Sapunice meksičke, španjolske, američke, hrvatske - nije važno, gledamo ih sve, ma što god drugi rekli o tome |
|
|
10.02.2023., 09:54
|
|
canta y no llores
Registracija: May 2008.
|
Scarlet Gruber
SCARLET GRUBER
SCARLET GRUBER (pravim imenom Scarlet Alexandra Fernández Cristancho) rođena je 10. veljače 1989. u Caracasu, Venezuela.
Kći je popularnog venecuelanskog glumca i pjevača Gabriela Fernandeza, poznatijeg kao El Chamo, i Astrid Gruber, venecuelanske zvijezde sapunica.
Svoju umjetničku karijeru započinje u dobi od osam godina, pohađajući školu baleta u Miamiju.
Osim baleta usavršavala se i na plesu moderne, jazz i hip hop glazbe, ali je nažalost, zbog ozljede gležnja njezina plesačka karijera rano prekinuta.
Sa osamnaest godina počinje se baviti glumom. Pohađa školu Luz Columba u Venecueli, kod prof. Nelsona Ortege, a školovanje nastavlja na Međunarodnom centru za obuku glumaca u Miamiju.
2010. debitira u Telemundovoj telenoveli Aurora, kao sporedna uloga.
2011. glumi je u telenoveli Corazón apasionado, u ulozi Rebece, s Marlene Favela, Guyjem Eckerom i Susanom Dosamantes.
2013. pridružuje se umjetničkom timu telenovele Rosario u ulozi Cecilije, ponovo s Guyem Eckerom, te s Itahisom Machado, Aarónom Díazom, Lorenom Rojas i Zuleykom Riverom.
2014. glumi u telenoveli Cosita linda, u kojoj pokazuje veliku sposobnost oponašanja potpuno suprotnih likova igrajući sestre blizanke.
Kolege su joj Christian Meier, Pedro Moreno, Ana Lorena Sánchez, Carolina Tejera i Zuleyka Rivera.
Između 2014. i 2015. dobiva svoju prvu važnu ulogu u Telemundovoj telenoveli Tierra de reyes, bazirana na priči Pasión de Gavilanes,
Ostali dio elenca čine Gonzalo García Vivanco, Kimberly Dos Ramos, Christian de la Campa, Sonya Smith, Aarón Díaz i Ana Lorena Sánchez.
Uloga Andree del Junco Belmonte donosi joj nagradu za najbolju glavnu glumicu, a u paru sa Christianom de la Campa, nagradu za najbolji ljubavni par.
Tijekom svibnja i lipnja 2015. putuje u Španjolsku na snimanje filma Santiago Apostol, produkcije Joséa Manuela Brandariza, sa Juliánom Gilom u glavnoj ulozi.
2017-2018. debitira na Televisi s telenovelom Sin tu mirada, remakeom popularne Esmeralde u kojoj tumači lik Vanesse Villoslada Balmaceda (Graciela iz serije Esmeralda).
Na tom projektu sudjeluje s Claudiom Martin i Osvaldom de Leonom. Za ulogu Vanesse nominirana za najbolju mladu glumicu na dodjeli nagrada Premios Tvy Novelas.
2019-2020: Médicos, línea de vida kao Tania Olivares
2020-2021: Quererlo todo kao Sandy Cabrera
2021., Dobiva glavnu antagonističku ulogu u telenoveli Si nos dejan, producenta Carlosa Bardassana u kojoj tumači lik prelijepe i ambiciozne Juliete Lugo.
Brojne su pohvale i pozitivni komentari na račun odlično odigrane uloge, a i sama Scarlet prizanje kako je uživala igrajući Julietu i kako se teško od nje rastala.
U studenom 2022., objavljena je vijest da ju je Carla Estrada odabrala kao glavnu glumicu u bio-seriji Ellas soy yo: Gloria Trevi,
čiji je izlazak planiran za kolovoz 2023. godine. Scarlet će tumačiti lik odrasle Glorije Trevi.
Prilikom objave vijesti, Scarlet je na svom instagram profilu objavila motivnu poruku, a odnosi se na ovaj projekt:
Puno sam se pripremila za ovaj trenutak, borila sam se, učila, smijala se, plakala, ali sva su se moja iskustva isplatila i dovela me do toga da budem žena kakva danas ponosno jesam.
Obožavatelji Glorije Trevi, meksička javnositi i moji fanovi - molim vas da mi date priliku da pokažem svoju predanost ovom projektu
i da me gledate onim istim očima kojima ja gledam na sve svoje uloge - s empatijom i puno ljubavi.
Početkom 2023. na Netflixu je izašla serija Contra cuerdas, u kojoj Scarlet glumi Dulce Caramelo, profesionalnu hrvačicu.
I par zanimljivosti iz privatnog života:
Zaručena je za Christophera Esquedu, profesionalnog fotografa. Obožavaju putovati.
Profili društvenih mreža puni su im prelijepih fotografija s brojnih putovanja.
Scarlet ima jako blizak odnos s poznatim glumcem telenovela, Omarom Fierrom, a proizlazi iz doba kad je ona bila još mala djevojčica.
Naime, njezina je mama, dok je Scarlet bila još mala, bila u vezi s Omarom pa je Scarlet odrasla gledajući u Omaru ulogu oca.
Majčinoj i Omarovoj vezi došao je kraj, ali to nije značilo kraj za nju i Omara, s kojim ima jako čvrstu vezu, a njegove sinove smatra svojom braćom.
Omar i Scarlet ne kriju koliko se vole, pa je tako on jednom rekao kako ga jako veseli kad Scarlet dođe kod njega doma i još s vrata viče 'tata'.
A ona, za dan očeva njemu piše 'Hvala što me vodiš, što me čuvaš, što me štitiš i voliš bezuvjetno.'
|
|
10.02.2023., 09:55
|
|
canta y no llores
|
Zaslužila je Scarlet imati svoju temu zbog svog talenta i predanosti radu. 
Posebno me veseli otvoriti je danas, kada salvi svoj 34. rođendan, 
Želimo joj sve najbolje i još puno, puno uspjeha u budućim projektima! 
|
|
10.02.2023., 10:22
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2015.
|
Sretan rođendan predivnoj i talentiranoj Scarlett.
Ja nju obožavam.
Top kao Julieta, a samo zbog nje sam gledala i Tierra de Reyes.
|
|
|
10.02.2023., 10:36
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2022.
|
Scarlet napokon ima temu.  
Ja nju obozavam. Prvi put sam ju gledala u Cosita Linda gdje je imala dvostruku ulogu.
Bas kao @lanex i ja sam TDR gledala zbog nje.
Odlicno izgleda, odlicno glumi. Pun pogodak.
Sretan joj rodendan.
Edit: vidim sada da je imala ulogu u jednoj epozodi Aurore, ali ne sjecam se toga.
Prema IMDBu to joj je prva uloga u telenoveli.
|
|
|
10.02.2023., 18:37
|
|
gataric
Registracija: May 2014.
|
Srecan rodjendan zelim jednoj od mojih omiljenih glumica,kao i jos mnogo lepih,dobrih i uspesnih uloga i projekata.
Hvala ti @Sajeta sto si otvorila Skarletinu temu,jer ona to stvarno zasluzuje,definitivno je vredna paznje.
Ja je obozavam jos od "Sin tu mirada" odusevila me je kao Vanesa (Grasijela) i od tada pratim njen rad.
Gledao sam je i u "Tierra de reyes" (odlicna serija), "Medicos linea de vida" i "Si nos dejan".
Inace mi je Skarlet prelepa i preslatka i mnogo volim da je gledam i u planu mi je da pogledam i seriju o Gloriji Trevi i ovu sto je snimila za Netflix. 
|
|
|
10.02.2023., 20:50
|
|
Veni, vidi, vici
Registracija: May 2021.
|
Predivna zenska
Nek joj je sretan i jos puno protagonica joj zelim 
|
|
|
10.02.2023., 20:57
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Buduca legenda 
|
|
|
10.02.2023., 23:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Odlična glumica. Jako draga 
|
|
|
11.02.2023., 15:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2009.
|
Je li netko gledao tu seriju na Netflixu? Je li čemu ili samo kopija Glow?
|
|
|
11.02.2023., 16:28
|
|
Sestre Ivanise
Registracija: Jan 2009.
|
|
|
|
11.02.2023., 16:50
|
|
canta y no llores
|
Quote:
blenta kaže:
Je li netko gledao tu seriju na Netflixu? Je li čemu ili samo kopija Glow?
|
Nema pojma.. Planiram pogledati ali ne stignem, nikako.
Samo sam na YT pogledala par videa.
Quote:
Selene kaže:
|
Šta ne, da da?! 
Meni je baš došlo toplo oko srca kad sam to pročitala..
Quote:
gataric kaže:
Hvala ti @Sajeta sto si otvorila Skarletinu temu,jer ona to stvarno zasluzuje,definitivno je vredna paznje.
|
Istina. I što @denn kaže, buduća legenda.  Ne sumnjam da ćemo je u budućnosti gledati u još puno dobrih projekata. :like:
|
|
11.02.2023., 17:39
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Da se i ja upisem u kraljičinu temu
I Sretan rođendan od mene 
|
13.09.2023., 13:05
|
|
canta y no llores
|
Ellas soy yo, počela s prikazivanjem i na Televisi..
Prvi tjedan je iza nas.
I saaaad..., s nestrpljenjem očekujemo dolazak velike Glorie/Scarlet.

.
.
(Alt, otvarala sam temu na velikom ekranu, ali sam kući na laptopu vidjela da su slike prevelike. Sorry. Ako želiš, smanji ih.)
.
|
|
13.09.2023., 13:45
|
|
Registrirani korisnik
|
Tresem se
Nisam spreman za kraljičin dolazak 
|
14.11.2023., 11:34
|
|
canta y no llores
|
Link na Scarletin Instagram profil, u kojem se oprašta od lika Glorie Trevi.
Pljušte komentari pohvale  od publike, ali i od kolegica Angelique Boyer, Claudie Martin i drugih.
Dala je maksimum od sebe i stvarno je bila odlična!
Znali smo da može, ali ovom zahtjevnom ulogom dokazala je da je doista vrhunska glumica!
Među top 5 koje u ovo vrijeme Mexico ima. 
Volimo je i obožavamo!

|
|
14.11.2023., 11:35
|
|
canta y no llores
|
|
|
14.11.2023., 12:55
|
|
Registrirani korisnik
|
Ustanimo drage,
najprije se naklonimo i zaplješćimo ovoj vrhunskoj mladoj i pre pre talentiranoj glumici
Mislio sam da bolje od Juliete Lugo neće ići i da će je većina fanova gledati kroz samu prizmu Juliete Lugo - ali taaaako mi je drago da sam se prevario
Šta je Scarlet odradila u liku Glorie Trevi  mislim da ni ona sama nije svjesna… tako težak, tako kompleksan lik odigrat… unijet se u one ekspresije i grimase koje je sama Gloria imala na koncertima i intverjuima… čudesno…
Da ne pričam o kemiji između nje i Poze jer da toga nije bilo, ne bi nam se ni dočarao odnos koji je imala s tim štakorom - a to je po meni i bilo najbitnije u samoj noveli…
Što reći osim da ona scena gdje Gloria saznaje da joj je dijete mrtvo je nešto najbolnije i najemotivnije odgumljeno u zadnjih XY godina… na sami spomen scene se ježim koliko je to moćno bilo…
Draga Carla, hvala ti što si prepoznala “ono nešto” u našoj Gruberici, draga Scarlett, hvala tebi što si prihvatila ulogu koju ti je Carla ponudila jer s ovim ti je samo nebo granica
Želimo te i dalje gledat jer zaslužuješ da si na našim malim ekranima i da se divimo tvojoj fenomenalnoj glumi… radi, napreduj, rasti - jer znamo da to možeš…
Hvala ti na liku Glorie Trevi  ostat ćeš zapamćena parasiempre
Volimo te 
|
14.11.2023., 14:19
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2012.
|
Quote:
Apolon kaže:
...
|
Isuse, kakav CRINGE 
|
|
|
14.11.2023., 14:46
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2020.
|
Nisam je nigde gledao, ali mi je jako hot
Možda jednom pogledam Gloriu pošto je mnogi hvale, a i po pogledanim klipovima deluje mi odlično
I sigurno je da ću gledati Contra cuerdas jer je o mom najdražem sportu 
|
|
|
14.11.2023., 14:50
|
|
TeamLorena
Registracija: May 2023.
|
Tebi paša je ama baš svaka hot
Ali zaista neki bi mogli razmotriti mogućnost da preimenuju nick u Scarletfan 
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 02:37.
|
|
|
|