Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Televizija > Turske serije

Turske serije Bivši podforum Neprikazano-sapunice

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 19.11.2024., 20:37   #1
Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler Ve Skandallar (Šakir Pašina Familija : Čuda i Skandali)

Quote:
Priča serije "Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar" koja govori o životima porodice Şakir Paše, pune intriga i tajni, koja je živjela životom ispred svog vremena, počinje 1912. godine. Povratak Cevata Şakira Kabaağaçlıja, koji je doveo Bodrum do sadašnje slave kao ribara iz Halikarnasa, u kuću njegove porodice u Büyükadi sa suprugom Italijankom, radikalno će promijeniti svačije živote. Ova promjena neće uticati samo na period u kojem se dešava; To će također dovesti do pojave uspješnih imena iz porodice kao što su princeza Fahrelnissa Zeid, majstor modernog slikarstva, Aliye Berger, prvi turski graver, i Füreya Koral, prvi turski keramičar.

Produkcija: Medyapim
Žanr: Porodična Drama
Kanal : NOW TV
Režija : Bahadır Karataş
Scenario : Hande Altaylı

Glume: Vahide Perçin, Fırat Tanış, Meryem Uzerli ,Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir, Yağmur Başkurt,Onur Durmaz.

Prva najava

Druga najava

Linkovi za live gledanje:

https://www.nowtv.com.tr/
https://www.youtube.com/channel/UCJe...yE6Oueac41KAqg
https://www.canlitv.me/nowtvcanli

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 20:47   #2
Više će biti sigurno skandala nego čuda al hajd nije beg cicija

ekipa

Huremka prva

Huremka druga

Evo nam i malene ( a velike po glumi ) iz Jedna dnevna svjetlost i malena Dima iz Ates Kuslari

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 21:01   #3
Jel scenarista ona što je pisala knjigu po kojoj je snimljen Merhamet? Izgleda da jeste

Želim da uspe , deluje zabavno , već iz najava vidiš neku dinamiku i karaktere ...
Old 19.11.2024., 21:07   #4
Quote:
Red Coat kaže: Pogledaj post
Jel scenarista ona što je pisala knjigu po kojoj je snimljen Merhamet? Izgleda da jeste

Želim da uspe , deluje zabavno , već iz najava vidiš neku dinamiku i karaktere ...
Jest.

Njena knjiga "Kahperengi" adaptirana je kao TV serija "Merhamet".

Samo vala dug naslov za seriju..
Mogli su malkice i skratit jbg

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 21:14   #5
Aj, a ona sluzavka slatkica [sto ne voli zenu mladog gospodina, koja je iz Italije ] je talentovana mlada dama koja je glumila curetak iz automehnicarske radnje koju usvajaju Mehdi i Zeynep [Dogdugun Ev Kaderindir].

Meyra mi malo ne lici na sebe. Cini se da pokusava sustici vostanu Hatice Sendil.
M@3X is offline  
Odgovori s citatom
Old 19.11.2024., 21:16   #6
Nemaju mnogo serija koja prati sudbinu porodice kroz neke epohe, osim Kako vreme prolazi , a ovakvih priča sigurno ima milion ...mislim miriše "priča" iz najava , što je zaista postala retkost u njihovim serijama
Old 19.11.2024., 21:19   #7
Quote:
M@3X kaže: Pogledaj post
Aj, a ona sluzavka slatkica [sto ne voli zenu mladog gospodina, koja je iz Italije ] je talentovana mlada dama koja je glumila curetak iz automehnicarske radnje koju usvajaju Mehdi i Zeynep [Dogdugun Ev Kaderindir].

Meyra mi malo ne lici na sebe. Cini se da pokusava sustici vostanu Hatice Sendil.
Grozno izgleda ..a predivna bila ,lijepa i svoja...
Kako si je se sjetila ,ove malene..ja se ne bih sjetila ali davno sam Moj dom i gledala.

edit:.

Huremke

https://x.com/vahidepercinart/status...20280480649481

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2024., 06:27   #8
imas red i hatirlu sevgili gdje smo imali beren sat koja je glumila i djevojcicu od osamnest godina
i zrelu zenu od cetri banke....
i cjeli vremeplov porodice...
al nesto mi ovo ne mirise...
mada glumacka postava je ok...
ne sjecam se da je neka kostimirana serija osim vatanim sensin bas imala uspjeha
ako sam u krivu ispravite me
hajat is offline  
Odgovori s citatom
Old 20.11.2024., 22:04   #9
Mejra u bitch ulozi? yes, please
TheWitch is offline  
Odgovori s citatom
Old 21.11.2024., 10:16   #10
Quote:
TheWitch kaže: Pogledaj post
Mejra u bitch ulozi? yes, please

Bit će ko u kokošinjcu

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 23.11.2024., 16:48   #11
Poster za seriju

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 26.11.2024., 21:09   #12
Šuška se da bi ovo moglo početi u petak,13 ili u nedelju 15 Decembra.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 30.11.2024., 08:59   #13
Nova najava

https://x.com/sakirpasaailesi/status...69041811882340

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 02.12.2024., 18:33   #14
Oni počinju u Nedelju,15 decembra

https://x.com/sakirpasaailesi/status...26147570807131

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2024., 18:06   #15
Počeli i oni

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 15.12.2024., 22:35   #16
Kako li je prošla ep ? Ovo planiram da pratim
Old 15.12.2024., 22:50   #17
Ja neću ovo pratiti jer planiram onu Istanbul mafiju, ali sam videla da su počeli sa kontroverzama i skandalima

Neka se kupala obnažena, svekar je gledao
Bluewave is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2024., 08:27   #18
Nije bila loša epizoda.
Pašam je ljut na sina koji dolazi nakon dvije godine kući,sa sobom vodi ženu,Talijanku i njihovu bebu.
Svi ih iščekuju na molu samo Paša ne.
Kuća mi je predivna,cijela okolina na Buyukadi begendim..
Vahide obožavam ali nek se neko smiluje i nekakve druge haljine joj da..Ovo ne stoji nikako.
Dakle paša nije ni upoznao snajku pa onda odlazi sa som šetati pored mora a snajka kao da je sama na svijetu skida se i ide se kupati u moru..
I naravno paša ju opazi.

https://x.com/huyde12/status/1868351867304223056

Kasnije se šokira kad mu je predstave kao snajkicu.
Bit će veselo.

Rejting prve epizode dobar

Total | (3) | 4,77
AB | (3) | 5,37
ABC1 | (3) | 5,31

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2024., 15:20   #19
Najbolja

https://x.com/aysarmasigi/status/1868390294078767270

I ona slatka služavka ..divna mi je.

Sadi'nin Saniye
Saniye is offline  
Odgovori s citatom
Old 16.12.2024., 16:42   #20
Jel počeo razvrat već ?
Vidim paša škica mladu đevojku u vodi
Sve mi nešto baš Vahide bode oko u scenama koje sam vidjela, malo su mogli neku drugu za promjenu stavit koliko god ona dobra glumica bila, dosadna mi već... i još haljine što kažeš, baš mi ne ide ona
Curice mi super, pogotovo ova mala koju si stavila, baš prava gospođica
Imamo li prijevod osiguran Saniye?
MaliCvele is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:09.