Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme |
|
|
29.10.2024., 11:29
|
|
Periculum in mora.
Registracija: Feb 2010.
|
Zagrebačka tema vol. 2
Vol. 1
Ima li ovdje netko da je ostao/presao k Međimurcima i dobio ugovor i 3 uplatnice? 
Zadnje uređivanje Sabaa : 29.10.2024. at 12:07.
|
|
|
29.10.2024., 12:09
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2014.
|
Silom prilika sam morala danas na drugi kraj grada...krenula sam oko pola 9 kad je kao vec malo manja guzva, je, kako da ne
Za relaciju za koju mi je trebalo inace 30 min, sad je bilo sat i pol. Zeleni val crven od prve do zadnje minute- nije mi jasno da se ne mogu zabranit dostave, radovi i zaustavljanja koja blokiraju trake u udarnim terminima i na udarnim lokacijama, tipa 6-10 i 14-18. Ovako svakih par metara funkcionira samo srednja traka. Oke, mozda je 8 h dnevno previse, ali eto nek bude 4 udarna sata dnevno
U Draskovicevoj na 2 mjesta blokirana cesta zbog nekakvih istovara, pri cemu je jedan blokirao i traku ceste i onu za tramvaj. Za neke stvari ne trebaju revolucionarna rjesenja, samo neka pravila.
|
|
|
29.10.2024., 12:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2012.
|
Jučer u 16.00 (da, u vrijeme najveće gužve), policija stoji na Savskoj u smjeru Selske, i zaustavlja i kažnjava vozače koji voze po žutoj traci.
|
|
|
29.10.2024., 12:17
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
SkinnyPink kaže:
Jučer u 16.00 (da, u vrijeme najveće gužve), policija stoji na Savskoj u smjeru Selske, i zaustavlja i kažnjava vozače koji voze po žutoj traci.
|
odlicno.
druge nema.
|
29.10.2024., 13:05
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2020.
|
Quote:
SkinnyPink kaže:
|
a napokon.
kod tih zutih traka mi cak nije na prvom mjestu guzva nego frustracija time sto se tolerira krsenje propisa. ili kaznjavaj voznju po zutoj traci ili nek bude bijela pa ajmo svi voziti po njoj.
evo mi se diga tlak sto sam se samo sitila one zute trake na ilici prema crnomercu i cekanja busa koji ide mic po mic u koloni auta. u zutoj traci!
|
|
|
30.10.2024., 14:01
|
|
Registrirani korisnik
|
Ekipa, jel netko bio nedavno u Gradu Mladih u Dubravi na poludnevnom izletu, ručku itd? Jel zanimljivo klincima, kakva je hrana?
Thanks 
|
|
|
30.10.2024., 14:04
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2011.
|
Quote:
SkinnyPink kaže:
|
Smiješno.
Kaj nije jednostavnije samo staviti kameru i doslovce printat kazne ko na traci.
Napunili bi gradski proračun u tri dana.
|
30.10.2024., 14:07
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Zlikovsk kaže:
Smiješno.
Kaj nije jednostavnije samo staviti kameru i doslovce printat kazne ko na traci.
|
Apslutno. Plus, ovako kad su vani na cesti, ne stignu zaustaviti sve aute koji voze žutom trakom
|
|
|
30.10.2024., 14:56
|
|
Registrirani korisnik
|
Ja potpisala zahtjev i ugovor za gpz i poslala, danas mi stigle uplatnice i dopis u kojem zahvaljuju što ostajem njihov korisnik, međimurje mi nije ništa slalo. Bila sam malo skeptična pošto kad sam ubacivala u poštanski sandučić isti je bio prepun, pa mi je palo na pamet da bi se moglo muljati pošto se rukom moglo vaditi pošiljke  , ali evo na sreću sve je ispalo ok. Kladim se da ti ljudi koji nisu dobili od gpz-a nisu pravilno potpisali zahtjev i ugovor, oboje je trebalo potpisati i navesti zadnje stanje.
Još su neki pametnjakovići likovali da su ovi muljali i ljude prebacivali na gpz s praznim ugovorima, a svi smo dobili dva ugovora, jedan potpišeš i pošalješ, drugi ostaje tebi, očigledno su neki jedan potpisali, drugi poslali prazan što je svejedno legitimno, ali što očekivati od Hermana, Goluže i ostale lopovske ekipe koja nema pojma o ničemu i misle da su svi glupi ko oni. 
|
|
|
30.10.2024., 18:12
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Pokusajte mi objasniti, nakon tri dana od kada je uvedeno blokovsko parkiranje, u bloku 6, đamija-Martićeva je i dalje krkljanac za parkiranje ali zato je na par mjesta u žutoj zoni ( ispred Sršeka, Badalićeva , oko Petrove) bilo baš dosta slobodnih mjesta a to ranije nije bio slučaj. Ne kuzim zasto se zuta zona rasteretila?
|
|
|
30.10.2024., 20:34
|
|
.
Registracija: Feb 2018.
|
Quote:
BANANAFISH kaže:
Pokusajte mi objasniti, nakon tri dana od kada je uvedeno blokovsko parkiranje, u bloku 6, đamija-Martićeva je i dalje krkljanac za parkiranje ali zato je na par mjesta u žutoj zoni ( ispred Sršeka, Badalićeva , oko Petrove) bilo baš dosta slobodnih mjesta a to ranije nije bio slučaj. Ne kuzim zasto se zuta zona rasteretila?
|
Daaaa! Dakle, u mojoj crvenoj zoni je gore nego što je bilo, nema gdje igla pasti. Valjda na konto onoga što si mogao zamijeniti kartu za susjedni blok s kojim graničiš.
|
|
|
30.10.2024., 20:37
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2013.
|
Quote:
Zlikovsk kaže:
Smiješno.
|
državni proračun. MUP kazne idu u državni proračun, gradski proračun s tim veze nema
|
|
|
30.10.2024., 21:11
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2023.
|
Quote:
black fairy kaže:
Ja potpisala zahtjev i ugovor za gpz i poslala, danas mi stigle uplatnice i dopis u kojem zahvaljuju što ostajem njihov korisnik, međimurje mi nije ništa slalo. Bila sam malo skeptična pošto kad sam ubacivala u poštanski sandučić isti je bio prepun, pa mi je palo na pamet da bi se moglo muljati pošto se rukom moglo vaditi pošiljke  , ali evo na sreću sve je ispalo ok. Kladim se da ti ljudi koji nisu dobili od gpz-a nisu pravilno potpisali zahtjev i ugovor, oboje je trebalo potpisati i navesti zadnje stanje.
Još su neki pametnjakovići likovali da su ovi muljali i ljude prebacivali na gpz s praznim ugovorima, a svi smo dobili dva ugovora, jedan potpišeš i pošalješ, drugi ostaje tebi, očigledno su neki jedan potpisali, drugi poslali prazan što je svejedno legitimno, ali što očekivati od Hermana, Goluže i ostale lopovske ekipe koja nema pojma o ničemu i misle da su svi glupi ko oni. 
|
Upravo otvaram poštu, došle uplatnice i Ugovor od Međimurje plina. Uplatnice su na isti iznos, za period 10.-12.mj, a Ugovor nije na nas, već na neku ženu koja nam nije čak ni susjeda, sve u istoj omotnici.
|
|
|
31.10.2024., 08:16
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2004.
|
Jucer je bio grozan prometni kaos. Nije se moglo probiti. Ni oko 18 sati. Ne znam sta je to bilo, ali stajace kolone posvuda.
|
|
|
31.10.2024., 08:30
|
|
ognjištarka
Registracija: Oct 2015.
|
Kod nas na istoku je kolaps od ponedjeljka, svi idu na groblje, i normalno je da je veca guzva, ali problem je sto su nam sa novim raskrizjem Branimirove dodatno usrali stvar, iako je to trebalo smanjiti guzvu, ali napravili su kontraefekt, naime programirali su semafor na nacin da jako kratko drzi na glavnoj cesti, a puno duze na Branimirovoj, kao da je ona produzena, a jos uvijek nije i ne koristi je puno ljudi, rezultat su ogromne kolone jer na cesti s najguscim prometom na zeleno moze proci svega par auta, i stvaraju se uzasne kolone cak i kad nije guzva. Ne pomaze ni to sto je na tom malom potezu sveukupno tri semafora koja ni prije nisu bila sinkronizirana, ali sad ovaj na raskrizju je jos gore isprogramiran, rezultat su guzve kao nikada do sada.
Vec mjesecima se salju prituzbe na taj semafor, ali jos uvijek nije nista poduzeto. 
|
|
|
31.10.2024., 08:33
|
|
Dende.
Registracija: Aug 2023.
|
Trebalo mi je 1:40h od Mcdonaldsa na zaobilaznici (istok) do Svetog Duha. Krenula sam u 6:15 da kao izbjegnem guzvu. Iduci put izgleda moram krenuti u 5:30 da do 7 dodjem, pa da sat vremena gljivim na kavi do 8.
Mijenjam posao dogodine, nemam ja zivaca za ovo svaki dan dvaput.
|
|
|
31.10.2024., 08:52
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
Gzena kaže:
Jucer je bio grozan prometni kaos. Nije se moglo probiti. Ni oko 18 sati. Ne znam sta je to bilo, ali stajace kolone posvuda.
|
da, mi morali predvecer do grada nekaj obaviti, od zapada prema istoku kaos posvemasnji kao da je pol 8 ujutro.
kad smo se vracali oko pol 8 navecer jos duza kolona prema gradu 
|
31.10.2024., 09:42
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2009.
|
Quote:
SummerNight kaže:
da, mi morali predvecer do grada nekaj obaviti, od zapada prema istoku kaos posvemasnji kao da je pol 8 ujutro.
kad smo se vracali oko pol 8 navecer jos duza kolona prema gradu 
|
To je zbog groblja i Svih svetih . Jucer smo se vracali iz Ikee oko 4. kolona prema autoputu je bila doslovno nepregledna. Masovno su ljudi nakon posla krenuli u zavičaje zbog Svih svetih. Nemam drugo objasnjenje. Izlazak iz grada je morao trajati bar 2 sata po onom sto sam vidjela. Danas ce biti isto ili gore.
|
|
|
31.10.2024., 15:10
|
|
Flo
Registracija: Jan 2009.
|
Quote:
Exene kaže:
Kod nas na istoku je kolaps od ponedjeljka, svi idu na groblje, i normalno je da je veca guzva, ali problem je sto su nam sa novim raskrizjem Branimirove dodatno usrali stvar, iako je to trebalo smanjiti guzvu, ali napravili su kontraefekt, naime programirali su semafor na nacin da jako kratko drzi na glavnoj cesti, a puno duze na Branimirovoj, kao da je ona produzena, a jos uvijek nije i ne koristi je puno ljudi, rezultat su ogromne kolone jer na cesti s najguscim prometom na zeleno moze proci svega par auta, i stvaraju se uzasne kolone cak i kad nije guzva. Ne pomaze ni to sto je na tom malom potezu sveukupno tri semafora koja ni prije nisu bila sinkronizirana, ali sad ovaj na raskrizju je jos gore isprogramiran, rezultat su guzve kao nikada do sada.
Vec mjesecima se salju prituzbe na taj semafor, ali jos uvijek nije nista poduzeto. 
|
Trenutno ne pomaže ni kaj je cesta kroz Novoselec raskopana.
Meni danas Kvatrić - Dubrava trebalo 45 min.
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 11:44.
|
|
|
|