|
|
30.01.2025., 10:44
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Bojkot, tips & tricks
Izdvojeno s Avaza.
Jesmo tu pisali o bojkotu?
Evo oko mene zene danas uredno idu kupiti u Lidl neki okretni stalak, jer im to bas treba, a povoljniji je od Ikee.
Mi smo i zasluzili da nas deru svi koji nas deru.
Ne mislim da je ovaj bojkot neka super stvar, ali ga iz principa podrzavam. A ovi koji su najglasniji kako je sve poskupilo danas idu kupiti faking stalak. Krama realno.
I onda Gzena kaze da ljudi kupuju jer moraju i da nisu krive njihove navike za ove cijene.
Zadnje uređivanje Sabaa : 30.01.2025. at 11:25.
|
|
|
30.01.2025., 10:46
|
|
VIP gošća
Registracija: Sep 2006.
|
Srećom par žena sa stalkom nisu mjerilo.
I ova pozivsnja da nas ateroid udari. Odselite se na neki drugi planet pa si zazivajte udar.
Nije mi milo ni da me se kolektivno trpa u nas koji smo krivi i nas koji smo grešni i nas koje treba udariti asteroid.
Kako sam uvijek dio grupacije koja je nešto sjebala?
|
30.01.2025., 10:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Mar 2019.
|
Quote:
Pješčani sat kaže:
Srećom par žena sa stalkom nisu mjerilo.
|
Pa ja bih rekla da je to prosjecan gradjanin, ne ovi tu na forumu.
|
|
|
30.01.2025., 10:54
|
|
Tinch
Registracija: Oct 2024.
|
Da i ja pokusam skrenuti s teme
Quote:
Merion1 kaže:
Jesmo tu pisali o bojkotu?
Evo oko mene zene danas uredno idu kupiti u Lidl neki okretni stalak, jer im to bas treba, a povoljniji je od Ikee.
Mi smo i zasluzili da nas deru svi koji nas deru.
Ne mislim da je ovaj bojkot neka super stvar, ali ga iz principa podrzavam. A ovi koji su najglasniji kako je sve poskupilo danas idu kupiti faking stalak. Krama realno.
I onda Gzena kaze da ljudi kupuju jer moraju i da nisu krive njihove navike za ove cijene.
|
Ja ne kuzim zasto se ljudi ne organiziraju, tko ima auto nek skupi par frendova pa dva puta mjesecno u soping u Bosnu/Sloveniju/Madjarsku/Trst. I tako mjesec dva pa da vidimo?
U medjuvremenu ako usfali kruha kupite u manjim pekarama kod obrtnika ili ispecete svoj i to je to.
Pa nije Hrvatska ogromna Amerika, hvala bogu i oblik je pogodan da je manje vise iz svakog coska zemlje susjedna zemlja lako dostupna.
Da sam jos u HR isli bi u Brezice po speceraj i ko jebe hrvatske lance.
|
|
|
30.01.2025., 11:05
|
|
Rolling with hedgehogs
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
atomi kaže:
Ja ne kuzim zasto se ljudi ne organiziraju, tko ima auto nek skupi par frendova pa dva puta mjesecno u soping u Bosnu/Sloveniju/Madjarsku/Trst. I tako mjesec dva pa da vidimo?
|
Honestly, ovo smo nekoliko puta napravili dok se 90-ih išlo u Mađarsku. Radije bih živjela na kućno kuhanom kruhu i vodi nego se ikad više s nekim dogovarala i sve ono što ide uz takve aranžmane.
|
30.01.2025., 11:07
|
|
Nevidljivi korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Imam problem sa gljivama.
Trebaju mi za subotu (necu konzervu) a u subotu prijepodne nemrem (i ne zelim) ic u ducan.
Malo i histeriziram oko svjezih gljiva pa me muci da mi stoje do subote ak ih danas uzmem.
|
|
|
30.01.2025., 11:08
|
|
Nekljakava
Registracija: Feb 2014.
|
Pa niš im neće biti do subote. Možeš i sušene uzeti
"There is more in you of good than you know, child of the kindly West. Some courage and some wisdom, blended in measure. If more of us valued food and cheer and song above hoarded gold, it would be a merrier world."
|
|
|
30.01.2025., 11:09
|
|
Zoo-Music Girl
Registracija: Dec 2008.
|
Quote:
Blank Page kaže:
Imam problem sa gljivama.
Trebaju mi za subotu (necu konzervu) a u subotu prijepodne nemrem (i ne zelim) ic u ducan.
Malo i histeriziram oko svjezih gljiva pa me muci da mi stoje do subote ak ih danas uzmem.
|
Kaj bi im bilo do subote. Šampinjoni mogu i po 4-5 dana u frižideru stajati, samo ih prebaci u škarnicl.
|
|
|
30.01.2025., 11:12
|
|
Tinch
|
Quote:
shtefy kaže:
Honestly, ovo smo nekoliko puta napravili dok se 90-ih išlo u Mađarsku. Radije bih živjela na kućno kuhanom kruhu i vodi nego se ikad više s nekim dogovarala i sve ono što ide uz takve aranžmane.
|
Pa ovisi valjda s kim ides, odaberes normalne ljude. Dodjete, svak na svoju stranu dva sata, nadjete se, upakirate i doma. Ne vidim problem.
|
|
|
30.01.2025., 11:13
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2017.
|
samo što i u bih počinju bojkoti
|
|
|
30.01.2025., 11:15
|
|
Valar Morghulis
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
shtefy kaže:
|
ajme
bas se cesto zapitam s kakvim si to ljudima okruzena
|
30.01.2025., 11:18
|
|
Tinch
|
Quote:
Azola kaže:
samo što i u bih počinju bojkoti
|
Nemam pojma kakvo je stanje s cijenama tamo, ali moguce da su isto narasle.
|
|
|
|
|
Destructive&Constructive
Registracija: Apr 2007.
|
Quote:
atomi kaže:
Pa ovisi valjda s kim ides, odaberes normalne ljude. Dodjete, svak na svoju stranu dva sata, nadjete se, upakirate i doma. Ne vidim problem.
|
Pa nije bas tak jednostavno, posebno sto ne znas tko je normalan u takvom shoppingu dok nisti otisla s njim.
I onda jos prilagoditi da vam pase vrijeme (meni je to skoro pa nemoguce zbog radnog vremena), lakse mi je samo bojkotirati petak, a ostatak vremena ici u ducane koji se ne bojkotiraju.
Iako i mene jebe ovaj petak, necu ici u ducane, ali htjela sam danas obaviti nabavku i necu moci. S time da i subotu radim, a nedjelja je neradna.
Nitko ne zna koju zrtvu podnosim u ime boljitka.
|
|
|
|
|
ozbiljno neozbiljan
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
Uranija kaže:
Vrijeme je da nas neki asteroid spali u tri pičke materine.
Nezahvalna i glupa vrsta.
|
Alo, alooo. Nek lupne gore u Slavoniju, mi smo normalni ovod.
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2017.
|
Quote:
atomi kaže:
Nemam pojma kakvo je stanje s cijenama tamo, ali moguce da su isto narasle.
|
jeftinije nego u hrvatskoj, al u odnosu na plaće jako loše
|
|
|
30.01.2025., 11:19
|
|
Tinch
|
Vidjela sam neki reel s prvog bojkota, nekog dedu zaustavili na putu u ducan. Kaze da mora kupiti celer za juhu, i nista drugo, ali inace podrzava bojkot.
Ispod komentar: juha se moze napraviti i bez celera
|
|
|
30.01.2025., 11:20
|
|
Tinch
|
Quote:
Sabaa kaže:
Pa nije bas tak jednostavno, posebno sto ne znas tko je normalan u takvom shoppingu dok nisti otisla s njim.
I onda jos prilagoditi da vam pase vrijeme (meni je to skoro pa nemoguce zbog radnog vremena), lakse mi je samo bojkotirati petak, a ostatak vremena ici u ducane koji se ne bojkotiraju.
Iako i mene jebe ovaj petak, necu ici u ducane, ali htjela sam danas obaviti nabavku i necu moci. S time da i subotu radim, a nedjelja je neradna.
Nitko ne zna koju zrtvu podnosim u ime boljitka.
|
Izvadi iz spajze kaj imas, nije valjda i ona prazna?
|
|
|
30.01.2025., 11:20
|
|
Nevidljivi korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
Quote:
kockica kaže:
Pa niš im neće biti do subote. Možeš i sušene uzeti
|
Ma bas mi svjeze trebaju.
Quote:
Tupelo kaže:
Kaj bi im bilo do subote. Šampinjoni mogu i po 4-5 dana u frižideru stajati, samo ih prebaci u škarnicl.
|
Znaci rijesila sam ovak:
- danas odem vidit kaj nude, ak ima danas svjezih, uzmem
- ak danas ne nadjem nis, u subotu saljem muza po njih
Nemrem trpit drustvenu osudu ak sutra odem u ducan
|
|
|
30.01.2025., 11:23
|
|
ozbiljno neozbiljan
Registracija: Mar 2011.
|
Quote:
atomi kaže:
|
Iz Bosne ne možeš kilo mesa prenijeti preko granice. A ne živimo svi u Zagrebu pa je Slovenija na pola sata vremena vožnje.
|
30.01.2025., 11:24
|
|
Šija
Registracija: Jun 2008.
|
Quote:
partyboy kaže:
Alo, alooo. Nek lupne gore u Slavoniju, mi smo normalni ovod.
|
mhmmm
|
|
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 03:11.
|
|
|
|