Natrag   Forum.hr > Sport > Nogomet

Nogomet O loptanju nogom u širem smislu.
Podforumi: Svjetsko klupsko nogometno prvenstvo, Navijači

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.06.2025., 15:56   #1
Jazavci sa foruma glavinjaju ravnom Zemljom

ne često al svako toliko se na ovom forumu zna naići na zapise o posjetama utakmica u zemljama Europe ter svijeta. Zanimljivo za pročitati, nađe se i korisnih informacija za ostale koji žele isto učiniti. Čini mi se dobra ideja da bude sve na jednom mjestu

moj doprinos

bijo sam zimus u Almatiju na Kairat-Ordobassy. Kairat je tradicijonalno najveći klub u zemlji koji je svojevremeno odigrao kojih dvadesetak sezona sovjetske lige a osvojili su i jedan kup. U neovisnom i suverenom Kazahstanu nisu nezaobilazan faktor iako su prošle godine digli kantu, obično gledaju u leđa ekipi iz umjetne prijestolnice, pogotovo zadnje desetljeće a i nekim drugim klubovima koji su imali periodična razdoblja poludominacije.

Ulaz koja tri eura od preprodavača pred stadionom.

Osiguranja dovoljno za hipodrom na polupraznom stadionu i šlatare nemilice bezobrazni mutavci sa retardiranim šubarama, osjećaj ko da ulaziš u gulag.

almatske štuke grlene i čitavu utakmicu verglale tu jednu istu strofu

https://streamable.com/03ksiy

Mislio sam tjedan ranije otići na Astanu al tamo je -20, ovdje se temperatura vrtila oko ugodnih nula stupnjeva i kako je padao mrak je postajalo sve hladnije pa sam zapalio van pola sata prije kraja jer je utakmica bila riješena i Almaty je sa 4-0 vodio protiv gostiju iz Shymkenta.

Od Hrvata u ligi se u Astani nađe jaka kolonija sa Kalaicom, bivšim reprezentativcem Bartulicom a Tomasov je tamo kao neka ikona i skoro deset godina žari i pali po stepi.

U Ordobassiju kojega sam gledao je Čanađija sjedio na klupi
Old 03.06.2025., 16:01   #2
Ovako bi u 21. stoljeću živjeli flagelanti
ZinedineZidane is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 16:07   #3
da je mit o Sizifu nastao danas on bi na forumu svoje beskrajne muke vodio natežući se na Primera topicu sa stručnjacima za suđenje i pravo
Old 03.06.2025., 16:10   #4

Nedostaju slike hostesa, doduse ako su bile zamotane nema potrebe...
feanor16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 16:11   #5
Quote:
feanor16 kaže: Pogledaj post

Nedostaju slike hostesa, doduse ako su bile zamotane nema potrebe...
manje zamotanih žena u Kazahstanu nego po Njemačkoj i zapadnoj Europi, al nisu im baš raskošne obline
Old 03.06.2025., 16:23   #6
Kazahstanska liga

Specijalni agent James Bajrond u misiji rušenja vječnog komunizma svratio na lokalni nogometni spektakl i počastio nas detaljima. Hvala, komrad, a utakmica djeluje baš poput sovjetskih gastronomskih delicija - zvuči grozno, a doživljaj je vjerojatno još gori
Sudden Sid is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 16:32   #7
kakav back to 60te, teški masivni komunistički stadion, slova gore na stadionu teška sovjetska slova, šubare!!! osiguranja jedan čovjek jedan osiguravatelj. fale samo vojnici s puškama.

ovo kao zatvorski blok

komunističko drvo na prvoj slici

ima li u okolici stadiona ogromne tvornice koje proizvode gubitke

ovaj se čini kao da te otkrio, gleda u pravcu tebe (ne mogu biti siguran jer je spustio kapke na pola)
klingonac_worf is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.06.2025., 17:57   #8
Takve izvještaje su ljudi stavljali na temu "Stadioni"
Old 04.06.2025., 00:12   #9
ha ha šta je tebe navelo tamo moj jadovane

šalim se, baš lijepo što si s nama podijelio to bolno iskustvo

dobro da si izvukao živu glavu
Ajutokintumi is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 06:06   #10
Pa ti hiti baklju…
ronac zg is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 07:43   #11
Quote:
klingonac_worf kaže: Pogledaj post
kakav back to 60te, teški masivni komunistički stadion, ...
Tofiq Bahramov (Baku) je najjači među takvim stadionima, na njemu čak nisu ni jednu uzdužnu/bočnu tribinu izgradili kako bi iz zraka ličio na slovo C. To je, naravno, ćirilično S, kao Staljin, po kojem je stadion izvorno nosio ime. Tek je u prošlom desetljeću ta tribina dograđena.

Navijanje protiv reprezentacije je navijanje za reprezentaciju.
nvnk is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 07:50   #12
Quote:
Sudden Sid kaže: Pogledaj post
Kazahstanska liga

Specijalni agent James Bajrond u misiji rušenja vječnog komunizma svratio na lokalni nogometni spektakl i počastio nas detaljima. Hvala, komrad, a utakmica djeluje baš poput sovjetskih gastronomskih delicija - zvuči grozno, a doživljaj je vjerojatno još gori
So never refuse an invitation, never resist the unfamiliar, never fail to be polite and never outstay the welcome. Just keep your mind open and suck in the experience. And if it hurts, you know what? It's probably worth it.
Cesc is offline  
Odgovori s citatom
Old 04.06.2025., 09:28   #13
Jos uvijek nisam siguran je li ovo zajebancija ili je stvarno bio u Kazahstanu na utakmici
aerossi is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2025., 11:22   #14
Bravo bajrone

Jedino ti video više nije dostupan
Old 05.06.2025., 12:10   #15
Quote:
aerossi kaže: Pogledaj post
Jos uvijek nisam siguran je li ovo zajebancija ili je stvarno bio u Kazahstanu na utakmici
Nakon pušenja marketinga na Kurcopolitanu, morao je nabiti nešto hipster kredita
ZinedineZidane is offline  
Odgovori s citatom
Old 05.06.2025., 16:17   #16
Quote:
Ajutokintumi kaže: Pogledaj post
ha ha šta je tebe navelo tamo moj jadovane

šalim se, baš lijepo što si s nama podijelio to bolno iskustvo

dobro da si izvukao živu glavu
burajz, ja sam malo tvrđa kmica, ne sme niko da me bije
Old 05.06.2025., 16:38   #17
isao je na Darkthrone
Odgovor

Kreni na podforum

Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 09:15.