Natrag   Forum.hr > Društvo > Koronavirus > Skeptična perspektiva

Skeptična perspektiva Bez epidemioloških mjera

Zatvorena tema

Tematski alati Opcije prikaza
Old 17.08.2022., 11:37   #1
Potraga za razlogom ili teorije zavjere vol.10

Volume 9 je dosegao tehnički limit od 10000 postova.
Volume 10 je otvoren, ranije verzije teme su ovdje:

9
8
7
6
5
4
3
2
1

Old 17.08.2022., 11:45   #2
https://www.gbnews.uk/news/doctor-wh...-to-end/353161 Liječnik koji je promovirao cjepiva protiv Covida na TV-u poziva na završetak svih preostalih mandata

Vodeći kardiolog konzultant, koji je bio jedan od prvih ljudi u Velikoj Britaniji koji je uzeo dvije doze cjepiva protiv Covid-19 i promovirao ih na televiziji, pozvao je na ukidanje svih preostalih mandata za cjepivo.

Dr. Aseem Malhotra napisao je otvoreno pismo premijeru Borisu Johnsonu i američkom predsjedniku Joeu Bidenu, pozivajući na hitno objavljivanje neobrađenih podataka iz Pfizerovog originalnog ispitivanja cjepiva protiv Covid-19..
Old 17.08.2022., 11:52   #3
Samo da im i ovdje onda jebem mater. I švabi i Kini i svima koji zagovaraju tu aplikaciju i doziranja u nedogled. Jebem ti svijet di zdrav, prav postaje lud i odbačen. Ali cjepivo smučkano u par mjeseci, 4 doze pod normalno je zdrav razum. E jebem te ljudska raso...
Charlie Winner is offline  
Old 17.08.2022., 11:57   #4
Quote:
Charlie Winner kaže: Pogledaj post
Samo da im i ovdje onda jebem mater. I švabi i Kini i svima koji zagovaraju tu aplikaciju i doziranja u nedogled. Jebem ti svijet di zdrav, prav postaje lud i odbačen. Ali cjepivo smučkano u par mjeseci, 4 doze pod normalno je zdrav razum. E jebem te ljudska raso...
U prosloj temi si napisao

Quote:
Samo da znate ima i nacija koje štite svoje ljude tako što im omogućuju da lako dođu do "potvrde" i da ih se ne jebe. Pričam iz osobnog iskustva. A ne ovi zapadnjaci i ovi naši što teže istima. Mamu bi utopili za rejting...
Koje su to nacije i kako? Jer sumnjam da je ta nacija hrvati, jer su kod nas doktori za finu cifru prodavali te "potvrde", tj. cijepili su te isto kao sto su se anemicni & co. cijepili
snake1 is offline  
Old 17.08.2022., 12:04   #5
Quote:
snake1 kaže: Pogledaj post
U prosloj temi si napisao

Koje su to nacije i kako? Jer sumnjam da je ta nacija hrvati, jer su kod nas doktori za finu cifru prodavali te "potvrde", tj. cijepili su te isto kao sto su se anemicni & co. cijepili

Jesam, i opet ću. Treba ponavljat dok većini ne uđe u uho pa da skupa možemo. Onako složno u jedan glas.

Ukrajina, Rusija, Bjelorusija...za ostale ne mogu tvrdit. Dolaze žene tu koje sad rade i imaju potvrdu i najotvorenije pričaju da su oni to mogli kupit tamo da imaju.
Charlie Winner is offline  
Old 17.08.2022., 12:05   #6
Potpisimo peticiju za eutanaziju Svraba i DeBilla
https://www.facebook.com/10007651627...LmgFl/?app=fbl
dankodan is offline  
Old 17.08.2022., 12:26   #7
a sto ako je to istina ? https://www.stewpeters.com/video/202...self-assemble/ Exclusive Horrific Images: Circuits In Covid Jab Internet Router Causes Circuits To Self Assemble
Old 17.08.2022., 13:09   #8
Quote:
Marina Fiume kaže: Pogledaj post
Na početku pandemije kad još nije bilo cjepiva, raspravljalo se o tome da li neka starinska cjepiva štite od covida. Između ostalih i BCG cjepivo.

Sad je grupa znanstvenika istražila koliko je sto godina staro BCG cjepivo efikasno protiv Covida. I otkrila da mu je efikasnost 92%. (to je skoro kao 95% od Pfizera, samo što je Pfizer blefirao.)

Znači dobro staro BCG cjepivo štiti bolje od svih ovih modernih bla-bla-srać-truć mRNA cjepiva.

https://www.cell.com/cell-reports-me...791(22)00271-3
Nedavno sam pogledala video u kojem i sam Bourla kaže da se čudio kad su mu došli s prijedlogom o mRNA i da je htio da izađu s klasičnim cjepivima.
Kaže da su ga onda brzo nakon toga razuvjerili.
Baš me zanima kako je to išlo.
Aquamarine is offline  
Old 17.08.2022., 13:21   #9
@ Ariela

Quote:
Sjećam se te priče. Ja sam svojedobno nepotrebno besežirana, kao i ostali, ali sam svejedno dvaput imala koronu, doduše kao jaču virozu.

Štiti li doživotno ili bi se čovjek trebao docjepljivati? Nije mi jasno.
Mi smo "besežirani" kao djeca tako da se kod nas nije ni moglo ispitati utjecaj BCG cjepiva, ali na Amerikancima se moglo jer oni ne dobivaju to cjepivo kao bebe, pa su "imunološki čisti" (naive).

Ovdje je cijeli tekst studije:

https://www.cell.com/action/showPdf?...2822%2900271-3

Ispitanike su cijepili 3 puta u roku od dvije godine. Tek nakon treće injekcije je postignuta efikasnost od 92%. To se vidi na ovoj slici:

Ja bi gledajući tu sliku, laički rekla da je nas to što smo primili to cjepivo kao djeca donekle štitilo, ali ne 92% nego možda cca 50% jer smo dobili samo jednu dozu?

Po studiji, zaštita od BCG cjepiva traje desetljećima.
Marina Fiume is offline  
Old 17.08.2022., 14:25   #10
https://www.facebook.com/10007650266...38808907415992 Što se to nalazi u cjepivima/vakcinama? https://crodex.net/dr-ljiljana-zelad...Y4OyRt3SxJO53A
Old 17.08.2022., 15:08   #11
vitamini,minerali i ekstrakti obeliksovog čudomixa
maraschino199 is offline  
Old 17.08.2022., 15:19   #12
„Upoznajte Barbaru Baarsma, direktoricu Rabo Carbon banke. Ne Rabo banke, nego Rabo Carbon banka. I Rabobank i Baarsma sudjeluju na Svjetskom gospodarskom forumu. U video intervjuu ona zagovara "osobni karbonski novčanik": "Pobrinimo se da svaka obitelj ili svaki građanin Nizozemske dobije određenu količinu prava na ugljik. Na taj način možemo osigurati da emisije ne premaše našu godišnju granicu. Vaša osobna emisija bit će pohranjena u karbonskom novčaniku. Dakle, ako želim letjeti, kupit ću prava na emisiju ugljika od nekoga tko si ne može priuštiti letenje. Na primjer, na taj način ova sirotinja može dodatno zaraditi. Ili ako netko živi u maloj kući, može prodati svoja prava na emisiju nekome tko živi u velikoj kući. Na taj način siromašni ljudi mogu imati koristi od zelene ekonomije", kaže dotična.
Drugim riječima, nećete imati nikakvu zabavu i nećete smjeti nikamo putovati, ali ne brinite, elita će se zabavljati umjesto nas.“
Ide to još i dalje: „Evo što će se vjerojatno dogoditi. Kad izađete u restoran, ovisno o vašem "ugljičnom otisku" odredit će što možete, a što ne možete naručiti s jelovnika.
Zvuči smiješno, zar ne? Ovisno o tome koliko vam je bodova preostalo za taj mjesec odredit će vam se smijete li jesti "ispravnu hranu" ili "laboratorijsku hranu".
Ako ste bili hrabar dječak ili djevojčica, smjeti ćete jesti samo laboratorijski uzgojenu biljnu hranu kako ne biste premašili svoju kvotu ugljika. Ako pokušate naručiti govedinu koja očito ima visoke razine CO2, neće vam biti dopušteno.
To će također biti slučaj kada odete u supermarkete obaviti svoju tjednu kupovinu. Svakom artiklu koji kupite bit će dodijeljen CO2 broj.
…A postoji i "kalkulator ugljika" 2030. kao u Agendi 2030. Ako pažljivo pogledate gornji lijevi kut slike, vidjet ćete prijelaz iz 2020. u 2030. godinu.
Na kraju će poprimiti oblik aplikacije koja će pokrivati sve osnove digitalnog identiteta, digitalne valute, društvenog kreditnog rezultata i više. Zapravo, bit će to totalni sustav kontrole i nadzora iz kojeg će biti nemoguće izaći. Dobro došli u Vrli novi svijet Aldousa Huxleya i 1984. Georgea Orwella u jednom.
Ali hoće li se to zaista dogoditi ili ne, sasvim je druga priča. Ovo nije lupetanje nekog ludog teoretičara zavjere. Pokušavao sam pružiti dokaz o tome što se događa u stvarnom svijetu. Na vama je hoćete li u to vjerovati ili ne i hoćemo li to dopustiti...“ Cijeli članak u engleskoj verziji: https://threadsirish.substack.com/p/...ow-your-carbon
Ako netko misli da smo mi daleko od toga, jedan domaći komentar vezano za tu temu: „…dimnjačar mi reče da je naša vlada već odobrila ugradnju Siemensovih aparata u kućne dimnjake, nešto veličine kutije cigareta, koji mjere emisije za sezonu grijanja ili tko ima plin - cijele godine, pa bi se to plaćalo. Onda plati 100m2 drva, pa plati Co2 emisiju. Ali su to za sada stopirali, jer bi bio preveliki udar. Iako je sve spremno za nabavu toga. Dakle, ovo je samo glazura , šlag na tortu već postojećeg terora.“
Covid potvrde su bile probni balon, navikavanje masa na nadzor. Obzirom koliko su pojedini zazivali i prihvatili njihovo uvođenje, bojim se pomisliti koliko bi se toga iz ovog teksta moglo ostvariti.
justsay is offline  
Old 17.08.2022., 15:39   #13
Quote:
davids kaže: Pogledaj post
a sto ako je to istina ? https://www.stewpeters.com/video/202...self-assemble/ Exclusive Horrific Images: Circuits In Covid Jab Internet Router Causes Circuits To Self Assemble
Kaže čovjek da se ti sklopovi ili što-je-već-to sami sastavljaju, ali i da se nakon nekoliko minuta opet rastave ?!?

Pa sam se sjetio svog tajno sprovedenog bluetoth ekperimenta gdje se sjedeći u istoj kući sa istim cjepišama bluetoth signal pojavljuje, da bi nakon 5-10 ili 15 min. nestali, pa se opet pojavili kroz 10-tak minuta i tako opetovano.

Možda to ima veze sa ovim samosklapajućim i samo rasklapajućim strukturama koje putuju krvožilnim sustavom cjepiša?

Onako laičkim riječima objašnjeno - možda se strukture sklapaju, ali kako trenutno nemaju sve potrebne komponente nekakav predprogramirani algoritam detektira grešku pri "sklapanju" i daje komandu za resetiranje (rastavljanje) i ponovni pokušaj sklapanja?

Mislim znam da zvuči kao naučna fantastika, no...?
ntiissa is offline  
Old 17.08.2022., 15:48   #14
Pozdrav svima,

Evo i mene, haman sam deblokirana, sestra mi se oporavlja, bio je kurslus, jedva je izvukla zivu glavu. Nece vise nit' boca nit' kobajagi doktora. Neki dan ponovo glavobolje, zena padne, hitna i sve to, da bi joj vrla doktorka rekla:
Korona!
...
Necu da psujem, dosla sam sebi (oprostite rajo na mojim psovkama i mom ponasanju kad se to desilo), bila sam na forumu kad sam cula vijest pa kad nisam svisnula od bola.

Eto toliko od mene. Ne dajte se purebloods i samo naprijed!!!
honeyhoneybee is offline  
Old 17.08.2022., 15:49   #15
Deseti nastavak! Hvala svima iz otpora koji daju svoj doprinos!!

Quote:
Jesam, i opet ću. Treba ponavljat dok većini ne uđe u uho pa da skupa možemo. Onako složno u jedan glas.

Quote:
Ukrajina, Rusija, Bjelorusija...za ostale ne mogu tvrdit. Dolaze žene tu koje sad rade i imaju potvrdu i najotvorenije pričaju da su oni to mogli kupit tamo da imaju.
Jedino u Bjelorusiji nema diskriminacije po pitanju ubadanja. Slobodan izbor. Rusija itekako maltretira, straši i uvjetuje svoje građane. Ne ulazim u ovo ako se za kikiriki može ishodovat potvrda. Ne osuđujem one koji su je na taj način morali ishodovati. Kako god znaju, nek izbjegnu ubod. Ja pak ne pristajem na ništa, nisam kupovao niti planiram kupiti kad je ponovno uvedu. Ignoriram igru sasvim pa dokle - dotle.

Ovi koji su se boli, ne zbog straha za egzistenciju, nego da bi npr. turistički putovali ili išli na koncerte ili sl.. ne znam što bih rekao. Kud ste letjeli!? Ja sam sad bez ičega prošao Dunavom (Srb/Rom),a trenutno u Ohridu. Kad budu opet tražili ne mrdam nikud iz Hrvatske i nastavljam otpor svoj na svome.
Old 17.08.2022., 16:34   #16
Jutros u vlaku umro čovjek (53), "službeni vozač državne institucije": https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...dvoru-15236096
kandraxII is offline  
Old 17.08.2022., 16:50   #17
Quote:
kandraxII kaže: Pogledaj post
Jutros u vlaku umro čovjek (53), "službeni vozač državne institucije": https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna...dvoru-15236096
one way ticket
maraschino199 is offline  
Old 17.08.2022., 17:04   #18
Kad naši konačno uvezu Paxlovid, imajte na umu da se kod oko 6% pacijenata javlja nuspojava koja se zove "Paxlovid usta".

6% ljudi ima okus kao da su im "usta puna smeća", "metalnih novčića" i "pokvarenog sojinog mlijeka".

Na internetu razmjenjuju recepte kako se riješiti tog okusa. Jedan od najboljih kandidata zasad pronađenih je držanje ananasa u ustima.

https://nypost.com/2022/08/16/what-i...get-rid-of-it/
Marina Fiume is offline  
Old 17.08.2022., 17:08   #19
Jbg svaki lijek ima nuspojave. Ako je to najgore što se može desiti, to je super
"If the United States saw what the United States was doing to the United States, the United States would invade the United States to liberate the United States from the tyranny of the United States.”Bockecho
Walkman is online now  
Old 17.08.2022., 17:11   #20
ovo je vec crni humor .. https://stopcensura.online/un-malore...-soli-44-anni/ iznenaditis odnio Stefano Pasin-a ,44 god,autora izjave : "Da bi se riješio problem antivaksera, trebao bi Hitler" .. e moj Stefano ..

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 18:38.