|
29.11.2024., 13:50
|
|
Član uprave
Registracija: Sep 2013.
|
Koliko izdvajate za svirke?
Quote:
amygdale kaže:
joj ne pitaj, kalendar mi je koma 4 dana zaredom. 
|
Opet druga tema, ali moram... Dobro, a koliko ti mjesečno izdvajaš za svirke?  Meni je, doduše, nepristupačno zbog mjesta radnje, moram unaprijed planirati zbog posla i ostalog, kad nisam u Zg, pa kad nešto kapne, kapne.
|
|
29.11.2024., 13:53
|
|
Lujka u kabanici
Registracija: Jul 2021.
|
Quote:
Puky Lee kaže:
Opet druga tema, ali moram... Dobro, a koliko ti mjesečno izdvajaš za svirke?  Meni je, doduše, nepristupačno zbog mjesta radnje, moram unaprijed planirati zbog posla i ostalog, kad nisam u Zg, pa kad nešto kapne, kapne.
|
ma ja sam iz zagreba i nemam život  pa mi je lakše, a i radim od doma pa sam đubre. ma jednostavno se naseru ti koncerti 5 dana zaredom i onda opet 2 mjeseca ne idem iz kuće. tipa u rujnu sam na 7 koncerata bila u tipa 2 tjedna i onda ništa mjesec dana i slično.
sad ću samo otić na huga racea u vintage u nedjelju, to idem na blef. tek sam u zadnje vrijeme tipa ove godine počela ići na nekoliko mjesečno, prvenstveno zato što stvarno ne možemo više listati one thumbnailove na netflixu i onda nam se gadi život kako trošimo vrijeme. pa smo zaključili in-and-out-quick-adventure skočiš na nešto u močvari u 9, vratiš se doma penzićki prije ponoći i dobro ti je bilo, zaspiš, a ne osjećaš se da si izgubio 10 000 neurona na neki shit s telke.
kad sam bila student, htjela sam ić na hrpu toga, al nisam imala para. sad kad si mogu priuštit stvari, sad su mi svi ti ljudi mrtvi  pa da uhvatim ovo što se da.
|
29.11.2024., 14:20
|
|
pank teoretičar
Registracija: Nov 2002.
|
onaj metallic fan izdvaja jedno četiri tisuće eura mjesečno.
|
29.11.2024., 14:46
|
|
Lujka u kabanici
|
evo report za zadnja tri mjeseca i idući. sve je uglavnom duplo za nas dvoje, ovdje sam računala samo za sebe. a dosta je karata kupljeno unaprijed, no kako se tako stalno alternira, tu je negdje.
rujan
- 85 eura pretplata za lisinski u rujnu
- einsturzende neubauten, tvornica - 42 eur
- baby lasagna x2 = 50
- puulup, močvara - 13 eur
- let 3, vintage - 17 eur
total: 122+85=207 eur
listopad
- cave, arena - 99 eur
- jimi tenor, peti kupe - 18 eur
- daliborovo granje, močvara - 11 eur
- paramount styles & elysian fields, močvara - 14 eur
- king buzzo & trevor dunn, vintage - 26 eur
- cherubs & rid of me, močvara - 14 eur
- lisinski - mullova, pretplata
total: 182 eur
studeni
- melnyk, močvara - 25 eur
- saksofoni, lisinski - pretplata
- necks, lauba - 19 eur
- korngold i bruckner, lisinski - pretplata
- vlatković na rogu, lisinski - pretplata
- hugo race & michelangelo russk, vintage - 12 eur
total: 56 eur
prosinac
- prokofjev i strauss, lisinski - pretplata
- kries, vintage - 16 eur
- nemeček, pauk - 12 eur
- vojko v, tvornica - 15 eur
- the strange - 12 eur
total: 55 eur
|
29.11.2024., 19:59
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2009.
|
Kad već idete na ovoliko koncerata(svaka čast!) dodajte u prosincu još i Ryley Walkera,čovjek je majstor gitare u stilu Williama Tylera ili Steve Gunna.
Pošto nisam iz Zagreba moji odlasci na koncerte često znaju ovisi o nedostaku vremena ali uglavnom uspijem pogledati ono što me zanima,tako da se zna dogoditi da u jednom mjesecu ne pogledam ništa pa mi se onda u dva tjedna zareda pet,šest koncerata.uglavnom prosjek je negdje 50-60 eura sto stvarno nije puno ali kad se doda merch to zna biti i duplo više..
|
|
|
29.11.2024., 20:38
|
|
Lujka u kabanici
|
Quote:
billy walsh kaže:
Kad već idete na ovoliko koncerata(svaka čast!) dodajte u prosincu još i Ryley Walkera,čovjek je majstor gitare u stilu Williama Tylera ili Steve Gunna.
Pošto nisam iz Zagreba moji odlasci na koncerte često znaju ovisi o nedostaku vremena ali uglavnom uspijem pogledati ono što me zanima,tako da se zna dogoditi da u jednom mjesecu ne pogledam ništa pa mi se onda u dva tjedna zareda pet,šest koncerata.uglavnom prosjek je negdje 50-60 eura sto stvarno nije puno ali kad se doda merch to zna biti i duplo više..
|
aj pogledam, al kak imam 4 konc zaredom 12. 12. nadalje, a ovo je 10., šanse su premale.
i merch? onda duplo za sve jer redovno uzimam vinile 
|
29.11.2024., 20:51
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Morati ću i ja početi voditi ovako evidenciju pa da baš vidim. Ovaj mjesec je to vjerojatno bilo nekih 60ak eura za četiri koncerta.
S time da sam malo ljubomoran na one koji žive na tipa pola sata od mjesta događanja. Ja,iako u Zagrebu,izgubim masu na prijevoz do i pogotovo sa koncerta. Da sam negdje bliže išao bih vjerojatno i više.
|
29.11.2024., 22:07
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2016.
|
Ove godine sam baš u excel pisao kolko sam potrošio na ulaznice i ispalo je koji euro više od 2000€. Ostalu potrošnju nisam vodio, možda i bolje
U pitanju je 6 festivala od bar 3 dana, 2 jednodnevna festivala, 1 dvodnevni fest i ne znam, možda oko 15 konc.
|
|
|
29.11.2024., 22:15
|
|
Lujka u kabanici
|
ja sve dodajem u kalendar jer ne bih znala gdje mi je glava inače pa sam samo pogledala na mailu sve karte više-manje jer su sve online.
al da, po ovom prosjeku sigurno bar 1000 eura bez mercha i festivala, osim inmusica, koji je seoska zabava  nemam pojma, malo mi se ne da unazad toliko, ali tipa na neke smo stvari išli van pa je trošak karte minoran u odnosu na ostalo. sigurno 30+ koncerata.
|
30.11.2024., 00:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2009.
|
Moje vođenje evidencije staje na tome kojeg datuma sam i gdje na kojem koncertu bio. Nije mi palo na pamet zbrajat cifre, al bas cu probati za iducu godinu. Ove sam isto 30+ pohodio što kod nas što vani. Manje nego u studentskim danima.
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 13:10.
|
|
|
|