|
|
09.07.2005., 18:12
|
|
wa wa wee wa
Registracija: Dec 2002.
|
Fakultet strojarstva i brodogradnje - Zagreb
Imaju li maturanti oslobođeni mature izravan upis na ovaj fakultet?
Rekli su nam da pogledamo u petak poslije 16h na stranicu fakulteta je li popunjena kvota. Nigdje ništa ne piše (ili sam ja ćorav), a volio bih znati moram li na prijemni ili ne...
|
09.07.2005., 18:59
|
|
minimalism
Registracija: Nov 2002.
|
Promijenili su način studiranja, sada idu po Bologni, pa toga više nema. Imaš pdf-ove gore. Ovdje.
|
|
|
09.07.2005., 19:02
|
|
Bum!
Registracija: Sep 2003.
|
Re: Fsb
Quote:
wuk kaže:
Imaju li maturanti oslobođeni mature izravan upis na ovaj fakultet?
|
ne inace al na taj faks je prije bilo.
|
10.07.2005., 16:13
|
|
wa wa wee wa
|
Niste me shvatili.
Ljudi koji su završili sva 4 razreda s odličnim uspjehom i/ili su imali sva 4 razreda odlične ocjene iz matematike i fizike imaju pravo na upis fakulteta bez polaganja prijemnog ispita.
Problem je u tome što je limitiran broj ljudi koji se na taj način mogu prijaviti na faks. Ako ih se javi više nego što je dozvoljeno, svi moraju polagati prijemni.
Rekli su nam da u petak (8.7.) poslije 16 sati pogledamo na vvv.fsb.hr je li kvota popunjena, no tamo ne piše ništa slično.
Ima li netko saznanja o tome imam li izravan upis tamo ili moram na prijemni jer je za dva dana.
|
10.07.2005., 16:59
|
|
wa wa wee wa
|
Pronašao sam odgovor.
Svi kandidati koji su se prijavili za neposredni upis za studije strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva ne izlaze na razredbeni ispit. Upisi su od 18. do 22. srpnja 2005. (od 9 do 13 sati).
|
10.07.2005., 23:18
|
|
Razum i Bezumlje
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
wuk kaže:
Pronašao sam odgovor.
Svi kandidati koji su se prijavili za neposredni upis za studije strojarstva, brodogradnje i zrakoplovstva ne izlaze na razredbeni ispit. Upisi su od 18. do 22. srpnja 2005. (od 9 do 13 sati).
|
čestitam
dobro došao u svijet strojara - vataj se knjige od prvog dana predavanja i neš imat problema, al ako zapustiš,.........
sve u svemu jako zanimljiv faks - nećeš požalit to ti je sigurno 
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
|
|
|
11.07.2005., 21:27
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2005.
|
ja sam se isto direktno upisal.. al ja sam imal papirek
mislim, škola je dobila 2 mjesta za direktan upis, ja sam dobio....
makar sam se mogo upisat i po onim uvjetima, sve 4 s 5......
kolege, vidimo se u 10. mjesecu?
Kad uopče počinje za brucoše??
|
12.07.2005., 23:27
|
|
Razum i Bezumlje
Registracija: Jul 2003.
|
Quote:
mali jozo kaže:
kolege, vidimo se u 10. mjesecu?
Kad uopče počinje za brucoše??
|
prvi ponedjeljak u 10-om mjesecu najvjerojatnije
uživajte do onda 
kad se sjetim ja satova tjelesnog, starih prijatelja iz osnovne, kako je nekad bilo sve najbolje, sada je sve drugačije, sad nas budučnost vodi kroz ratove, sve je nakako napetije, samo su uspomene ostale, kad se sjetim ja prve simpatije, djevojke su bile najljepše, to su bili dani akcije,..ŠTA BI DAO DA SMO OPET SKUPA SVI, DA SE KAO NEKAD OPET NAZDRAVI,....
|
|
|
10.02.2006., 21:20
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2006.
|
Strojarstvo
Kolko je zajebano upast, a kolko zavrsit?
Misljenja o brodogradnji?
|
|
|
10.02.2006., 23:18
|
|
Majmunče
Registracija: Dec 2005.
|
ja bi studirala strojarstvo da san muško 
|
|
|
11.02.2006., 20:25
|
|
is sleeping with ghosts
Registracija: Jan 2005.
|
ej ajde ako netko od vas strojara ima neke podatke o turbo puhalima jer moram napraviti maturalni rad!
|
|
|
11.02.2006., 20:34
|
|
...
Registracija: Dec 2003.
|
Quote:
Bankina kaže:
ej ajde ako netko od vas strojara ima neke podatke o turbo puhalima jer moram napraviti maturalni rad!
|
A čuj mislim ovo je doba interneta. Imaš Google pa probaj nekaj naći
Kuiš kaj oću reć? Današnje turbine (turbo punjači) nisu baš ko oni stari nekad što možeš pronaći po knjigama tako da je guglanje apsolutno najbolje rješenje
|
|
|
11.02.2006., 20:52
|
|
...
Registracija: Dec 2003.
|
Evo našel sam o turbo punjačima na wikipediji naravno (njemačkoj) a ima i dosta drugih sajtova samo se upiše u Google "turbolader" i peri. Naravno, treba znat i njemački jer bez toga se u strojarstvu možeš je***
http://de.wikipedia.org/wiki/Turbolader

|
|
|
12.02.2006., 04:47
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2003.
|
Da je završiš danas, brodogradnja ti daje odmah posao. Kod nas ili vani. Gotovo da tebe pitaju hoćeš li raditi...A dok završiš (za tih 6-7 godina), moglo bi se lako dogoditi da posla ima samo vani...ako država skine brodogradnju (u onakvom obliku u kojem postoji danas u HR) sa sise...
|
|
|
12.02.2006., 15:19
|
|
Neregistrirani korisnik
Registracija: Mar 2004.
|
Evo ja odlučio da idem probati upisat strojarstvo, smijer "sve samo ne brodogradnja i zrakoplovstvo"!
Intersira me:
1. Koliko ih se upisuje, a koliko ih dođe na upis?
2. Kolika je školarina za izvanredni studij?
3. Općenito o studentima, profesorima i klimi na tom faksu?
|
|
|
13.02.2006., 23:18
|
|
Majstor Fantać
Registracija: Jan 2005.
|
evo da ti ja kazem!! ja sam sad druga godina!!
na prvoj godini ti je sve super sjajno organizirano ma prekrasno....
a onda dode 2 godina i sva ta organiziranost i ostale dobre stvari padaju u vodu!
frend koji je dobio nagradu za najboljeg studenta 1. godine sada razmislja da se ispise sa faksa a vec je sad proso 3. semestar mislim da mu je neki usmeni ostao samo!!! inace meni je strojarstvo super zanimljivo iako to ovi na faksu ne prikazuju zanimljivo i makar su prve dve godine dosadne da dosadnije nemogu bit!! i da faks je u banani!!!
|
|
|
02.04.2006., 19:45
|
|
A šta da radim?!?
Registracija: Apr 2004.
|
FSB
Planiram na FSB. Sad jedno pitanje vezazno za upis. Budići da fsb "olako" daje direktan upis zanima me koliko se ljudi prijavi s direktnim upisom a koliko mjesta ostane bez plaćanja
|
|
|
07.10.2006., 22:48
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2006.
|
Neću otvarati novu temu pa pišem ovdje. Maturant sam, vjerojatno oslobođen mature (OG), i namjeravam upisati FSB na isti način kao i wuk. Ne zbog toga što ispada da je to linija manjeg otpora (izbjegavanje prijemnog) već zbog programa. Drugi opcija mi je FER, za koju se iskreno nadam da se neće ostvariti. Ako bi netko mogao navesti njihove pluseve i minuse i mogućnost kasnijeg zapošljenja??
Hvala
|
|
|
08.10.2006., 09:28
|
|
znaj da volin ga ja
Registracija: Feb 2006.
|
a vidiš kakva je mogućnost zapošljavanja u hr- brodogradnji...sve se ruši
|
 |
|
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 00:00.
|
|
|
|