|
09.12.2022., 17:54
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Prebacivanje iz klasične gimnazije u strukovnu
Mogu li se nakon prve godine gimnazije prebaciti u neku strukovnu četverogodišnju (u 2.r), polaganjem nakandnih ispita?
Isto tako vrijedi li ovo gore ako padnem predmet poput grčkog, kojeg nemam u strukovnoj školi, a imao sam u gimnaziji?
Poslano sa mog PPA-LX2 koristeći Tapatalk
|
|
|
09.12.2022., 18:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Quote:
Kikipavic kaže:
Mogu li se nakon prve godine gimnazije prebaciti u neku strukovnu četverogodišnju (u 2.r), polaganjem nakandnih ispita?
Isto tako vrijedi li ovo gore ako padnem predmet poput grčkog, kojeg nemam u strukovnoj školi, a imao sam u gimnaziji?
|
Mislim da možeš, ali moraš položiti razliku, a to su vjerojatno neki stručni predmeti.
Ako ispisuješ, gimnazija će ti vjerojatno zaokružiti dva. Tj, to se tako dogovori.
|
|
|
09.12.2022., 19:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2022.
|
Quote:
-skyfall- kaže:
Mislim da možeš, ali moraš položiti razliku, a to su vjerojatno neki stručni predmeti.
Ako ispisuješ, gimnazija će ti vjerojatno zaokružiti dva. Tj, to se tako dogovori.
|
Vjerovatno ti strukovni predmeti nisu teški za položit, predpostavljam?
A ne znam funkcionira li to sa zaključivanjem baš tako, jer ti neće niti jedan profesor zaključit 2 jer se ispisuješ.
|
|
|
10.12.2022., 12:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2020.
|
Quote:
Kikipavic kaže:
Vjerovatno ti strukovni predmeti nisu teški za položit, predpostavljam?
A ne znam funkcionira li to sa zaključivanjem baš tako, jer ti neće niti jedan profesor zaključit 2 jer se ispisuješ.
|
Pa ovisi koju strukovnu planiraš upisati.  Dobro je što u prvom razredu obično nema toliko stručnih predmeta. Oko 3.
Ne vidim problem da ti se da 2 ako se ispisuješ, to obično roditelji dogovore s ravnateljem. Sigurno to nečeš ti drviti s profesorom iz grčkog...
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:58.
|
|
|
|