|
|
25.10.2023., 11:12
|
|
Moderator
Registracija: May 2012.
|
Filip "El Animal" Hrgović
Kako je naš najčešće spominjani boksač Hrga, a o njemu se onda raspravlja u nekoliko različitih tema - vjerujem da zaslužuje zasebnu temu u kojoj će "sve biti na jednom mjestu".
Paralelno je tema "Hrvatski teškaši" preimenovana u temu "Hrvatski boksači"- em imamo mi i u drugim kategorijama dobrih boksača koji zaslužuju da se tema preimenuje, em će sada Babo, Milun, Milas, Smakići i svi ostali teškaši imati svoj prostor da se tako izrazim. U toj temi se može i raspravljati o prvenstvima Hrvatske, nastupima naših boksača na EP ili SP, kvalifikacijama za OI itd.
Ne da mi se sada tražiti postove na temu Hrgovića u ostalim temama i prebacivati ih ovdje, pa krećemo od nule
|
|
|
25.10.2023., 11:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2014.
|
Well done 
|
|
|
25.10.2023., 16:57
|
|
blebetavi introvert
Registracija: Jul 2017.
|
Držim palčeve Hrgi da dobije borbu s Nganouom za velike pare. 
|
|
|
26.10.2023., 19:19
|
|
CroBox990
Registracija: Nov 2022.
|
Joshua više nije borac kakav je bio prije i Hrgović ga se ne treba bojati, Joshua je nekoliko dana proveo u mračnoj prostoriji da bi mentalno ojačao pa je nakon izlaska zabrijao da je dobio muda i da navodno želi borbu s Hrgovićem...
Poslano sa mog SM-A725F koristeći Tapatalk
|
26.10.2023., 20:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2022.
|
Gledao sam otvoreni trening Furya sinoć i čovjek i cijela ekipa oko njega toliko uživaju pod svjetlima pozornice da je to nemoguće, mislim da je to Hrgin najveći nedostatak, određeni psihološki dio gdje bi mogao popustiti kad dođe stani pani. Nadam se da će me demantirati kad za to dođe vrijeme i da bezveze prskam po forumu.
|
|
|
26.10.2023., 22:03
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2003.
|
Quote:
ShortStoriesKS kaže:
Joshua više nije borac kakav je bio prije i Hrgović ga se ne treba bojati, Joshua je nekoliko dana proveo u mračnoj prostoriji da bi mentalno ojačao pa je nakon izlaska zabrijao da je dobio muda i da navodno želi borbu s Hrgovićem...
Poslano sa mog SM-A725F koristeći Tapatalk
|
Malo si naivan, hearn radi sačekušu Hrgoviću, i takav Joshua je dovoljno dobar da dobije Hrgovića, dodaj domačinsko suđenje.
Hrgoviću je baš sad najmanje pametno ići u takav rizik. Izgubi od Joshue i može se oprostit od borbe za pojas za 2 godine.
|
|
|
27.10.2023., 16:33
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2009.
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
Malo si naivan, hearn radi sačekušu Hrgoviću, i takav Joshua je dovoljno dobar da dobije Hrgovića, dodaj domačinsko suđenje.
Hrgoviću je baš sad najmanje pametno ići u takav rizik. Izgubi od Joshue i može se oprostit od borbe za pojas za 2 godine.
|
Ako hoces da budes najbolji, moras da pobedis najbolje. Dugo je cekao ozbiljan i atraktivan mec i suludo bi bilo da ga odbije.
|
|
|
27.10.2023., 16:37
|
|
Jednoborg
Registracija: Oct 2006.
|
Quote:
dasivon kaže:
Ako hoces da budes najbolji, moras da pobedis najbolje. Dugo je cekao ozbiljan i atraktivan mec i suludo bi bilo da ga odbije.
|
Netko ocekuje da Hrga postane treci u boksackom zvjezdanom megatrojstvu Ali-Tyson-Hrga?
Uostalom prvo pojas, a onda sampionske floskule za medije 
|
|
|
02.11.2023., 16:59
|
|
CroBox990
Registracija: Nov 2022.
|
|
02.11.2023., 22:09
|
|
uz čašu ja provodim dane
Registracija: May 2007.
|
Zanimljivo, ne znam u kojem smjeru sad ide sa tim i zbog čega je došlo do razlaza.
Hrgović je u delikatnoj situaciji i mora biti najspremniji u karijeri te odabrato dobrog protivnika i sljedeće meč. Baš me zanima pozadina ovoga.
|
03.11.2023., 07:14
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2022.
|
Hm...nadam se da ce mu biti bolje vec sto je bilo..
|
|
|
03.11.2023., 07:45
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2012.
|
Zanimljiv tajming.
|
|
|
03.11.2023., 08:56
|
|
Moderator
Registracija: May 2012.
|
Bolje nego što je bilo je relativan pojam, jer je on s vrlo malo mečeva i tek dvije pobjede protiv kvalitetnih boraca dogurao do pozicije obaveznog izazivača.
Ali ako je postao koristan idiot za Hearna, a meni se činilo da bi ga Hearn bacio pod autobus ako bi time profitirao na svojem liblingu Joshui, onda je ok odluka. Valjda već ima i riješenu alternativu, vidjeti ćemo vrlo brzo
|
|
|
03.11.2023., 10:30
|
|
uz čašu ja provodim dane
Registracija: May 2007.
|
Ja sam također imao dojam da će Hearn na bilo koji način pokušati izvući još nešto novaca od Joshue i da bi mu tu Hrgović mogao poslužiti kao neka stepenica preko koje bi mogao opet u borbu za titulu. Ne znam na koji način oni to mogu izvesti ali drago mi je da se Hrgović maknuo od tamo, naravno uz uvjet da je dobro razmislio i da neće uletjeti nekome drugome kao stepenica za borbu za titulu.
|
03.11.2023., 11:55
|
|
blebetavi introvert
Registracija: Jul 2017.
|
Ovo ne zvuči kao dobra vijest za Hrgu. Vidjet ćemo, možda ispadne dobro jer mu fakat ionako nisu baš uspijevali dogovarati mečeve, ali tajming je dosta loš sad kad se nadamo meču s Wallinom, ili s kim već.
|
|
|
03.11.2023., 12:08
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Quote:
Life on Mars kaže:
Ovo ne zvuči kao dobra vijest za Hrgu. Vidjet ćemo, možda ispadne dobro jer mu fakat ionako nisu baš uspijevali dogovarati mečeve, ali tajming je dosta loš sad kad se nadamo meču s Wallinom, ili s kim već.
|
Naravno da nikako nije dobro da bi se sada Hrga išao tući sa Joshuom, zašto?
Možda bi i zaradio malo veću svoticu, ali to bi mu moglo upropastiti meč za titulu, jer ipak Joshua više faktički ne smije izgubiti, a radi se o opasnom udaraču kako god se okrene. Hrga je prvi na listi za izazivača za jednu od titula svjetskog prvaka i bolje mu je da još malo pričeka, a u međuvremenu se ako treba bori sa nekim ipak manje opasnim boksačem. Kad bi Joshua imao neku od titula, to bi bila druga stvar. 
|
|
|
03.11.2023., 12:44
|
|
NATO zlikovac
Registracija: Feb 2008.
|
Vau, kakva vijest. Mislim da je napravio dobro, ovi su ga vukli za nos godinama.
Napisat ću štogod više za vikend.
|
|
|
03.11.2023., 13:18
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2011.
|
Ako bi i došlo do meča Hrge i Joshue, Htga bi ga morao nokautirati jer ako bi otišlo do sudačke odluke, onda svi znamo kako bi to završilo. Već toliko puta viđeno. 
|
|
|
03.11.2023., 18:28
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2003.
|
Hearn ne može dat Hrgi ništa više. Dosta je učinio za njega, Hrga se borio dva puta na elitnom undercardu Joshue i dogurao do status obaveznog izazivača.
Mislim da se Hrga nema što žalit, sa jednom dobrom pobjedom je top 10.
Sad bi mu Hearn još samo mogao osigurati borbu sa Joshuom za ništa, u kojoj bi Hrga možda zaradio 2 milijuna, ali to Hrge očito ne zanima.
Hrga je obavezan izazivač i za borbu sa Usykom ili Fuiryjem ili Wallinom za slobodan IBF pojas mu ne treba Hearn.
Možda bi bilo dobro potpisati za američki Top rank, koji drži Ajagbu, Jareda Andersona i isto tako su co-promotir Furyja ili za Warrena, koji ima Furyja i Zhanga.
|
|
|
03.11.2023., 22:08
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Oct 2022.
|
Quote:
PatriotSLO kaže:
|
Ali ako Hrgović pobijedi Joshuu to će ga dignuti u nebesa, dobit će na popularnosti. Ovako ispada da je imao samo jednog iole ozbiljnog protivnika onog Kineza. Ne možeš u borbu za pojaseve sa jednom jedinom pravom borbom iza sebe, to bi onda bila lakrdija. Ako ne može pobijediti barem 2 teška protivnika prije borbe za pojaseve onda nije ni zaslužio da uopće dođe u priliku da se bori za te pojaseve. To je kao da Real Madrid dođe do finala Lige prvaka a da prije toga ni u grupi, ni u osmini finala, ni u četvrtfinalu, ni u polufinalu nije igrao ni protiv jednog kluba iz 5 najjačih liga već isključivo protiv turskih, grčkih, belgijskih, austrijskih klubova.
|
|
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:08.
|
|
|
|