Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Sapunice

Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 10.02.2023., 09:54   #1
Scarlet Gruber

SCARLET GRUBER

SCARLET GRUBER (pravim imenom Scarlet Alexandra Fernández Cristancho) rođena je 10. veljače 1989. u Caracasu, Venezuela.
Kći je popularnog venecuelanskog glumca i pjevača Gabriela Fernandeza, poznatijeg kao El Chamo, i Astrid Gruber, venecuelanske zvijezde sapunica.

Svoju umjetničku karijeru započinje u dobi od osam godina, pohađajući školu baleta u Miamiju.
Osim baleta usavršavala se i na plesu moderne, jazz i hip hop glazbe, ali je nažalost, zbog ozljede gležnja njezina plesačka karijera rano prekinuta.
Sa osamnaest godina počinje se baviti glumom. Pohađa školu Luz Columba u Venecueli, kod prof. Nelsona Ortege, a školovanje nastavlja na Međunarodnom centru za obuku glumaca u Miamiju.

2010. debitira u Telemundovoj telenoveli Aurora, kao sporedna uloga.
2011. glumi je u telenoveli Corazón apasionado, u ulozi Rebece, s Marlene Favela, Guyjem Eckerom i Susanom Dosamantes.
2013. pridružuje se umjetničkom timu telenovele Rosario u ulozi Cecilije, ponovo s Guyem Eckerom, te s Itahisom Machado, Aarónom Díazom, Lorenom Rojas i Zuleykom Riverom.

2014. glumi u telenoveli Cosita linda, u kojoj pokazuje veliku sposobnost oponašanja potpuno suprotnih likova igrajući sestre blizanke.
Kolege su joj Christian Meier, Pedro Moreno, Ana Lorena Sánchez, Carolina Tejera i Zuleyka Rivera.

Između 2014. i 2015. dobiva svoju prvu važnu ulogu u Telemundovoj telenoveli Tierra de reyes, bazirana na priči Pasión de Gavilanes,
Ostali dio elenca čine Gonzalo García Vivanco, Kimberly Dos Ramos, Christian de la Campa, Sonya Smith, Aarón Díaz i Ana Lorena Sánchez.
Uloga Andree del Junco Belmonte donosi joj nagradu za najbolju glavnu glumicu, a u paru sa Christianom de la Campa, nagradu za najbolji ljubavni par.

Tijekom svibnja i lipnja 2015. putuje u Španjolsku na snimanje filma Santiago Apostol, produkcije Joséa Manuela Brandariza, sa Juliánom Gilom u glavnoj ulozi.

2017-2018. debitira na Televisi s telenovelom Sin tu mirada, remakeom popularne Esmeralde u kojoj tumači lik Vanesse Villoslada Balmaceda (Graciela iz serije Esmeralda).
Na tom projektu sudjeluje s Claudiom Martin i Osvaldom de Leonom. Za ulogu Vanesse nominirana za najbolju mladu glumicu na dodjeli nagrada Premios Tvy Novelas.

2019-2020: Médicos, línea de vida kao Tania Olivares
2020-2021: Quererlo todo kao Sandy Cabrera

2021., Dobiva glavnu antagonističku ulogu u telenoveli Si nos dejan, producenta Carlosa Bardassana u kojoj tumači lik prelijepe i ambiciozne Juliete Lugo.
Brojne su pohvale i pozitivni komentari na račun odlično odigrane uloge, a i sama Scarlet prizanje kako je uživala igrajući Julietu i kako se teško od nje rastala.

U studenom 2022., objavljena je vijest da ju je Carla Estrada odabrala kao glavnu glumicu u bio-seriji Ellas soy yo: Gloria Trevi,
čiji je izlazak planiran za kolovoz 2023. godine. Scarlet će tumačiti lik odrasle Glorije Trevi.
Prilikom objave vijesti, Scarlet je na svom instagram profilu objavila motivnu poruku, a odnosi se na ovaj projekt:
Puno sam se pripremila za ovaj trenutak, borila sam se, učila, smijala se, plakala, ali sva su se moja iskustva isplatila i dovela me do toga da budem žena kakva danas ponosno jesam.
Obožavatelji Glorije Trevi, meksička javnositi i moji fanovi - molim vas da mi date priliku da pokažem svoju predanost ovom projektu
i da me gledate onim istim očima kojima ja gledam na sve svoje uloge - s empatijom i puno ljubavi.

Početkom 2023. na Netflixu je izašla serija Contra cuerdas, u kojoj Scarlet glumi Dulce Caramelo, profesionalnu hrvačicu.

I par zanimljivosti iz privatnog života:
Zaručena je za Christophera Esquedu, profesionalnog fotografa. Obožavaju putovati.
Profili društvenih mreža puni su im prelijepih fotografija s brojnih putovanja.

Scarlet ima jako blizak odnos s poznatim glumcem telenovela, Omarom Fierrom, a proizlazi iz doba kad je ona bila još mala djevojčica.
Naime, njezina je mama, dok je Scarlet bila još mala, bila u vezi s Omarom pa je Scarlet odrasla gledajući u Omaru ulogu oca.
Majčinoj i Omarovoj vezi došao je kraj, ali to nije značilo kraj za nju i Omara, s kojim ima jako čvrstu vezu, a njegove sinove smatra svojom braćom.
Omar i Scarlet ne kriju koliko se vole, pa je tako on jednom rekao kako ga jako veseli kad Scarlet dođe kod njega doma i još s vrata viče 'tata'.
A ona, za dan očeva njemu piše 'Hvala što me vodiš, što me čuvaš, što me štitiš i voliš bezuvjetno.'

Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 09:55   #2
Zaslužila je Scarlet imati svoju temu zbog svog talenta i predanosti radu.
Posebno me veseli otvoriti je danas, kada salvi svoj 34. rođendan,
Želimo joj sve najbolje i još puno, puno uspjeha u budućim projektima!
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 10:22   #3
Sretan rođendan predivnoj i talentiranoj Scarlett.

Ja nju obožavam.
Top kao Julieta, a samo zbog nje sam gledala i Tierra de Reyes.
lanex is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 10:36   #4
Scarlet napokon ima temu.
Ja nju obozavam. Prvi put sam ju gledala u Cosita Linda gdje je imala dvostruku ulogu.

Bas kao @lanex i ja sam TDR gledala zbog nje.
Odlicno izgleda, odlicno glumi. Pun pogodak.

Sretan joj rodendan.

Edit: vidim sada da je imala ulogu u jednoj epozodi Aurore, ali ne sjecam se toga.
Prema IMDBu to joj je prva uloga u telenoveli.
crvenokosa02 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 18:37   #5
Srecan rodjendan zelim jednoj od mojih omiljenih glumica,kao i jos mnogo lepih,dobrih i uspesnih uloga i projekata.
Hvala ti @Sajeta sto si otvorila Skarletinu temu,jer ona to stvarno zasluzuje,definitivno je vredna paznje.
Ja je obozavam jos od "Sin tu mirada" odusevila me je kao Vanesa (Grasijela) i od tada pratim njen rad.
Gledao sam je i u "Tierra de reyes" (odlicna serija), "Medicos linea de vida" i "Si nos dejan".
Inace mi je Skarlet prelepa i preslatka i mnogo volim da je gledam i u planu mi je da pogledam i seriju o Gloriji Trevi i ovu sto je snimila za Netflix.
gataric is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 20:50   #6
Predivna zenska

Nek joj je sretan i jos puno protagonica joj zelim
kiki kiki is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 20:57   #7
Buduca legenda
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.02.2023., 23:51   #8
Odlična glumica. Jako draga
Melaike is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 15:08   #9
Je li netko gledao tu seriju na Netflixu? Je li čemu ili samo kopija Glow?
blenta is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 16:28   #10
Sretan joj rođendan i od mene sa malin zakasnjenjem

Meni je bila divna ka Julieta

I ovo za odnos nje i Omara Fierroa je tako lipo za pročitat
Selene is offline  
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 16:50   #11
Quote:
blenta kaže: Pogledaj post
Je li netko gledao tu seriju na Netflixu? Je li čemu ili samo kopija Glow?
Nema pojma.. Planiram pogledati ali ne stignem, nikako.
Samo sam na YT pogledala par videa.

Quote:
Selene kaže: Pogledaj post
Sretan joj rođendan i od mene sa malin zakasnjenjem

Meni je bila divna ka Julieta

I ovo za odnos nje i Omara Fierroa je tako lipo za pročitat
Šta ne, da da?!
Meni je baš došlo toplo oko srca kad sam to pročitala..

Quote:
gataric kaže: Pogledaj post
Hvala ti @Sajeta sto si otvorila Skarletinu temu,jer ona to stvarno zasluzuje,definitivno je vredna paznje.
Istina. I što @denn kaže, buduća legenda. Ne sumnjam da ćemo je u budućnosti gledati u još puno dobrih projekata. :like:
Odgovori s citatom
Old 11.02.2023., 17:39   #12
Da se i ja upisem u kraljičinu temu

I Sretan rođendan od mene
Old 13.09.2023., 13:05   #13
Ellas soy yo, počela s prikazivanjem i na Televisi..
Prvi tjedan je iza nas.

I saaaad..., s nestrpljenjem očekujemo dolazak velike Glorie/Scarlet.

.
.

(Alt, otvarala sam temu na velikom ekranu, ali sam kući na laptopu vidjela da su slike prevelike. Sorry. Ako želiš, smanji ih.)
.
Odgovori s citatom
Old 13.09.2023., 13:45   #14
Tresem se

Nisam spreman za kraljičin dolazak
Old 14.11.2023., 11:34   #15
Link na Scarletin Instagram profil, u kojem se oprašta od lika Glorie Trevi.

Pljušte komentari pohvale od publike, ali i od kolegica Angelique Boyer, Claudie Martin i drugih.

Dala je maksimum od sebe i stvarno je bila odlična!

Znali smo da može, ali ovom zahtjevnom ulogom dokazala je da je doista vrhunska glumica!
Među top 5 koje u ovo vrijeme Mexico ima.
Volimo je i obožavamo!

Odgovori s citatom
Old 14.11.2023., 11:35   #16

Quote:
scarlet_gruber:
Adios Gloria,
Gracias por hacerme crecer de manera exponencial. Por enseñarme a ser fuerte y valiente, pero sobre todas las cosas,
gracias por enseñarme la importancia de sanar.
Agradezco a todos los que me acompañaron en esta aventura tan retadora, pero tan importante en mi vida.
Los amo raza 😜
Odgovori s citatom
Old 14.11.2023., 12:55   #17
Ustanimo drage,

najprije se naklonimo i zaplješćimo ovoj vrhunskoj mladoj i pre pre talentiranoj glumici

Mislio sam da bolje od Juliete Lugo neće ići i da će je većina fanova gledati kroz samu prizmu Juliete Lugo - ali taaaako mi je drago da sam se prevario

Šta je Scarlet odradila u liku Glorie Trevi mislim da ni ona sama nije svjesna… tako težak, tako kompleksan lik odigrat… unijet se u one ekspresije i grimase koje je sama Gloria imala na koncertima i intverjuima… čudesno…

Da ne pričam o kemiji između nje i Poze jer da toga nije bilo, ne bi nam se ni dočarao odnos koji je imala s tim štakorom - a to je po meni i bilo najbitnije u samoj noveli…

Što reći osim da ona scena gdje Gloria saznaje da joj je dijete mrtvo je nešto najbolnije i najemotivnije odgumljeno u zadnjih XY godina… na sami spomen scene se ježim koliko je to moćno bilo…

Draga Carla, hvala ti što si prepoznala “ono nešto” u našoj Gruberici, draga Scarlett, hvala tebi što si prihvatila ulogu koju ti je Carla ponudila jer s ovim ti je samo nebo granica

Želimo te i dalje gledat jer zaslužuješ da si na našim malim ekranima i da se divimo tvojoj fenomenalnoj glumi… radi, napreduj, rasti - jer znamo da to možeš…

Hvala ti na liku Glorie Trevi ostat ćeš zapamćena parasiempre

Volimo te
Old 14.11.2023., 14:19   #18
Quote:
Apolon kaže: Pogledaj post
...
Isuse, kakav CRINGE
dennomon is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2023., 14:46   #19
Nisam je nigde gledao, ali mi je jako hot

Možda jednom pogledam Gloriu pošto je mnogi hvale, a i po pogledanim klipovima deluje mi odlično

I sigurno je da ću gledati Contra cuerdas jer je o mom najdražem sportu
Balkanski paša is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.11.2023., 14:50   #20
Tebi paša je ama baš svaka hot

Ali zaista neki bi mogli razmotriti mogućnost da preimenuju nick u Scarletfan
AracelyFan is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:37.