Natrag   Forum.hr > Društvo > Alternativa

Alternativa Noetički pristup stvarnosti.
Podforumi: Astrologija, Na rubu znanosti, Magija i mistika, Alternativno liječenje

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 22.03.2024., 18:32   #1
Časopis Treće oko

Zna li netko zašto se više u Hrvatskoj ne može kupiti beogradski časopis Treće oko? Ni u Sloveniji ga nema, a vidim da još izlazi. Molim za mišljenje i članove foruma iz drugih EX-YU republika...Ja sam ga povremeno kupovao i bio mi je dobar.
tarotlogika is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.08.2024., 02:04   #2
Prestao je da izlazi i u Srbiji, nema ga više. Ali izgleda da postoji online verzija https://trece-oko.rs/
Zagor-te-nej is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.08.2024., 21:31   #3
Quote:
Zagor-te-nej kaže: Pogledaj post
Prestao je da izlazi i u Srbiji, nema ga više. Ali izgleda da postoji online verzija https://trece-oko.rs/
Šteta. Imali su dobrih stvari, naročito onaj numerološki bioritamski kalendar Irene Sjekloće Miler. Pa novogodišnji brojevi s predviđanjima za iduću godinu Genijalno. Nego, znaš možda nekog ko je imao osobna iskustva s Lavom Geršmanom?
tarotlogika is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.10.2024., 23:13   #4
Kao klinac sam ga čitao. Loš magazin prepun laži ali mi je kao klincu raspaljivao maštu. Nisam znao da više ne izlazi.
Old 13.10.2024., 23:29   #5
Quote:
Truman kaže: Pogledaj post
Kao klinac sam ga čitao. Loš magazin prepun laži ali mi je kao klincu raspaljivao maštu. Nisam znao da više ne izlazi.
U usporedbi s ovim hrvatskim, bio je remek-djelo. Ovi naši se svode uglavnom na prijevode s interneta i meni osobno nisu nimalo zanimljvi. Treće oko je imalo autorske tekstove, i bilo je zabavno. Naravno, daleko najbolji srpski su bile Tajne u doba Yu, i sarajevska Arka, malo manje, naročito kad su počeli piliti s makrobiotikom.
tarotlogika is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 22:16.