|
03.06.2025., 15:56
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: May 2019.
|
Jazavci sa foruma glavinjaju ravnom Zemljom
ne često al svako toliko se na ovom forumu zna naići na zapise o posjetama utakmica u zemljama Europe ter svijeta. Zanimljivo za pročitati, nađe se i korisnih informacija za ostale koji žele isto učiniti. Čini mi se dobra ideja da bude sve na jednom mjestu
moj doprinos
bijo sam zimus u Almatiju na Kairat-Ordobassy. Kairat je tradicijonalno najveći klub u zemlji koji je svojevremeno odigrao kojih dvadesetak sezona sovjetske lige a osvojili su i jedan kup. U neovisnom i suverenom Kazahstanu nisu nezaobilazan faktor iako su prošle godine digli kantu, obično gledaju u leđa ekipi iz umjetne prijestolnice, pogotovo zadnje desetljeće a i nekim drugim klubovima koji su imali periodična razdoblja poludominacije.
Ulaz koja tri eura od preprodavača pred stadionom.
Osiguranja dovoljno za hipodrom na polupraznom stadionu i šlatare nemilice bezobrazni mutavci sa retardiranim šubarama, osjećaj ko da ulaziš u gulag.
almatske štuke grlene i čitavu utakmicu verglale tu jednu istu strofu
https://streamable.com/03ksiy
Mislio sam tjedan ranije otići na Astanu al tamo je -20, ovdje se temperatura vrtila oko ugodnih nula stupnjeva i kako je padao mrak je postajalo sve hladnije pa sam zapalio van pola sata prije kraja jer je utakmica bila riješena i Almaty je sa 4-0 vodio protiv gostiju iz Shymkenta.
Od Hrvata u ligi se u Astani nađe jaka kolonija sa Kalaicom, bivšim reprezentativcem Bartulicom a Tomasov je tamo kao neka ikona i skoro deset godina žari i pali po stepi.
U Ordobassiju kojega sam gledao je Čanađija sjedio na klupi
|
03.06.2025., 16:01
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Ovako bi u 21. stoljeću živjeli flagelanti 
|
|
|
03.06.2025., 16:07
|
|
Registrirani korisnik
|
da je mit o Sizifu nastao danas on bi na forumu svoje beskrajne muke vodio natežući se na Primera topicu sa stručnjacima za suđenje i pravo
|
03.06.2025., 16:10
|
|
Spadalo
Registracija: Jan 2011.
|

Nedostaju slike hostesa, doduse ako su bile zamotane nema potrebe...
|
|
|
03.06.2025., 16:11
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
feanor16 kaže:

Nedostaju slike hostesa, doduse ako su bile zamotane nema potrebe...
|
manje zamotanih žena u Kazahstanu nego po Njemačkoj i zapadnoj Europi, al nisu im baš raskošne obline 
|
03.06.2025., 16:23
|
|
Mister Jackpots
Registracija: Nov 2002.
|
Kazahstanska liga
Specijalni agent James Bajrond u misiji rušenja vječnog komunizma svratio na lokalni nogometni spektakl i počastio nas detaljima. Hvala, komrad, a utakmica djeluje baš poput sovjetskih gastronomskih delicija - zvuči grozno, a doživljaj je vjerojatno još gori 
|
|
|
03.06.2025., 16:32
|
|
Okajava grijehe
Registracija: Feb 2010.
|
kakav back to 60te, teški masivni komunistički stadion, slova gore na stadionu teška sovjetska slova, šubare!!! osiguranja jedan čovjek jedan osiguravatelj. fale samo vojnici s puškama.
ovo kao zatvorski blok

komunističko drvo na prvoj slici
ima li u okolici stadiona ogromne tvornice koje proizvode gubitke

ovaj se čini kao da te otkrio, gleda u pravcu tebe (ne mogu biti siguran jer je spustio kapke na pola)
|
|
|
03.06.2025., 17:57
|
|
artem na biciklu
Registracija: Jun 2004.
|
Takve izvještaje su ljudi stavljali na temu "Stadioni" 
|
04.06.2025., 00:12
|
|
parlavora trikante
|
ha ha šta je tebe navelo tamo moj jadovane
šalim se, baš lijepo što si s nama podijelio to bolno iskustvo
dobro da si izvukao živu glavu 
|
|
|
04.06.2025., 06:06
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Nov 2008.
|
Pa ti hiti baklju…
|
|
|
04.06.2025., 07:43
|
|
Davitelj
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
klingonac_worf kaže:
kakav back to 60te, teški masivni komunistički stadion, ...
|
Tofiq Bahramov (Baku) je najjači među takvim stadionima, na njemu čak nisu ni jednu uzdužnu/bočnu tribinu izgradili kako bi iz zraka ličio na slovo C. To je, naravno, ćirilično S, kao Staljin, po kojem je stadion izvorno nosio ime. Tek je u prošlom desetljeću ta tribina dograđena.
|
|
04.06.2025., 07:50
|
|
XXX
Registracija: Jan 2005.
|
Quote:
Sudden Sid kaže:
Kazahstanska liga
Specijalni agent James Bajrond u misiji rušenja vječnog komunizma svratio na lokalni nogometni spektakl i počastio nas detaljima. Hvala, komrad, a utakmica djeluje baš poput sovjetskih gastronomskih delicija - zvuči grozno, a doživljaj je vjerojatno još gori 
|

So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
|
|
|
04.06.2025., 09:28
|
|
Registrirani korisnik
|
Jos uvijek nisam siguran je li ovo zajebancija ili je stvarno bio u Kazahstanu na utakmici 
|
|
|
05.06.2025., 11:22
|
|
4 TD's in a single game
Registracija: May 2008.
|
Bravo bajrone
Jedino ti video više nije dostupan 
|
05.06.2025., 12:10
|
|
TOP1 pundit
Registracija: Nov 2010.
|
Quote:
aerossi kaže:
Jos uvijek nisam siguran je li ovo zajebancija ili je stvarno bio u Kazahstanu na utakmici 
|
Nakon pušenja marketinga na Kurcopolitanu, morao je nabiti nešto hipster kredita 
|
|
|
05.06.2025., 16:17
|
|
Registrirani korisnik
|
Quote:
Ajutokintumi kaže:
ha ha šta je tebe navelo tamo moj jadovane
šalim se, baš lijepo što si s nama podijelio to bolno iskustvo
dobro da si izvukao živu glavu 
|
burajz, ja sam malo tvrđa kmica, ne sme niko da me bije 
|
05.06.2025., 16:38
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Aug 2009.
|
isao je na Darkthrone 
|
|
|
 |
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:15.
|
|
|
|