Natrag   Forum.hr > Društvo > Kutak za školarce i studente > Osnovne i srednje škole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.12.2022., 17:54   #1
Prebacivanje iz klasične gimnazije u strukovnu

Mogu li se nakon prve godine gimnazije prebaciti u neku strukovnu četverogodišnju (u 2.r), polaganjem nakandnih ispita?

Isto tako vrijedi li ovo gore ako padnem predmet poput grčkog, kojeg nemam u strukovnoj školi, a imao sam u gimnaziji?

Poslano sa mog PPA-LX2 koristeći Tapatalk
Kikipavic is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2022., 18:19   #2
Quote:
Kikipavic kaže: Pogledaj post
Mogu li se nakon prve godine gimnazije prebaciti u neku strukovnu četverogodišnju (u 2.r), polaganjem nakandnih ispita?

Isto tako vrijedi li ovo gore ako padnem predmet poput grčkog, kojeg nemam u strukovnoj školi, a imao sam u gimnaziji?

Mislim da možeš, ali moraš položiti razliku, a to su vjerojatno neki stručni predmeti.
Ako ispisuješ, gimnazija će ti vjerojatno zaokružiti dva. Tj, to se tako dogovori.
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.12.2022., 19:19   #3
Quote:
-skyfall- kaže: Pogledaj post
Mislim da možeš, ali moraš položiti razliku, a to su vjerojatno neki stručni predmeti.
Ako ispisuješ, gimnazija će ti vjerojatno zaokružiti dva. Tj, to se tako dogovori.
Vjerovatno ti strukovni predmeti nisu teški za položit, predpostavljam?

A ne znam funkcionira li to sa zaključivanjem baš tako, jer ti neće niti jedan profesor zaključit 2 jer se ispisuješ.

Kikipavic is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.12.2022., 12:57   #4
Quote:
Kikipavic kaže: Pogledaj post
Vjerovatno ti strukovni predmeti nisu teški za položit, predpostavljam?

A ne znam funkcionira li to sa zaključivanjem baš tako, jer ti neće niti jedan profesor zaključit 2 jer se ispisuješ.

Pa ovisi koju strukovnu planiraš upisati. Dobro je što u prvom razredu obično nema toliko stručnih predmeta. Oko 3.
Ne vidim problem da ti se da 2 ako se ispisuješ, to obično roditelji dogovore s ravnateljem. Sigurno to nečeš ti drviti s profesorom iz grčkog...
-skyfall- is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:58.