu sam jedva dogurala do kraja, a onda sam pogledala i drugu da me razuvjere da sam u prvoj bila loše volje pa sam se zato živcirala.
Ništa od toga, nisu me razuvjerili, meni je i dalje neugodno dok ih gledam, kako zbog radnje, tako i zbog glumaca.

Za ovog malog žali Bože truda na pumpanju, bolje bi bilo da ga je uložio u sate glume. Sjećam ga se iz Karagula, isto, ravna crta kao na monitoru kad netko umre, tako je i ovdje osim što čovjeka hvata sram dok gleda kako jadan prodaje tijelo.

Mala glumičica, slatka i kao što reče @Sanije71, prelijepa kosa, ali brate pretjeraše, curica, izgleda srednjoškolke, ponašanja osnovnoškolke trebala bi biti kakti plastična kirurginja, ne ide i gotovo.
Male se sjećam iz Rame tamo je imala kratku ali zapaženu ulogu, ali mislim da ju je partner izvukao jer su bili kemični.
I inače u ovim romkomima, sve glumice glume s povišenim tonovima i visokim C, to im je valjda napetosti radi.

Ovo natezanje njih dvoje kao stvara seksualnu napetost, meni jok, samo susramlje jer nigdje veze s ničim, od početka je krenulo neko deranje jedno na drugo, a uopće mi nije jasno zašto, samo da se fandom pali, kako mi se čini jer jedino to drži serije.

Asistentica je jedini lik zanimljiv, iako pretjeran, ali dobro, glumica dobro nosi pa može proći ( znam je iz Zvijezde sjevernjače i tamo je pretjerivala).

Ne znam hoću li nastaviti, još sam jednu ljetnu počela gledati ali i tamo me sram i scenarija i glume.

Ne znam što im je, troše se na takve gluposti. Svima bi bilo bolje da otvore kombije ili restorane brze hrane, časniji je posao.
Old 17.06.2022., 16:55   #15

Quote:
TheWitch kaže: Pogledaj post
gledaj matrix sto se upalila imala sam starije Windowse od tog malog

Nebuloze se nastavljaju, naravno.
Ludaca i progoniteljka koja se napokon nasla u istom prostoru sa svojom zrtvom i to sa pozivnicom - nakon sto je posluzila svrsi, tj. bila izgovor za poljubac, nestala je netragom.
Mislim, on prima nagradu na tom dogadjaju, treba samo stati ispred bine i cekati.

M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 18.06.2022., 18:22   #16
Quote:
ribica0903 kaže: Pogledaj post
Prvu sam jedva dogurala do kraja, a onda sam pogledala i drugu da me razuvjere da sam u prvoj bila loše volje pa sam se zato živcirala.
Ništa od toga, nisu me razuvjerili, meni je i dalje neugodno dok ih gledam, kako zbog radnje, tako i zbog glumaca.

Ja sam u iz više pokušaja odgledala prvu. Blam me pravo pojeo a budući da već gledam jednu, čiji scenario je teška bruka ali "trpim" zbog glavnog para, ovu sigurno neću ni da mi plate .
hasret is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2022., 14:51   #17
Gdje ste ljudi

Tražila sam nešto za brain off, laganica i planirala pogledati par scena, jutros gledala obe ep do 5 ujutro

Malo me sramota priznati, ali zabavna radnja, zabavni likovi, i ima kemije. Prerano je komentirati bilo šta više, ali ja sam si ljetnu limunadicu izabrala.
Old 19.06.2022., 17:30   #18
steta sto nisu nasli nekog drugog glumca.
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.06.2022., 17:36   #19
Quote:
TheWitch kaže: Pogledaj post
steta sto nisu nasli nekog drugog glumca.
Hajde, sto si na kraj srca, ima sanse da nauci da glumi.
A bar ga je lijepo vidjeti.

M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.06.2022., 05:59   #20
Treća epizoda ,druga najava
https://ok.ru/video/4221625240113

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 12:45.